ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Λαμπάδα Βάπτισης

Λαμπάδα Βάπτισης

Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Little Man βεραμάν
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα "Little Man" βεραμάν από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινες κορδέλες σε γήινα χρώματα και βεραμάν, και έχει στολισμένα ξύλινα μαγνητάκια παπιγιόν και little man, ώστε μετά τη βάπτιση να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετ..
69.00€ 82.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Αεροπλάνο
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Αεροπλάνο από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα μπεζ και μπλε, και έχει στολισμένο ένα χειροποίητο βίνταζ ξύλινο αεροπλανάκι, το οποία μετά την βάπτιση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν..
69.00€ 82.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Αεροπλάνο σε αστέρι
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Αεροπλάνο σε αστέρι από τη Μαργαρίτα Καζή. Είναι διακοσμημένη με υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα λευκό και γκρι, και έχει στολισμένο ένα ξύλινο αστέρι καδράκι που έχει πάνω ένα κίτρινο μεταλλικό αεροπλανάκι. Μετά την βάπτιση, μπορείτε να διακοσμήσετε με αυτό τον..
69.00€ 82.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Αερόστατο
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Αερόστατο από τη Μαργαρίτα Καζή. Είναι διακοσμημένη με υφασμάτινο φιόγκο σε χρώματα μπλε και καφέ, και έχει στολισμένο ένα υφασμάτινο κρεμαστό αερόστατο. Μετά την βάπτιση, μπορείτε να διακοσμήσετε με αυτό το παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το π..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Αλογάκι
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Αλογάκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Είναι διακοσμημένη με υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα μπλε και λευκό, και έχει στολισμένο ένα ξύλινο λευκό κουνιστό αλογάκι. Μετά την βάπτιση, μπορείτε να διακοσμήσετε με αυτό το παιδικό δωμάτιο ή να το χρησιμοποιήσετε ως παιδικό π..
69.00€ 82.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Βέσπα
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Βέσπα από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα γκρι, λευκό και βεραμάν, και έχει στολισμένο ένα ξύλινο διακοσμητικό βεσπάκι που γράφει "Enjoy the ride" , το οποίο μετά την βάπτιση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο..
69.00€ 82.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Καράβι
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Καράβι από τη Μαργαρίτα Καζή. Είναι διακοσμημένη με υφασμάτινες κορδέλες σε χρώματα γκρι και γαλάζιο, και έχει στολισμένο ένα ξύλινο διακοσμητικό σωσίβιο. Μετά την βάπτιση, μπορείτε να διακοσμήσετε με αυτό το παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το ..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Κύριος
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα "Little Man" από τη Μαργαρίτα Καζή. Είναι διακοσμημένη με υφασμάτινες κορδέλες σε χρώματα μπεζ και γκρι, και έχει στολισμένο ένα ξύλινο βεραμάν καδράκι που γράφει "Welcome Little Man / Θα είσαι μοναδικός για μένα στον κόσμο". Μετά την βάπτιση, μπορείτε να διακοσμ..
69.00€ 82.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Νικόλας
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Μικρός Νικόλας από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινες κορδέλες σε χρώματα λευκό και γκρι, και έχει στολισμένη μια ονειροπαγίδα με τον Μικρό Νικόλα, την οποία μετά την βάπτιση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εά..
69.00€ 82.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Τροχόσπιτο Surf
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Τροχόσπιτο Surf από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα λευκό και σιέλ, και έχει στολισμένο ένα ξύλινο μαγνητάκι σανίδα σερφ, το οποίο μετά την βάπτιση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θ..
69.00€ 82.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Little Man
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα "Little Man" από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα λευκό και μπλε, και έχει στολισμένο ένα ξύλινο καδράκι με αντίστοιχο θέμα, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θ..
69.00€ 82.80€
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)