ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Λαμπάδα Βάπτισης

Λαμπάδα Βάπτισης

Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Γοργόνα
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα τη γοργόνα από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από μια ξύλινη κρεμαστή γοργόνα η οποία μπορεί να στολίσει τέλεια το παιδικό δωμάτιο μετά τη βάπτιση. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί και λαδοσέτ βάπτισης ώστε να δημιουργήσετε ένα ..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Γοργόνα χρυσή
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα χρυσή γοργόνα από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από μια ξύλινη χρυσή γοργόνα σε δαντελένιο πομ πον η οποία μπορεί να στολίσει τέλεια το παιδικό δωμάτιο μετά τη βάπτιση. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί και λαδοσέτ βάπτισης ώστε..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Κύκνος από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από έναν ξύλινο κύκνο-πριγκίπισσα σε ροζ αποχρώσεις πάνω σε λευκά-ροζ τούλια. Μετά τη βάπτιση μπορείτε να τη στολίσετε στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί και λαδοσέτ β..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Μανιταρόσπιτο Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Μανιταρόσπιτο
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Μανιταρόσπιτο από τη Μαργαρίτα Καζή. Είναι στολισμένη με χειροποίητα υφασμάτινα ροζ-λευκά τριαντάφυλλα πάνω σε λευκά τούλια και μεγάλο μεταξωτό φιόγκο. Μετά τη βάπτιση μπορείτε να τα διακοσμήσετε στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Μονόκερος από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από ξύλινη φιγούρα μονόκερου πάνω σε τούλινο φραμπαλά σε τιρκουάζ-λευκές αποχρώσεις, την οποία μπορείτε να στολίσετε τέλεια το παιδικό δωμάτιο μετά τη βάπτιση. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αν..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος Κέρατο
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Μονόκερος-κέρατο από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από ξύλινο κέρατο μονόκερου πάνω σε υφασμάτινες μακριές κορδέλες, το οποία μπορείτε να στολίσετε τέλεια το παιδικό δωμάτιο μετά τη βάπτιση. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί και..
89.00€ 106.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Μπαλαρίνα
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα τη Μπαλαρίνααπό τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από τούλινα πομ πον και φιόγκους, ζωγραφισμένα λουλούδια και μια μεγάλη πεταλούδα η οποία μπορεί να στολίσει τέλεια το παιδικό δωμάτιο μετά τη βάπτιση. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κο..
89.00€ 106.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Πεταλούδα
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα τη πεταλούδα από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από τούλινα πομ πον και φιόγκους, ζωγραφισμένα λουλούδια και μια μεγάλη πεταλούδα η οποία μπορεί να στολίσει τέλεια το παιδικό δωμάτιο μετά τη βάπτιση. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κ..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Ποντικίνα
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Ποντικίνα από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από ξύλινη ροζ ποντικίνα πάνω σε ροζ-λευκούς υφασμάτινους φιόγκους, την οποία μπορείτε να στολίσετε τέλεια στο παιδικό δωμάτιο μετά τη βάπτιση. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί και λα..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Ροζ κοριτσάκι
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Ροζ κοριτσάκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από ένα ξύλινο ροζ κοριτσάκι πάνω σε τούλινο πομ πον σε ροζ-λευκές αποχρώσεις, με το οποίο μπορείτε να στολίσετε τέλεια το παιδικό δωμάτιο μετά τη βάπτιση. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστο..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Φεγγαρόλουστη Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Φεγγαρόλουστη
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα τη φεγγαρόλουστη από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από μια ξύλινη κρεμαστή φεγγαρόλουστη νεραϊδούλα σε ροζ αποχρώσεις πάνω σε τούλια και ροζ πουά φιόγκο. Μετά τη βάπτιση μπορείτε να τη στολίσετε στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν μ..
79.00€ 94.80€
Λαμπάδα Βάπτισης για κορίτσι Φρίντα Κάλο
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Φρίντα Κάλο από τη Μαργαρίτα Καζή. Διακοσμείται από ξύλινη φιγούρα της Φρίντα Κάλο πάνω σε τούλινο πομ πον σε τιρκουάζ-λευκές αποχρώσεις, την οποία μπορείτε να στολίσετε τέλεια το παιδικό δωμάτιο μετά τη βάπτιση. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν μ..
79.00€ 94.80€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)