ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Λαμπάδα Βάπτισης

Λαμπάδα Βάπτισης

Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Δεινοσαυράκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε μπεζ-βεραμάν χρώμα, και έχει στολισμένο ένα ξύλινο δεινοσαυράκι, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετ..
69.00€ 85.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Διάστημα Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Διάστημα
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Διάστημα από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα σιελ και μπλε, και είναι στολισμένη με ξύλινο αστροναύτη,πλανήτη και διαστημόπλοιο, που μετά την βάπτιση μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε ..
95.00€ 115.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρα Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρα
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Κιθάρα από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα μπεζ και μπλε, και έχει στολισμένη μια ξύλινη κιθάρα, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊ..
95.00€ 115.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρες Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρες
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Κιθάρες από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα λευκό και μπλε, και έχει στολισμένη μια ξύλινη κιθάρα, που μετά την βάπτιση μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το πρ..
95.00€ 115.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Πρίγκιπας Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Πρίγκιπας
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Μικρός Πρίγκιπας από τη Μαργαρίτα Καζή. Είναι στολισμένη με ιβουάρ ύφασμα και έναν ξύλινο μικρό πρίγκιπα, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί -..
85.00€ 105.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Πρίγκιπας και αλεπού Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Πρίγκιπας και αλεπού
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Μικρός Πρίγκιπας από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα μπεζ και βεραμάν, και έχει στολισμένο ένα μικρό πρίγκιπα με αλεπού, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλε..
85.00€ 105.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Μονόγραμμα ζωάκια Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Μονόγραμμα ζωάκια
-18 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα ζωάκια από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα μπεζ και μπλε, και έχει στολισμένο το μονόγραμμα του παιδιού και ξύλινα ζωάκια, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέ..
89.00€ 109.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Υδρ΄΄ογειος - Ταξίδι Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Υδρ΄΄ογειος - Ταξίδι
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Υδρόγειος-Ταξίδι από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους στο αντίστοιχο θέμα, και έχει στολισμένη μία ξύλινη υδρόγειο, που μετά την βάπτιση μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε ..
85.00€ 105.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Υδρ΄΄ογειος - Ταξίδι Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Υδρ΄΄ογειος - Ταξίδι
-21 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Υδρόγειος-Ταξίδι από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους στο αντίστοιχο θέμα. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - βαλιτσάκι και λαδοσέτ ώστε να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερο σετ για την ιδανική βάπτιση του παιδι..
75.00€ 95.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Little Man βεραμάν
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα "Little Man" βεραμάν από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινες κορδέλες σε γήινα χρώματα και βεραμάν, και έχει στολισμένα ξύλινα μαγνητάκια παπιγιόν και little man, ώστε μετά τη βάπτιση να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετ..
69.00€ 82.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Αεροπλάνο
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Αεροπλάνο από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα μπεζ και μπλε, και έχει στολισμένο ένα χειροποίητο βίνταζ ξύλινο αεροπλανάκι, το οποία μετά την βάπτιση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν..
69.00€ 82.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Αεροπλάνο σε αστέρι
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Αεροπλάνο σε αστέρι από τη Μαργαρίτα Καζή. Είναι διακοσμημένη με υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα λευκό και γκρι, και έχει στολισμένο ένα ξύλινο αστέρι καδράκι που έχει πάνω ένα κίτρινο μεταλλικό αεροπλανάκι. Μετά την βάπτιση, μπορείτε να διακοσμήσετε με αυτό τον..
69.00€ 82.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Αερόστατο
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Αερόστατο από τη Μαργαρίτα Καζή. Είναι διακοσμημένη με υφασμάτινο φιόγκο σε χρώματα μπλε και καφέ, και έχει στολισμένο ένα υφασμάτινο κρεμαστό αερόστατο. Μετά την βάπτιση, μπορείτε να διακοσμήσετε με αυτό το παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το π..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Αλογάκι
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Αλογάκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Είναι διακοσμημένη με υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα μπλε και λευκό, και έχει στολισμένο ένα ξύλινο λευκό κουνιστό αλογάκι. Μετά την βάπτιση, μπορείτε να διακοσμήσετε με αυτό το παιδικό δωμάτιο ή να το χρησιμοποιήσετε ως παιδικό π..
69.00€ 82.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Βέσπα
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Βέσπα από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα γκρι, λευκό και βεραμάν, και έχει στολισμένο ένα ξύλινο διακοσμητικό βεσπάκι που γράφει "Enjoy the ride" , το οποίο μετά την βάπτιση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδ..
69.00€ 82.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Δεινοσαυράκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα λευκό και μπεζ, και έχει στολισμένο ένα διακοσμητικό πόρτας που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυά..
69.00€ 85.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Καραβάκι
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Καραβάκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα γκρι και λευκό, και έχει στολισμένο ένα καραβάκι ξύλινο που μετά την βάπτιση μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το ..
69.00€ 85.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Καράβι
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Καράβι από τη Μαργαρίτα Καζή. Είναι διακοσμημένη με υφασμάτινες κορδέλες σε χρώματα γκρι και γαλάζιο, και έχει στολισμένο ένα ξύλινο διακοσμητικό σωσίβιο. Μετά την βάπτιση, μπορείτε να διακοσμήσετε με αυτό το παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το ..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Καρουζέλ Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Καρουζέλ
-20 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Καρουζέλ από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα μπλε και μπεζ, και έχει στολισμένο ένα καρουζέλ ξύλινο που μετά την βάπτιση μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το π..
79.00€ 99.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Κύριος
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα "Little Man" από τη Μαργαρίτα Καζή. Είναι διακοσμημένη με υφασμάτινες κορδέλες σε χρώματα μπεζ και γκρι, και έχει στολισμένο ένα ξύλινο βεραμάν καδράκι που γράφει "Welcome Little Man / Θα είσαι μοναδικός για μένα στον κόσμο". Μετά την βάπτιση, μπορείτε να διακοσμ..
69.00€ 82.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Νικόλας
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Μικρός Νικόλας από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινες κορδέλες σε χρώματα λευκό και γκρι, και έχει στολισμένη μια ονειροπαγίδα με τον Μικρό Νικόλα, την οποία μετά την βάπτιση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εά..
69.00€ 82.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι σκυλάκι πιλότος με αεροπλάνο Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι σκυλάκι πιλότος με αεροπλάνο
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα σκυλάκι πιλότος με αεροπλάνο από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα σιελ και μπεζ, και έχει στολισμένο ένα σκυλάκι ξύλινο κι ένα αερπλάνο μεταλλικό που μετά την βάπτιση μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δω..
85.00€ 105.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Τροχόσπιτο Surf
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Τροχόσπιτο Surf από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα λευκό και σιέλ, και έχει στολισμένο ένα ξύλινο μαγνητάκι σανίδα σερφ, το οποίο μετά την βάπτιση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θ..
69.00€ 82.80€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Μονόγραμμα δέντρο ζωής Σετ Βάπτισης για Αγόρι Μονόγραμμα δέντρο ζωής
-20 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Δέντρο ζωής από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα λευκό και μπεζ, και έχει στολισμένο ένα ξύλινο δέντρο ζωής και το μονόγραμμα του παιδιού σας, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτ..
79.00€ 99.00€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 29 (2 Σελ.)