ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Willow Tree Φιγούρες

Willow Tree Φιγούρες

Διακοσμητικές οικογενειακές φιγούρες Willow Tree από συνθετική ρητίνη ζωγραφισμένες στο χέρι. Οι φιγούρες αυτές καταφέρνουν να ξυπνήσουν συναισθήματα και να αποτελέσουν ένα τέλειο δώρο για κάθε μέλος της οικογένειας. Συνδυάστε τες και δημιουργήστε ένα μοναδικό σετ για την δική σας! 
Φιγούρα Willow Tree "Angel of mine"
-18 %
Brand: Willow tree
Η φιγούρα Angel of mine αποτελείται από τη μητέρα και το μωρό της, σε μια ζεστή αγκαλιά. Η φιγούρα παρά την απλότητά της καταφέρνει να ξυπνήσει συναισθήματα και να αποτελέσει ένα τέλειο δώρο για κάθε γονιό, μαμά, μπαμπά. Συνδυάζοντάς τη μάλιστα με κάποια άλλη μπορείτε να δημιουργήσετε το σετ που αντ..
28.00€ 34.00€
Φιγούρα Willow Tree "Around You"
-17 %
Brand: Willow tree
Η φιγούρα Around You αποτελείται από ένα ζευγάρι με τα χέρια ενωμένα. Η φιγούρα παρά την απλότητά της καταφέρνει να ξυπνήσει συναισθήματα και να αποτελέσει ένα τέλειο δώρο για τον καθένα! Συνδυάζοντάς τη μάλιστα με κάποια άλλη μπορείτε να δημιουργήσετε το σετ που αντιπροσωπεύει τη δική σας σχέση ή τ..
69.60€ 83.60€
Φιγούρα Willow Tree "Brothers"
-17 %
Brand: Willow tree
Η φιγούρα Brothers αποτελείται από δύο αγόρια, να μοιράζονται μια στιγμή στο χρόνο. Η φιγούρα παρά την απλότητά της καταφέρνει να ξυπνήσει συναισθήματα και να αποτελέσει ένα τέλειο δώρο για τον καθένα. Συνδυάζοντάς τη μάλιστα με κάποια άλλη μπορείτε να δημιουργήσετε το σετ που αντιπροσωπεύει τη δική..
23.20€ 27.90€
Φιγούρα Willow Tree "Cherish"
-17 %
Brand: Willow tree
Η φιγούρα Cherish αποτελείται από τη μέλλουσα μητέρα. Η φιγούρα παρά την απλότητά της καταφέρνει να ξυπνήσει συναισθήματα και να αποτελέσει ένα τέλειο δώρο για κάθε μέλλουσα μαμά. Συνδυάζοντάς τη μάλιστα με κάποια άλλη μπορείτε να δημιουργήσετε το σετ που αντιπροσωπεύει τη δική σας οικογένεια! H δημ..
26.60€ 32.00€
Φιγούρα Willow Tree "Courage"
-17 %
Brand: Willow tree
Η φιγούρα Courage αποτελείται από έναν άγγελο, με τα χέρια ψηλά. Η φιγούρα παρά την απλότητά της καταφέρνει να ξυπνήσει συναισθήματα και να αποτελέσει ένα τέλειο δώρο για τον καθένα.Ένα δώρο για παρηγοριά και ενθάρρυνση για κουράγιο, ελπίδα και θεραπεία της ψυχής. H δημιουργός Susan Lordi λέει πως κ..
25.20€ 30.30€
Φιγούρα Willow Tree "Father and Daughter"
-16 %
Brand: Willow tree
Η φιγούρα Father and Daughter αποτελείται από τον πατέρα και την κόρη, καθισμένοι μαζί αγκαλιά. Η φιγούρα παρά την απλότητά της καταφέρνει να ξυπνήσει συναισθήματα και να αποτελέσει ένα τέλειο δώρο για κάθε γονιό, μαμά, μπαμπά, κόρη. Συνδυάζοντάς τη μάλιστα με κάποια άλλη μπορείτε να δημιουργήσετε τ..
54.40€ 65.00€
Φιγούρα Willow Tree "Happiness" Φιγούρα Willow Tree "Happiness"
-16 %
Brand: Willow tree
Η φιγούρα Happiness αποτελείται από μια γυναικεία φιγούρα, τη στιγμή της απόλυτης χαράς, σε αρμονία με τη φύση. Η φιγούρα παρά την απλότητά της καταφέρνει να ξυπνήσει συναισθήματα και να αποτελέσει ένα τέλειο δώρο για τον καθένα. Συνδυάζοντάς τη μάλιστα με κάποια άλλη μπορείτε να δημιουργήσετε το σε..
28.40€ 34.00€
Φιγούρα Willow Tree "Heart of Gold"
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Brand: Willow tree
Η φιγούρα Heart of Gold αποτελείται από ένα αγόρι, να αγκαλιάζει μια χρυσή καρδιά. Η φιγούρα παρά την απλότητά της καταφέρνει να ξυπνήσει συναισθήματα και να αποτελέσει ένα τέλειο δώρο για τον καθένα. Συνδυάζοντάς τη μάλιστα με κάποια άλλη μπορείτε να δημιουργήσετε το σετ που αντιπροσωπεύει τη δική ..
20.60€ 24.80€
Φιγούρα Willow Tree "Home"
-18 %
Brand: Willow tree
Η φιγούρα Home αποτελείται από τη μέλλουσα μητέρα και τον πατέρα, μαζί σε μια ζεστή αγκαλιά. Η φιγούρα παρά την απλότητά της καταφέρνει να ξυπνήσει συναισθήματα και να αποτελέσει ένα τέλειο δώρο για κάθε γονιό, μαμά, μπαμπά. Συνδυάζοντάς τη μάλιστα με κάποια άλλη μπορείτε να δημιουργήσετε το σετ που..
43.40€ 52.80€
Φιγούρα Willow Tree "Love of Learning"
-17 %
Brand: Willow tree
Η φιγούρα Love of Learning αποτελείται από μία γυναικεία φιγούρα, που διαβάζει ένα βιβλίο. Η φιγούρα παρά την απλότητά της καταφέρνει να ξυπνήσει συναισθήματα και να αποτελέσει ένα τέλειο δώρο για κάθε απόφοιτο, μαθητή, δάσκαλο. Συνδυάζοντάς τη μάλιστα με κάποια άλλη μπορείτε να δημιουργήσετε το σετ..
17.20€ 20.70€
Φιγούρα Willow Tree "Love you"
-18 %
Brand: Willow tree
Η φιγούρα Love you αποτελείται από μια γυναικεία φιγούρα, η οποία υπενθυμίζει την αγάπη της. Η φιγούρα παρά την απλότητά της καταφέρνει να ξυπνήσει συναισθήματα και να αποτελέσει ένα τέλειο δώρο για τον καθένα. Συνδυάζοντάς τη μάλιστα με κάποια άλλη μπορείτε να δημιουργήσετε το σετ που αντιπροσωπεύε..
33.80€ 41.00€
Φιγούρα Willow Tree "New Life"
-17 %
Brand: Willow tree
Η φιγούρα New Life αποτελείται από τη μητέρα, τον πατέρα και το μωρό τους, όλοι μαζί σε μια ζεστή αγκαλιά. Η φιγούρα παρά την απλότητά της καταφέρνει να ξυπνήσει συναισθήματα και να αποτελέσει ένα τέλειο δώρο για κάθε γονιό, μαμά, μπαμπά. Συνδυάζοντάς τη μάλιστα με κάποια άλλη μπορείτε να δημιουργήσ..
57.80€ 70.00€
Φιγούρα Willow Tree "Our Gift"
-16 %
Brand: Willow tree
Η φιγούρα Our Gift αποτελείται από ένα ζευγάρι και το μωράκι τους, σε μια ζεστή αγκαλιά. Η φιγούρα παρά την απλότητά της καταφέρνει να ξυπνήσει συναισθήματα και να αποτελέσει ένα τέλειο δώρο για κάθε γονιό, μαμά, μπαμπά. Συνδυάζοντάς τη μάλιστα με κάποια άλλη μπορείτε να δημιουργήσετε το σετ που αντ..
47.60€ 57.00€
Φιγούρα Willow Tree "Promise"
-17 % Εξαντλήθηκε
Brand: Willow tree
Η φιγούρα Promise αποτελείται από ένα ζευγάρι, σε μια ζεστή αγκαλιά. Η φιγούρα παρά την απλότητά της καταφέρνει να ξυπνήσει συναισθήματα και να αποτελέσει ένα τέλειο δώρο για τον καθένα! Συνδυάζοντάς τη μάλιστα με κάποια άλλη μπορείτε να δημιουργήσετε το σετ που αντιπροσωπεύει τη δική σας σχέση ή τη..
46.40€ 55.70€
Φιγούρα Willow Tree "Sisters by Heart"
-17 %
Brand: Willow tree
Η φιγούρα "Sisters by Heart" αποτελείται από δύο γυναίκες, να μοιράζονται μια στιγμή στο χρόνο. Η φιγούρα παρά την απλότητά της καταφέρνει να ξυπνήσει συναισθήματα και να αποτελέσει ένα τέλειο δώρο για κάθε αδερφή, κολλητή, φίλη. Συνδυάζοντάς τη μάλιστα με κάποια άλλη μπορείτε να δημιουργήσετε το σε..
31.60€ 38.00€
Φιγούρα Willow Tree "Tenderness"
-17 %
Brand: Willow tree
Η φιγούρα Tenderness αποτελείται από τη μητέρα και το παιδί της μαζί, σε μια ζεστή αγκαλιά. Η φιγούρα παρά την απλότητά της καταφέρνει να ξυπνήσει συναισθήματα και να αποτελέσει ένα τέλειο δώρο για κάθε γονιό, μαμά, μπαμπά. Συνδυάζοντάς τη μάλιστα με κάποια άλλη μπορείτε να δημιουργήσετε το σετ που ..
36.80€ 44.20€
Φιγούρα Willow Tree "Together"
-17 %
Brand: Willow tree
Η φιγούρα Together αποτελείται από ένα ζευγάρι, σε μια ζεστή αγκαλιά. Η φιγούρα παρά την απλότητά της καταφέρνει να ξυπνήσει συναισθήματα και να αποτελέσει ένα τέλειο δώρο για τον καθένα. Συνδυάζοντάς τη μάλιστα με κάποια άλλη μπορείτε να δημιουργήσετε το σετ που αντιπροσωπεύει τη δική σας οικογένει..
45.00€ 54.00€
Φιγούρα Willow Tree "Two Together"
-17 %
Brand: Willow tree
Η φιγούρα Two Together αποτελείται από δύο αγόρια, να μοιράζονται μια στιγμή στο χρόνο. Η φιγούρα παρά την απλότητά της καταφέρνει να ξυπνήσει συναισθήματα και να αποτελέσει ένα τέλειο δώρο για τον καθένα. Συνδυάζοντάς τη μάλιστα με κάποια άλλη μπορείτε να δημιουργήσετε το σετ που αντιπροσωπεύει τη ..
19.60€ 23.50€
Φιγούρα Willow Tree "Two together"  cake topper
-17 %
Brand: Willow tree
Η φιγούρα Two together αποτελείται από ένα ζευγάρι, σε μια ζεστή αγκαλιά. Η φιγούρα παρά την απλότητά της καταφέρνει να ξυπνήσει συναισθήματα και να αποτελέσει ένα τέλειο δώρο για κάθε ζευγάρι για τη μέρα του γάμου! Συνδυάζοντάς τη μάλιστα με κάποια άλλη μπορείτε να δημιουργήσετε το σετ που αντιπροσ..
38.40€ 46.00€
Φιγούρα Willow Tree "Wisdom"
-16 %
Brand: Willow tree
Η φιγούρα Wisdom αποτελείται από μία γυναικεία φιγούρα, που διαβάζει ένα βιβλίο. Η φιγούρα παρά την απλότητά της καταφέρνει να ξυπνήσει συναισθήματα και να αποτελέσει ένα τέλειο δώρο για κάθε απόφοιτο, μαθητή, δάσκαλο. Συνδυάζοντάς τη μάλιστα με κάποια άλλη μπορείτε να δημιουργήσετε το σετ που αντιπ..
23.40€ 28.00€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 20 (1 Σελ.)