ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Εταιρικό δώρο

Εταιρικό δώρο

Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε γκρι χρώμα με μαύρες φάσες και το λογότυπο της αρεσκείας σας, για επιχειρήσεις, σχολεία και άλλα που απαιτείται κοινή μάσκα. Αποτελείται από δύο στρώματα 100% βαμβακερού υφάσματος, με συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς..
5.90€
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε μαύρο χρώμα και το λογότυπο της αρεσκείας σας, για επιχειρήσεις, σχολεία και άλλα που απαιτείται κοινή μάσκα. Αποτελείται από δύο στρώματα 100% βαμβακερού υφάσματος, με συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαν..
5.90€
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε μπλε χρώμα και το λογότυπο της αρεσκείας σας, για επιχειρήσεις, σχολεία και άλλα που απαιτείται κοινή μάσκα. Αποτελείται από δύο στρώματα 100% βαμβακερού υφάσματος, με συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επανα..
5.90€
Εταιρικό δώρο ρόδι με μηνυματάκι "υγεία", ξύλινο, χειροποίητο, ζωγραφισμένο στο χέρι, μετο λογότυπο που θέλετε εσείς να φτιάξουμε για να χαρίσετε στους συναδέλφους σας, αυτές τι γιορτές, για να τους ευχηθείτε ένα ν..
14.80€
Εταιρικό δώρο υδρόγειος, με μηνυματάκι "υγεία", ξύλινο, χειροποίητο, ζωγραφισμένο στο χέρι, μετο λογότυπο που θέλετε εσείς να φτιάξουμε για να χαρίσετε στους συναδέλφους σας, αυτές τι γιορτές, για να τους ευχηθείτε ένα ν..
12.50€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)