ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
Το liebequeen #μένεισπιτι και σου κάνει 15% έκπτωση. Βάλε τον κωδικό stayhome στο checkout!

Αγόρι

Αγόρι

Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το Μικρό Νικόλα από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Κουτί Βάπτισης παγκάκι που γίνεται και γραφείο. Λαμπάδα βάπτισης με διακοσμητικό για το δωμάτιο.Λαδοσέτ με κεράκια, μπουκαλάκι και σαπουνάκι μέσα σε χειροποίητο κουτί ζωγραφισμένοΗ τιμή αφορά όλο το βαπτιστι..
237.00€
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το μικρό κύριο από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Κουτί βάπτισης βαλίτσα μεταλλική με ξύλινα διακοσμητικά.Λαμπάδα βάπτισης με ύφασμα και ξύλινο διακοσμητικό.Λαδοσέτ με κεράκια, μπουκαλάκι και σαπουνάκι μέσα σε χειροποίητο κουτί ζωγραφισμένο.Η τιμή αφορά όλο ..
227.00€
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το μικρό κύριο από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Κουτί βάπτισης βαλίτσα μεταλλική με ξύλινα διακοσμητικά.Λαμπάδα βάπτισης με ύφασμα και ξύλινο διακοσμητικό.Λαδοσέτ με κεράκια, μπουκαλάκι και σαπουνάκι μέσα σε χειροποίητο κουτί ζωγραφισμένο.Η τιμή αφορά όλο ..
237.00€
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τη βέσπα από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Κουτί βάπτισης βέσπα με χώρο αποθήκευσης.Λαμπάδα βάπτισης με φιόγκο και ξύλινο διακοσμητικό.Λαδοσέτ με κεράκια, μπουκαλάκι και σαπουνάκι μέσα σε χειροποίητο κουτί ζωγραφισμένοΗ τιμή αφορά όλο το βαπτιστικό σετ. Μπο..
287.00€
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το αεροπλάνο από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Κουτί βάπτισης κύβος με διακοσμητικό κάδρο.Λαμπάδα βάπτισης με διακοσμητικό για το δωμάτιοΛαδοσέτ με κεράκια, μπουκαλάκι και σαπουνάκι μέσα σε χειροποίητο κουτί ζωγραφισμένοΗ τιμή αφορά όλο το βαπτιστικό σετ. Μ..
197.00€
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το τροχόσπιτο με surf από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Κουτί βάπτισης τροχόσπιτο με surf με χώρο αποθήκευσης.Λαμπάδα βάπτισης με φιόγκο και ξύλινο διακοσμητικό.Λαδοσέτ με κεράκια, μπουκαλάκι και σαπουνάκι μέσα σε χειροποίητο κουτί ζωγραφισμένο.Η τιμή αφορά..
297.00€
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το καράβι από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Κουτί βάπτισης κύβος.Λαμπάδα βάπτισης με διακοσμητικό για το δωμάτιοΛαδοσέτ με κεράκια, μπουκαλάκι και σαπουνάκι μέσα σε χειροποίητο κουτί ζωγραφισμένοΗ τιμή αφορά όλο το βαπτιστικό σετ. Μπορείτε έαν επιθυμείτε να..
207.00€
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το αερόστατο από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Κουτί βάπτισης κύβος.Λαμπάδα βάπτισης με διακοσμητικό για το δωμάτιοΛαδοσέτ με κεράκια, μπουκαλάκι και σαπουνάκι μέσα σε χειροποίητο κουτί ζωγραφισμένοΗ τιμή αφορά όλο το βαπτιστικό σετ. Μπορείτε έαν επιθυμείτε..
207.00€
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το αλογάκι καρουζέλ από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Κουτί βάπτισης κύβος.Λαμπάδα βάπτισης με διακοσμητικό για το δωμάτιοΛαδοσέτ με κεράκια, μπουκαλάκι και σαπουνάκι μέσα σε χειροποίητο κουτί ζωγραφισμένοΗ τιμή αφορά όλο το βαπτιστικό σετ. Μπορείτε έαν επι..
197.00€
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το αεροπλάνο από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Πορτ Μαντώ/Καλόγηρος διακοσμητικό για τα ρούχα.Λαμπάδα βάπτισης με διακοσμητικό για το δωμάτιο.Λαδοσέτ με κεράκια, μπουκαλάκι και σαπουνάκι μέσα σε χειροποίητο κουτί ζωγραφισμένο.Η τιμή αφορά όλο το βαπτιστικό ..
237.00€
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τη θάλασσα από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Πορτ Μαντώ/καλόγηρος για τα ρούχα Λαμπάδα βάπτισης με διακοσμητικό για το δωμάτιοΛαδοσέτ με κεράκια, μπουκαλάκι και σαπουνάκι μέσα σε χειροποίητο κουτί ζωγραφισμένοΗ τιμή αφορά όλο το βαπτιστικό σετ. Μπορείτε έαν..
227.00€
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)