ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Λαμπάδα Βάπτισης

Λαμπάδα Βάπτισης

Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Little Star Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Little Star
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Little Star από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε λευκό-ροζ χρώμα και έχει στολισμένα ξύλινα αστεράκια, που μετά την βάπτιση μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν ..
79.00€ 95.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Βανάκι Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Βανάκι
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Βανάκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από ύφασμα σε λευκό-ροζ χρώμα και έχει στολισμένο ένα ξύλινο βανάκι , που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κ..
79.00€ 95.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Κύκνος από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από ύφασμα σε λευκό πουά χρώμα και έχει στολισμένο ένα ξύλινο κύκνο με πούπουλα, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το α..
85.00€ 105.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Κύκνος από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε λευκό χρώμα και έχει στολισμένο ένα ξύλινο κύκνο, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντ..
85.00€ 105.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Pampas Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Pampas
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Λουλούδι - Pampas από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από ύφασμα σε λευκό χρώμα και έχει στολισμένα λουλούδια, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κου..
95.00€ 115.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Μπουντουάρ Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Μπουντουάρ
-18 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Λουλόυδι από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από ύφασμα σε λευκό-ροζ πουά χρώμα και έχει στολισμένο ένα λουλουδάκι, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχ..
90.00€ 110.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Σκηνή Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Σκηνή
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Λουλούδι από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από ύφασμα σε μπεζ χρώμα και έχει στολισμένο ένα λουλούδι, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί και ..
85.00€ 105.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Πεταλούδα Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Πεταλούδα
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Πεταλούδα από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από φιόγκους σε λευκό χρώμα και έχει στολισμένες πεταλούδες , που μετά την βάπτιση μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί..
95.00€ 115.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Γοργόνα
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα τη γοργόνα από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από μια ξύλινη κρεμαστή γοργόνα η οποία μπορεί να στολίσει τέλεια το παιδικό δωμάτιο μετά τη βάπτιση. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί και λαδοσέτ βάπτισης ώστε να δημιουργήσετε ένα ..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Γοργόνα χρυσή
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα χρυσή γοργόνα από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από μια ξύλινη χρυσή γοργόνα σε δαντελένιο πομ πον η οποία μπορεί να στολίσει τέλεια το παιδικό δωμάτιο μετά τη βάπτιση. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί και λαδοσέτ βάπτισης ώστε..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Κύκνος από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από έναν ξύλινο κύκνο-πριγκίπισσα σε ροζ αποχρώσεις πάνω σε λευκά-ροζ τούλια. Μετά τη βάπτιση μπορείτε να τη στολίσετε στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί και λαδοσέτ β..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Κύκνος από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από μια ξύλινη κύκνο-πριγκίπισσα σε ροζ αποχρώσεις πάνω σε λευκά-ροζ τούλια. Μετά τη βάπτιση μπορείτε να τη στολίσετε στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί και λαδοσέτ βά..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Μανιταρόσπιτο Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Μανιταρόσπιτο
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Μανιταρόσπιτο από τη Μαργαρίτα Καζή. Είναι στολισμένη με χειροποίητα υφασμάτινα ροζ-λευκά τριαντάφυλλα πάνω σε λευκά τούλια και μεγάλο μεταξωτό φιόγκο. Μετά τη βάπτιση μπορείτε να τα διακοσμήσετε στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι με όνομα
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με όνομα από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα λευκό και μπεζ, και έχει στολισμένο ένα ξύλινο κειμενάκι “όλα αρχίζουν με ένα όνειρο” που μετά την βάπτιση μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέ..
69.00€ 85.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Μονόκερος από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από ξύλινη φιγούρα μονόκερου πάνω σε τούλινο φραμπαλά σε ιβουάρ-ροζ αποχρώσεις, την οποία μπορείτε να στολίσετε τέλεια το παιδικό δωμάτιο μετά τη βάπτιση. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κ..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Μονόκερος από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από ξύλινη φιγούρα μονόκερου πάνω σε τούλινο φραμπαλά σε τιρκουάζ-λευκές αποχρώσεις, την οποία μπορείτε να στολίσετε τέλεια το παιδικό δωμάτιο μετά τη βάπτιση. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστο..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος Κέρατο
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Μονόκερος-κέρατο από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από ξύλινο κέρατο μονόκερου πάνω σε υφασμάτινες μακριές κορδέλες, το οποία μπορείτε να στολίσετε τέλεια το παιδικό δωμάτιο μετά τη βάπτιση. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί και..
89.00€ 106.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Μπαλαρίνα
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα τη Μπαλαρίνααπό τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από τούλινα πομ πον και φιόγκους, ζωγραφισμένα λουλούδια και μια μεγάλη πεταλούδα η οποία μπορεί να στολίσει τέλεια το παιδικό δωμάτιο μετά τη βάπτιση. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κο..
89.00€ 106.80€
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Ουράνιο τόξο από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινο φιόγκο σε ροζ χρώμα, και έχει στολισμένο ένα ουράνιο τόξο που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντ..
85.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Πεταλούδα
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα τη πεταλούδα από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από τούλινα πομ πον και φιόγκους, ζωγραφισμένα λουλούδια και μια μεγάλη πεταλούδα η οποία μπορεί να στολίσει τέλεια το παιδικό δωμάτιο μετά τη βάπτιση. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κ..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Ποντικίνα
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Ποντικίνα από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από ξύλινη ροζ ποντικίνα πάνω σε ροζ-λευκούς υφασμάτινους φιόγκους, την οποία μπορείτε να στολίσετε τέλεια στο παιδικό δωμάτιο μετά τη βάπτιση. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί και λα..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Ροζ κοριτσάκι
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Ροζ κοριτσάκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από ένα ξύλινο ροζ κοριτσάκι πάνω σε τούλινο πομ πον σε ροζ-λευκές αποχρώσεις, με το οποίο μπορείτε να στολίσετε τέλεια το παιδικό δωμάτιο μετά τη βάπτιση. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστο..
79.00€ 94.80€
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Σάρα Κέυ από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από τούλι σε χρώματα ροζ και μπεζ, και έχει στολισμένη μια Σάρα Κέυ που μετά την βάπτιση μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κ..
85.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Φεγγαρόλουστη Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Φεγγαρόλουστη
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα τη φεγγαρόλουστη από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από μια ξύλινη κρεμαστή φεγγαρόλουστη νεραϊδούλα σε ροζ αποχρώσεις πάνω σε τούλια και ροζ πουά φιόγκο. Μετά τη βάπτιση μπορείτε να τη στολίσετε στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν μ..
79.00€ 94.80€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 29 (2 Σελ.)