ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Δημιουργικά παιχνίδια

Δημιουργικά παιχνίδια

Αφήστε το παιδί σας να ανακαλύψει το δημιουργικό παιχνίδι που του ταιριάζει ανάμεσα σε επιτραπέζια μαγνητικά σετ, σετ σχεδίασης ή χαρακτικής αλλά και ξύλινα μουσικά όργανα!
Επιτραπέζιο μαγνητικό εκπαιδευτικό παιχνίδι - Ντύσε Επιτραπέζιο μαγνητικό εκπαιδευτικό παιχνίδι - Ντύσε
-15 %
Brand: Mideer
Με 3 επίπεδα δυσκολίας, αυτό το εξαιρετικό κιτ λογικής εκπαιδεύει το παιδί στα τρία βασικά χρώματα και την ανάμειξη τους, ενώ το βοηθά να αναπτύξει ταχύτητα καθώς ολοκληρώνει τις προκλήσεις! Συμπεριλαμβάνονται οδηγίες για κανόνες και λύσεις. Προτεινόμενη ηλικία: 5+..
37.20€ 44.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Σετ μαγνητάκια - Αστεία πρόσωπα Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Σετ μαγνητάκια - Αστεία πρόσωπα
-16 %
Brand: Mideer
Η σειρά Σετ μαγνητάκια διατίθεται σε εύχρηστο κουτί σε σχήμα βιβλίου και είναι ιδανικό για ταξίδια. Απλώς ανοίξτε το κάλυμμα και είστε έτοιμοι να παίξετε! Το σετ με θέμα Αστεία πρόσωπα περιλαμβάνει όλα όσα θα χρειαστεί το παιδί σας για να συνθέσει όχι μόνο τα 8 διαφορετικά πρόσωπα που υπάρχουν μέσα ..
22.70€ 27.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Σετ μαγνητάκια - Καμαρίνι Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Σετ μαγνητάκια - Καμαρίνι
-16 %
Brand: Mideer
Η σειρά Σετ μαγνητάκια διατίθεται σε εύχρηστο κουτί σε σχήμα βιβλίου που κλείνει μαγνητικά και είναι ιδανικό για ταξίδια. Απλώς ανοίξτε το κάλυμμα και είστε έτοιμοι να παίξετε. Το σετ με θέμα Καμαρίνι περιλαμβάνει όλα όσα θα χρειαστεί το παιδί σας για να ντύσει όχι μόνο τους 10 διαφορετικούς χαρακτή..
22.70€ 27.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Σετ μαγνητάκια - Οχήματα Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Σετ μαγνητάκια - Οχήματα
-16 %
Brand: Mideer
Η σειρά Σετ μαγνητάκια διατίθεται σε εύχρηστο κουτί σε σχήμα βιβλίου που κλείνει μαγνητικά και είναι ιδανικό για ταξίδια. Απλώς ανοίξτε το κάλυμμα, τοποθετήστε την κάρτα που θέλετε να ταιριάξετε και βρείτε τα κομμάτια στο κουτί! Το σετ με θέμα Οχήματα περιλαμβάνει όλα όσα θα χρειαστεί το παιδί σας γ..
22.70€ 27.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Σετ σχεδίασης - Σπιρογράφος Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Σετ σχεδίασης - Σπιρογράφος
-16 %
Brand: Mideer
Ετοιμαστείτε μικροί και μεγάλοι για ατελείωτες ώρες διασκέδασης με αυτό το βραβευμένο σετ σχεδίασης σπιρογράφου πολυτελείας!  Μπορείτε να σχεδιάσετε κομψά και σπειροειδή σχέδια ή να δημιουργήσετε όμορφα σχέδια στένσιλ για κάρτες ή κορνίζες. Το σετ σχεδίασης Σπιρογράφος περιέχει 2 σπειροειδή πρότυπα,..
15.10€ 18.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Χαρακτικής - Αγόρια από παραμύθι Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Χαρακτικής - Αγόρια από παραμύθι
-13 %
Brand: Mideer
Η σειρά Χαρακτικής με θέμα Αγόρια από παραμύθι περιλαμβάνει έτοιμες κάρτες και ένα εργαλείο-γραφίδα από μπαμπού. Χρησιμοποιήστε τη γραφίδα για να χαράξετε απαλά το χαρτί και το πολύχρωμο σχέδιο θα εμφανιστεί μπροστά σας. Αναπτύξτε το όραμα και τη δημιουργικότητα του παιδιού σας! Προτεινόμενη ηλικία..
9.60€ 11.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Χαρακτικής - Κορίτσια από παραμύθι Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Χαρακτικής - Κορίτσια από παραμύθι
-13 %
Brand: Mideer
Η σειρά Χαρακτικής με θέμα Κορίτσια από παραμύθι περιλαμβάνει έτοιμες κάρτες και ένα εργαλείο-γραφίδα από μπαμπού. Χρησιμοποιήστε τη γραφίδα για να χαράξετε απαλά το χαρτί και το πολύχρωμο σχέδιο θα εμφανιστεί μπροστά σας. Περιέχονται και 9 κενές κάρτες ώστε να αναπτύξετε το όραμα και τη δημιουργικό..
9.60€ 11.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Χαρακτικής - Ο κόσμος των ζώων Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Χαρακτικής - Ο κόσμος των ζώων
-13 %
Brand: Mideer
Η σειρά Χαρακτικής με θέμα Ο κόσμος των ζώων περιλαμβάνει έτοιμες κάρτες και ένα εργαλείο-γραφίδα από μπαμπού. Χρησιμοποιήστε τη γραφίδα για να χαράξετε απαλά το χαρτί και το πολύχρωμο σχέδιο θα εμφανιστεί μπροστά σας. Περιέχονται και 9 κενές κάρτες ώστε να αναπτύξετε το όραμα και τη δημιουργικότητα..
9.60€ 11.00€
Ξύλινο παιδικό παιχνίδι γιουκαλίλι Ξύλινο παιδικό παιχνίδι γιουκαλίλι
-17 %
Brand: Speedy Monkey
Επειδή η μουσική πυροδοτεί όλους τους τομείς της παιδικής ανάπτυξης, αυτό το γιουκαλίλι με τέσσερις χορδές από μαλακό νάιλον είναι απαραίτητο για το μικρό σας! Ωραίο χρώμα από τερακότα και ξύλο με επίστρωση επιφάνειας σχεδιασμένο να αποτρέπει τραυματισμούς στα δάχτυλα. Εύκολο στη μεταφορά, το παιδί ..
33.40€ 40.00€
Ξύλινο παιδικό παιχνίδι κιθάρα Ξύλινο παιδικό παιχνίδι κιθάρα
-15 %
Brand: Speedy Monkey
Επειδή η μουσική πυροδοτεί όλους τους τομείς της παιδικής ανάπτυξης, αυτή η στιβαρή ξύλινη κιθάρα με έξι χορδές από νάιλον είναι απαραίτητη για το μικρό σας! Ωραίο μπλε χρώμα με επίστρωση επιφάνειας σχεδιασμένη να αποτρέπει τραυματισμούς στα δάχτυλα. Εύκολο στη μεταφορά, το παιδί σας θα απολαύσει το..
37.20€ 44.00€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)