ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Εκπαιδευτικά παιχνίδια

Εκπαιδευτικά παιχνίδια

Αφήστε το παιδί σας να ανακαλύψει το εκπαιδευτικό παιχνίδι που του ταιριάζει ανάμεσα σε κάρτες εκμάθησης, παιχνίδια ισορροπίας ή λογικής, μουσικά όργανα ή σετ δραστηριοτήτων!
Επιτραπέζιες κάρτες εκμάθησης Γράψε σβήσε - 1+2=3 Επιτραπέζιες κάρτες εκμάθησης Γράψε σβήσε - 1+2=3
-16 %
Brand: Mideer
Η σειρά Γράψε σβήσε επιτρέπει στα παιδιά να εξασκούνται στο γράψιμο ξανά και ξανά! 30 κάρτες υψηλής ποιότητας βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν την αριθμητική τους γνώση!  Προτεινόμενη ηλικία: 3+..
16.80€ 20.00€
Επιτραπέζιο μαγνητικό εκπαιδευτικό παιχνίδι - Κατασκεύασε την διαδρομή Επιτραπέζιο μαγνητικό εκπαιδευτικό παιχνίδι - Κατασκεύασε την διαδρομή
-15 %
Brand: Mideer
Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας για να φτιάξετε το σωστό δρόμο και να βοηθήσετε χαριτωμένα ζώα να επισκεφτούν τους φίλους τους ή να αποκτήσουν ένα αντικείμενο-στόχο. Αυτό το μαγνητικό σετ βοηθά στην ενίσχυση της λογικής σκέψης και περιέχει 36 κάρτες παζλ διπλής όψης, 9 μαγνητικά κομμάτια δρόμου και 1 εγ..
20.50€ 24.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Βαλιτσάκι περιποίησης σκύλου Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Βαλιτσάκι περιποίησης σκύλου
-17 %
Brand: Speedy Monkey
Το βαλιτσάκι περιέχει ένα λούτρινο σκυλάκι με απαλή υφή το οποίο εκτός από παιχνίδι συντροφιάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διακοσμητικό για το παιδικό δωμάτιο και ένα σετ περιποίησης σκύλου, από την χτένα ως τα μπισκότα του. Τα λούτρινα αποτελούν το τέλειο δώρο για κάθε περίσταση, ενώ έχει αποδε..
42.80€ 51.40€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Βαλιτσάκι σετ μουσικής Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Βαλιτσάκι σετ μουσικής
-17 %
Brand: Speedy Monkey
Η μουσική πυροδοτεί όλους τους τομείς της παιδικής ανάπτυξης όπως τη δημιουργικότητα και διεγείρει τις αισθήσεις.  Αυτή η βαλίτσα περιλαμβάνει 5 μουσικά όργανα. Το ξυλόφωνο με οκτώ πολύχρωμα μεταλλικά πλήκτρα, το ντέφι θα παράγει έναν διασκεδαστικό και απαλό ήχο, τον ξύλινο βροχοποιό που αναπαράγει ..
51.80€ 62.20€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι ισορροπίας - Ελέφαντας Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι ισορροπίας - Ελέφαντας
-14 %
Brand: Mideer
Το παιχνίδι ισορροπίας στοίβαξης ξύλινου ελέφαντα βοηθά το παιδί σας να αναπτύξει αδρές ​​και λεπτές κινητικές δεξιότητες, τον συντονισμό χεριού-ματιού, την μέτρηση όρασης, υπομονή, προσοχή, συγκέντρωση, μέτρηση και δεξιότητες ανάλυσης. Προτεινόμενη ηλικία: 3+..
12.10€ 14.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι λογικής - Μάντεψε ποιο ζώο? Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι λογικής - Μάντεψε ποιο ζώο?
-17 %
Brand: Mideer
Διασκεδαστικό παιχνίδι με στόχο την βελτίωση της λογικής σκέψης. Με όλο και περισσότερες ενδείξεις, από απλά έως δύσκολα, τα παιδιά θα εμβαθύνουν τη σκέψη τους βήμα προς βήμα και θα μαντέψουν το σωστό ζώο.  Προτεινόμενη ηλικία: 4+..
20.79€ 25.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι λογικής - Τερατομαχίες Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι λογικής - Τερατομαχίες
-15 %
Brand: Mideer
Το νεότερο επιτραπέζιο παιχνίδι λογικής ανάπτυξης που θα επιτρέψει στα παιδιά να αναπτύξουν την επίλυση προβλημάτων, να βρίσκουν λύσεις και να συγκεντρώνονται. Πολλά και δυνατά τερατάκια κρύβονται σε αυτό το κουτί. Εσυ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να χρησιμοποίησεις τη φαντασία σου και τη λογι..
19.50€ 23.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Μαγνητάκια προσχολικής εκπαίδευσης - Αριθμοί Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Μαγνητάκια προσχολικής εκπαίδευσης - Αριθμοί
-11 %
Brand: Mideer
Η σειρά Μαγνητάκια προσχολικής εκπαίδευσης με θέμα Αριθμοί περιέχει 20 αριθμούς και 6 μαθηματικά σύμβολα. Κάθε μαγνητάκι αριθμός διαθέτει ένα αξιολάτρευτο σχέδιο φρούτων ή λαχανικών και ένα μαγνητάκι με αντίστοιχο όνομα αριθμού ώστε το μωρό σας να εμπλουτίσει τη γνωστική του ικανότητα. Χωρίς γρέζια ..
9.80€ 11.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Σετ μωσαϊκό - Ζώα Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Σετ μωσαϊκό - Ζώα
-14 %
Brand: Mideer
Αυτό το δημιουργικό σετ θα δώσει στο παιδί όχι μόνο τη χαρά του παιχνιδιού, αλλά και τη χαρά της δημιουργικότητας, την ευκαιρία να δημιουργήσει ένα παιδικό «αριστούργημα» με τα χέρια του, το οποίο μπορεί να μοιραστεί με την οικογένεια και τους φίλους ή να διακοσμήσει το δωμάτιο! Το σετ αυτό με θέμα ..
19.80€ 23.00€
Ξύλινο επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι άβακας ουράνιο τόξο Ξύλινο επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι άβακας ουράνιο τόξο
-14 %
Brand: Speedy Monkey
Το πολύχρωμο ξύλινο παιχνίδι άβακας σε σχήμα ουράνιο τόξο ενθαρρύνει το μικρό σας να αναπτύξει τον συντονισμό χεριού-ματιού, τη διαφοροποίηση των χρωμάτων και να βελτιώσει τη δημιουργικότητα του. Προσελκύστε την προσοχή του μικρού σας σύροντας ομαλά τις ξύλινες χάντρες μπρος-πίσω σε κάθε γραμμή. Περ..
24.00€ 28.00€
Ξύλινο επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι βαρκούλα λαβύρινθος Ξύλινο επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι βαρκούλα λαβύρινθος
-17 %
Brand: Speedy Monkey
Το παιχνίδι αυτό είναι κατασκευασμένο από ξύλο, φυσικό και ανακυκλώσιμο υλικό, το οποίο εκτός από φιλικό προς το περιβάλλον, προσφέρει στο παιδί άμεση σύνδεση με τη φύση. Είναι διαδραστικό παιχνίδι καθώς συνδυάζει την διασκέδαση με τη μάθηση. Συμβάλλει στην αποτελεσματική φυσική, πνευματική και συνα..
21.00€ 25.20€
Ξύλινο επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι λιοντάρι λαβύρινθος
-16 %
Brand: Speedy Monkey
Παίξτε με τον φίλο σας το λιοντάρι, τον βασιλιά του λαβύρινθου με τις χάντρες! Τα μικρά χεράκια μπορούν να μετακινήσουν τις χρωματιστές χάντρες πάνω, κάτω και κατά μήκος του συρμάτινου πλαισίου. Αυτό το παιχνίδι ενθαρρύνει την επιδεξιότητα, τον συντονισμό χεριών-ματιών και την αναγνώριση χρώματος κα..
14.20€ 17.00€
Ξύλινο επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι μπανάνα ισορροπίας με διάφορα κομμάτια Ξύλινο επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι μπανάνα ισορροπίας με διάφορα κομμάτια
-16 %
Brand: Speedy Monkey
Αυτά τα διασκεδαστικά ξύλινα κομμάτια στοίβαξης αποτελούνται από πολύχρωμα στοιχεία σε διάφορα σχέδια όπως μπανάνες, φοίνικες και μαϊμούδες με μια μεγαλύτερη μπανάνα ως βάση δοκού ισορροπίας. Έχει σχεδιαστεί ως ένα βασικό παιχνίδι ισορροπίας με χαριτωμένα εντυπωσιακά ξύλινα στοιχεία που επιτρέπουν σ..
22.60€ 27.00€
Ξύλινο επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι παζλ Αλφάβητος Ξύλινο επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι παζλ Αλφάβητος
-16 %
Brand: Speedy Monkey
Το ξύλινο παζλ αλφαβήτου είναι ένα απλό αλλά αποτελεσματικό εργαλείο εκμάθησης. Το παιδί σας θα διασκεδάσει με τα γράμματα της αλφαβήτου ενώ ταυτόχρονα θα αναπτύξει τις δεξιότητες του στην επίλυση προβλημάτων και τις εκλεπτυσμένες κινήσεις ακρβείας. Τα πολύχρωμα ξύλινα γράμματα είναι εύκολο να τα κρ..
24.40€ 29.00€
Ξύλινο επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι ράμπα κύλισης Ξύλινο επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι ράμπα κύλισης
-17 %
Brand: Speedy Monkey
Πρόκειται για μια πρωτότυπη ξύλινη ράμπα με μια εξωτική διακόσμηση που προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης στο μικρό σας! Τα μικρά παιδιά θα λατρέψουν να βλέπουν τις τρεις ξύλινες μπάλες να κατεβαίνουν στη ράμπα και να καταλήγουν στο κάτω μέρος! Πιάστε τα πριν πέσουν, θα πρέπει να είστε γρήγοροι! ..
36.80€ 44.20€
Ξύλινο επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι σετ κουζίνας Ξύλινο επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι σετ κουζίνας
-16 %
Brand: Speedy Monkey
Μία διασκεδαστική μικρογραφία κουζίνας, ξύλινη, που το μικρό σας μπορεί να πάρει μαζί του οπουδήποτε. Όλα έτοιμα για να ετοιμάσετε, να μαγειρέψετε, να σερβίρετε και να απολαύσετε γεύματα με τα 8 αξεσουάρ του: σπάτουλα, τηγάνι, φαγητό. Ο ταλαντούχος μικρός σας σεφ μπορεί να δημιουργήσει ένα ολόκληρο ..
51.40€ 61.00€
Ξύλινο επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι στοίβαξης Οικογένεια μαϊμούδων Ξύλινο επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι στοίβαξης Οικογένεια μαϊμούδων
-15 %
Brand: Speedy Monkey
Ελάτε να φτιάξουμε και να παίξουμε με την ευτυχισμένη οικογένεια μαϊμούδων μας! Διαθέτει πέντε χαριτωμένους στοιβαγμένους πιθήκους με διακριτικά χαρακτηριστικά για την αναγνώριση του πατέρα, της μητέρας, του αδελφού, της αδελφής και του μωρού. Κάθε ένας από τους στύλους στοίβαξης είναι ασφαλισμένος...
26.20€ 31.00€
Ξύλινο παιδικό παιχνίδι καβαλέτο διπλός πίνακας Ξύλινο παιδικό παιχνίδι καβαλέτο διπλός πίνακας
-19 %
Brand: Speedy Monkey
Αυτό το ρυθμιζόμενο ξύλινο καβαλέτο προσφέρει δύο όψεις: έναν μαυροπίνακα και έναν ασπροπίνακα. Το μικρό σας μπορεί να ζωγραφίσει ελεύθερα με κιμωλίες στον μαυροπίνακα και με ειδικούς μαρκαδόρους στη λευκή πλευρά. Άπειρη φαντασία για να δημιουργείς και να διασκεδάζεις μικρούς καλλιτέχνες για ώρες. Α..
105.40€ 130.00€
Ξύλινο παιδικό παιχνίδι καρότσι δραστηριοτήτων Ξύλινο παιδικό παιχνίδι καρότσι δραστηριοτήτων
-17 %
Brand: Speedy Monkey
Αυτός ο ξύλινος περιπατητής πολλαπλών δραστηριοτήτων με σύστημα φρένων επιτρέπει στο μικρό σας να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και ισορροπία καθώς μαθαίνει να περπατά. Έρχεται με 9 παιχνίδια δραστηριότητας, όπως διαλογέας σχήματος, περιστρεφόμενος καθρέφτης, περιστρεφόμενα γρανάζια και πολλά άλλα διασκεδ..
91.00€ 109.00€
Ξύλινο παιδικό παιχνίδι καρότσι με τουβλάκια Ξύλινο παιδικό παιχνίδι καρότσι με τουβλάκια
-16 %
Brand: Speedy Monkey
Υπέροχο παιχνίδι για το μωρό που κάνει τα πρώτα του βήματα! Βοηθά το μικρό σας να σταθεί και να περπατήσει, αναπτύσσοντας σταθερότητα και βασικές δεξιότητες ισορροπίας. Τα 27 πολύχρωμα μπλοκ που περιλαμβάνονται χρησιμεύουν ως βάρος για το βαγόνι όταν το μωρό το σπρώχνει, αλλά προσθέτουν επίσης διασκ..
52.80€ 63.00€
Ξύλινο παιδικό παιχνίδι κύβος δραστηριοτήτων Ξύλινο παιδικό παιχνίδι κύβος δραστηριοτήτων
-17 %
Brand: Speedy Monkey
Αυτός είναι ένας κύβος 5 δραστηριοτήτων, με κάθε μία από τις τέσσερις πλευρές να προτείνει διαφορετικές διασκεδαστικές δραστηριότητες για να βοηθήσουν τα παιδιά να μάθουν μέσα από το εκπαιδευτικό παιχνίδι. Η κορυφή είναι ένας πολύ διασκεδαστικός λαβύρινθος με χάντρες. Οι διάφορες δραστηριότητες περι..
51.60€ 61.90€
Ξύλινο παιδικό παιχνίδι λεωφορείο με σφυράκι Ξύλινο παιδικό παιχνίδι λεωφορείο με σφυράκι
-17 %
Brand: Speedy Monkey
Διασκεδάστε το μικρό σας αναπτύσσοντας ταυτόχρονα τον συντονισμό χεριών-ματιών με αυτό το παιχνίδι  με σφυρί! Χτυπήστε τους οχτώ χρωματιστούς ξύλινους επιβάτες μέσα από τις τρύπες με το σφυρί για να τους τοποθετήσετε μέσα στο λεωφορείο και να ξεκινήσει το ταξίδι! Ατελείωτη διασκέδαση καθώς όταν αναπ..
36.80€ 44.20€
Ξύλινο παιδικό παιχνίδι με τουβλάκια και καπάκι διαλογέα σχήματος Ξύλινο παιδικό παιχνίδι με τουβλάκια και καπάκι διαλογέα σχήματος
-15 %
Brand: Speedy Monkey
50 πολύχρωμα ξύλινα τουβλάκια για νήπια απαραίτητα για την εκπαίδευση του συντονισμού χεριού-ματιού. Διαφορετικά σχήματα τυπωμένα με όμορφα σχέδια που ενθαρρύνουν το μικρό σας να χρησιμοποιήσει ελεύθερα τη φαντασία του για να χτίσει ενώ διεγείρει την αισθητηριακή ανάπτυξη. Τα μπλοκ έρχονται σε έναν ..
27.20€ 32.00€
Ξύλινο παιδικό παιχνίδι ξυλόφωνο Ξύλινο παιδικό παιχνίδι ξυλόφωνο
-15 %
Brand: Speedy Monkey
Ένα φίνο πολύχρωμο ξυλόφωνο με μεταλλικά πλήκτρα και μονοκόμματο ξύλινο σφυρί που θα απολαύσει το μικρό σας. Απόλυτα ασφαλές καθώς δεν έχει αιχμηρές άκρες. Προσφέρει την πλήρη κλίμακα των οκτώ μουσικών συντονισμένων νοτών για μια αυθεντική μουσική εμπειρία. Κάθε έγχρωμο κλειδί σε αυτό το μουσικό παι..
18.80€ 22.00€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 31 (2 Σελ.)