ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Κουτί Βάπτισης

Κουτί Βάπτισης

Τα χειροποίητα κουτιά βάπτισης για κορίτσι που σας προτείνουμε, εκτός από αποθηκευτικός χώρος, χρησιμεύουν ως βαλίτσα, σκαμπό ή πορτ μαντώ και επιπλέον διακοσμούν το παιδικό δωμάτιο μετά τη βάπτιση!

Κουτί Βάπτισης Βυθός της Θάλασσας Κουτί Βάπτισης Βυθός της Θάλασσας
-18 %
Χειροποίητο κουτί-παραλληλόγραμμο βάπτισης με θέμα Βυθός της θάλασσας από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορ..
135.00€ 165.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Little Star Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Little Star
-18 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Little Star από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με αστεράκια ζωγραφισμένα στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης ..
89.00€ 109.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Wish Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Wish
-17 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Wish από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό κύβος με ζωγραφική στην εσοχή, ξύλινο στοιχείο καρδιά με το όνομα της μικρής και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως ..
100.00€ 120.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων - λαγός Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων - λαγός
-17 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με ξύλινα στοιχεία Αλίκη και λαγό ζωγραφισμένα στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδι..
100.00€ 120.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων - φλαμίνγκο Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων - φλαμίνγκο
-17 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με ξύλινο στοιχείο Αλίκη και φλαμίνγκο ζωγραφισμένα στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο ..
125.00€ 150.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Μπουντουάρ Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Μπουντουάρ
-21 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης μπουντουάρ με καθρέφτη με θέμα Λουλούδι από τη Μαργαρίτα Καζή σε λευκό ροζ χρώμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού . Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με την αντίστοιχη λαμπάδα και λαδοσέτ ..
130.00€ 165.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Σκηνή Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Σκηνή
-18 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Λουλούδι από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι σκηνή σε μπεζ χρώμα διακοσμημένη με ένα λουλούδι στην κορυφή. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού. Μπ..
135.00€ 165.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι με όνομα Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι με όνομα
-17 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Στεφάνι με λουλούδια από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με το όνομα του παιδιού ζωγραφισμένο στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ω..
120.00€ 144.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Πεταλούδα Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Πεταλούδα
-16 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα με Πεταλούδα από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με ξύλινα στοιχεία πεταλούδες στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκε..
105.00€ 125.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Πεταλούδα - Σκηνή Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Πεταλούδα - Σκηνή
-19 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Πεταλούδα από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι σκηνή σε λευκό-ροζ χρώμα διακοσμημένη με μια πεταλούδα στην κορυφή. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδ..
145.00€ 180.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Τίγρης Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Τίγρης
-20 %
Χειροποίητο κουτί-τετράγωνο βάπτισης με θέμα Τίγρης από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό τετράγωνο, με ένα τιγράκι ζωγραφισμένο στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης..
120.00€ 150.00€
Kουτί Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Pampas Kουτί Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Pampas
-19 %
Χειροποίητο κουτί-βαλίτσα βάπτισης με θέμα Λουλούδι Pampas από τη Μαργαρίτα Καζή διακοσμημένο με ύφασμα σε μπεζ χρώμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού ή για βαλίτσα ταξιδιού. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με την..
105.00€ 130.00€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Καμηλοπάρδαλη
-20 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Καμηλοπάρδαλη από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με καμηλοπάρδαλη ζωγραφισμένη στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκ..
120.00€ 150.00€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος
-17 %
Χειροποίητο κουτί - κύβος βάπτισης με θέμα Κύκνος από τη Μαργαρίτα Καζή, στολισμένο με ξύλινο κύκνο και λογότυπο  "Όλα αρχίζουν με ένα όνειρο". Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση εκτός από διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο και ως αποθηκευτικό χώρο για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού. Μ..
89.00€ 106.80€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος Κάδρο
-19 %
Χειροποίητο κουτί - καθιστικό βάπτισης με θέμα Κύκνος από τη Μαργαρίτα Καζή, στολισμένο με δύο ξύλινους κύκνους στη μία πλευρά και που ανοίγει από πάνω έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση εκτός από διακοσμητικό ή έπιπλο στο παιδικό δωμάτιο και ως αποθηκευτικό χώ..
125.00€ 155.00€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Λουλούδια καλάθι Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Λουλούδια καλάθι
-17 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Λουλούδια από τη Μαργαρίτα Καζή. Το κουτί βάπτισης είναι καλάθι με καπάκι με διακοσμητικά λουλούδια και φτερά το οποίο έχει χώρο αποθήκευσης. Μπορείτε μετά τη βάπτιση να χρησιμοποιήσετε το ιδιαίτερο αυτό καλάθι ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο ή ως αποθηκευτικό ..
59.00€ 71.00€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Μανιταρόσπιτο Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Μανιταρόσπιτο
-17 %
Χειροποίητο κουτί - παραβάν βάπτισης με θέμα Μανιταρόσπιτο από τη Μαργαρίτα Καζή. Το κουτί βάπτισης είναι ένα μανιταρόσπιτο που ανοίγει η σκεπή του για να το χρησιμοποιήσετε ως χώρο αποθήκευσης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την οροφή ως παραβάν αν την  αφαιρέσετε από το σπιτάκι. Μπορείτε μετά ..
129.00€ 154.80€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι με όνομα
-20 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με όνομα από τη Μαργαρίτα Καζή. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καθιστικό στο παιδικό δωμάτιο ή ως αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού. Μπορείτε να συνδυάσετε το προϊόν με την αντίστοιχη λαμπάδα και λαδοσέτ ώστε να δημιουργήσετε έν..
120.00€ 150.00€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος - κύβος Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος - κύβος
-18 %
Χειροποίητο κουτί-κύβος βάπτισης με θέμα Μονόκερος από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό κύβος, με μονόκερο ζωγραφισμένο στο πλάι, με ζωγραφισμένο ουράνιο τόξο που γράφει " Believe in magic " στο καπάκι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση ε..
99.00€ 120.00€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Νεραϊδόσπιτο Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Νεραϊδόσπιτο
-17 %
Χειροποίητο κουτί - παραβάν βάπτισης με θέμα Νεραϊδόσπιτο από τη Μαργαρίτα Καζή. Το κουτί βάπτισης είναι ένα Νεραϊδόσπιτο που ανοίγει η σκεπή του για να το χρησιμοποιήσετε ως χώρο αποθήκευσης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την οροφή ως παραβάν αν την  αφαιρέσετε από το σπιτάκι. Μπορείτε μετά τη..
140.00€ 168.00€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Ουράνιο τόξο Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Ουράνιο τόξο
-20 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Ουράνιο τόξο από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με ουράνιο τόξο ζωγραφισμένο στο καπάκι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκ..
120.00€ 150.00€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Ουράνιο τόξο κύβος Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Ουράνιο τόξο κύβος
-19 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Ουράνιο τόξο από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό κύβος, με ουράνιο τόξο ζωγραφισμένο στο καπάκι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης για ..
105.00€ 130.00€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Ποντικίνα - παγκάκι Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Ποντικίνα - παγκάκι
-17 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Ποντικίνα από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι παγκάκι στολισμένο στο θέμα που εκτός από καθιστικό ανοίγει για να το χρησιμοποιήσετε και ως χώρο αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με την αντίστοιχη λαμπά..
119.00€ 142.80€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Σάρα Κέυ Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Σάρα Κέυ
-20 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Σάρα Κέυ από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με Σάρα Κέυ ζωγραφισμένη στο καπάκι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης γι..
120.00€ 150.00€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 52 (3 Σελ.)