ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ


Νεογέννητο

Νεογέννητο

Κουμπαράς κεραμικός Μάτι σιέλ Κουμπαράς κεραμικός Μάτι σιέλ
-10 %
Κουμπαράς χειροποίητος με Μάτι για να διακοσμήσετε το δωμάτιο σας. Απο κεραμικό υλικό δημιουργημένο σε τροχό, με μοναδική οπή κερμάτων στο πάνω μέρος. Οι διαστάσεις του προϊόντος μπορεί να έχουν μια μικρή απόκλιση απ..
27.63€ 30.70€
Κουμπαράς Μάτι κεραμικός ροζ Κουμπαράς Μάτι κεραμικός ροζ
-10 %
Κουμπαράς χειροποίητος με μάτι για να διακοσμήσετε το δωμάτιο σας. Απο κεραμικό υλικό δημιουργημένο σε τροχό, με μοναδική οπή κερμάτων στο πάνω μέρος. Οι διαστάσεις του προϊόντος μπορεί να έχουν μια μικρή απόκλιση απ..
27.63€ 30.70€
Σαλιάρα και σελτεδάκι για κοριτσάκι με σπιτάκι πεταλούδα Σαλιάρα και σελτεδάκι για κοριτσάκι με σπιτάκι πεταλούδα
-12 %
Σαλιάρα και σελτεδάκι, για κοριτσάκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε ρόζ χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Η σαλιάρα πάει σέτ με χειροποίητο διακοσμητικό κουτάκι σε σχέδιο πεταλούδας. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση α..
32.85€ 37.50€
Τσαντάκι πλάτης υφασμάτινο με αστεράκι - σιέλ
-17 %
Υφασμάτινο σιέλ τσαντάκι πλάτης με σχέδιο αστεράκι που γράφει επάνω "Dream big little one". Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το τσαντάκι σε μια βολτίτσα του μωρού σας, τοποθετώντας μέσα διάφορα χρήσιμα πραγματάκια! Σε πιο μεγάλα παιδάκια, το τσαντάκι μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους μιας και υπά..
5.95€ 7.20€
Τσαντάκι πλάτης υφασμάτινο με αστέρι - ροζ
-17 %
Υφασμάτινο ροζ τσαντάκι πλάτης με σχέδιο αστεράκι που γράφει επάνω "Dream big little one". Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το τσαντάκι σε μια βολτίτσα του μωρού σας, τοποθετώντας μέσα διάφορα χρήσιμα πραγματάκια! Σε πιο μεγάλα παιδάκια, το τσαντάκι μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους μιας και..
5.95€ 7.20€
Φορμάκι εσώρουχο για αγοράκι με τσαντάκι πλάτης Mum Dad Φορμάκι εσώρουχο για αγοράκι με τσαντάκι πλάτης Mum Dad
-14 %
Φορμάκι εσώρουχο Bebe Cooney με μεταξοτυπία, για αγοράκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε λευκό χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Το φορμάκι πάει σέτ με χειροποίητο τσαντάκι πλάτης σε σχέδιο με έξυπνο μηνυματάκι που γράφει "You are the dearest Mum and Dad in the world". Το τσαντάκι μπορεί να φορεθεί με π..
19.66€ 22.90€
Φορμάκι εσώρουχο για αγοράκι με τσαντάκι πλάτης αστεράκι Φορμάκι εσώρουχο για αγοράκι με τσαντάκι πλάτης αστεράκι
-16 %
Φορμάκι εσώρουχο Bebe Cooney με μεταξοτυπία, για αγοράκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε σιέλ χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Το φορμάκι πάει σέτ με χειροποίητο τσαντάκι πλάτης σε σχέδιο αστεράκι. Το τσαντάκι μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους μιας και υπάρχει η δυνατότητα να αυξομειώνεται το μέγεθο..
20.62€ 24.50€
Φορμάκι εσώρουχο για κοριτσάκι με σπιτάκι πεταλούδα Φορμάκι εσώρουχο για κοριτσάκι με σπιτάκι πεταλούδα
-9 %
Φορμάκι εσώρουχο Bebe Cooney με μεταξοτυπία, για κοριτσάκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε σομόν χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Το φορμάκι πάει σέτ με χειροποίητο διακοσμητικό σπιτάκι σε σχέδιο πεταλούδας...
43.90€ 48.00€
Φορμάκι εσώρουχο για κοριτσάκι με τσαντάκι πλάτης Daddy Mommy Φορμάκι εσώρουχο για κοριτσάκι με τσαντάκι πλάτης Daddy Mommy
-14 %
Φορμάκι εσώρουχο Bebe Cooney με μεταξοτυπία, για κοριτσάκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε λευκό χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Το φορμάκι πάει σέτ με χειροποίητο τσαντάκι πλάτης σε σχέδιο με έξυπνο μηνυματάκι που γράφει " I'm my daddy's girl and my mummy's world". Το τσαντάκι μπορεί να φορεθεί με πο..
19.66€ 22.90€
Φορμάκι εσώρουχο για κοριτσάκι με τσαντάκι πλάτης αστέρι Φορμάκι εσώρουχο για κοριτσάκι με τσαντάκι πλάτης αστέρι
-16 %
Φορμάκι εσώρουχο Bebe Cooney με μεταξοτυπία, για κοριτσάκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε ρόζ χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Το φορμάκι πάει σέτ με χειροποίητο τσαντάκι πλάτης σε σχέδιο αστεριού. Το μέγεθος της τσάντας α..
20.85€ 24.90€
Φορμάκι εσώρουχο για κοριτσάκι με τσαντάκι πλάτης μονόκερο Φορμάκι εσώρουχο για κοριτσάκι με τσαντάκι πλάτης μονόκερο
-14 %
Φορμάκι εσώρουχο Bebe Cooney με μεταξοτυπία, για κοριτσάκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε ρόζ χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Το φορμάκι πάει σέτ με χειροποίητο τσαντάκι πλάτης σε σχέδιο μονόκερου. Το τσαντάκι μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους μιας και υπάρχει η δυνατότητα να αυξομειώνεται το μέγε..
19.66€ 22.90€
Φορμάκι εσώρουχο Bebe Cooney με μεταξοτυπία, για κοριτσάκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε λευκό χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Το φορμάκι πάει σέτ με χειροποίητο τσαντάκι πλάτης σε σχέδιο πεταλούδας. Το τσαντάκι μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους μιας και υπάρχει δυνατότητα να αυξομειώνεται το μέγ..
24.90€
Θήκη βιβλιαρίου υγείας ρινόκερος Θήκη βιβλιαρίου υγείας ρινόκερος
-17 %
Θήκη βιβλιαρίου υγείας απο 100% βαμβάκι, σε χρώμα σιέλ και σχέδιο ρινόκερος για να έχετε οργανωμένα τα απαραίτητα έγγραφα του μωρού σας...
19.75€ 23.90€
Καδράκι φωτιζόμενο LED αστέρι - σιέλ Καδράκι φωτιζόμενο LED αστέρι - σιέλ
-17 %
Καδράκι σε σιέλ χρώμα, με σκαλιστό λογότυπο σε γκρι αστέρι και φωτάκια LED για το δωμάτιο του μωρού σας. Χαρίστε μια ευχάριστη και ήρεμη ατμόσφαιρα στο μωράκι σας με αυτό το υπέροχο διακοσμητικό στον τοίχο του! Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας,..
19.75€ 23.70€
Καλαθάκι κασπώ αστέρι - σιέλ Καλαθάκι κασπώ αστέρι - σιέλ
-17 %
Καλαθάκι, θήκη, κασπώ με θέμα Αστεράκι μου λαμπρό σε σιέλ χρώμα από ύφασμα. Επιτραπέζιο για να τοποθετήσετε τα απαραίτητα πραγματάκια του μωρού σας όπως χτένες, ψαλιδάκι, κρέμες κ.λπ. ή για να διακοσμήσετε το δωμάτιο του με αυτό τοποθετώντας μέσα ακόμα και γλαστράκι! Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δ..
8.50€ 10.20€
Κουτί κάδρο plexiglass για νεογέννητο Αερόστατο Κουτί κάδρο plexiglass για νεογέννητο Αερόστατο
-10 %
Χειροποίητο ξύλινο κουτί για νεογέννητο ζωγραφισμένο, με plexiglass καπάκι. Το personalized κουτί έχει θέμα το αερόστατο που γράφει μέσα "Dream big little one" και έχει συννεφάκια που μπορείτε να γράψετε μέσα τα στοιχεία..
49.41€ 54.90€
Μαξιλάρι αστέρι με μουσική - σιέλ Μαξιλάρι αστέρι με μουσική - σιέλ
-17 %
Κρεμαστό μαξιλάρι σε σιέλ χρώμα με μουσική. Μπορείτε να το κρεμάσετε στο κρεβατάκι του μωρού σας για να χαλαρώνει με την απαλή μελωδία του! Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση χρέωσης τα στοιχεία που επιθυμείτε να σταλ..
16.99€ 20.40€
Μαξιλάρι Συννεφάκι με μουσική - σιέλ
-17 %
Κρεμαστό μαξιλάρι συννεφάκι σε σιέλ χρώμα με μουσική. Μπορείτε να το κρεμάσετε στο κρεβατάκι του μωρού σας για να χαλαρώνει με την απαλή μουσική του! Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση χρέωσης τα στοιχεία που επιθυμεί..
16.50€ 19.80€
Ξύλινο αποθηκευτικό κουτί με αστέρια - σιέλ
-17 %
Ξύλινο κουτάκι φύλαξης προσωπικών αντικειμένων με σιέλ αστέρι για να διακοσμήσετε το δωμάτιο του μωρού σας και να αποθηκεύσετε εκεί διάφορα απαραίτητα μικροαντικείμενα. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση χρέωσης τα στο..
13.99€ 16.80€
Ονειροπαγίδα σιέλ Αερόστατο Ονειροπαγίδα σιέλ Αερόστατο
-10 %
Χειροποίητη ονειροπαγίδα σε σιέλ χρώμα για αγοράκι με αερόστατο συννεφάκια και αστεράκια απο ξύλο, ταμπελάκια με μηνυματάκια και κρεμαστές κορδελίτσες. Κρεμαστό προϊόν κατάλληλο για διακόσμηση χώρου, για το κρεβατάκι..
49.50€ 55.00€
Θήκη βιβλιαρίου υγείας Συννεφάκι Θήκη βιβλιαρίου υγείας Συννεφάκι
-17 %
Θήκη βιβλιαρίου υγείας απο 100% βαμβάκι, σε χρώμα ρόζ και σχέδιο συννεφάκι για να έχετε οργανωμένα τα απαραίτητα έγγραφα του μωρού σας. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση αποστολής τα στοιχεία που επιθυμείτε να σταλεί..
19.75€ 23.90€
Καδράκι φωτιζόμενο LED αστέρι με όνομα - ροζ Καδράκι φωτιζόμενο LED αστέρι με όνομα - ροζ
-10 %
Καδράκι σε ροζ χρώμα, με χαραγμένο λογότυπο σε γκρι αστέρι και φωτάκια LED για να διακοσμήσετε τον τοίχο του δωματίου του μωρού σας και να δώσετε μια ευχάριστη και ήρεμη ατμόσφαιρα. Συμπληρώστε το όνομα του παιδιού σας στο ειδικό πεδίο παραγγελίας το οποίο θα γραφτεί σε έξτρα αστεράκι μέσα στο καδρά..
22.50€ 25.00€
Καδράκι φωτιζόμενο LED με αστέρι - ροζ Καδράκι φωτιζόμενο LED με αστέρι - ροζ
-17 %
Καδράκι σε ροζ χρώμα, με σκαλιστό λογότυπο σε γκρι αστέρι και φωτάκια LED για το δωμάτιο του μωρού σας. Χαρίστε μια ευχάριστη και ήρεμη ατμόσφαιρα στο μωράκι σας με αυτό το υπέροχο διακοσμητικό στον τοίχο του! Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, ..
19.75€ 23.70€
Καλαθάκι κασπώ αστέρι - ροζ Καλαθάκι κασπώ αστέρι - ροζ
-17 %
Καλαθάκι, θήκη, κασπώ με θέμα Αστεράκι μου λαμπρό σε ροζ χρώμα από ύφασμα. Επιτραπέζιο για να τοποθετήσετε τα απαραίτητα πραγματάκια του μωρού σας όπως χτένες, ψαλιδάκι, κρέμες κ.λπ. ή για να διακοσμήσετε το δωμάτιο του με αυτό τοποθετώντας μέσα ακόμα και γλαστράκι! Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως ..
8.50€ 10.20€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 117 (5 Σελ.)