ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
Το liebequeen #μένεισπιτι και σου κάνει 15% έκπτωση. Βάλε τον κωδικό stayhome στο checkout!

Προσκλητήρια Γάμου

Προσκλητήρια Γάμου

Προσκλητήριο γάμου Arabesque, σε γαλάζιες αποχρώσεις, σε κάρτα Crush 250gr. και φάκελο 250gr. με την εξωτερική φάσα. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φ..
1.90€
Προσκλητήριο γάμου Autumn Leaves, σε καφέ αποχρώσεις, σε κάρτα Crush 250gr. και το μεταλλιζέ φάκελο 120gr. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπ..
1.45€
Προσκλητήριο γάμου Blue Cloves, σε μπλέ-λευκό αποχρώσεις, σε κάρτα μεταλλιζέ 250gr. και φάκελο 250gr.  Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο. Το βουλ..
1.80€
Προσκλητήριο γάμου Blue Jasmine,σε λευκό - μπλέ χρώμα, σε κάρτα Crush 250gr. και εκτυπωμένο ριζόχαρτο. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο. Το βουλοκέρι..
1.25€
Προσκλητήριο γάμου Blue Vendela, σε κάρτα crush 250gr. και το μεταλλιζέ φάκελο 120gr. χρώματος μπέζ. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπλήρωση..
1.45€
Προσκλητήριο γάμου Bouquet de Fleurs, σε κάρτα crush 250gr. και το φάκελο 250gr. χρώματος μπλέ. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπλήρωση φόρμ..
1.60€
Προσκλητήριο γάμου Bouquet de Fleurs, σε κάρτα crush 250gr. και το φάκελο 250gr. χρώματος σομόν. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπλήρωση φόρ..
1.60€
Προσκλητήριο γάμου Feathers, σε μεταλλιζέ κάρτα 250gr. και μεταλλιζέ φάκελο 120gr. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπλήρωση φόρμας παραγγελία..
1.45€
Προσκλητήριο γάμου Fleur d'été, σε ρόζ αποχρώσεις, σε κάρτα Crush 250gr. και φάκελο κράφτ 300gr. καφέ χρώματος με εσωτερική φάσα ασορτί με το προσκλητήριο. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνε..
1.90€
Προσκλητήριο γάμου Fleur de Renaissance, σε κάρτα crush 250gr. και το φάκελο 120gr. χρώματος καφέ. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπλήρωση φ..
1.45€
Προσκλητήριο γάμου Blue Vendela, σε κάρτα crush 250gr. και το φάκελο 120gr. χρώματος γκρί. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπλήρωση φόρμας πα..
1.45€
Προσκλητήριο γάμου Flower Key, σε ρόζ  αποχρώσεις, σε κάρτα 250gr. και μεταλλιζέ φάκελο 120gr. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπλήρωση ..
1.45€
Προσκλητήριο γάμου Roses, σε λευκή-ροζ απόχρωση, σε κάρτα Crush 250gr. και εκτυπωμένο ριζόχαρτο.  Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο. Το βουλοκέρι..
1.25€
Προσκλητήριο γάμου Flowers in Red, σε κόκκινες αποχρώσεις, σε κάρτα Crush 250gr. και το φάκελο 120gr. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπλήρωσ..
1.45€
Προσκλητήριο γάμου Geometric, σε μεταλλιζέ κάρτα 250gr. και μεταλλιζέ φάκελο 120gr. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπλήρωση φόρμας παραγγελί..
1.45€
Προσκλητήριο γάμου Geometry Spray, σε ρόζ  αποχρώσεις, σε μεταλλιζέ κάρτα 250gr. και το μεταλλιζέ φάκελο 120gr. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φ..
1.45€
Προσκλητήριο γάμου Gossypium, σε γαλάζιες αποχρώσεις και λευκό, σε κάρτα Crush 250gr. και φάκελο 250gr. με την εσωτερική φάσα. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλε..
1.90€
Προσκλητήριο γάμου Green Branches, σε κάρτα μεταλλιζέ 250gr. και το φάκελο 120gr. χρώματος καφέ. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπλήρωση φόρ..
1.45€
Προσκλητήριο γάμου Green Branches, σε κάρτα μεταλλιζέ 250gr. και το φάκελο 120gr. χρώματος πράσινο. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπλήρωση ..
1.45€
Προσκλητήριο γάμου He & She, σε κάρτα και φάκελο κράφτ 300gr. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η δαντελωτή κορδ..
1.30€
Προσκλητήριο γάμου Infinity, σε κάρτα τρίπτυχο 300gr. χρώματος ρόζ. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ρόζ κορδέλα.Σ..
1.25€
Προσκλητήριο γάμου Ivy, σε πράσινες αποχρώσεις, σε κάρτα Crush 250gr. και εκτυπωμένο ριζόχαρτο.  Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο. Η κορδέλα δεν..
1.00€
Προσκλητήριο γάμου Mediterranean, σε πράσινες αποχρώσεις, σε κάρτα Crush 250gr. και φάκελο ριζόχαρτο 200gr.  Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο. Τ..
1.90€
Brand: MyMastoras
Προσκλητήριο γάμου MyMastoras, σε φάκελο όρθιο συρταρωτό navy, κάρτα old mil με χρυσή και μάυρη γραμματοσειρά. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο...
1.86€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 52 (3 Σελ.)