ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Σετ Βάπτισης

Σετ Βάπτισης

Σετ βάπτισης για κορίτσι σε διάφορα θέματα όπως μονόκερος, πεταλούδα ή κύκνος για να ταιριάξει στο δικό σας στυλ. Εξερευνήστε τις δικές μας προτάσεις ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε μαζί από την αρχή ένα σετ βασισμένο στο θέμα σας.
 
Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Ζωάκια με μονόγραμμα Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Ζωάκια με μονόγραμμα
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα Ζωάκια με μονόγραμμα. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι βαλίτσα ξύλινη και ζωγραφισμένη στο χέρι που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Το ..
299.00€ 360.00€
Χειροποίητο σετ βάπτισης Wish. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος με εσοχή  που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Το σετ περιλαμβάνει: Κουτί βάπτισης καθιστ..
273.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων Σετ Βάπτισης για κορίτσι Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό τετράγωνο, χειροποίητο ζωγραφισμένο στο χέρι με ασορτί θέμα και αν..
249.00€ 300.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων - φλαμίνγκο Σετ Βάπτισης για κορίτσι Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων - φλαμίνγκο
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, χειροποίητο ζωγραφισμένο στο χέρι με ασορτί θέμα ..
249.00€ 300.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Καμηλοπάρδαλη Σετ Βάπτισης για κορίτσι Καμηλοπάρδαλη
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τη καμηλοπάρδαλη. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος, χειροποίητο ζωγραφισμένο στο χέρι με ασορτί θέμα, που μπορεί να διακοσ..
228.00€ 273.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος Σετ Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τον κύκνο. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος με ζωγραφισμένα ξύλινα στοιχεία μαγνητάκια κύκνο και "Όλα αρχίζουν με ένα όνει..
223.00€ 267.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος κάδρο Σετ Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος κάδρο
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τoυς κύκνους. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος με ζωγραφισμένους δύο κύκνους ξύλινους που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρ..
243.00€ 291.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι με όνομα Σετ Βάπτισης για κορίτσι με όνομα
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με όνομα. Μία πολύ ιδιαίτερη personalised πρόταση καθώς στην επιφάνεια του κουτιού έχει το όνομα του παιδιού με ξύλινα στοιχεία ζωγραφισμένα. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Το σετ περιλαμβάνει: Κουτί βάπτισης καθιστικό - κύβος. Λαμπά..
228.00€ 275.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Ουράνιο τόξο Σετ Βάπτισης για κορίτσι Ουράνιο τόξο
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το Ουράνιο τόξο. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος με ζωγραφισμένο ουράνιο τόξο που ανοίγει για να χρησιμοποιηθεί και ως απ..
228.00€ 273.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Πεταλούδα Σετ Βάπτισης για κορίτσι Πεταλούδα
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα Πεταλούδα. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, χειροποίητο ζωγραφισμένο στο χέρι με το όνομα του παιδιού, που μπορ..
239.00€ 287.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Σάρα Κέυ Σετ Βάπτισης για κορίτσι Σάρα Κέυ
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τη Σάρα Κέυ. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος, χειροποίητο ζωγραφισμένο στο χέρι με ασορτί θέμα, που μπορεί να διακοσμήσει..
228.00€ 273.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Στεφάνι με λουλούδια Σετ Βάπτισης για κορίτσι Στεφάνι με λουλούδια
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης Στεφάνι με λουλούδια. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, χειροποίητο ζωγραφισμένο στο χέρι με το όνομα του παιδιού, που μ..
249.00€ 299.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Φλαμίνγκο Σετ Βάπτισης για κορίτσι Φλαμίνγκο
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το Φλαμίνγκο. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος με ζωγραφισμένα φλαμίνγκο που ανοίγει για να χρησιμοποιηθεί και ως αποθηκευ..
234.00€ 281.00€
Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Little Star Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Little Star
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα Little Star. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Το σετ περιλαμβάνει: Κουτί Βάπτισης καθιστι..
207.00€ 250.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος Σετ Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τo μονόκερο. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος με ζωγραφισμένο μονόκερο και ουράνιο τόξο που γράφει " Believe in magic " κα..
233.00€ 280.00€
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το μονόκερο. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό - κύβος που ανοίγει για να το χρησιμοποιήσετε και ως χώρο αποθήκευσης. Επίσης, το ..
291.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Ουράνιο τόξο κύβος Σετ Βάπτισης για κορίτσι Ουράνιο τόξο κύβος
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το Ουράνιο τόξο. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος με ζωγραφισμένο ουράνιο τόξο που ανοίγει για να χρησιμοποιηθεί και ως απ..
213.00€ 255.00€
Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Τίγρης Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Τίγρης
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα την Τίγρη. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, το Τιγράκι μπορεί να διακοσμήσει εξαι..
244.00€ 293.00€
Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Μπουντουάρ Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Μπουντουάρ
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το Λουλούδι. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι μπουντουάρ με καθρέφτη ,που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο, την οποία μπορείτε να χρησιμο..
259.00€ 311.00€
Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδια Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδια
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης Λουλούδια. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καλάθι το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως χώρος αποθήκευσης. Το σετ περιλαμβάνει: Κουτί βάπτισης..
188.00€ 225.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Μανιταρόσπιτο Σετ Βάπτισης για κορίτσι Μανιταρόσπιτο
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το μανιταρόσπιτο. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι μανιταρόσπιτο που ανοίγει η σκεπή του για να το χρησιμοποιήσετε ως χώρο αποθήκευσης αλλ..
263.00€ 315.00€
Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Πεταλούδα Νεραϊδόσπιτο Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Πεταλούδα Νεραϊδόσπιτο
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης Νεραϊδόσπιτο πεταλούδα. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι μανιταρόσπιτο που ανοίγει η σκεπή του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως χώρος αποθήκευσ..
217.00€ 260.00€
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα την ποντικίνα.Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι παγκάκι που εκτός από καθιστικό ανοίγει για να το χρησιμοποιήσετε ως χώρο αποθήκευσης. Επίσ..
303.00€
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το τροχόσπιτο. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι τροχόσπιτο που ανοίγει για να το χρησιμοποιήσετε ως χώρο αποθήκευσης. Επίσης, το ξύλινο κρ..
350.00€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 50 (3 Σελ.)