ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Παιχνίδι

Παιχνίδι

Ταξιδέψτε στον κόσμο των παιδικών παιχνιδιών όπου η φαντασία δεν έχει όρια! Ανακαλύψτε το παιχνίδι και τη μάθηση με μια μεγάλη γκάμα παιχνιδιών που εμπνέουν τη δημιουργικότητα, ενθαρρύνουν την ανάπτυξη και φέρνουν ατελείωτη χαρά στα παιδιά όλων των ηλικιών!
Επιτραπέζιες κάρτες εκμάθησης Γράψε σβήσε - 1+2=3 Επιτραπέζιες κάρτες εκμάθησης Γράψε σβήσε - 1+2=3
-16 %
Brand: Mideer
Η σειρά Γράψε σβήσε επιτρέπει στα παιδιά να εξασκούνται στο γράψιμο ξανά και ξανά! 30 κάρτες υψηλής ποιότητας βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν την αριθμητική τους γνώση!  Προτεινόμενη ηλικία: 3+..
16.80€ 20.00€
Επιτραπέζιο μαγνητικό εκπαιδευτικό παιχνίδι - Κατασκεύασε την διαδρομή Επιτραπέζιο μαγνητικό εκπαιδευτικό παιχνίδι - Κατασκεύασε την διαδρομή
-15 %
Brand: Mideer
Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας για να φτιάξετε το σωστό δρόμο και να βοηθήσετε χαριτωμένα ζώα να επισκεφτούν τους φίλους τους ή να αποκτήσουν ένα αντικείμενο-στόχο. Αυτό το μαγνητικό σετ βοηθά στην ενίσχυση της λογικής σκέψης και περιέχει 36 κάρτες παζλ διπλής όψης, 9 μαγνητικά κομμάτια δρόμου και 1 εγ..
20.50€ 24.00€
Επιτραπέζιο μαγνητικό εκπαιδευτικό παιχνίδι - Ντύσε Επιτραπέζιο μαγνητικό εκπαιδευτικό παιχνίδι - Ντύσε
-15 %
Brand: Mideer
Με 3 επίπεδα δυσκολίας, αυτό το εξαιρετικό κιτ λογικής εκπαιδεύει το παιδί στα τρία βασικά χρώματα και την ανάμειξη τους, ενώ το βοηθά να αναπτύξει ταχύτητα καθώς ολοκληρώνει τις προκλήσεις! Συμπεριλαμβάνονται οδηγίες για κανόνες και λύσεις. Προτεινόμενη ηλικία: 5+..
37.20€ 44.00€
Επιτραπέζιο παιδικό ξύλινο παζλ - Περιπέτεια στο διάστημα
-17 %
Brand: Mideer
Το παζλ Περιπέτεια στο διάστημα συνοδεύεται από 100 ξύλινα κομμάτια και ένα όμορφα γυαλισμένο ξύλινο πλαίσιο και ράφι. Κάθε κομμάτι του παζλ χρησιμοποιεί μη τοξική εκτύπωση με μελάνι με βάση τη σόγια. Οι ζωντανές λεπτές εικόνες μπορούν να βελτιώσουν το αισθητικό επίπεδο και την ικανότητα χειρισμού τ..
22.50€ 27.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Βαλιτσάκι περιποίησης σκύλου Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Βαλιτσάκι περιποίησης σκύλου
-17 %
Brand: Speedy Monkey
Το βαλιτσάκι περιέχει ένα λούτρινο σκυλάκι με απαλή υφή το οποίο εκτός από παιχνίδι συντροφιάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διακοσμητικό για το παιδικό δωμάτιο και ένα σετ περιποίησης σκύλου, από την χτένα ως τα μπισκότα του. Τα λούτρινα αποτελούν το τέλειο δώρο για κάθε περίσταση, ενώ έχει αποδε..
42.80€ 51.40€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Βαλιτσάκι σετ μουσικής Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Βαλιτσάκι σετ μουσικής
-17 %
Brand: Speedy Monkey
Η μουσική πυροδοτεί όλους τους τομείς της παιδικής ανάπτυξης όπως τη δημιουργικότητα και διεγείρει τις αισθήσεις.  Αυτή η βαλίτσα περιλαμβάνει 5 μουσικά όργανα. Το ξυλόφωνο με οκτώ πολύχρωμα μεταλλικά πλήκτρα, το ντέφι θα παράγει έναν διασκεδαστικό και απαλό ήχο, τον ξύλινο βροχοποιό που αναπαράγει ..
51.80€ 62.20€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι ισορροπίας - Ελέφαντας Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι ισορροπίας - Ελέφαντας
-14 %
Brand: Mideer
Το παιχνίδι ισορροπίας στοίβαξης ξύλινου ελέφαντα βοηθά το παιδί σας να αναπτύξει αδρές ​​και λεπτές κινητικές δεξιότητες, τον συντονισμό χεριού-ματιού, την μέτρηση όρασης, υπομονή, προσοχή, συγκέντρωση, μέτρηση και δεξιότητες ανάλυσης. Προτεινόμενη ηλικία: 3+..
12.10€ 14.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι λογικής - Μάντεψε ποιο ζώο? Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι λογικής - Μάντεψε ποιο ζώο?
-17 %
Brand: Mideer
Διασκεδαστικό παιχνίδι με στόχο την βελτίωση της λογικής σκέψης. Με όλο και περισσότερες ενδείξεις, από απλά έως δύσκολα, τα παιδιά θα εμβαθύνουν τη σκέψη τους βήμα προς βήμα και θα μαντέψουν το σωστό ζώο.  Προτεινόμενη ηλικία: 4+..
20.79€ 25.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι λογικής - Τερατομαχίες Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι λογικής - Τερατομαχίες
-15 %
Brand: Mideer
Το νεότερο επιτραπέζιο παιχνίδι λογικής ανάπτυξης που θα επιτρέψει στα παιδιά να αναπτύξουν την επίλυση προβλημάτων, να βρίσκουν λύσεις και να συγκεντρώνονται. Πολλά και δυνατά τερατάκια κρύβονται σε αυτό το κουτί. Εσυ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να χρησιμοποίησεις τη φαντασία σου και τη λογι..
19.50€ 23.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Μαγνητάκια προσχολικής εκπαίδευσης - Αριθμοί Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Μαγνητάκια προσχολικής εκπαίδευσης - Αριθμοί
-11 %
Brand: Mideer
Η σειρά Μαγνητάκια προσχολικής εκπαίδευσης με θέμα Αριθμοί περιέχει 20 αριθμούς και 6 μαθηματικά σύμβολα. Κάθε μαγνητάκι αριθμός διαθέτει ένα αξιολάτρευτο σχέδιο φρούτων ή λαχανικών και ένα μαγνητάκι με αντίστοιχο όνομα αριθμού ώστε το μωρό σας να εμπλουτίσει τη γνωστική του ικανότητα. Χωρίς γρέζια ..
9.80€ 11.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι παζλ - Who am i? Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι παζλ - Who am i?
-17 %
Brand: Mideer
Τα στρογγυλά Παζλ Who Am I αναγκάζουν τα μικρά μυαλά να σκέφτονται πιο δημιουργικά. Κάθε ένα από τα 6 σχέδια σχετίζεται με ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα-επάγγελμα σεφ, πυροσβέστης, αστυνομικός, γιατρός, αστροναύτης, κλόουν. Αυτό προάγει την πλευρική και λογική σκέψη καθώς και την αναγνώριση και ομαδοπο..
16.60€ 20.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι παζλ - Ταξίδι στον χρόνο Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι παζλ - Ταξίδι στον χρόνο
-16 %
Brand: Mideer
Μοναδικό παζλ με ευφάνταστα χρώματα και μεγάλα κομμάτια που βοηθάει το παιδί σας να αναπτύξει τις λεπτές κινητικές του δεξιότητες, την εστίαση και την προσοχή του. Διαθέτει 25 κομμάτια τα οποία σχηματίζουν ένα ρολόι διαμέτρου 50cm, με το οποίο τα παιδιά μπορούν να μάθουν την ώρα και όχι μόνο! Προτε..
20.90€ 25.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Πρώτο μου παζλ - Αριθμοί 1 ως 5
-16 %
Brand: Mideer
To συγκεκριμένο παζλ αποτελεί μέρος της σειράς Πρώτο μου παζλ. Το παιχνίδι με θέμα Αριθμοί 1 ως 5 περιέχει παζλ από χαρτόνι και βοηθάει το παιδί να αναπτύξει τις λεπτές κινητικές του δεξιότητες, την εστίαση και την προσοχή για την ανάπτυξη συντονισμού χεριού-ματιού. Περιέχονται πέντε μοναδικά παζλ μ..
15.10€ 18.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Πρώτο μου παζλ - Ζωάκια Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Πρώτο μου παζλ - Ζωάκια
-16 %
Brand: Mideer
To συγκεκριμένο παζλ αποτελεί μέρος της σειράς Πρώτο μου παζλ. Περιλαμβάνει 6 ζωάκια σε επίπεδη σχεδιαστική απεικόνιση χρησιμοποιώντας χρώματα και σύνθεση γραμμών ωστέ να βοηθήσει τα παιδιά να εξοικειωθούν με απλές γραμμές και σχήματα. Η σειρά Πρώτο μου παζλ είναι σχεδιασμένη για την εκπαίδευση τ..
15.10€ 18.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Πρώτο μου παζλ - Ζωάκια του κήπου Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Πρώτο μου παζλ - Ζωάκια του κήπου
-16 %
Brand: Mideer
Η σειρά Πρώτο μου παζλ περιέχει εξαιρετικά παζλ με κομμάτια μεγάλα σε μέγεθος, λεία και χωρίς γρέζια που βοηθούν τα μικρά χεράκια να αναπτύξουν τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες. Το σετ Ζωάκια του κήπου περιέχει 26 κομμάτια που δημιουργούν 5 διαφορετικά ζωάκια όπως κουνέλι 3 τμχ, σκαντζόχοιρος 3 ..
15.10€ 18.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Πρώτο μου παζλ - Ζωάκια φάρμας Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Πρώτο μου παζλ - Ζωάκια φάρμας
-16 %
Brand: Mideer
Η σειρά Πρώτο μου παζλ έχει σχεδιαστεί για τη νοητική ανάπτυξη των μωρών και καλύπτει τις αυξανόμενες ανάγκες τους. Ο σχεδιασμός μεγάλων κομματιών το καθιστά κατάλληλο για πιάσιμο και άσκηση δύναμης χεριών. To παζλ με θέμα Ζωάκια φάρμας περιλαμβάνει 6 μικρότερα παζλ από 3 έως 7 κομμάτια το καθένα, μ..
15.10€ 18.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Σετ μαγνητάκια - Αστεία πρόσωπα Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Σετ μαγνητάκια - Αστεία πρόσωπα
-16 %
Brand: Mideer
Η σειρά Σετ μαγνητάκια διατίθεται σε εύχρηστο κουτί σε σχήμα βιβλίου και είναι ιδανικό για ταξίδια. Απλώς ανοίξτε το κάλυμμα και είστε έτοιμοι να παίξετε! Το σετ με θέμα Αστεία πρόσωπα περιλαμβάνει όλα όσα θα χρειαστεί το παιδί σας για να συνθέσει όχι μόνο τα 8 διαφορετικά πρόσωπα που υπάρχουν μέσα ..
22.70€ 27.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Σετ μαγνητάκια - Καμαρίνι Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Σετ μαγνητάκια - Καμαρίνι
-16 %
Brand: Mideer
Η σειρά Σετ μαγνητάκια διατίθεται σε εύχρηστο κουτί σε σχήμα βιβλίου που κλείνει μαγνητικά και είναι ιδανικό για ταξίδια. Απλώς ανοίξτε το κάλυμμα και είστε έτοιμοι να παίξετε. Το σετ με θέμα Καμαρίνι περιλαμβάνει όλα όσα θα χρειαστεί το παιδί σας για να ντύσει όχι μόνο τους 10 διαφορετικούς χαρακτή..
22.70€ 27.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Σετ μαγνητάκια - Οχήματα Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Σετ μαγνητάκια - Οχήματα
-16 %
Brand: Mideer
Η σειρά Σετ μαγνητάκια διατίθεται σε εύχρηστο κουτί σε σχήμα βιβλίου που κλείνει μαγνητικά και είναι ιδανικό για ταξίδια. Απλώς ανοίξτε το κάλυμμα, τοποθετήστε την κάρτα που θέλετε να ταιριάξετε και βρείτε τα κομμάτια στο κουτί! Το σετ με θέμα Οχήματα περιλαμβάνει όλα όσα θα χρειαστεί το παιδί σας γ..
22.70€ 27.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Σετ μωσαϊκό - Ζώα Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Σετ μωσαϊκό - Ζώα
-14 %
Brand: Mideer
Αυτό το δημιουργικό σετ θα δώσει στο παιδί όχι μόνο τη χαρά του παιχνιδιού, αλλά και τη χαρά της δημιουργικότητας, την ευκαιρία να δημιουργήσει ένα παιδικό «αριστούργημα» με τα χέρια του, το οποίο μπορεί να μοιραστεί με την οικογένεια και τους φίλους ή να διακοσμήσει το δωμάτιο! Το σετ αυτό με θέμα ..
19.80€ 23.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Σετ σχεδίασης - Σπιρογράφος Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Σετ σχεδίασης - Σπιρογράφος
-16 %
Brand: Mideer
Ετοιμαστείτε μικροί και μεγάλοι για ατελείωτες ώρες διασκέδασης με αυτό το βραβευμένο σετ σχεδίασης σπιρογράφου πολυτελείας!  Μπορείτε να σχεδιάσετε κομψά και σπειροειδή σχέδια ή να δημιουργήσετε όμορφα σχέδια στένσιλ για κάρτες ή κορνίζες. Το σετ σχεδίασης Σπιρογράφος περιέχει 2 σπειροειδή πρότυπα,..
15.10€ 18.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Στρογγυλό παζλ - Διάστημα Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι Στρογγυλό παζλ - Διάστημα
-17 %
Brand: Mideer
Η σειρά Στρογγυλό παζλ έχει σχέδιο συσκευασίας δώρου τύπου στρογγυλό βαρελάκι. Το παζλ 150 κομματιών με θέμα Διάστημα παρουσιάζει τα υπάρχοντα ουράνια σώματα του ηλιακού μας συστήματος. Τα παιδιά μπορούν να παίζουν και να μαθαίνουν αστρονομία ταυτόχρονα. Είναι μια πολύ καλή επιλογή για δώρο. Προτει..
24.10€ 29.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι φορητό παζλ - Δεινόσαυρος Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι φορητό παζλ - Δεινόσαυρος
-14 %
Brand: Mideer
Η σειρά Φορητό παζλ έχει σχέδιο τσάντας είναι εύκολο στη μεταφορά και είναι ιδανικό για αποθήκευση. Διαθέτει 6 θέματα για την κάλυψη των αναγκών των διαφορετικών ενδιαφερόντων των παιδιών. Το παζλ με θέμα Δεινόσαυρος περιλαμβάνει 104 κομμάτια και παρουσιάζει μια νύχτα της εποχής των δεινοσαύρων με τ..
23.20€ 27.00€
Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι φορητό παζλ - Ο κόσμος μας Επιτραπέζιο παιδικό παιχνίδι φορητό παζλ - Ο κόσμος μας
-14 %
Brand: Mideer
Η σειρά Φορητό παζλ έχει σχέδιο τσάντας είναι εύκολο στη μεταφορά και είναι ιδανικό για αποθήκευση. Διαθέτει 6 θέματα για την κάλυψη των αναγκών των διαφορετικών ενδιαφερόντων των παιδιών. Το παζλ με θέμα Ο κόσμος μας περιλαμβάνει 100 κομμάτια και παρουσιάζει έναν χάρτη του κόσμου, με 8 ηπείρους, 5 ..
23.20€ 27.00€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 53 (3 Σελ.)