ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
Νέο Liebequeen Delivery 3€ εντός Αττικής, ανεξαρτήτου βάρους και δωρεάν η αντικαταβολή / Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 80€ σε όλη την Ελλάδα.

Νεογέννητο

Νεογέννητο

Κουμπαράς κεραμικός Μάτι σιέλ Κουμπαράς κεραμικός Μάτι σιέλ
-10 %
Κουμπαράς χειροποίητος με Μάτι για να διακοσμήσετε το δωμάτιο σας. Απο κεραμικό υλικό δημιουργημένο σε τροχό, με μοναδική οπή κερμάτων στο πάνω μέρος. Οι διαστάσεις του προϊόντος μπορεί να έχουν μια μικρή απόκλιση απ..
27.63€ 30.70€
Κουμπαράς Μάτι κεραμικός ροζ Κουμπαράς Μάτι κεραμικός ροζ
-10 %
Κουμπαράς χειροποίητος με μάτι για να διακοσμήσετε το δωμάτιο σας. Απο κεραμικό υλικό δημιουργημένο σε τροχό, με μοναδική οπή κερμάτων στο πάνω μέρος. Οι διαστάσεις του προϊόντος μπορεί να έχουν μια μικρή απόκλιση απ..
27.63€ 30.70€
Σαλιάρα και σελτεδάκι για κοριτσάκι με σπιτάκι πεταλούδα Σαλιάρα και σελτεδάκι για κοριτσάκι με σπιτάκι πεταλούδα
-12 %
Σαλιάρα και σελτεδάκι, για κοριτσάκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε ρόζ χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Η σαλιάρα πάει σέτ με χειροποίητο διακοσμητικό κουτάκι σε σχέδιο πεταλούδας. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση α..
32.85€ 37.50€
Τσαντάκι πλάτης αστεράκι σιελ
-21 %
Τσαντάκι πλάτης με σχέδιο αστεράκι σιέλ που γράφει "Dream big little one". Το τσαντάκι μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους μιας και υπάρχει δυνατότητα να αυξομειώνεται το μέγεθος του...
4.95€ 6.30€
Τσαντάκι πλάτης αστέρι ροζ
-21 %
Τσαντάκι πλάτης με σχέδιο αστεράκι ροζπου γράφει "Dream big little one". Το τσαντάκι μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους μιας και υπάρχει δυνατότητα να αυξομειώνεται το μέγεθος του...
4.95€ 6.30€
Φορμάκι εσώρουχο για αγοράκι με τσαντάκι πλάτης Mum Dad Φορμάκι εσώρουχο για αγοράκι με τσαντάκι πλάτης Mum Dad
-14 %
Φορμάκι εσώρουχο Bebe Cooney με μεταξοτυπία, για αγοράκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε λευκό χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Το φορμάκι πάει σέτ με χειροποίητο τσαντάκι πλάτης σε σχέδιο με έξυπνο μηνυματάκι που γράφει "You are the dearest Mum and Dad in the world". Το τσαντάκι μπορεί να φορεθεί με π..
19.66€ 22.90€
Φορμάκι εσώρουχο για αγοράκι με τσαντάκι πλάτης αστεράκι Φορμάκι εσώρουχο για αγοράκι με τσαντάκι πλάτης αστεράκι
-16 %
Φορμάκι εσώρουχο Bebe Cooney με μεταξοτυπία, για αγοράκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε σιέλ χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Το φορμάκι πάει σέτ με χειροποίητο τσαντάκι πλάτης σε σχέδιο αστεράκι. Το τσαντάκι μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους μιας και υπάρχει η δυνατότητα να αυξομειώνεται το μέγεθο..
20.62€ 24.50€
Φορμάκι εσώρουχο για κοριτσάκι με σπιτάκι πεταλούδα Φορμάκι εσώρουχο για κοριτσάκι με σπιτάκι πεταλούδα
-9 %
Φορμάκι εσώρουχο Bebe Cooney με μεταξοτυπία, για κοριτσάκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε σομόν χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Το φορμάκι πάει σέτ με χειροποίητο διακοσμητικό σπιτάκι σε σχέδιο πεταλούδας...
43.90€ 48.00€
Φορμάκι εσώρουχο για κοριτσάκι με τσαντάκι πλάτης Daddy Mommy Φορμάκι εσώρουχο για κοριτσάκι με τσαντάκι πλάτης Daddy Mommy
-14 %
Φορμάκι εσώρουχο Bebe Cooney με μεταξοτυπία, για κοριτσάκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε λευκό χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Το φορμάκι πάει σέτ με χειροποίητο τσαντάκι πλάτης σε σχέδιο με έξυπνο μηνυματάκι που γράφει " I'm my daddy's girl and my mummy's world". Το τσαντάκι μπορεί να φορεθεί με πο..
19.66€ 22.90€
Φορμάκι εσώρουχο για κοριτσάκι με τσαντάκι πλάτης αστέρι Φορμάκι εσώρουχο για κοριτσάκι με τσαντάκι πλάτης αστέρι
-16 %
Φορμάκι εσώρουχο Bebe Cooney με μεταξοτυπία, για κοριτσάκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε ρόζ χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Το φορμάκι πάει σέτ με χειροποίητο τσαντάκι πλάτης σε σχέδιο αστεριού. Το μέγεθος της τσάντας α..
20.85€ 24.90€
Φορμάκι εσώρουχο για κοριτσάκι με τσαντάκι πλάτης μονόκερο Φορμάκι εσώρουχο για κοριτσάκι με τσαντάκι πλάτης μονόκερο
-14 %
Φορμάκι εσώρουχο Bebe Cooney με μεταξοτυπία, για κοριτσάκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε ρόζ χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Το φορμάκι πάει σέτ με χειροποίητο τσαντάκι πλάτης σε σχέδιο μονόκερου. Το τσαντάκι μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους μιας και υπάρχει η δυνατότητα να αυξομειώνεται το μέγε..
19.66€ 22.90€
Φορμάκι εσώρουχο Bebe Cooney με μεταξοτυπία, για κοριτσάκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε λευκό χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Το φορμάκι πάει σέτ με χειροποίητο τσαντάκι πλάτης σε σχέδιο πεταλούδας. Το τσαντάκι μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους μιας και υπάρχει δυνατότητα να αυξομειώνεται το μέγ..
24.90€
Θήκη βιβλιαρίου υγείας ρινόκερος Θήκη βιβλιαρίου υγείας ρινόκερος
-17 %
Θήκη βιβλιαρίου υγείας απο 100% βαμβάκι, σε χρώμα σιέλ και σχέδιο ρινόκερος για να έχετε οργανωμένα τα απαραίτητα έγγραφα του μωρού σας...
19.75€ 23.90€
Καδράκι με φωτάκια LED σιέλ αστέρι Καδράκι με φωτάκια LED σιέλ αστέρι
-10 %
Καδράκι αστεράκι, σε σιέλ χρώμα, με φωτάκια LED για να διακοσμήσετε τον τοίχο του δωματίου του μωρού σας και να δώσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση χρέωσης τα στοιχεία που επι..
19.53€ 21.70€
Καλαθάκι / θήκη σιέλ αστέρι Καλαθάκι / θήκη σιέλ αστέρι
-10 %
Καλαθάκι, θήκη, κασπώ για γλαστράκι με θέμα το αστέρι σε σιέλ χρώμα απο ύφασμα. Επιτραπέζιο για να διακοσμήσετε το δωμάτιο του παιδιού σας ή οποιαδήποτε αλλο χώρο εσείς θέλετε. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση ..
8.73€ 9.70€
Κουτάκι προσωπικών αντικειμένων σιέλ αστέρι
-10 %
Ξύλινο κουτάκι προσωπικών αντικειμένων για να διακοσμήσετε το δωματιο του μωρού σας και να αποθηκεύσετε διάφορα αντικείμενα. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση χρέωσης τα στοιχεία που επιθυμείτε να σταλεί...
13.86€ 15.40€
Κουτί κάδρο plexiglass για νεογέννητο Αερόστατο Κουτί κάδρο plexiglass για νεογέννητο Αερόστατο
-10 %
Χειροποίητο ξύλινο κουτί για νεογέννητο ζωγραφισμένο, με plexiglass καπάκι. Το personalized κουτί έχει θέμα το αερόστατο που γράφει μέσα "Dream big little one" και έχει συννεφάκια που μπορείτε να γράψετε μέσα τα στοιχεία..
49.41€ 54.90€
Μαξιλάρι αστέρι σιέλ με μουσική Μαξιλάρι αστέρι σιέλ με μουσική
-10 %
Κρεμαστό μαξιλάρι, σε σιελ χρώμα, με μουσική. Μπορείτε να το κρεμάσετε στο κρεβατάκι του μωρού σας. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση χρέωσης τα στοιχεία που επιθυμείτε να σταλεί...
16.83€ 18.70€
Μαξιλάρι με μουσική σιέλ Συννεφάκι
-10 %
Κρεμαστό μαξιλάρι, σε σιέλ χρώμα, με μουσική. Μπορείτε να το κρεμάσετε στο κρεβατάκι του μωρού σας. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση χρέωσης τα στοιχεία που επιθυμείτε να σταλεί...
16.34€ 18.15€
Μαξιλάρι σιέλ σκούρο Αστέρι
-10 %
Κρεμαστό μαξιλάρι, σε σκούρο σιελ χρώμα, με μουσική. Μπορείτε να το κρεμάσετε στο κρεβατάκι του μωρού σας. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση χρέωσης τα στοιχεία που επιθυμείτε να σταλεί...
16.83€ 18.70€
Ονειροπαγίδα σιέλ Αερόστατο Ονειροπαγίδα σιέλ Αερόστατο
-10 %
Χειροποίητη ονειροπαγίδα σε σιέλ χρώμα για αγοράκι με αερόστατο συννεφάκια και αστεράκια απο ξύλο, ταμπελάκια με μηνυματάκια και κρεμαστές κορδελίτσες. Κρεμαστό προϊόν κατάλληλο για διακόσμηση χώρου, για το κρεβατάκι..
49.50€ 55.00€
Θήκη βιβλιαρίου υγείας Συννεφάκι Θήκη βιβλιαρίου υγείας Συννεφάκι
-17 %
Θήκη βιβλιαρίου υγείας απο 100% βαμβάκι, σε χρώμα ρόζ και σχέδιο συννεφάκι για να έχετε οργανωμένα τα απαραίτητα έγγραφα του μωρού σας. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση αποστολής τα στοιχεία που επιθυμείτε να σταλεί..
19.75€ 23.90€
Καδράκι με φωτάκια LED ροζ αστέρι με όνομα Καδράκι με φωτάκια LED ροζ αστέρι με όνομα
-10 %
Καδράκι αστεράκι, σε ρόζ χρώμα, με φωτάκια LED για να διακοσμήσετε τον τοίχο του δωματίου του μωρού σας και να δώσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε, εξτρα διακόσμηση με το όνομα του παιδιού, σε αστεράκι ταγκ. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώ..
22.50€ 25.00€
Καλαθάκι / θήκη πούλιες ιριδίζων
-24 %
Καλαθάκι, θήκη, κασπώ για γλαστράκι με πούλιες ιριδίζων απο ύφασμα. Επιτραπέζιο για να διακοσμήσετε το δωμάτιο του παιδιού σας ή οποιαδήποτε αλλο χώρο εσείς θέλετε. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση χρέωσης τα σ..
10.99€ 14.50€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 94 (4 Σελ.)