ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Πρώτη μου λαμπάδα

Λαμπάδα Bebe

Λαμπάδα σιελ Καμηλοπάρδαλη σετ με μουσικό καρουζέλ
-18 %
Πασχαλινή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα σε γαλάζιο χρώμα με κρεμαστό ξύλινο διακοσμητικό σιέλ καμηλοπάρδαλη - Η πρώτη μου λαμπάδα. Συνδυάζεται με Μουσικό καρουζέλ σε λευκό-χρυσό χρώμα, το οποίο κουρδίζεται και περιστρέφεται κατά τη διάρκεια της μουσικής. Από τα πιο όμορφα δώρα για το μωράκι σας ή το..
41.90€ 50.90€
Λαμπάδα Αρκουδάκι-Η πρώτη μου σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Αρκουδάκι-Η πρώτη μου σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-17 %
Χειροποίητη εκρού πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο logo Η πρώτη μου λαμπάδα και λούτρινο αρκουδάκι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα Αρκουδάκι και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια!..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Αστεράκι-Η πρώτη μου σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Αστεράκι-Η πρώτη μου σετ με φωτιζόμενο κάδρο
Hot -17 %
Χειροποίητη γαλάζια πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο logo Η πρώτη μου λαμπάδα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα συννεφάκι και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια! Το κουτί έχει υποδοχ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Γοργόνα σετ με μουσικό κουτί Λαμπάδα Γοργόνα σετ με μουσικό κουτί
-17 %
Πασχαλινή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα σε ροζ χρώμα με ξύλινο διακοσμητικό ζωγραφισμένο στο χέρι, γοργόνα. Συνδυάζεται με Μπιζουτιέρα - Μουσικό κουτί σε σχήμα καρδιάς, με θέμα λίμνη των κύκνων, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματα σας και να οργανώσε..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Κύκνος σετ με μουσικό κουτί Λαμπάδα Κύκνος σετ με μουσικό κουτί
-17 %
Πασχαλινή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα σε ροζ χρώμα με ξύλινο διακοσμητικό ζωγραφισμένο στο χέρι, κύκνος. Συνδυάζεται με μπλε Μπιζουτιέρα - Μουσικό κουτί σε σχήμα καρδιάς, με θέμα Η λίμνη των κύκνων, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματα σας και να ορ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Κύκνος-Η πρώτη μου σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Κύκνος-Η πρώτη μου σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-15 %
Χειροποίητη ροζ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο διακοσμητικό κύκνο ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass και θέμα Κύκνο-Η πρώτη μου λαμπάδα. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιη..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Λαγουδάκι ροζ - Η πρώτη μου σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Λαγουδάκι ροζ - Η πρώτη μου σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-21 %
Πασχαλινή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με ξύλινο στοιχείο λαγουδάκι ροζ, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass και ίδιο θέμα . Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου! Αυτό το πανέμορφο κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως διακοσμητικό κάδρο σε τοίχο δω..
34.90€ 43.90€
Λαμπάδα Λαγουδάκι σιέλ - Η πρώτη μου σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Λαγουδάκι σιέλ - Η πρώτη μου σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-21 %
Πασχαλινή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με ξύλινο στοιχείο λαγουδάκι σιέλ, μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass και ίδιο θέμα . Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου! Αυτό το πανέμορφο κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως διακοσμητικό κάδρο σε τοίχο δ..
34.90€ 43.90€
Λαμπάδα με πάνινο αλογάκι ροζ - Πρώτη μου λαμπάδα Λαμπάδα με πάνινο αλογάκι ροζ - Πρώτη μου λαμπάδα
-14 %
Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα με πάνινο αλογάκι ροζ – Πρώτη λαμπάδα που θα χαρίσει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού στο μικρό σου βαφτιστήρι! Το κερί είναι οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις που αναγράφονται αφορούν το μέγεθος το κεριού. Το προϊόν ενδέχεται να έχει ελ..
23.90€ 27.90€
Λαμπάδα με πάνινο αλογάκι σιέλ - Πρώτη μου λαμπάδα Λαμπάδα με πάνινο αλογάκι σιέλ - Πρώτη μου λαμπάδα
-14 %
Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα με πάνινο αλογάκι σιέλ – Πρώτη λαμπάδα που θα χαρίσει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού στο μικρό σου βαφτιστήρι! Το κερί είναι οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις που αναγράφονται αφορούν το μέγεθος το κεριού. Το προϊόν ενδέχεται να έχει ε..
23.90€ 27.90€
Λαμπάδα Μικρός Πρίγκιπας σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Μικρός Πρίγκιπας σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-17 %
Χειροποίητη σιέλ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο διακοσμητικό Μικρός πρίγκιπας, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass με θέμα Μικρός πρίγκιπας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που του αρέσουν οι αστροναύτες και οι πλανήτες, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Μπαμπού σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Μπαμπού σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-17 %
Χειροποίητη λευκή πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με μπαμπού, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα Αρκουδάκι πάντα και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από το τροπικό δάσος! Το κουτί έχει υποδοχή στο πίσω μέ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Ποντικοπριγκίπισσα-Η πρώτη μου σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Ποντικοπριγκίπισσα-Η πρώτη μου σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-17 %
Χειροποίητη ροζ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο logo Η πρώτη μου λαμπάδα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα την Ποντικο-πριγκίπισσα και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια! Το κουτί έ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα με υφασμάτινο μονόκερο Λαμπάδα με υφασμάτινο μονόκερο
Hot -17 %
Πασχαλινή χειροποίητη λαμπάδα με υφασμάτινο μονόκερο σε ροζ λευκό χρώμα και χρυσό κέρατο.Το κερί είναι οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις που αναγράφονται αφορούν το μέγεθος το κεριού.Το προϊόν ενδέχεται να έχει ελάχιστες χρωματικές κυρίως διαφορές σε σχέση με την απε..
24.90€ 29.90€
Λαμπάδα αρκουδάκι βεραμάν Λαμπάδα αρκουδάκι βεραμάν
-15 %
Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα σε λευκό-βεραμάν χρώμα με ξύλινο ζωγραφισμένο στο χέρι αρκουδάκι – Πρώτη λαμπάδα. Από τα πιο όμορφα δώρα για το μωράκι σας ή το βαφτιστηράκι σας! Το κερί είναι οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις που αναγράφονται αφορούν το μέγεθος το ..
21.90€ 25.90€
Λαμπάδα αρκουδάκι ροζ Λαμπάδα αρκουδάκι ροζ
-15 %
Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα σε λευκό-ροζ χρώμα με ξύλινο ζωγραφισμένο στο χέρι αρκουδάκι – Πρώτη λαμπάδα. Από τα πιο όμορφα δώρα για το μωράκι σας ή το βαφτιστηράκι σας! Το κερί είναι οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις που αναγράφονται αφορούν το μέγεθος το κερι..
21.90€ 25.90€
Λαμπάδα αρκουδάκι σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα αρκουδάκι σετ με χειροποίητο κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα, σε σιέλ χρώμα με κρεμαστό ξύλινο αρκουδάκι. Συνοδεύεται από χειροποίητο ξύλινο κάδρο με ζωγραφισμένο ένα αρκουδάκι στο φεγγάρι. Ιδανικό δώρο για το νεογέννητο βαφτιστήρι σας . Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. ..
44.90€ 53.90€
Λαμπάδα αρκουδάκι σιέλ Λαμπάδα αρκουδάκι σιέλ
-15 %
Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα σε λευκό-σιέλ χρώμα με ξύλινο ζωγραφισμένο στο χέρι αρκουδάκι – Πρώτη λαμπάδα. Από τα πιο όμορφα δώρα για το μωράκι σας ή το βαφτιστηράκι σας! Το κερί είναι οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις που αναγράφονται αφορούν το μέγεθος το κερ..
21.90€ 25.90€
Λαμπάδα αρωματική με αλογάκι βεραμάν Λαμπάδα αρωματική με αλογάκι βεραμάν
-15 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε βεραμάν χρώμα με ξύλινο στολίδι βεραμάν αλογάκι- Η πρώτη μου λαμπάδα.  Από τα πιο όμορφα δώρα για το μωράκι σας ή το βαφτιστηράκι σας! Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις που αναγράφονται αφορού..
21.90€ 25.90€
Λαμπάδα αρωματική με αλογάκι ροζ Λαμπάδα αρωματική με αλογάκι ροζ
-15 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε ροζ χρώμα με ξύλινο στολίδι ροζ αλογάκι- Η πρώτη μου λαμπάδα.  Από τα πιο όμορφα δώρα για το μωράκι σας ή το βαφτιστηράκι σας! Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις που αναγράφονται αφορούν το μέγ..
21.90€ 25.90€
Λαμπάδα αρωματική με αλογάκι σιέλ Λαμπάδα αρωματική με αλογάκι σιέλ
-15 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε σιέλ χρώμα με ξύλινο στολίδι σιέλ αλογάκι- Η πρώτη μου λαμπάδα.  Από τα πιο όμορφα δώρα για το μωράκι σας ή το βαφτιστηράκι σας! Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις που αναγράφονται αφορούν το μ..
21.90€ 25.90€
Λαμπάδα αρωματική με αρκουδάκι βεραμάν Λαμπάδα αρωματική με αρκουδάκι βεραμάν
-15 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε βεραμάν χρώμα με ξύλινο στολίδι αρκουδάκι - Η πρώτη μου λαμπάδα.  Από τα πιο όμορφα δώρα για το μωράκι σας ή το βαφτιστηράκι σας! Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις που αναγράφονται αφορούν το ..
21.90€ 25.90€
Λαμπάδα αρωματική με αρκουδάκι ροζ Λαμπάδα αρωματική με αρκουδάκι ροζ
-15 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε ροζ χρώμα με ξύλινο στολίδι αρκουδάκι - Η πρώτη μου λαμπάδα.  Από τα πιο όμορφα δώρα για το μωράκι σας ή το βαφτιστηράκι σας! Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις που αναγράφονται αφορούν το μέγε..
21.90€ 25.90€
Λαμπάδα αρωματική με αρκουδάκι σιέλ Λαμπάδα αρωματική με αρκουδάκι σιέλ
-15 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε σιέλ χρώμα με ξύλινο στολίδι αρκουδάκι - Η πρώτη μου λαμπάδα.  Από τα πιο όμορφα δώρα για το μωράκι σας ή το βαφτιστηράκι σας! Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις που αναγράφονται αφορούν το μέγ..
21.90€ 25.90€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 94 (4 Σελ.)