ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Γούρι

Γούρι

Χειροποίητα γούρια για το νέο έτος σε κατηγορίες ανά θέμα ή σχέδιο για να ανακαλύψετε εύκολα αυτό που σας ταιριάζει!

Γούρι κρεμαστό καδράκι ξύλινο με κορδόνια ιβουάρ Γούρι κρεμαστό καδράκι ξύλινο με κορδόνια ιβουάρ
-17 %
Χειροποίητο ξύλινο κρεμαστό γούρι,καδράκι τετράγωνο με pampas, ιβουάρ κορδόνια με μακραμέ πλέξιμο και plexiglass στοιχείο “Τύχη”. Ιδανικό δώρο για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους και να ευχηθείτε για την καινούρια χρονιά. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Ό..
14.90€ 17.90€
Γούρι κρεμαστό καδράκι ξύλινο με κορδόνια καφέ Γούρι κρεμαστό καδράκι ξύλινο με κορδόνια καφέ
-17 %
Χειροποίητο ξύλινο κρεμαστό γούρι,καδράκι τετράγωνο με pampas, καφέ κορδόνια με μακραμέ πλέξιμο και plexiglass στοιχείο “Τύχη”. Ιδανικό δώρο για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους και να ευχηθείτε για την καινούρια χρονιά. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα..
14.90€ 17.90€
Γούρι κρεμαστό καδράκι ξύλινο με κορδόνια μαύρα Γούρι κρεμαστό καδράκι ξύλινο με κορδόνια μαύρα
-17 %
Χειροποίητο ξύλινο κρεμαστό γούρι,καδράκι τετράγωνο με pampas, μαύρα κορδόνια με μακραμέ πλέξιμο και plexiglass στοιχείο “Τύχη”. Ιδανικό δώρο για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους και να ευχηθείτε για την καινούρια χρονιά. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλ..
14.90€ 17.90€
Γούρι κρεμαστό καδράκι ξύλινο με κορδόνια ροζ Γούρι κρεμαστό καδράκι ξύλινο με κορδόνια ροζ
-17 %
Χειροποίητο ξύλινο κρεμαστό γούρι,καδράκι τετράγωνο με pampas, ροζ κορδόνια με μακραμέ πλέξιμο και plexiglass στοιχείο “Τύχη”. Ιδανικό δώρο για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους και να ευχηθείτε για την καινούρια χρονιά. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα ..
14.90€ 17.90€
Γούρι κρεμαστό καδράκι οβάλ ξύλινο με κορδόνια ιβουάρ Γούρι κρεμαστό καδράκι οβάλ ξύλινο με κορδόνια ιβουάρ
-17 %
Χειροποίητο ξύλινο κρεμαστό γούρι,καδράκι οβάλ, με pampas και λουλουδάκι,ιβουάρ κορδόνια με μακραμέ πλέξιμο και plexiglass στοιχείο “Αφθονία”. Ιδανικό δώρο για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους και να ευχηθείτε για την καινούρια χρονιά. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος..
14.90€ 17.90€
Γούρι κρεμαστό καδράκι οβάλ ξύλινο με κορδόνια καφέ Γούρι κρεμαστό καδράκι οβάλ ξύλινο με κορδόνια καφέ
-17 %
Χειροποίητο ξύλινο κρεμαστό γούρι,καδράκι οβάλ, με pampas και λουλουδάκι,καφέ κορδόνια με μακραμέ πλέξιμο και plexiglass στοιχείο “Αφθονία”. Ιδανικό δώρο για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους και να ευχηθείτε για την καινούρια χρονιά. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος κ..
14.90€ 17.90€
Γούρι κρεμαστό καδράκι οβάλ ξύλινο με κορδόνια κόκκινα Γούρι κρεμαστό καδράκι οβάλ ξύλινο με κορδόνια κόκκινα
-17 %
Χειροποίητο ξύλινο κρεμαστό γούρι,καδράκι οβάλ, με pampas και λουλουδάκι,κόκκινα κορδόνια με μακραμέ πλέξιμο και plexiglass στοιχείο “Αφθονία”. Ιδανικό δώρο για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους και να ευχηθείτε για την καινούρια χρονιά. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτο..
14.90€ 17.90€
Γούρι κρεμαστό καδράκι οβάλ ξύλινο με κορδόνια μαύρα Γούρι κρεμαστό καδράκι οβάλ ξύλινο με κορδόνια μαύρα
-17 %
Χειροποίητο ξύλινο κρεμαστό γούρι,καδράκι οβάλ, με pampas και λουλουδάκι,μαύρα κορδόνια με μακραμέ πλέξιμο και plexiglass στοιχείο “Αφθονία”. Ιδανικό δώρο για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους και να ευχηθείτε για την καινούρια χρονιά. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος ..
14.90€ 17.90€
Γούρι κρεμαστό καδράκι οβάλ ξύλινο με κορδόνια μπεζ Γούρι κρεμαστό καδράκι οβάλ ξύλινο με κορδόνια μπεζ
-17 %
Χειροποίητο ξύλινο κρεμαστό γούρι,καδράκι οβάλ, με pampas και λουλουδάκι,μπεζκορδόνια με μακραμέ πλέξιμο και plexiglass στοιχείο “Αφθονία”. Ιδανικό δώρο για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους και να ευχηθείτε για την καινούρια χρονιά. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος κα..
14.90€ 17.90€
Γούρι κρεμαστό καδράκι οβάλ ξύλινο με κορδόνια πράσινα Γούρι κρεμαστό καδράκι οβάλ ξύλινο με κορδόνια πράσινα
-17 %
Χειροποίητο ξύλινο κρεμαστό γούρι,καδράκι οβάλ, με pampas και λουλουδάκι,πράσινα κορδόνια με μακραμέ πλέξιμο και plexiglass στοιχείο “Αφθονία”. Ιδανικό δώρο για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους και να ευχηθείτε για την καινούρια χρονιά. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτο..
14.90€ 17.90€
Γούρι κρεμαστό καδράκι οβάλ ξύλινο με κορδόνια ροζ Γούρι κρεμαστό καδράκι οβάλ ξύλινο με κορδόνια ροζ
-17 %
Χειροποίητο ξύλινο κρεμαστό γούρι,καδράκι οβάλ, με pampas και λουλουδάκι,ροζ κορδόνια με μακραμέ πλέξιμο και plexiglass στοιχείο “Αφθονία”. Ιδανικό δώρο για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους και να ευχηθείτε για την καινούρια χρονιά. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος κα..
14.90€ 17.90€
Γούρι κρεμαστό καδράκι οβάλ ξύλινο με κορδόνια τερακότα Γούρι κρεμαστό καδράκι οβάλ ξύλινο με κορδόνια τερακότα
-17 %
Χειροποίητο ξύλινο κρεμαστό γούρι,καδράκι οβάλ, με pampas και λουλουδάκι,τερακότα κορδόνια με μακραμέ πλέξιμο και plexiglass στοιχείο “Αφθονία”. Ιδανικό δώρο για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους και να ευχηθείτε για την καινούρια χρονιά. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτ..
14.90€ 17.90€
Γούρι κρεμαστό καδράκι σε σχήμα ρόμβου ξύλινο με κορδόνια καφέ Γούρι κρεμαστό καδράκι σε σχήμα ρόμβου ξύλινο με κορδόνια καφέ
-17 %
Χειροποίητο ξύλινο κρεμαστό γούρι,καδράκι σε σχήμα ρόμβου με pampas, καφέ κορδόνια με μακραμέ πλέξιμο και plexiglass στοιχείο “Υγεία”. Ιδανικό δώρο για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους και να ευχηθείτε για την καινούρια χρονιά. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχ..
14.90€ 17.90€
Γούρι κρεμαστό καδράκι σε σχήμα ρόμβου ξύλινο με κορδόνια κόκκινα Γούρι κρεμαστό καδράκι σε σχήμα ρόμβου ξύλινο με κορδόνια κόκκινα
-17 %
Χειροποίητο ξύλινο κρεμαστό γούρι,καδράκι σε σχήμα ρόμβου με pampas, κόκκινα κορδόνια με μακραμέ πλέξιμο και plexiglass στοιχείο “Ευτυχία”. Ιδανικό δώρο για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους και να ευχηθείτε για την καινούρια χρονιά. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος κα..
14.90€ 17.90€
Γούρι κρεμαστό καδράκι σε σχήμα ρόμβου ξύλινο με κορδόνια μαύρα Γούρι κρεμαστό καδράκι σε σχήμα ρόμβου ξύλινο με κορδόνια μαύρα
-17 %
Χειροποίητο ξύλινο κρεμαστό γούρι,καδράκι σε σχήμα ρόμβου με pampas, μαύρα κορδόνια με μακραμέ πλέξιμο και plexiglass στοιχείο “Υγεία”. Ιδανικό δώρο για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους και να ευχηθείτε για την καινούρια χρονιά. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευ..
14.90€ 17.90€
Γούρι κρεμαστό καδράκι σε σχήμα ρόμβου ξύλινο με κορδόνια ροζ Γούρι κρεμαστό καδράκι σε σχήμα ρόμβου ξύλινο με κορδόνια ροζ
-17 %
Χειροποίητο ξύλινο κρεμαστό γούρι,καδράκι σε σχήμα ρόμβου με pampas, ροζ κορδόνια με μακραμέ πλέξιμο και plexiglass στοιχείο “Υγεία”. Ιδανικό δώρο για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους και να ευχηθείτε για την καινούρια χρονιά. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχέ..
14.90€ 17.90€
Γούρι κρεμαστό καδράκι τετράγωνο ξύλινο με κορδόνια καφέ Γούρι κρεμαστό καδράκι τετράγωνο ξύλινο με κορδόνια καφέ
-17 %
Χειροποίητο ξύλινο κρεμαστό γούρι,καδράκι τετράγωνο με καφέ κορδόνια με μακραμέ πλέξιμο και plexiglass στοιχείο “Ευτυχία”. Ιδανικό δώρο για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους και να ευχηθείτε για την καινούρια χρονιά. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα τα γ..
14.90€ 17.90€
Γούρι κρεμαστό καδράκι τετράγωνο ξύλινο με κορδόνια κόκκινα Γούρι κρεμαστό καδράκι τετράγωνο ξύλινο με κορδόνια κόκκινα
-17 %
Χειροποίητο ξύλινο κρεμαστό γούρι,καδράκι τετράγωνο με κόκκινα κορδόνια με μακραμέ πλέξιμο και plexiglass στοιχείο “Ευτυχία”. Ιδανικό δώρο για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους και να ευχηθείτε για την καινούρια χρονιά. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα τ..
14.90€ 17.90€
Γούρι κρεμαστό καδράκι τετράγωνο ξύλινο με κορδόνια μαύρα Γούρι κρεμαστό καδράκι τετράγωνο ξύλινο με κορδόνια μαύρα
-17 %
Χειροποίητο ξύλινο κρεμαστό γούρι,καδράκι τετράγωνο με pampas, μαύρα κορδόνια με μακραμέ πλέξιμο και plexiglass στοιχείο “Ευτυχία”. Ιδανικό δώρο για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους και να ευχηθείτε για την καινούρια χρονιά. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές...
14.90€ 17.90€
Γούρι κρεμαστό καδράκι τετράγωνο ξύλινο με κορδόνια μπεζ Γούρι κρεμαστό καδράκι τετράγωνο ξύλινο με κορδόνια μπεζ
-17 %
Χειροποίητο ξύλινο κρεμαστό γούρι,καδράκι τετράγωνο με μπεζ κορδόνια με μακραμέ πλέξιμο και plexiglass στοιχείο “Ευτυχία”. Ιδανικό δώρο για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους και να ευχηθείτε για την καινούρια χρονιά. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα τα γ..
14.90€ 17.90€
Γούρι κρεμαστό καδράκι τετράγωνο ξύλινο με κορδόνια σάπιο μήλο Γούρι κρεμαστό καδράκι τετράγωνο ξύλινο με κορδόνια σάπιο μήλο
-17 %
Χειροποίητο ξύλινο κρεμαστό γούρι,καδράκι τετράγωνο με σάπιο μήλο κορδόνια με μακραμέ πλέξιμο και plexiglass στοιχείο “Ευτυχία”. Ιδανικό δώρο για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους και να ευχηθείτε για την καινούρια χρονιά. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλ..
14.90€ 17.90€
Γούρι κρεμαστό καδράκι τετράγωνο ξύλινο με κορδόνια τερακότα Γούρι κρεμαστό καδράκι τετράγωνο ξύλινο με κορδόνια τερακότα
-17 %
Χειροποίητο ξύλινο κρεμαστό γούρι,καδράκι τετράγωνο με τερακότα κορδόνια με μακραμέ πλέξιμο και plexiglass στοιχείο “Ευτυχία”. Ιδανικό δώρο για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους και να ευχηθείτε για την καινούρια χρονιά. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα ..
14.90€ 17.90€
Γούρι κρεμαστό καδράκι τρίγωνο ξύλινο με κορδόνια καφέ Γούρι κρεμαστό καδράκι τρίγωνο ξύλινο με κορδόνια καφέ
-17 %
Χειροποίητο ξύλινο κρεμαστό γούρι,καδράκι τρίγωνο, με pampas και λουλουδάκι,καφέ κορδόνια με μακραμέ πλέξιμο και plexiglass στοιχείο “Χαρά”. Ιδανικό δώρο για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους και να ευχηθείτε για την καινούρια χρονιά. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος κ..
14.90€ 17.90€
Γούρι κρεμαστό καδράκι τρίγωνο ξύλινο με κορδόνια κόκκινα Γούρι κρεμαστό καδράκι τρίγωνο ξύλινο με κορδόνια κόκκινα
-17 %
Χειροποίητο ξύλινο κρεμαστό γούρι,καδράκι τρίγωνο, με pampas και λουλουδάκι,κόκκινα κορδόνια με μακραμέ πλέξιμο και plexiglass στοιχείο “Χαρά”. Ιδανικό δώρο για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους και να ευχηθείτε για την καινούρια χρονιά. Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτο..
14.90€ 17.90€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 1044 (44 Σελ.)