ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται εδώ και 17 χρόνια στο χώρο του γάμου, της βάπτισης και του party και στην δημιουργία χειροποίητων personalized δώρων και εποχιακών ειδών, όπως χριστουγεννιάτικα γούρια και πασχαλινές λαμπάδες.


Αναλαμβάνουμε την οργάνωση και την διακόσμηση του μυστηρίου σας και της μετέπειτα δεξίωσης ή party, όπου μας ζητηθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα. Πραγματοποιούμε κάθε επιθυμία σας, με βάση πάντα τις δικές σας απαιτήσεις και το προσωπικό σας ύφος, είτε αυτές αφορούν κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι του μυστηρίου όπως για παράδειγμα την επιλογή της μπομπονιέρας και του προσκλητηρίου, είτε ολόκληρη την οργάνωση του, από την εύρεση του χώρου και του catering μέχρι τον στολισμό του.


Η απαράμιλλη ομορφιά, η υψηλή αισθητική και η άριστη ποιότητα είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν όλες τις δημιουργίες μας και τις εκδηλώσεις που έχουμε πραγματοποιήσει.


Αν αναζητάτε λοιπόν κάτι ξεχωριστό , δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τον εκθεσιακό μας χώρο στα Πατήσια. Το μαγευτικό σκηνικό θα σας προετοιμάσει για όσα όμορφα πρόκειται να ακολουθήσουν….


Στο site μας λειτουργεί ηλεκτρονικό κατάστημα, στο οποίο μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας.


Περιηγηθείτε στις κατηγορίες μας και πάρτε μια πρώτη ιδέα γύρω από τα χειροποίητα είδη μας για γάμο και βάπτιση, τα εποχιακά μας είδη όπως γούρια και πασχαλινές λαμπάδες, τα πρωτότυπα δώρα και τα είδη πάρτυ και διακόσμησης.


Τέλος, αν ενδιαφέρεστε και για χονδρική πώληση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας αναφέροντας τα πλήρη στοιχεία της εταιρείας σας ή καλέστε μας καθημερινά στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 2108326352 ή επικοινωνήστε μέσω email στην διεύθυνση info@liebequeen.gr.