ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
Το liebequeen #μένεισπιτι και σου κάνει 15% έκπτωση. Βάλε τον κωδικό stayhome στο checkout!

Με κουτί

Πασχ. Λαμπάδα με κουτί

Χειροποίητο κουτί με λαμπάδα με μπρελόκ κιθάρα Χειροποίητο κουτί με λαμπάδα με μπρελόκ κιθάρα
Hot
Πασχαλινή λαμπάδα αρωματική με μπρελόκ κιθάρα μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο κουτί ξύλινο με συρρώμενο πορτάκι και θέμα τη μουσική. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό σε γραφείο για αποθήκευση αντικειμένων. Ένα ξεχωριστό δώρο για μικρούς και μεγάλους που σίγουρα θα το λατρέψουν!..
22.25€
Πασχαλινή λαμπάδα αρωματική με μπρελόκ ρακέτα και μπαλάκι του τέννις μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο κουτί ξύλινο με συρρώμενο πορτάκι. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό σε γραφείο για αποθήκευση αντικειμένων. Ένα ξεχωριστό δώρο για μικρούς και μεγάλους που σίγουρα θα το λατρέψο..
22.25€
Πασχαλινή λαμπάδα αρωματική με διακοσμητικό τιμόνι καραβιού μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο κουτί ξύλινο με συρρώμενο πορτάκι και θέμα τη θάλασσα. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό σε γραφείο για αποθήκευση αντικειμένων. Ένα ξεχωριστό δώρο για μικρούς και μεγάλους που σίγουρα θα..
22.25€
Χειροποίητο κουτί που στο εσωτερικό του έχει πασχαλινή λαμπάδα με μπρελόκ ποδηλάτη. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για μικρούς και μεγάλους καθώς το ποδήλατο είναι ένα χόμπι που αγαπιέται απο μικρούς και μεγάλους. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διακοσμητικό για το δωμάτιο!..
22.25€
Πασχαλινή λαμπάδα αρωματική με μπρελόκ βέσπα μεταλλική μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο κουτί ξύλινο με συρρώμενο πορτάκι και θέμα τη μηχανή. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό σε γραφείο για αποθήκευση αντικειμένων. Ένα ξεχωριστό δώρο για μικρούς και μεγάλους που σίγουρα θα το λα..
22.25€
Πασχαλινή λαμπάδα αρωματική με μπρελόκ φυσαρμόνικα μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο κουτί ξύλινο με συρρώμενο πορτάκι και θέμα τη μουσική. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό σε γραφείο για αποθήκευση αντικειμένων. Ένα ξεχωριστό δώρο για μικρούς και μεγάλους που σίγουρα θα το λατρέ..
22.25€
Χειροποίητο κουτί με λαμπάδα με κλιπ πυξίδα Χειροποίητο κουτί με λαμπάδα με κλιπ πυξίδα
Hot
Πασχαλινή λαμπάδα αρωματική με διακοσμητικό πυξίδα με κλιπ μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο κουτί ξύλινο με συρρώμενο πορτάκι. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό σε γραφείο για αποθήκευση αντικειμένων. Ένα ξεχωριστό δώρο για μικρούς και μεγάλους που σίγουρα θα το λατρέψουν!..
22.25€
 Πασχαλινή λαμπάδα λευκή αρωματική μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο κουτί ξύλινο με βραχιόλι. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κασετίνα για τα κορίτσια σε μικρότερη ηλικία ή ως θέση των καλλυντικών για τα κορίτσια σε μεγαλύτερη ηλικία.  Ένα ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που σίγουρ..
17.25€
Πασχαλινή λαμπάδα αρωματική μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο κουτί ξύλινο Frida Kahlo με βραχιόλι. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κασετίνα για τα κορίτσια σε μικρότερη ηλικία ή ως θέση των καλλυντικών για τα κορίτσια σε μεγαλύτερη ηλικία.  Ένα ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που σ..
17.25€
Χειροποίητο κουτί με λαμπάδα βραχιόλι μάτι Χειροποίητο κουτί με λαμπάδα βραχιόλι μάτι
Hot
Πασχαλινή λαμπάδα αρωματική μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο κουτί ξύλινο με βραχιόλι ματάκι. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κασετίνα για τα κορίτσια σε μικρότερη ηλικία ή ως θέση των καλλυντικών για τα κορίτσια σε μεγαλύτερη ηλικία.  Ένα ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που σίγουρ..
17.25€
Χειροποίητο κουτί με λαμπάδα βραχιόλι boho Χειροποίητο κουτί με λαμπάδα βραχιόλι boho
Hot
 Πασχαλινή λαμπάδα αρωματική μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο κουτί ξύλινο με βραχιόλι boho. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κασετίνα για τα κορίτσια σε μικρότερη ηλικία ή ως θέση των καλλυντικών για τα κορίτσια σε μεγαλύτερη ηλικία.  Ένα ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που σίγουρα..
17.25€
Χειροποίητο κουτί με λαμπάδα ροζ βραχιόλι Χειροποίητο κουτί με λαμπάδα ροζ βραχιόλι
Hot
 Πασχαλινή λαμπάδα αρωματική μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο κουτί ξύλινο με βραχιόλι κοχύλι. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κασετίνα για τα κορίτσια σε μικρότερη ηλικία ή ως θέση των καλλυντικών για τα κορίτσια σε μεγαλύτερη ηλικία.  Ένα ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που σίγου..
17.25€
Χειροποίητο κουτί με λαμπάδα βραχιόλι κοχύλι Χειροποίητο κουτί με λαμπάδα βραχιόλι κοχύλι
Hot
 Πασχαλινή λαμπάδα αρωματική μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο κουτί ξύλινο με βραχιόλι κοχύλι. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κασετίνα για τα κορίτσια σε μικρότερη ηλικία ή ως θέση των καλλυντικών για τα κορίτσια σε μεγαλύτερη ηλικία.  Ένα ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που σίγου..
17.25€
 Πασχαλινή λαμπάδα αρωματική μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο κουτί ξύλινο με βραχιόλι. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κασετίνα για τα κορίτσια σε μικρότερη ηλικία ή ως θέση των καλλυντικών για τα κορίτσια σε μεγαλύτερη ηλικία.  Ένα ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που σίγουρα θα τ..
17.25€
Χειροποίητο κουτί με λαμπάδα Καράβι Χειροποίητο κουτί με λαμπάδα Καράβι
Hot
Ζωγραφισμένο χειροποίητο κουτί με καπάκι plexiglass που στο εσωτερικό του έχει πασχαλινή λαμπάδα με θέμα το καράβι και τη θάλασσα. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου για να του θυμίζεις πως τα ταξίδια είναι το μόνο πράγμα που αγοράζεις και σε κάνει πιο πλούσιο. Το κουτί μπορεί να ..
29.90€
Χειροποίητο κουτί με λαμπάδα με ρολόι Χειροποίητο κουτί με λαμπάδα με ρολόι
Hot
Πασχαλινή λαμπάδα αρωματική μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο κουτί ξύλινο με διακοσμητικό ρολόι μεταλλικό. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό σε γραφείο για αποθήκευση αντικειμένων. Ένα ξεχωριστό δώρο για μικρούς και μεγάλους που σίγουρα θα το λατρέψουν!..
19.90€
Πασχαλινή λαμπάδα αρωματική σε ροζ χρώμα μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο κουτί ξύλινο με διακοσμητικό υδρόγειο.Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κασετίνα για τα κορίτσια σε μικρότερη ηλικία ή ως θέση των καλλυντικών για τα κορίτσια σε μεγαλύτερη ηλικία.  Ένα ξεχωριστό δώρο για το βαφτη..
19.90€
Πασχαλινή λαμπάδα αρωματική μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο κουτί ξύλινο με διακοσμητικό υδρόγειο. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό σε γραφείο για αποθήκευση αντικειμένων. Ένα ξεχωριστό δώρο για μικρούς και μεγάλους που σίγουρα θα το λατρέψουν!..
19.90€
Πασχαλινή λαμπάδα αρωματική μέσα σε ζωγραφισμένο χειροποίητο κουτί ξύλινο με διακοσμητικό καπάκι μπύρας. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό σε γραφείο για αποθήκευση αντικειμένων. Ένα ξεχωριστό δώρο για μικρούς και μεγάλους που σίγουρα θα το λατρέψουν!..
19.90€
Χειροποίητο κουτί με λαμπάδα Τίνκερμπελ Χειροποίητο κουτί με λαμπάδα Τίνκερμπελ
Hot
Ζωγραφισμένο χειροποίητο κουτί με καπάκι plexiglass που στο εσωτερικό του έχει πασχαλινή λαμπάδα με θέμα την Τίνκερμπελ και τον Πήτερ Παν. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου ανεξαρτήτως ηλικίας μιας και είναι ένα παραμύθι που αγαπήθηκε από όλους. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ..
49.90€
Χειροποίητο κουτί με λαμπάδα Mary Poppins μεγάλο Χειροποίητο κουτί με λαμπάδα Mary Poppins μεγάλο
Hot
Ζωγραφισμένο χειροποίητο κουτί με καπάκι plexiglass που στο εσωτερικό του έχει πασχαλινή λαμπάδα με θέμα την Μαίρη Πόπινς. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτiστήρι σου ανεξαρτήτως ηλικίας μιας και είναι ένα παραμύθι που αγαπήθηκε από όλους. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διακοσμητ..
49.90€
Ζωγραφισμένο χειροποίητο κουτί με καπάκι plexiglass που στο εσωτερικό του έχει πασχαλινή λαμπάδα με θέμα τον Πήτερ Παν. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου ανεξαρτήτως ηλικίας μιας και είναι ένα παραμύθι που αγαπήθηκε από όλους. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διακοσμητικό..
49.90€
Ζωγραφισμένο χειροποίητο κουτί με καπάκι plexiglass που στο εσωτερικό του έχει πασχαλινή λαμπάδα με θέμα τον πειρατή. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτηστήρι σου ανεξαρτήτως ηλικίας. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διακοσμητικό για το δωμάτιο!..
49.90€
Ζωγραφισμένο χειροποίητο κουτί με καπάκι plexiglass που στο εσωτερικό του έχει πασχαλινή λαμπάδα με θέμα το μάγο. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου ανεξαρτήτως ηλικίας μιας και είναι ένα παραμύθι που αγαπήθηκε από όλους. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διακοσμητικό για τ..
49.90€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 52 (3 Σελ.)