ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Λαμπάδα Βάπτισης

Λαμπάδα Βάπτισης

Χειροποίητες λαμπάδες βάπτισης από τη Μαργαρίτα Καζή για τη μικρή σας βαφτιστήρα! Αποτελούνται από υφάσματα και τούλια σε διάφορους χρωματισμούς, στολισμένες με το μονόγραμμα του παιδιού ή κάποιο διακοσμητικό από το θέμα της επιλογής σας!

Λαμπάδα Βάπτισης Mονόγραμμα ξύλινο Λαμπάδα Βάπτισης Mονόγραμμα ξύλινο
-15 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε λευκό-γκρι χρώμα, και έχει στολισμένο το μονόγραμμα του παιδιού, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντ..
89.00€ 105.00€
Λαμπάδα Βάπτισης Αστέρι μονόγραμμα Λαμπάδα Βάπτισης Αστέρι μονόγραμμα
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Αστέρι από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε μπεζ-βεραμάν χρώμα, και έχει στολισμένο ένα αστέρι με το μονόγραμμα του παιδιού, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να..
89.00€ 110.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι - ξύλινο αερόστατο με τριαντάφυλλα Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι - ξύλινο αερόστατο με τριαντάφυλλα
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα ξύλινο αερόστατο με τριαντάφυλλα από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από λευκό τούλι, υφασμάτινα διακοσμητικά τριαντάφυλλα και ξύλινο αερόστατο με τριαντάφυλλα που μετά την βάπτιση μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέ..
95.00€ 115.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Little Star Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Little Star
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Little Star από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε λευκό-ροζ χρώμα και έχει στολισμένα ξύλινα αστεράκια, που μετά την βάπτιση μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν ..
79.00€ 95.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Wish Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Wish
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Wish από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από ύφασμα δαντέλα σε εκρού χρώμα και μονόγραμμα καθρέφτη χρυσό που μετά την βάπτιση μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί και..
90.00€ 108.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων λαγός Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων λαγός
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων λαγός από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από ύφασμα τούλι σε λευκό πουά και ιβουάρ χρώμα και διακοσμητικά στο θέμα που μετά την βάπτιση μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσε..
110.00€ 135.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων φλαμίνγκο Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων φλαμίνγκο
-10 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων φλαμίνγκο από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από ύφασμα τούλι σε λευκό χρώμα και διακοσμητικά στο θέμα που μετά την βάπτιση μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν..
95.00€ 105.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Βανάκι Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Βανάκι
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Βανάκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από ύφασμα σε λευκό-ροζ χρώμα και έχει στολισμένο ένα ξύλινο βανάκι , που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κ..
79.00€ 95.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Ευκάλυπτος Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Ευκάλυπτος
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Ευκάλυπτος από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από ύφασμα σε φυσικό χρώμα και έχει στολισμένα λουλούδια και μακραμέ φτερό, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αν..
90.00€ 108.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Ζωάκια μονόγραμμα χρυσό Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Ζωάκια μονόγραμμα χρυσό
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Ζωάκια μονόγραμμα χρυσό από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από ύφασμα τούλι τύπου γάζα σε λευκό χρώμα, σύνθεση από λουλούδια και μονόγραμμα καθρέφτη χρυσό που μετά την βάπτιση μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε..
110.00€ 135.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Κύκνος από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από ύφασμα σε ιβουάρ χρώμα και διακοσμητικά στο θέμα που μετά την βάπτιση μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί και λαδοσέτ ..
110.00€ 135.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Κύκνος από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από ύφασμα σε λευκό πουά χρώμα και έχει στολισμένο ένα ξύλινο κύκνο με πούπουλα, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το α..
85.00€ 105.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Κύκνος από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε λευκό χρώμα και έχει στολισμένο ένα ξύλινο κύκνο, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντ..
85.00€ 105.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Pampas Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Pampas
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Λουλούδι - Pampas από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από ύφασμα σε λευκό χρώμα και έχει στολισμένα λουλούδια, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κου..
95.00€ 115.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Μπουντουάρ Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Μπουντουάρ
-18 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Λουλόυδι από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από ύφασμα σε λευκό-ροζ πουά χρώμα και έχει στολισμένο ένα λουλουδάκι, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχ..
90.00€ 110.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Σκηνή Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Σκηνή
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Λουλούδι από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από ύφασμα σε μπεζ χρώμα και έχει στολισμένο ένα λουλούδι, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί και ..
85.00€ 105.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδια Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδια
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Λουλούδια από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από ύφασμα τούλι σε λευκό χρώμα και σύνθεση από λουλούδια που μετά την βάπτιση μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί και ..
90.00€ 108.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Μονόγραμμα χρυσό Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Μονόγραμμα χρυσό
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Μονόγραμμα χρυσό από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από ύφασμα τούλι τύπου γάζα σε off-white χρώμα, σύνθεση από λουλούδια και μονόγραμμα καθρέφτη χρυσό που μετά την βάπτιση μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να..
110.00€ 132.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Ουράνιο τόξο Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Ουράνιο τόξο
-18 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Ουράνιο τόξο  από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από τούλι σε λευκό χρώμα και έχει στολισμένο ξύλινο ουράνιο τόξο σε μεταλλικό κρίκο, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προ..
90.00€ 110.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Πεταλούδα Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Πεταλούδα
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Πεταλούδα από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από ύφασμα τούλι σε λευκό χρώμα και έχει στολισμένη ξύλινη ζωγραφισμένη στο χέρι πεταλούδα που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το π..
90.00€ 108.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Πεταλούδα Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Πεταλούδα
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Πεταλούδα από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από φιόγκους σε λευκό χρώμα και έχει στολισμένες πεταλούδες , που μετά την βάπτιση μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί..
95.00€ 115.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Πεταλούδα Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Πεταλούδα
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Πεταλούδα από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από ύφασμα σε off white χρώμα και διακοσμητικά στο θέμα που μετά την βάπτιση μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί και λα..
95.00€ 115.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Στάχυα Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Στάχυα
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Στάχυα από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από ύφασμα σε λευκό χρώμα και έχει στολισμένα στάχυα, λεβάντα και pampas, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοι..
90.00€ 108.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Στεφάνι με λουλούδια Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Στεφάνι με λουλούδια
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Στεφάνι με λουλούδια από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από ύφασμα σε εκρού-ροζ χρώμα και στεφάνι με λουλούδια που μετά την βάπτιση μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κο..
90.00€ 108.00€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 48 (2 Σελ.)