ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Κουτί Βάπτισης

Κουτί Βάπτισης

Τα χειροποίητα κουτιά βάπτισης για αγόρι που σας προτείνουμε, εκτός από αποθηκευτικός χώρος, χρησιμεύουν ως βαλίτσα, σκαμπό ή πορτ μαντώ και επιπλέον διακοσμούν το παιδικό δωμάτιο μετά τη βάπτιση!

Κουτί Βάπτισης Βυθός της Θάλασσας Κουτί Βάπτισης Βυθός της Θάλασσας
-18 %
Χειροποίητο κουτί-παραλληλόγραμμο βάπτισης με θέμα Βυθός της θάλασσας από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορ..
135.00€ 165.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Διάστημα Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Διάστημα
-18 %
Χειροποίητο κουτί-παραλληλόγραμμοβάπτισης με θέμα το Διάστημα από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με πλανήτες ζωγραφισμένους στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κο..
135.00€ 165.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρες Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρες
-19 %
Χειροποίητο κουτί-παραλληλόγραμμο βάπτισης με θέμα Κιθάρες από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με κιθάρες ξύλινες ζωγραφισμένες στο καπάκι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ..
129.00€ 159.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Κύριος -  παγκάκι κουτί Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Κύριος -  παγκάκι κουτί
-17 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Little man από τη Μαργαρίτα Καζή. Πρόκειται για παγκάκι με πλάτη καπέλο-μουστάκι, που ανοίγει το κάθισμα από πάνω, στολισμένο στο θέμα, με άσπρες και βεραμάν πινελιές. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καθιστικό στο παιδικό δωμάτιο ή ως αποθηκευτικ..
119.00€ 142.80€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι
-20 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Δεινοσαυράκι από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό κύβος, με δεινοσαυράκι ζωγραφισμένο στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης για τα..
120.00€ 150.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Δεινόσαυρος Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Δεινόσαυρος
-20 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Δεινοσαυράκι από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με δεινοσαυράκι ζωγραφισμένο στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευ..
120.00€ 150.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Καραβάκι Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Καραβάκι
-20 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Καραβάκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καθιστικό στο παιδικό δωμάτιο ή ως αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού. Μπορείτε να συνδυάσετε το προϊόν με την αντίστοιχη λαμπάδα και λαδοσέτ ώστε να δημιουργ..
120.00€ 150.00€
Κουτί Βάπτισης για Aγόρι Αερόστατο - κύβος Κουτί Βάπτισης για Aγόρι Αερόστατο - κύβος
-15 %
Χειροποίητο κουτί-κύβος βάπτισης με θέμα Αερόστατο από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό κύβος, με ξύλινα στοιχεία ζωγραφισμένα στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης ..
110.00€ 130.00€
Κουτί Βάπτισης για Aγόρι Διάστημα Κουτί Βάπτισης για Aγόρι Διάστημα
-17 %
Χειροποίητο κουτί-κύβος βάπτισης με θέμα Διάστημα, το οποίο είναι καθιστικό κύβος με εσοχή, με αστρονάυτη σε πλανήτη φωτιζόμενο στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης για τα διά..
125.00€ 150.00€
Κουτί Βάπτισης για Aγόρι Παπιγιόν - κύβος Κουτί Βάπτισης για Aγόρι Παπιγιόν - κύβος
-19 %
Χειροποίητο κουτί-κύβος βάπτισης με θέμα Παπιγιόν από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό κύβος, με παπιγιόν και το όνομα του παιδιού ζωγραφισμένο στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κ..
109.00€ 135.00€
Κουτί Βάπτισης για αγόρι Αερόστατο - κύβος Κουτί Βάπτισης για αγόρι Αερόστατο - κύβος
-17 %
Χειροποίητο κουτί-κύβος βάπτισης με θέμα Αερόστατο από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό κύβος, με ξύλινα στοιχεία αερόστατα και συννεφάκι ζωγραφισμένα στο πλάι με το όνομα του παιδιού και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικ..
110.00€ 132.00€
Κουτί Βάπτισης για αγόρι Μικρός Πρίγκιπας - κύβος Κουτί Βάπτισης για αγόρι Μικρός Πρίγκιπας - κύβος
-19 %
Χειροποίητο κουτί-κύβος βάπτισης με θέμα Μικρός Πρίγκιπας από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό κύβος, με τον Μικρό Πρίγκιπα και την αλεπού πάνω σε πλανήτη ζωγραφισμένο στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο π..
105.00€ 130.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Πρίγκιπας και αλεπού Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Πρίγκιπας και αλεπού
-16 %
Χειροποίητο κουτί-παραλληλόγραμμο βάπτισης με θέμα το Μικρό Πρίγκιπα από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με το Μικρό Πρίγκιπα και την αλεπού ζωγραφισμένους στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό..
105.00€ 125.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Ελεφαντάκι Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Ελεφαντάκι
-19 %
Χειροποίητο κουτί-παραλληλόγραμμο βάπτισης με θέμα Ελεφαντάκι από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με ελεφαντάκι ζωγραφισμένο στο πλάι το όνομα του νονού ή της νονάς στο καπάκι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως δ..
130.00€ 160.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μονόγραμμα ζωάκια Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μονόγραμμα ζωάκια
-20 %
Χειροποίητο κουτί-παραλληλόγραμμο βάπτισης με θέμα ζωάκια από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με ζωάκια ζωγραφισμένα στο πλάι το όνομα του νονού ή της νονάς στο καπάκι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητ..
120.00€ 150.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι σκυλάκι πιλότος με αεροπλάνο Κουτί Βάπτισης για Αγόρι σκυλάκι πιλότος με αεροπλάνο
-20 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα σκυλάκι πιλότος με αεροπλάνο με ζωγραφισμένο το όνομα του παιδιού και της νονάς ή του νονού. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καθιστικό στο παιδικό δωμάτιο ή ως αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού. Μπορείτε να συνδυάσετε το ..
120.00€ 150.00€
Κουτί Βάπτισης Ζωάκια της ζούγκλας Κουτί Βάπτισης Ζωάκια της ζούγκλας
-17 %
Χειροποίητο κουτί-παραλληλόγραμμο βάπτισης με θέμα Ζωάκια της ζούγκλας από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με ζώακια ζωγραφισμένα στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ..
130.00€ 156.00€
Κουτί Βάπτισης Ζωάκια του δάσους Κουτί Βάπτισης Ζωάκια του δάσους
-19 %
Χειροποίητο κουτί-παραλληλόγραμμο βάπτισης με θέμα Ζωάκια του δάσους από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με ζωάκια ζωγραφισμένα στο πλάι το όνομα του νονού ή της νονάς στο καπάκι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ω..
130.00€ 160.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Βέσπα Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Βέσπα
-17 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Βέσπα από τη Μαργαρίτα Καζή. Πρόκειται για ξύλινη χειροποίητη βέσπα με ρόδες, που ανοίγει από πάνω το κάθισμα, ζωγραφισμένη στο χέρι, και σε χρώμα λευκό-βεραμάν. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό ή ως αποθηκευτικό χώρο για ..
179.00€ 214.80€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρα Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρα
-22 %
Χειροποίητο κουτί-βαλίτσα βάπτισης με θέμα Κιθάρα από τη Μαργαρίτα Καζή, με ξύλινη ζωγραφισμένη κιθάρα και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού. Μπορ..
149.00€ 190.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Νικόλας παγκάκι-γραφείο Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Νικόλας παγκάκι-γραφείο
-17 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Μικρός Νικόλας από τη Μαργαρίτα Καζή. Πρόκειται για ξύλινο παγκάκι-γραφείο που ανοίγει το κάθισμα, στολισμένο στο θέμα, και σε χρώμα λευκό. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως έπιπλο στο παιδικό δωμάτιο ή ως αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικά αντικεί..
129.00€ 154.80€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Τροχόσπιτο Surf Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Τροχόσπιτο Surf
-17 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Τροχόσπιτο Surf από τη Μαργαρίτα Καζή. Πρόκειται για ξύλινο τροχόσπιτο με ρόδες, που ανοίγει από πάνω η οροφή, στολισμένο στο θέμα, και σε χρώμα λευκό-βεραμάν. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό ή ως αποθηκευτικό χώρο για τα..
189.00€ 226.80€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Φορτηγό "Van" σιέλ Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Φορτηγό "Van" σιέλ
-17 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Van από τη Μαργαρίτα Καζή. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καθιστικό στο παιδικό δωμάτιο ή ως αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού. Μπορείτε να συνδυάσετε το προϊόν με την αντίστοιχη λαμπάδα και λαδοσέτ ώστε να δημιουργήσετε..
189.00€ 229.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Φορτηγό κόκκινο Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Φορτηγό κόκκινο
-18 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης φορτηγό με ρόδες που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με την αντίστοιχη λ..
189.00€ 230.00€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 51 (3 Σελ.)