ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Παζλ

Παζλ

Αφήστε το παιδί σας να ανακαλύψει τον μαγικό κόσμο των παζλ ανάμεσα σε κλασικά, ξύλινα, στρογγυλά, σετ αριθμών ή ζώων και διπλής όψης πρωτότυπα παζλ!
Επιτραπέζιο παιδικό ξύλινο παζλ - Περιπέτεια στο διάστημα
-17 %
Brand: Mideer
Το παζλ Περιπέτεια στο διάστημα συνοδεύεται από 100 ξύλινα κομμάτια και ένα όμορφα γυαλισμένο ξύλινο πλαίσιο και ράφι. Κάθε κομμάτι του παζλ χρησιμοποιεί μη τοξική εκτύπωση με μελάνι με βάση τη σόγια. Οι ζωντανές λεπτές εικόνες μπορούν να βελτιώσουν το αισθητικό επίπεδο και την ικανότητα χειρισμού τ..
22.50€ 27.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι παζλ - Who am i? Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι παζλ - Who am i?
-17 %
Brand: Mideer
Τα στρογγυλά Παζλ Who Am I αναγκάζουν τα μικρά μυαλά να σκέφτονται πιο δημιουργικά. Κάθε ένα από τα 6 σχέδια σχετίζεται με ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα-επάγγελμα σεφ, πυροσβέστης, αστυνομικός, γιατρός, αστροναύτης, κλόουν. Αυτό προάγει την πλευρική και λογική σκέψη καθώς και την αναγνώριση και ομαδοπο..
16.60€ 20.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι παζλ - Ταξίδι στον χρόνο Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι παζλ - Ταξίδι στον χρόνο
-16 %
Brand: Mideer
Μοναδικό παζλ με ευφάνταστα χρώματα και μεγάλα κομμάτια που βοηθάει το παιδί σας να αναπτύξει τις λεπτές κινητικές του δεξιότητες, την εστίαση και την προσοχή του. Διαθέτει 25 κομμάτια τα οποία σχηματίζουν ένα ρολόι διαμέτρου 50cm, με το οποίο τα παιδιά μπορούν να μάθουν την ώρα και όχι μόνο! Προτε..
20.90€ 25.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Πρώτο μου παζλ - Αριθμοί 1 ως 5
-16 %
Brand: Mideer
To συγκεκριμένο παζλ αποτελεί μέρος της σειράς Πρώτο μου παζλ. Το παιχνίδι με θέμα Αριθμοί 1 ως 5 περιέχει παζλ από χαρτόνι και βοηθάει το παιδί να αναπτύξει τις λεπτές κινητικές του δεξιότητες, την εστίαση και την προσοχή για την ανάπτυξη συντονισμού χεριού-ματιού. Περιέχονται πέντε μοναδικά παζλ μ..
15.10€ 18.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Πρώτο μου παζλ - Ζωάκια Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Πρώτο μου παζλ - Ζωάκια
-16 %
Brand: Mideer
To συγκεκριμένο παζλ αποτελεί μέρος της σειράς Πρώτο μου παζλ. Περιλαμβάνει 6 ζωάκια σε επίπεδη σχεδιαστική απεικόνιση χρησιμοποιώντας χρώματα και σύνθεση γραμμών ωστέ να βοηθήσει τα παιδιά να εξοικειωθούν με απλές γραμμές και σχήματα. Η σειρά Πρώτο μου παζλ είναι σχεδιασμένη για την εκπαίδευση τ..
15.10€ 18.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Πρώτο μου παζλ - Ζωάκια του κήπου Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Πρώτο μου παζλ - Ζωάκια του κήπου
-16 %
Brand: Mideer
Η σειρά Πρώτο μου παζλ περιέχει εξαιρετικά παζλ με κομμάτια μεγάλα σε μέγεθος, λεία και χωρίς γρέζια που βοηθούν τα μικρά χεράκια να αναπτύξουν τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες. Το σετ Ζωάκια του κήπου περιέχει 26 κομμάτια που δημιουργούν 5 διαφορετικά ζωάκια όπως κουνέλι 3 τμχ, σκαντζόχοιρος 3 ..
15.10€ 18.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Πρώτο μου παζλ - Ζωάκια φάρμας Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Πρώτο μου παζλ - Ζωάκια φάρμας
-16 %
Brand: Mideer
Η σειρά Πρώτο μου παζλ έχει σχεδιαστεί για τη νοητική ανάπτυξη των μωρών και καλύπτει τις αυξανόμενες ανάγκες τους. Ο σχεδιασμός μεγάλων κομματιών το καθιστά κατάλληλο για πιάσιμο και άσκηση δύναμης χεριών. To παζλ με θέμα Ζωάκια φάρμας περιλαμβάνει 6 μικρότερα παζλ από 3 έως 7 κομμάτια το καθένα, μ..
15.10€ 18.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι φορητό παζλ - Δεινόσαυρος Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι φορητό παζλ - Δεινόσαυρος
-14 %
Brand: Mideer
Η σειρά Φορητό παζλ έχει σχέδιο τσάντας είναι εύκολο στη μεταφορά και είναι ιδανικό για αποθήκευση. Διαθέτει 6 θέματα για την κάλυψη των αναγκών των διαφορετικών ενδιαφερόντων των παιδιών. Το παζλ με θέμα Δεινόσαυρος περιλαμβάνει 104 κομμάτια και παρουσιάζει μια νύχτα της εποχής των δεινοσαύρων με τ..
23.20€ 27.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι φορητό παζλ - Ο κόσμος μας Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι φορητό παζλ - Ο κόσμος μας
-14 %
Brand: Mideer
Η σειρά Φορητό παζλ έχει σχέδιο τσάντας είναι εύκολο στη μεταφορά και είναι ιδανικό για αποθήκευση. Διαθέτει 6 θέματα για την κάλυψη των αναγκών των διαφορετικών ενδιαφερόντων των παιδιών. Το παζλ με θέμα Ο κόσμος μας περιλαμβάνει 100 κομμάτια και παρουσιάζει έναν χάρτη του κόσμου, με 8 ηπείρους, 5 ..
23.20€ 27.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι φορητό παζλ - Όμορφος ωκεανός Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι φορητό παζλ - Όμορφος ωκεανός
-15 %
Brand: Mideer
Η σειρά Φορητό παζλ έχει σχέδιο τσάντας είναι εύκολο στη μεταφορά και είναι ιδανικό για αποθήκευση. Διαθέτει 6 θέματα για την κάλυψη των αναγκών των διαφορετικών ενδιαφερόντων των παιδιών. Το παζλ με θέμα  Όμορφος ωκεανός περιλαμβάνει 104 κομμάτια που σχηματίζουν μια υπέροχη εικόνα με πολύχρωμα πλάσ..
19.50€ 23.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι φορητό παζλ - Ωραία κοιμωμένη Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι φορητό παζλ - Ωραία κοιμωμένη
-14 %
Brand: Mideer
Η σειρά Φορητό παζλ έχει σχέδιο τσάντας είναι εύκολο στη μεταφορά και είναι ιδανικό για αποθήκευση. Διαθέτει 6 θέματα για την κάλυψη των αναγκών των διαφορετικών ενδιαφερόντων των παιδιών. Το παζλ με θέμα Ωραία κοιμωμένη περιλαμβάνει 104 κομμάτια και συγκεντρώνει μια σειρά από διάφορα παραμύθια όιπω..
23.20€ 27.00€
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)