ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
Νέο Liebequeen Delivery 3€ εντός Αττικής, ανεξαρτήτου βάρους και δωρεάν η αντικαταβολή / Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 80€ σε όλη την Ελλάδα.

Εταιρικό δώρο

Εταιρικό δώρο

Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε γκρι χρώμα, με μαύρες φάσες και το λογότυπο της αρεσκείας σας, για επιχειρήσεις, σχολεία και άλλα που απαιτείται κοινή μάσκα. Παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρμ..
5.90€
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε μαύρο χρώμα και το λογότυπο της αρεσκείας σας, για επιχειρήσεις, σχολεία και άλλα που απαιτείται κοινή μάσκα. Παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστι..
5.90€
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε μπλε χρώμα και το λογότυπο της αρεσκείας σας, για επιχειρήσεις, σχολεία και άλλα που απαιτείται κοινή μάσκα. Παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικ..
5.90€
Εταιρικό δώρο ρόδι με μηνυματάκι "υγεία", ξύλινο, χειροποίητο, ζωγραφισμένο στο χέρι, μετο λογότυπο που θέλετε εσείς να φτιάξουμε για να χαρίσετε στους συναδέλφους σας, αυτές τι γιορτές, για να τους ευχηθείτε ένα ν..
14.80€
Εταιρικό δώρο υδρόγειος, με μηνυματάκι "υγεία", ξύλινο, χειροποίητο, ζωγραφισμένο στο χέρι, μετο λογότυπο που θέλετε εσείς να φτιάξουμε για να χαρίσετε στους συναδέλφους σας, αυτές τι γιορτές, για να τους ευχηθείτε ένα ν..
12.50€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)