ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Λαμπάδα Βάπτισης

Λαμπάδα Βάπτισης

Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Γοργόνα
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα τη γοργόνα από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από μια ξύλινη κρεμαστή γοργόνα η οποία μπορεί να στολίσει τέλεια το παιδικό δωμάτιο μετά τη βάπτιση. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί και λαδοσέτ βάπτισης ώστε να δημιουργήσετε ένα ..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Γοργόνα χρυσή
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα χρυσή γοργόνα από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από μια ξύλινη χρυσή γοργόνα σε δαντελένιο πομ πον η οποία μπορεί να στολίσει τέλεια το παιδικό δωμάτιο μετά τη βάπτιση. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί και λαδοσέτ βάπτισης ώστε..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Κύκνος από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από μια ξύλινη κύκνο-πριγκίπισσα σε ροζ αποχρώσεις πάνω σε λευκά-ροζ τούλια. Μετά τη βάπτιση μπορείτε να τη στολίσετε στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί και λαδοσέτ βά..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Κύκνος από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από έναν ξύλινο κύκνο-πριγκίπισσα σε ροζ αποχρώσεις πάνω σε λευκά-ροζ τούλια. Μετά τη βάπτιση μπορείτε να τη στολίσετε στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί και λαδοσέτ β..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Μανιταρόσπιτο Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Μανιταρόσπιτο
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Μανιταρόσπιτο από τη Μαργαρίτα Καζή. Είναι στολισμένη με χειροποίητα υφασμάτινα ροζ-λευκά τριαντάφυλλα πάνω σε λευκά τούλια και μεγάλο μεταξωτό φιόγκο. Μετά τη βάπτιση μπορείτε να τα διακοσμήσετε στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι με όνομα
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με όνομα από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα λευκό και μπεζ, και έχει στολισμένο ένα ξύλινο κειμενάκι “όλα αρχίζουν με ένα όνειρο” που μετά την βάπτιση μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέ..
69.00€ 85.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Μονόκερος από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από ξύλινη φιγούρα μονόκερου πάνω σε τούλινο φραμπαλά σε τιρκουάζ-λευκές αποχρώσεις, την οποία μπορείτε να στολίσετε τέλεια το παιδικό δωμάτιο μετά τη βάπτιση. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστο..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Μονόκερος από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από ξύλινη φιγούρα μονόκερου πάνω σε τούλινο φραμπαλά σε ιβουάρ-ροζ αποχρώσεις, την οποία μπορείτε να στολίσετε τέλεια το παιδικό δωμάτιο μετά τη βάπτιση. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κ..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος Κέρατο
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Μονόκερος-κέρατο από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από ξύλινο κέρατο μονόκερου πάνω σε υφασμάτινες μακριές κορδέλες, το οποία μπορείτε να στολίσετε τέλεια το παιδικό δωμάτιο μετά τη βάπτιση. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί και..
89.00€ 106.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Μπαλαρίνα
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα τη Μπαλαρίνααπό τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από τούλινα πομ πον και φιόγκους, ζωγραφισμένα λουλούδια και μια μεγάλη πεταλούδα η οποία μπορεί να στολίσει τέλεια το παιδικό δωμάτιο μετά τη βάπτιση. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κο..
89.00€ 106.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Ουράνιο τόξο Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Ουράνιο τόξο
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Ουράνιο τόξο από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινο φιόγκο σε ροζ χρώμα, και έχει στολισμένο ένα ουράνιο τόξο που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντ..
69.00€ 85.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Πεταλούδα
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα τη πεταλούδα από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από τούλινα πομ πον και φιόγκους, ζωγραφισμένα λουλούδια και μια μεγάλη πεταλούδα η οποία μπορεί να στολίσει τέλεια το παιδικό δωμάτιο μετά τη βάπτιση. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κ..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Ποντικίνα
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Ποντικίνα από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από ξύλινη ροζ ποντικίνα πάνω σε ροζ-λευκούς υφασμάτινους φιόγκους, την οποία μπορείτε να στολίσετε τέλεια στο παιδικό δωμάτιο μετά τη βάπτιση. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί και λα..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Ροζ κοριτσάκι
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Ροζ κοριτσάκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από ένα ξύλινο ροζ κοριτσάκι πάνω σε τούλινο πομ πον σε ροζ-λευκές αποχρώσεις, με το οποίο μπορείτε να στολίσετε τέλεια το παιδικό δωμάτιο μετά τη βάπτιση. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστο..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Σάρα Κέυ Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Σάρα Κέυ
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Σάρα Κέυ από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από τούλι σε χρώματα ροζ και μπεζ, και έχει στολισμένη μια Σάρα Κέυ που μετά την βάπτιση μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κ..
69.00€ 85.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Φεγγαρόλουστη Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Φεγγαρόλουστη
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα τη φεγγαρόλουστη από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από μια ξύλινη κρεμαστή φεγγαρόλουστη νεραϊδούλα σε ροζ αποχρώσεις πάνω σε τούλια και ροζ πουά φιόγκο. Μετά τη βάπτιση μπορείτε να τη στολίσετε στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν μ..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Φλαμίνγκο
-21 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Φλαμίνγκο από τη Μαργαρίτα Καζή. Έχει στολισμένο ένα ροζ ξύλινο φλαμίνγκο, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί και λαδοσέτ ώστε να δημιουργήσετ..
75.00€ 95.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Φρίντα Κάλο
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Φρίντα Κάλο από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από ξύλινη φιγούρα της Φρίντα Κάλο πάνω σε τούλινο πομ πον σε τιρκουάζ-λευκές αποχρώσεις, την οποία μπορείτε να στολίσετε τέλεια το παιδικό δωμάτιο μετά τη βάπτιση. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το ..
79.00€ 94.80€
Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Τίγρης Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Τίγρης
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Τίγρης από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε λευκό χρώμα και έχει στολισμένο ένα ξύλινο τιγράκι, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το α..
85.00€ 105.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Τροχόσπιτο
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα τροχόσπιτο από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε ροζ χρώμα, και έχει στολισμένο ένα ξύλινο κειμενάκι “όλα αρχίζουν με ένα όνειρο” με φεγγαράκι και συννεφάκι που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό ..
69.00€ 85.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Αλογάκι
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα αλογάκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινο φιόγκο σε ροζ χρώμα και έχει στολισμένο ένα ξύλινο αλογάκι, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστ..
69.00€ 85.00€
Εμφάνιση 1 έως 21 από 21 (1 Σελ.)