ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Σετ Βάπτισης

Σετ Βάπτισης

Σετ βάπτισης για αγόρι σε διάφορα θέματα όπως μικρός πρίγκιπας, ζωάκια ή διάστημα για να ταιριάξει στο δικό σας στυλ. Ανακαλύψτε και επιλέξτε τις δικές μας προτάσεις ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε μαζί από την αρχή ένα σετ βασισμένο στο θέμα σας.
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Πρίγκιπας Σετ Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Πρίγκιπας
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τον Μικρό Πρίγκιπα. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, ο Μικρός Πρίγκιπας μπορεί να..
229.00€ 274.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Πρίγκιπας και αλεπού Σετ Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Πρίγκιπας και αλεπού
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τον Μικρό Πρίγκιπα και την αλεπού. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, ο μικρός πρίγ..
229.00€ 274.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Παπιγιόν Σετ Βάπτισης για Αγόρι Παπιγιόν
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα Παπιγιόν. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, το μονόγραμμα μπορεί να διακοσμήσει εξ..
238.00€ 285.00€
Σετ Βάπτισης Βυθός της Θάλασσας Σετ Βάπτισης Βυθός της Θάλασσας
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το Βυθό της Θάλασσας. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης,τα διακοσμητικά της λαμπάδα..
269.00€ 322.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι Σετ Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα δεινοσαυράκι. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, η λαμπάδα έχει ξύλινο διακοσμητικό..
228.00€ 273.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Δεινόσαυρος Σετ Βάπτισης για Αγόρι Δεινόσαυρος
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα δεινόσαυρος. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, η λαμπάδα έχει ξύλινο χειροποίητο δ..
228.00€ 273.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Διάστημα Σετ Βάπτισης για Αγόρι Διάστημα
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το διάστημα. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, ο αστροναύτης και το διαστημόπλοιο ..
269.00€ 322.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Ελεφαντάκι Σετ Βάπτισης για Αγόρι Ελεφαντάκι
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα Ελεφαντάκι. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Το σετ περιλαμβάνει: Κουτί Βάπτισης καθιστικ..
254.00€ 305.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Καραβάκι Σετ Βάπτισης για Αγόρι Καραβάκι
-14 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το καραβάκι. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, η λαμπάδα έχει διακοσμητικό ξύλινο ..
245.00€ 285.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Μονόγραμμα ζωάκια Σετ Βάπτισης για Αγόρι Μονόγραμμα ζωάκια
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα μονόγραμμα ονόματος και ζωάκια. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, τα ζωάκια και το..
248.00€ 300.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι σκυλάκι πιλότος με αεροπλάνο Σετ Βάπτισης για Αγόρι σκυλάκι πιλότος με αεροπλάνο
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα σκυλάκι πιλότος με αεροπλάνο. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, το σκυλάκι πιλότος..
244.00€ 293.00€
Σετ Βάπτισης Ζωάκια της ζούγκλας μονόγραμμα Σετ Βάπτισης Ζωάκια της ζούγκλας μονόγραμμα
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα Ζωάκια της ζούγκλας και μονόγραμμα. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, τα ζωάκια κα..
275.00€ 330.00€
Σετ Βάπτισης Ζωάκια του δάσους Σετ Βάπτισης Ζωάκια του δάσους
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα Ζωάκια του δάσους. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, τα ζωάκια μπορούν να διακοσμή..
259.00€ 310.00€
Σετ Βάπτισης για αγόρι πλεκτό λιονταράκι -  Καλάθι Σετ Βάπτισης για αγόρι πλεκτό λιονταράκι -  Καλάθι
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με μακραμέ πλεκτό λιονταράκι. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καλάθι-σκαμπώ με καπάκι το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως χώρος αποθήκευσης...
251.00€ 300.00€
Σετ Βάπτισης Ευκάλυπτος -  Καλάθι Σετ Βάπτισης Ευκάλυπτος -  Καλάθι
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης Ευκάλυπτος με μακραμέ λεπτομέρειες. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καλάθι-σκαμπώ με καπάκι το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως χώρος αποθήκ..
217.00€ 260.00€
Σετ Βάπτισης μωρό καμηλοπάρδαλη - Βαλίτσα Σετ Βάπτισης μωρό καμηλοπάρδαλη - Βαλίτσα
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με ξύλινο διακοσμητικό μωρό καμηλοπάρδαλη. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι βαλίτσα η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός από βαλίτσα ταξιδίου κα..
228.00€ 274.00€
Σετ Βάπτισης ξύλινο αεροπλανάκι και μονόγραμμα -  Καλάθι Σετ Βάπτισης ξύλινο αεροπλανάκι και μονόγραμμα -  Καλάθι
-18 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με ξύλινο αεροπλανάκι και μονόγραμμα. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καλάθι-σκαμπώ με καπάκι το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως χώρος αποθ..
239.00€ 290.00€
Σετ Βάπτισης ξύλινο αλεπουδάκι με μανιτάρι - Βαλίτσα Σετ Βάπτισης ξύλινο αλεπουδάκι με μανιτάρι - Βαλίτσα
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα ξύλινο διακοσμητικό αλεπουδάκι με μανιτάρι. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι βαλίτσα η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός από βαλίτσα τα..
213.00€ 255.00€
Σετ Βάπτισης Στάχυα Σετ Βάπτισης Στάχυα
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με σύνθεση από στάχυα, panpas και λεβάντα. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καλάθι-σκαμπώ με καπάκι η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως χώρος ..
228.00€ 273.00€
Σετ Βάπτισης Αστέρι με μονόγραμμα Σετ Βάπτισης Αστέρι με μονόγραμμα
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα Αστέρι με μονόγραμμα. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Η βαλίτσα είναι τρόλεϊ και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, το μονόγραμμα και το αστέρι μπορούν ν..
227.00€ 275.00€
Σετ Βάπτισης μονόγραμμα ξύλινο Σετ Βάπτισης μονόγραμμα ξύλινο
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με μονόγραμμα ξύλινο. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Η βαλίτσα είναι τρόλεϊ και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Το σετ περιλαμβάνει: Τροχύλατη βαλίτσα . Λαμπάδα βάπτ..
223.00€ 270.00€
Σετ Βάπτισης Μονόγραμμα χρυσό Σετ Βάπτισης Μονόγραμμα χρυσό
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης Μονόγραμμα. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι βαλίτσα τρόλεϊ και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Το σετ περιλαμβάνει: Κουτί. Λαμπάδα βάπτισης με..
228.00€ 275.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι Σετ Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα Δεινοσαυράκι. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Η βαλίτσα είναι τρόλεϊ και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, το ξύλινο δεινοσαυράκι μπορεί να διακοσμήσει ..
208.00€ 250.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι Σετ Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα Δεινοσαυράκι. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Η βαλίτσα είναι τρόλεϊ και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, το ξύλινο δεινοσαυράκι μπορεί να διακοσμήσει ..
243.00€ 290.00€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 53 (3 Σελ.)