ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Εταιρικό δώρο

Εταιρικό δώρο

Χειροποίητα εταιρικά δώρα, μάσκες ή ρολόγια ξύλινα με μηνυματάκι και το λογότυπο της εταιρείας σας ζωγραφισμένα στο χέρι. Χαρίστε τα στους συναδέλφους σας ή στολίστε το γραφείο σας ομορφαίνοντας το εργασιακό σας περιβάλλον.
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε γκρι χρώμα με μαύρες φάσες και το λογότυπο της αρεσκείας σας, για επιχειρήσεις, σχολεία και άλλα που απαιτείται κοινή μάσκα. Αποτελείται από δύο στρώματα 100% βαμβακερού υφάσματος, με συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς..
5.90€
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε μαύρο χρώμα και το λογότυπο της αρεσκείας σας, για επιχειρήσεις, σχολεία και άλλα που απαιτείται κοινή μάσκα. Αποτελείται από δύο στρώματα 100% βαμβακερού υφάσματος, με συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαν..
5.90€
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε μπλε χρώμα και το λογότυπο της αρεσκείας σας, για επιχειρήσεις, σχολεία και άλλα που απαιτείται κοινή μάσκα. Αποτελείται από δύο στρώματα 100% βαμβακερού υφάσματος, με συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επανα..
118.00€
Εταιρικό δώρο ρόδι με μηνυματάκι "υγεία", ξύλινο, χειροποίητο, ζωγραφισμένο στο χέρι, με το λογότυπο της εταιρείας σας. Χαρίστε στους συναδέλφους σας αυτό το γούρι, για να τους ευχηθείτε ένα νέο έτος γεμάτο υγεία, αγάπη κι ευτυχία. Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 10 τεμάχια και ο χρόνος παράδοση..
159.00€
Εταιρικό δώρο υδρόγειος με μηνυματάκι "υγεία", ξύλινο, χειροποίητο, ζωγραφισμένο στο χέρι, με το λογότυπο της εταιρείας σας. Χαρίστε στους συναδέλφους σας αυτό το γούρι, για να τους ευχηθείτε ένα νέο έτος γεμάτο υγεία, αγάπη κι ευτυχία. Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 15 τεμάχια και ο χρόνος παρ..
208.50€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)