ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Βάπτιση

Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι
-19 %
Χειροποίητο κουτί-βαλίτσα βάπτισης με θέμα Δεινοσαυράκι από τη Μαργαρίτα Καζή διακοσμημένο με μπεζ ύφασμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού ή για βαλίτσα ταξιδιού. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με την αντίστοιχη ..
85.00€ 105.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Διάστημα Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Διάστημα
-18 %
Χειροποίητο κουτί-παραλληλόγραμμοβάπτισης με θέμα το Διάστημα από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με πλανήτες ζωγραφισμένους στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κο..
135.00€ 165.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρα Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρα
-22 %
Χειροποίητο κουτί-βαλίτσα βάπτισης με θέμα Κιθάρα από τη Μαργαρίτα Καζή, με ξύλινη ζωγραφισμένη κιθάρα και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού. Μπορ..
149.00€ 190.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρες Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρες
-19 %
Χειροποίητο κουτί-παραλληλόγραμμο βάπτισης με θέμα Κιθάρες από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με κιθάρες ξύλινες ζωγραφισμένες στο καπάκι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ..
129.00€ 159.00€
Κουτί Βάπτισης για αγόρι Μικρός Πρίγκιπας - κύβος Κουτί Βάπτισης για αγόρι Μικρός Πρίγκιπας - κύβος
-19 %
Χειροποίητο κουτί-κύβος βάπτισης με θέμα Μικρός Πρίγκιπας από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό κύβος, με τον Μικρό Πρίγκιπα και την αλεπού πάνω σε πλανήτη ζωγραφισμένο στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο π..
105.00€ 130.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Πρίγκιπας και αλεπού Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Πρίγκιπας και αλεπού
-16 %
Χειροποίητο κουτί-παραλληλόγραμμο βάπτισης με θέμα το Μικρό Πρίγκιπα από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με το Μικρό Πρίγκιπα και την αλεπού ζωγραφισμένους στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό..
105.00€ 125.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μονόγραμμα δέντρο ζωής Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μονόγραμμα δέντρο ζωής
-19 %
Χειροποίητο κουτί-βαλίτσα βάπτισης με θέμα Δέντρο ζωής από τη Μαργαρίτα Καζή διακοσμημένο με μπεζ-σιελ ύφασμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού ή για βαλίτσα ταξιδιού. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με την αντίστο..
85.00€ 105.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μονόγραμμα ζωάκια Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μονόγραμμα ζωάκια
-20 %
Χειροποίητο κουτί-παραλληλόγραμμο βάπτισης με θέμα ζωάκια από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με ζωάκια ζωγραφισμένα στο πλάι το όνομα του νονού ή της νονάς στο καπάκι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητ..
120.00€ 150.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι σκυλάκι πιλότος με αεροπλάνο Κουτί Βάπτισης για Αγόρι σκυλάκι πιλότος με αεροπλάνο
-20 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα σκυλάκι πιλότος με αεροπλάνο με ζωγραφισμένο το όνομα του παιδιού και της νονάς ή του νονού. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καθιστικό στο παιδικό δωμάτιο ή ως αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού. Μπορείτε να συνδυάσετε το ..
120.00€ 150.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Υδρόγειος - Ταξίδι Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Υδρόγειος - Ταξίδι
-20 %
Χειροποίητο κουτί-βαλίτσα βάπτισης με θέμα Υδρόγειος-Ταξίδι από τη Μαργαρίτα Καζή, με έναν χάρτη ζωγραφισμένο και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιο..
120.00€ 150.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Little Star Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Little Star
-18 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Little Star από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με αστεράκια ζωγραφισμένα στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης ..
89.00€ 109.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Βανάκι Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Βανάκι
-19 %
Χειροποίητο κουτί-βαλίτσα βάπτισης με θέμα Βανάκι από τη Μαργαρίτα Καζή διακοσμημένο με ύφασμα σε ροζ-βεραμάν χρώμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού ή για βαλίτσα ταξιδιού. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με την α..
85.00€ 105.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος
-17 %
Χειροποίητο κουτί-βαλίτσα βάπτισης με θέμα Κύκνος από τη Μαργαρίτα Καζή διακοσμημένο με λευκό ύφασμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού ή για βαλίτσα ταξιδιού. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με την αντίστοιχη λαμπά..
95.00€ 115.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος - πορτ μαντώ Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος - πορτ μαντώ
-19 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Κύκνος από τη Μαργαρίτα Καζή. Πρόκειται για ξύλινο καλόγηρο, ζωγραφισμένο στο χέρι, και σε χρώμα λευκό. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο ή για να κρεμάτε τα ρουχαλάκια του παιδιού. Μπορείτε να συνδυάσετε το προϊόν ..
129.00€ 160.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Μπουντουάρ Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Μπουντουάρ
-21 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης μπουντουάρ με καθρέφτη με θέμα Λουλούδι από τη Μαργαρίτα Καζή σε λευκό ροζ χρώμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού . Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με την αντίστοιχη λαμπάδα και λαδοσέτ ..
130.00€ 165.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Σκηνή Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Σκηνή
-18 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Λουλούδι από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι σκηνή σε μπεζ χρώμα διακοσμημένη με ένα λουλούδι στην κορυφή. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού. Μπ..
135.00€ 165.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Πεταλούδα - Σκηνή Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Πεταλούδα - Σκηνή
-19 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Πεταλούδα από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι σκηνή σε λευκό-ροζ χρώμα διακοσμημένη με μια πεταλούδα στην κορυφή. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδ..
145.00€ 180.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Τίγρης Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Τίγρης
-20 %
Χειροποίητο κουτί-τετράγωνο βάπτισης με θέμα Τίγρης από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό τετράγωνο, με ένα τιγράκι ζωγραφισμένο στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης..
120.00€ 150.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι
-20 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Δεινοσαυράκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - καθιστικό και λαμ..
39.00€ 49.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Αγόρι Διάστημα
-20 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Διάστημα από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - καθιστικό και λαμπάδα..
39.00€ 49.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρα
-20 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Κιθάρα από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - καθιστικό και λαμπάδα ώ..
39.00€ 49.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρες
-20 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Κιθάρες από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - καθιστικό και λαμπάδα ..
39.00€ 49.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Πρίγκιπας
-20 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Μικρός Πρίγκιπας από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα ασορτί με το θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί και λα..
39.00€ 49.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Πρίγκιπας και αλεπού
-20 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Μικρός Πρίγκιπας από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - καθιστικό και..
39.00€ 49.00€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 868 (37 Σελ.)