ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Προσκλητήρια Γάμου

Προσκλητήρια Γάμου

Προσκλητήριο γάμου Arabesque, σε γαλάζιες αποχρώσεις, σε κάρτα Crush 250gr. και φάκελο 250gr. με την εξωτερική φάσα. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο..
1.90€
Προσκλητήριο γάμου Autumn Leaves, σε καφέ αποχρώσεις, σε κάρτα Crush 250gr. και το μεταλλιζέ φάκελο 120gr. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπλήρωσ..
1.45€
Προσκλητήριο γάμου Blue Cloves, σε μπλέ-λευκό αποχρώσεις, σε κάρτα μεταλλιζέ 250gr. και φάκελο 250gr.  Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπλήρωση φό..
1.80€
Προσκλητήριο γάμου Blue Jasmine,σε λευκό - μπλέ χρώμα, σε κάρτα Crush 250gr. και εκτυπωμένο ριζόχαρτο. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπλήρωση φό..
1.25€
Προσκλητήριο γάμου Blue Vendela, σε κάρτα crush 250gr. και το μεταλλιζέ φάκελο 120gr. χρώματος μπέζ. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπλήρωση φόρμ..
1.45€
Προσκλητήριο γάμου Bouquet de Fleurs, σε κάρτα crush 250gr. και το φάκελο 250gr. χρώματος μπλέ. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπλήρωση φόρμας πα..
1.60€
Προσκλητήριο γάμου Bouquet de Fleurs, σε κάρτα crush 250gr. και το φάκελο 250gr. χρώματος σομόν. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπλήρωση φόρμας π..
1.60€
Προσκλητήριο γάμου Feathers, σε μεταλλιζέ κάρτα 250gr. και μεταλλιζέ φάκελο 120gr. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπλήρωση φόρμας παραγγελίας: Συ..
1.45€
Προσκλητήριο γάμου Fleur d'été, σε ρόζ αποχρώσεις, σε κάρτα Crush 250gr. και φάκελο κράφτ 300gr. καφέ χρώματος με εσωτερική φάσα ασορτί με το προσκλητήριο. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε κα..
1.90€
Προσκλητήριο γάμου Fleur de Renaissance, σε κάρτα crush 250gr. και το φάκελο 120gr. χρώματος καφέ. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπλήρωση φόρμας..
1.45€
Προσκλητήριο γάμου Blue Vendela, σε κάρτα crush 250gr. και το φάκελο 120gr. χρώματος γκρί. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπλήρωση φόρμας παραγγε..
1.45€
Προσκλητήριο γάμου Flower Key, σε ρόζ  αποχρώσεις, σε κάρτα 250gr. και μεταλλιζέ φάκελο 120gr. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπλήρωση φόρμας παρ..
1.45€
Προσκλητήριο γάμου Roses, σε λευκή-ροζ απόχρωση, σε κάρτα Crush 250gr. και εκτυπωμένο ριζόχαρτο.  Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπλήρωση φόρμας ..
1.25€
Προσκλητήριο γάμου Flowers in Red, σε κόκκινες αποχρώσεις, σε κάρτα Crush 250gr. και το φάκελο 120gr. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπλήρωση φόρ..
1.45€
Προσκλητήριο γάμου Geometric, σε μεταλλιζέ κάρτα 250gr. και μεταλλιζέ φάκελο 120gr. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπλήρωση φόρμας παραγγελίας: Σ..
1.45€
Προσκλητήριο γάμου Geometry Spray, σε ρόζ  αποχρώσεις, σε μεταλλιζέ κάρτα 250gr. και το μεταλλιζέ φάκελο 120gr. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπ..
1.45€
Προσκλητήριο γάμου Gossypium, σε γαλάζιες αποχρώσεις και λευκό, σε κάρτα Crush 250gr. και φάκελο 250gr. με την εσωτερική φάσα. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε..
1.90€
Προσκλητήριο γάμου Green Branches, σε κάρτα μεταλλιζέ 250gr. και το φάκελο 120gr. χρώματος καφέ. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπλήρωση φόρμας π..
1.45€
Προσκλητήριο γάμου Green Branches, σε κάρτα μεταλλιζέ 250gr. και το φάκελο 120gr. χρώματος πράσινο. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπλήρωση φόρμα..
1.45€
Προσκλητήριο γάμου He & She, σε κάρτα και φάκελο κράφτ 300gr. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπλήρωση φόρμας παραγγελίας: Συμπληρώστε τα στοιχεία..
1.30€
Προσκλητήριο γάμου Infinity, σε κάρτα τρίπτυχο 300gr. χρώματος ρόζ. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπλήρωση φόρμας παραγγελίας: Συμπληρώστε τα στ..
1.25€
Προσκλητήριο γάμου Mediterranean, σε πράσινες αποχρώσεις, σε κάρτα Crush 250gr. και φάκελο ριζόχαρτο 200gr.  Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπλήρ..
1.90€
Προσκλητήριο γάμου Nature, σε πράσινες αποχρώσεις, σε κάρτα Crush 250gr. και φάκελο κράφτ 300gr. καφέ χρώματος με το καρτελάκι. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετ..
1.70€
Προσκλητήριο γάμου Olive AAF8111 Προσκλητήριο γάμου Olive AAF8111
Hot
Προσκλητήριο γάμου Olive, σε πράσινες αποχρώσεις, σε κάρτα Crush 250gr. διπλής όψης και το φάκελο 120gr. Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται με καρτελάκι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε έξω απο το φάκελο για να γράψετε την οικογένεια που το στέλνετε και αυτοκόλλητο για να κλείσετε το φάκελο.Συμπλήρωση ..
1.45€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 98 (5 Σελ.)