ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Ευχολόγια

Ευχολόγια

Ολοκληρώστε την ιερή τελετή της βάπτισης του αγοριού σας επιλέγοντας ένα από τα χειροποίητα ευχολόγια μας και κρατήστε τις ευχές των παρευρισκόμενων καλεσμένων σας για πάντα ζωντανές!
Βιβλίο ευχών MyMastoras Βιβλίο ευχών MyMastoras
-19 %
Brand: MyMastoras
Βιβλίο ευχών για βάπτιση με εκτύπωση.  Κλείδωσε τις ευχές που θα λάβεις απο τους αγαπημένους σου ανθρώπους σε μια από τις σημαντικότερες μέρες της ζωής του μωρού σου με τον πιο όμορφο τρόπο! Το βιβλίο ευχών περιλαμβάνει 20 σελίδες. Το συγκεκριμένο βιβλίο ευχών είναι στο ίδιο θέμα με τον κωδικό..
50.00€ 62.00€
Βιβλίο ευχών Αερόστατο Βιβλίο ευχών Αερόστατο
-17 %
Χειροποίητο βιβλίο ευχών για βάπτιση με θέμα Αερόστατο σε ξύλινο εξώφυλλο και ανάγλυφα στοιχεία ζωγραφισμένα στο χέρι.  Κλείδωσε τις ευχές που θα λάβεις απο τους αγαπημένους σου ανθρώπους σε μια από τις σημαντικότερες μέρες της ζωής του μωρού σου με τον πιο όμορφο τρόπο! Το βιβλίο ευχών περιλαμβά..
79.00€ 95.00€
Βιβλίο ευχών Μικρός Πρίγκιπας Βιβλίο ευχών Μικρός Πρίγκιπας
-17 %
Χειροποίητο βιβλίο ευχών για βάπτιση με θέμα Μικρός Πρίγικπας σε ξύλινο εξώφυλλο και ανάγλυφα στοιχεία ζωγραφισμένα στο χέρι.  Κλείδωσε τις ευχές που θα λάβεις απο τους αγαπημένους σου ανθρώπους σε μια από τις σημαντικότερες μέρες της ζωής του μωρού σου με τον πιο όμορφο τρόπο! Το βιβλίο ευχών πε..
79.00€ 95.00€
Καμβάς βάπτισης εκτυπωμένος Καμβάς βάπτισης εκτυπωμένος
-25 %
Χειροποίητος καμβάς βάπτισης με εκτύπωση σε διάσταση 50x70 εκατοστά. Εάν επιθυμείτε μπορούμε να εκτύπωσουμε καμβά σε οποιοδήποτε θέμα και σε διαφορετικές διαστάσεις. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.  ..
75.00€ 100.00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)