ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Λαμπάδα για τους πιο "μεγάλους"

Λαμπάδα για τους πιο "μεγάλους"

Λαμπάδα γκρι με μπρελόκ ζάρι Λαμπάδα γκρι με μπρελόκ ζάρι
-20 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με μπρελόκ εξαιρετικής ποιότητας, κρεμαστό ζάρι. Επειδή στη ζωή, πολλές φορές χρειάζεται να παίρνουμε την τύχη στα χέρια μας! Η λαμπάδα έχει επίσης ασορτί σχέδιο πάνω στο κερί με την τεχνική ντεκουπάζ.Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλ..
19.90€ 24.90€
Λαμπάδα λευκή με φιγούρα Mary Poppins Λαμπάδα λευκή με φιγούρα Mary Poppins
-19 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινη φιγούρα της πασίγνωστης μαγικής γκουβερνάντας Mary Poppins! Η λαμπάδα έχει επίσης ασορτί σχέδιο πάνω στο κερί με την τεχνική ντεκουπάζ.Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις που αναγράφονται αφορο..
20.90€ 25.90€
Λαμπάδα μαύρη με ασημί μπρελόκ τράπουλα Λαμπάδα μαύρη με ασημί μπρελόκ τράπουλα
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με μπρελόκ εξαιρετικής ποιότητας, κρεμαστή τράπουλα. Για όσους τολμούν να ρισκάρουν αλλά γνωρίζουν και πότε να σταματούν!Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις που αναγράφονται αφορούν το μέγεθος το κεριού.Το..
19.90€ 23.90€
Λαμπάδα με μεταλλικό μπρελόκ γαλλικό κλειδί Λαμπάδα με μεταλλικό μπρελόκ γαλλικό κλειδί
-19 %
Πασχαλινή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με ένα υπέροχο μπρελόκ για τον αγαπημένο σου! Η λαμπάδα έχει επίσης ασορτί σχέδιο πάνω στο κερί με την τεχνική ντεκουπάζ.Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις που αναγράφονται αφορούν το μέγεθος το κεριού..
16.90€ 20.90€
Λαμπάδα με μεταλλικό μπρελόκ καπάκι μπουκαλιού Λαμπάδα με μεταλλικό μπρελόκ καπάκι μπουκαλιού
-19 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε λευκό χρώμα με μπρελόκ καπάκι μπουκαλιού μπύρας το οποίο μπορείτε να βάλετε στα κλειδιά σας για να το έχετε παντού μαζί σας. Η λαμπάδα έχει επίσης ασορτί σχέδιο πάνω στο κερί με την τεχνική ντεκουπάζ. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερ..
16.90€ 20.90€
Λαμπάδα με μπρελόκ ζάρι Λαμπάδα με μπρελόκ ζάρι
-20 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με μπρελόκ εξαιρετικής ποιότητας, κρεμαστό ζάρι. Επειδή στη ζωή, πολλές φορές χρειάζεται να παίρνουμε την τύχη στα χέρια μας! Η λαμπάδα έχει επίσης ασορτί σχέδιο πάνω στο κερί με την τεχνική ντεκουπάζ. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό ..
19.90€ 24.90€
Λαμπάδα μπορντό με μπρελόκ ρουλέτα Λαμπάδα μπορντό με μπρελόκ ρουλέτα
-20 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με μπρελόκ εξαιρετικής ποιότητας, κρεμαστή ρουλέτα. Για αυτούς που θέλουν να έχουν πάντα τον έλεγχο στη ζωή τους! Η λαμπάδα έχει επίσης ασορτί σχέδιο πάνω στο κερί με την τεχνική ντεκουπάζ.Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή..
19.90€ 24.90€
Λαμπάδα νεράιδα με φόρεμα - Flower μικρή Λαμπάδα νεράιδα με φόρεμα - Flower μικρή
-15 %
Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα σε λευκό – ροζ χρώμα και νεράιδα με ροζ φόρεμα. Ένα υπέροχο δώρο που μπορείς να χαρίσεις στη βαφτιστήρα σου που λατρεύει τις νεράιδες για να ξεχωρίσει φέτος το Πάσχα στην εκκλησία, αλλά και να διακοσμήσει το δωμάτιο της μετά. Το κερί είναι οικολογικό με βαμβακερό ..
21.90€ 25.90€
Λαμπάδα νεράιδα με φόρεμα - Peacock μικρή Λαμπάδα νεράιδα με φόρεμα - Peacock μικρή
-15 %
Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα σε λευκό χρώμα με νεράιδα με λευκό φόρεμα με παγώνι. Ένα υπέροχο δώρο που μπορείς να χαρίσεις στη βαφτιστήρα σου που λατρεύει τις νεράιδες για να ξεχωρίσει φέτος το Πάσχα στην εκκλησία, αλλά και να διακοσμήσει το δωμάτιο της μετά. Το κερί είναι οικολογικό με βαμβα..
21.90€ 25.90€
Λαμπάδα νεράιδα με φόρεμα Butterfly - μικρή Λαμπάδα νεράιδα με φόρεμα Butterfly - μικρή
-15 %
Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα σε βεραμάν χρώμα και νεράιδα με βεραμάν φόρεμα με πεταλούδες. Ένα υπέροχο δώρο που μπορείς να χαρίσεις στη βαφτιστήρα σου που λατρεύει τις νεράιδες για να ξεχωρίσει φέτος το Πάσχα στην εκκλησία, αλλά και να διακοσμήσει το δωμάτιο της μετά. Το κερί είναι οικολογικό..
21.90€ 25.90€
Λαμπάδα νεράιδα με φόρεμα Fairy - μεσαία Λαμπάδα νεράιδα με φόρεμα Fairy - μεσαία
-14 %
Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα σε λευκό – ροζ χρώμα και νεράιδα με φόρεμα. Ένα υπέροχο δώρο που μπορείς να χαρίσεις στη βαφτιστήρα σου που λατρεύει τις νεράιδες για να ξεχωρίσει φέτος το Πάσχα στην εκκλησία, αλλά και να διακοσμήσει το δωμάτιο της μετά. Το κερί είναι οικολογικό με βαμβακερό φυτί..
24.90€ 28.90€
Λαμπάδα νεράιδα με φόρεμα Garden - μικρή Λαμπάδα νεράιδα με φόρεμα Garden - μικρή
-15 %
Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα σε ροζ χρώμα και νεράιδα με φόρεμα. Ένα υπέροχο δώρο που μπορείς να χαρίσεις στη βαφτιστήρα σου που λατρεύει τις νεράιδες για να ξεχωρίσει φέτος το Πάσχα στην εκκλησία, αλλά και να διακοσμήσει το δωμάτιο της μετά. Το κερί είναι οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για κ..
21.90€ 25.90€
Λαμπάδα νεράιδα με φόρεμα Magical - μικρή Λαμπάδα νεράιδα με φόρεμα Magical - μικρή
-15 %
Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα σε λευκό – μωβ χρώμα και νεράιδα με φόρεμα. Ένα υπέροχο δώρο που μπορείς να χαρίσεις στη βαφτιστήρα σου που λατρεύει τις νεράιδες για να ξεχωρίσει φέτος το Πάσχα στην εκκλησία, αλλά και να διακοσμήσει το δωμάτιο της μετά. Το κερί είναι οικολογικό με βαμβακερό φυτί..
21.90€ 25.90€
Λαμπάδα νεράιδα με φόρεμα Pink - μικρή Λαμπάδα νεράιδα με φόρεμα Pink - μικρή
-15 %
Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα σε λευκό – ροζ χρώμα και νεράιδα με φόρεμα. Ένα υπέροχο δώρο που μπορείς να χαρίσεις στη βαφτιστήρα σου που λατρεύει τις νεράιδες για να ξεχωρίσει φέτος το Πάσχα στην εκκλησία, αλλά και να διακοσμήσει το δωμάτιο της μετά. Το κερί είναι οικολογικό με βαμβακερό φυτί..
21.90€ 25.90€
Λαμπάδα νεράιδα με φόρεμα Purple - μικρή Λαμπάδα νεράιδα με φόρεμα Purple - μικρή
-15 %
Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα σε λευκό – ροζ χρώμα και νεράιδα με φόρεμα. Ένα υπέροχο δώρο που μπορείς να χαρίσεις στη βαφτιστήρα σου που λατρεύει τις νεράιδες για να ξεχωρίσει φέτος το Πάσχα στην εκκλησία, αλλά και να διακοσμήσει το δωμάτιο της μετά. Το κερί είναι οικολογικό με βαμβακερό φυτί..
21.90€ 25.90€
Λαμπάδα νεράιδα με φόρεμα Stars - μεσαία Λαμπάδα νεράιδα με φόρεμα Stars - μεσαία
-14 %
Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα σε λευκό – ροζ χρώμα και νεράιδα με ροζ φόρεμα με αστέρια. Ένα υπέροχο δώρο που μπορείς να χαρίσεις στη βαφτιστήρα σου που λατρεύει τις νεράιδες για να ξεχωρίσει φέτος το Πάσχα στην εκκλησία, αλλά και να διακοσμήσει το δωμάτιο της μετά. Το κερί είναι οικολογικό με..
24.90€ 28.90€
Λαμπάδα νεράιδα με φόρεμα Unicorn - μεσαία Λαμπάδα νεράιδα με φόρεμα Unicorn - μεσαία
-14 %
Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα σε λευκό – ροζ χρώμα και νεράιδα με φόρεμα μονόκερος. Ένα υπέροχο δώρο που μπορείς να χαρίσεις στη βαφτιστήρα σου που λατρεύει τις νεράιδες για να ξεχωρίσει φέτος το Πάσχα στην εκκλησία, αλλά και να διακοσμήσει το δωμάτιο της μετά. Το κερί είναι οικολογικό με βαμβ..
24.90€ 28.90€
Λαμπάδα ροζ με μπρελόκ λούτρινο αρκουδάκι Λαμπάδα ροζ με μπρελόκ λούτρινο αρκουδάκι
-14 %
Πασχαλινή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα με ένα πραγματικά υπέροχο λούτρινο αρκουδάκι σε μπρελόκ που θα λατρέψουν οι μικρές αλλά και οι μεγάλες φίλες μας! Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις που αναγράφονται αφορούν το μέγεθος το κεριού. ..
18.90€ 21.90€
Λαμπάδα αρωματική βεραμάν ρακέτα του τέννις Λαμπάδα αρωματική βεραμάν ρακέτα του τέννις
-15 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε βεραμάν χρώμα με διακοσμητικό ρακέτα του τέννις και μπαλάκι. Ιδανικό δώρο για μικρούς και μεγάλους λάτρεις του αθλήματος. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις που αναγράφονται αφορούν το μέγεθος ..
21.90€ 25.90€
Λαμπάδα αρωματική γκρι μπαστούνι του γκολφ Λαμπάδα αρωματική γκρι μπαστούνι του γκολφ
-15 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε γκρι χρώμα με διακοσμητικό μεταλλικό μπαστούνι και μπάλα του γκολφ. Ιδανικό δώρο για μικρούς και μεγάλους λάτρεις του αθλήματος. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις που αναγράφονται αφορούν το μ..
21.90€ 25.90€
Λαμπάδα αρωματική γκρι ρακέτα του τέννις Λαμπάδα αρωματική γκρι ρακέτα του τέννις
-15 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε γκρι χρώμα με διακοσμητικό ρακέτα του τέννις και μπαλάκι. Ιδανικό δώρο για μικρούς και μεγάλους λάτρεις του αθλήματος. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις που αναγράφονται αφορούν το μέγεθος το ..
21.90€ 25.90€
Λαμπάδα αρωματική ιβουάρ γκολφ Λαμπάδα αρωματική ιβουάρ γκολφ
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε ιβουάρ χρώμα με διακοσμητικό μεταλλικό σάκο και μπαστούνια του γκολφ. Ιδανικό δώρο για μικρούς και μεγάλους λάτρεις του αθλήματος. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις που αναγράφονται αφορούν το..
29.90€ 35.90€
Λαμπάδα αρωματική ιβουάρ γυαλιά Χάρι Πότερ Λαμπάδα αρωματική ιβουάρ γυαλιά Χάρι Πότερ
-15 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε ιβουάρ χρώμα με διακοσμητικό τα γυαλιά του Χάρι Πότερ. Ιδανικό δώρο για το βαφτιστήρι σας που λατρεύει το μικρό μάγο και τις ταινίες του. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις που αναγράφονται αφο..
21.90€ 25.90€
Λαμπάδα αρωματική ιβουάρ με ποδήλατο Λαμπάδα αρωματική ιβουάρ με ποδήλατο
-15 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε ιβουάρ χρώμα με διακοσμητικό μεταλλικό ποδήλατο. Ιδανικό δώρο για μικρούς και μεγάλους λάτρεις της ποδηλασίας. Το ποδήλατο είναι μεταλλικό και μπορείτε να το αφαιρέσετε από την λαμπάδα για να το στολίσετε είτε στο σαλόνι σας είτε στο δωμάτιο. Το κερί ..
21.90€ 25.90€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 212 (9 Σελ.)