ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Λαμπάδα Βάπτισης

Λαμπάδα Βάπτισης

Χειροποίητες λαμπάδες βάπτισης από τη Μαργαρίτα Καζή για το μικρό σας βαφτιστήρι! Αποτελούνται από υφάσματα και τούλια σε διάφορους χρωματισμούς, στολισμένες με το μονόγραμμα του παιδιού ή κάποιο διακοσμητικό από το θέμα της επιλογής σας!

Λαμπάδα Βάπτισης Mονόγραμμα ξύλινο Λαμπάδα Βάπτισης Mονόγραμμα ξύλινο
-15 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε λευκό-γκρι χρώμα, και έχει στολισμένο το μονόγραμμα του παιδιού, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντ..
89.00€ 105.00€
Λαμπάδα Βάπτισης Αστέρι μονόγραμμα Λαμπάδα Βάπτισης Αστέρι μονόγραμμα
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Αστέρι από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε μπεζ-βεραμάν χρώμα, και έχει στολισμένο ένα αστέρι με το μονόγραμμα του παιδιού, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να..
89.00€ 110.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για αγόρι - ξύλινο μωρό καμηλοπάρδαλη Λαμπάδα Βάπτισης για αγόρι - ξύλινο μωρό καμηλοπάρδαλη
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης για αγόρι με θέμα ξύλινο μωρό καμηλοπάρδαλη από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφάσματα σε μπλε-γκρι αποχρώσεις και έχει στολισμένο ξύλινο μωρό καμηλοπάρδαλη, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε..
90.00€ 108.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για αγόρι - πλεκτό λιονταράκι Λαμπάδα Βάπτισης για αγόρι - πλεκτό λιονταράκι
-18 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα πλεκτό λιονταράκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από ύφασμα σε φυσικό χρώμα και έχει στολισμένα λουλούδια και μακραμέ πλεκτό λιονταράκι, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε..
89.00€ 108.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Αερόστατο Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Αερόστατο
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Αερόστατο από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από ύφασμα σε μπεζ χρώμα, και έχει στολισμένα ξύλινα αερόστατα και αστέρια, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντ..
85.00€ 102.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Δεινοσαυράκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε μπεζ-βεραμάν χρώμα, και έχει στολισμένο ένα ξύλινο δεινοσαυράκι, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετ..
69.00€ 85.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι εκτύπωση Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι εκτύπωση
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Δεινοσαυράκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε μπεζ-βεραμάν χρώμα, και έχει στολισμένο ένα ξύλινο δεινοσαυράκι, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετ..
69.00€ 85.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Διάστημα Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Διάστημα
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Διάστημα από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα σιελ και μπλε, και είναι στολισμένη με ξύλινο αστροναύτη,πλανήτη και διαστημόπλοιο, που μετά την βάπτιση μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε ..
95.00€ 115.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Ελεφαντάκι Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Ελεφαντάκι
-21 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Ελεφαντάκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από ύφασμα ζωγραφισμένο με ελεφαντάκι και μπαλόνι που μετά την βάπτιση μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - βαλιτσάκι..
85.00€ 108.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρα Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρα
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Κιθάρα από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα μπεζ και μπλε, και έχει στολισμένη μια ξύλινη κιθάρα, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊ..
95.00€ 115.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρες Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρες
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Κιθάρες από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα λευκό και μπλε, και έχει στολισμένη μια ξύλινη κιθάρα, που μετά την βάπτιση μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το πρ..
95.00€ 115.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Πρίγκιπας Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Πρίγκιπας
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Μικρός Πρίγκιπας από τη Μαργαρίτα Καζή. Είναι στολισμένη με ιβουάρ ύφασμα και έναν ξύλινο μικρό πρίγκιπα, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί -..
85.00€ 105.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Πρίγκιπας και αλεπού Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Πρίγκιπας και αλεπού
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Μικρός Πρίγκιπας από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα μπεζ και βεραμάν, και έχει στολισμένο ένα μικρό πρίγκιπα με αλεπού, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλε..
85.00€ 105.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Μονόγραμμα Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Μονόγραμμα
-21 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Μονόγραμμα από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από κορδόνια και χάντρες, και έχει στολισμένο το μονόγραμμα του παιδιού σε καθρέφτη χρυσό χρώμα , που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσ..
85.00€ 108.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Μονόγραμμα ζωάκια Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Μονόγραμμα ζωάκια
-18 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα ζωάκια από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα μπεζ και μπλε, και έχει στολισμένο το μονόγραμμα του παιδιού και ξύλινα ζωάκια, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέ..
89.00€ 109.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Ουράνιο τόξο Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Ουράνιο τόξο
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Ουράνιο τόξο από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε μπλε χρώμα, και είναι στολισμένη με ξύλινο ουράνιο τόξο, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προ..
85.00€ 105.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Υδρ΄΄ογειος - Ταξίδι Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Υδρ΄΄ογειος - Ταξίδι
-21 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Υδρόγειος-Ταξίδι από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους στο αντίστοιχο θέμα. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - βαλιτσάκι και λαδοσέτ ώστε να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερο σετ για την ιδανική βάπτιση του παιδι..
75.00€ 95.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Υδρ΄΄ογειος - Ταξίδι Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Υδρ΄΄ογειος - Ταξίδι
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Υδρόγειος-Ταξίδι από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους στο αντίστοιχο θέμα, και έχει στολισμένη μία ξύλινη υδρόγειο, που μετά την βάπτιση μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε ..
85.00€ 105.00€
Λαμπάδα Βάπτισης Ζωάκια της ζούγκλας μονόγραμμα Λαμπάδα Βάπτισης Ζωάκια της ζούγκλας μονόγραμμα
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Ζωάκια της ζούγκλας μονόγραμμα από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από τριπό κάθετο φιόγγο με μονόγραμμα ξύλινο, και έχει ζωάκια από το θέμα, που μετά την βάπτιση μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε..
90.00€ 108.00€
Λαμπάδα Βάπτισης Μονόγραμμα Λαμπάδα Βάπτισης Μονόγραμμα
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Μονόγραμμα από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από φιόγκους σε μπεζ-λευκό χρώμα και έχει στολισμένο το μονόγραμμα του παιδιού σε καθρέφτη χρυσό χρώμα , που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να ..
90.00€ 108.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Little Man βεραμάν
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα "Little Man" βεραμάν από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινες κορδέλες σε γήινα χρώματα και βεραμάν, και έχει στολισμένα ξύλινα μαγνητάκια παπιγιόν και little man, ώστε μετά τη βάπτιση να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετ..
69.00€ 82.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Αεροπλάνο
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Αεροπλάνο από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα μπεζ και μπλε, και έχει στολισμένο ένα χειροποίητο βίνταζ ξύλινο αεροπλανάκι, το οποία μετά την βάπτιση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν..
69.00€ 82.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Αεροπλάνο σε αστέρι
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Αεροπλάνο σε αστέρι από τη Μαργαρίτα Καζή. Είναι διακοσμημένη με υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα λευκό και γκρι, και έχει στολισμένο ένα ξύλινο αστέρι καδράκι που έχει πάνω ένα κίτρινο μεταλλικό αεροπλανάκι. Μετά την βάπτιση, μπορείτε να διακοσμήσετε με αυτό τον..
69.00€ 82.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Αερόστατο
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Αερόστατο από τη Μαργαρίτα Καζή. Είναι διακοσμημένη με υφασμάτινο φιόγκο σε χρώματα μπλε και καφέ, και έχει στολισμένο ένα υφασμάτινο κρεμαστό αερόστατο. Μετά την βάπτιση, μπορείτε να διακοσμήσετε με αυτό το παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το π..
79.00€ 94.80€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 48 (2 Σελ.)