ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
Το liebequeen #μένεισπιτι και σου κάνει 15% έκπτωση. Βάλε τον κωδικό stayhome στο checkout!

Βαπτιστικά παπούτσια

Βαπτιστικά παπούτσια

Brand: Baby Walker
Δερμάτινο Sneaker παπούτσι Babywalker, για αγόρι, με διπλό χράτς απο δέρμα ναπα σε χρώμα μπλέ και λευκό. Το συγκεκριμένο παπουτσάκι ειναι κομμάτι της νέας συλλογής 2020. Όλα τα παιδικά/βαπτιστικά παπούτσια BABYWALKER είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται με τέχνη και μαστοριά. Μετά από αλλεπάλληλους..
55.90€
Brand: Baby Walker
Υφασμάτινο δετό Sneaker παπούτσι Babywalker, για αγόρι, με δέρμα σε χρώμα μπλέ, σιέλ, μπέζ γκρί και πράσινο. Το συγκεκριμένο παπουτσάκι ειναι κομμάτι της νέας συλλογής 2020. Όλα τα παιδικά/βαπτιστικά παπούτσια BABYWALKER είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται με τέχνη και μαστοριά. Μετά από αλλεπάλλη..
55.90€
Brand: Baby Walker
Δετό Sneaker παπούτσι Babywalker, για αγόρι, με συνθετικό δέρμα σε χρώμα λευκό. Το συγκεκριμένο παπουτσάκι ειναι κομμάτι της νέας συλλογής 2020. Όλα τα παιδικά/βαπτιστικά παπούτσια BABYWALKER είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται με τέχνη και μαστοριά. Μετά από αλλεπάλληλους ποιοτικούς ελέγχους, τα ..
53.90€
Brand: Baby Walker
Δετό δίχρωμο Sneaker παπούτσι Babywalker ,απο ύφασμα και συνθετικό δέρμα για αγόρι, σε χρώμα λευκό - μπλέ και λευκό - μπέζ. Το συγκεκριμένο παπουτσάκι ειναι κομμάτι της νέας συλλογής 2020. Όλα τα παιδικά/βαπτιστικά παπούτσια BABYWALKER είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται με τέχνη και μαστοριά. Μετ..
53.90€
Brand: Baby Walker
Δετό τρίχρωμο Sneaker παπούτσι Babywalker ,απο ύφασμα και συνθετικό δέρμα για αγόρι, σε χρώμα λευκό - μπλέ - μπέζ. Το συγκεκριμένο παπουτσάκι ειναι κομμάτι της νέας συλλογής 2020. Όλα τα παιδικά/βαπτιστικά παπούτσια BABYWALKER είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται με τέχνη και μαστοριά. Μετά από αλλ..
55.90€
Brand: Baby Walker
Υφασμάτινο Δετό μποτάκι Babywalker ,για αγόρι, απο ύφασμα canvas σε χρώμα λευκό, μπλέ, μπέζ, σιέλ, γκρί και πράσινο. Το συγκεκριμένο παπουτσάκι ειναι κομμάτι της νέας συλλογής 2020. Όλα τα παιδικά/βαπτιστικά παπούτσια BABYWALKER είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται με τέχνη και μαστοριά. Μετά από α..
58.90€
Brand: Baby Walker
Δετό Brogue Babywalker ,για αγόρι, απο συνθετικό δέρμα σε χρώμα μπλέ. Το συγκεκριμένο παπουτσάκι ειναι κομμάτι της νέας συλλογής 2020. Όλα τα παιδικά/βαπτιστικά παπούτσια BABYWALKER είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται με τέχνη και μαστοριά. Μετά από αλλεπάλληλους ποιοτικούς ελέγχους, τα παπουτσάκι..
58.90€
Brand: Baby Walker
Sneaker με τριπλή μπαρέτα χράτς Babywalker, για αγόρι, απο συνθετικό δέρμα σε χρώμα λευκό. Το συγκεκριμένο παπουτσάκι ειναι κομμάτι της νέας συλλογής 2020. Όλα τα παιδικά/βαπτιστικά παπούτσια BABYWALKER είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται με τέχνη και μαστοριά. Μετά από αλλεπάλληλους ποιοτικούς ελ..
55.90€
Brand: Baby Walker
Δίχρωμο δετό sneaker Babywalker, απο συνθετικό δέρμα και ύφασμα για αγόρι, σε χρώμα λευκό - μπέζ και λευκό - μπλέ. Το συγκεκριμένο παπουτσάκι ειναι κομμάτι της νέας συλλογής 2020. Όλα τα παιδικά/βαπτιστικά παπούτσια BABYWALKER είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται με τέχνη και μαστοριά. Μετά από αλλ..
53.90€
Brand: Baby Walker
Δερμάτινο Loafer Babywalker, για αγόρι, απο δέρμα ναπά σε χρώμα λευκό και μπλέ. Το συγκεκριμένο παπουτσάκι ειναι κομμάτι της νέας συλλογής 2020. Όλα τα παιδικά/βαπτιστικά παπούτσια BABYWALKER είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται με τέχνη και μαστοριά. Μετά από αλλεπάλληλους ποιοτικούς ελέγχους, τα ..
58.90€
Brand: Baby Walker
Μονόχρωμο Derby shoe Babywalker, για αγόρι, με διπλή μπαρέτα χράτς απ[ο συνθετικό δέρμα σε χρώμα μπλέ. Το συγκεκριμένο παπουτσάκι ειναι κομμάτι της νέας συλλογής 2020. Όλα τα παιδικά/βαπτιστικά παπούτσια BABYWALKER είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται με τέχνη και μαστοριά. Μετά από αλλεπάλληλους π..
51.90€
Brand: Baby Walker
Sneaker ελαστικό κλεισίμι Babywalker, για αγόρι, απο συνθετικό δέρμα και ύφασμα σε χρώμα λευκό - εκρού. Το συγκεκριμένο παπουτσάκι ειναι κομμάτι της νέας συλλογής 2020. Όλα τα παιδικά/βαπτιστικά παπούτσια BABYWALKER είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται με τέχνη και μαστοριά. Μετά από αλλεπάλληλους ..
58.90€
Brand: Baby Walker
Γοβάκι με ταφταδένιο φιόγκο Babywalker, για κορίτσι, με μονή μπαρέτα, σε σχέδιο περλέ συνθετικό δέρμα χρώματος εκρού και ματ συνθετικό δέρμα χρώματος λευκό και λευκό-ρόζ. Το συγκεκριμένο παπουτσάκι ειναι κομμάτι της νέας συλλογής 2020. Όλα τα παιδικά/βαπτιστικά παπούτσια BABYWALKER είναι χειροποίητα..
49.90€
Brand: Baby Walker
Γοβάκι με στρασένιο κουμπάκι Babywalker για κορίτσι, με μονή μπαρέτα , σε σχέδιο περλέ συνθετικό δέρμα χρώματος εκρού και ματ συνθετικό δέρμα χρώματος λευκό. Το συγκεκριμένο παπουτσάκι ειναι κομμάτι της νέας συλλογής 2020. Όλα τα παιδικά/βαπτιστικά παπούτσια BABYWALKER είναι χειροποίητα και κατασκευ..
51.90€
Brand: Baby Walker
Γοβάκι με δαντελένιο φιόγκο Babywalker, για κορίτσι, απο ματ συνθετικό δέρμα, σε χρώμα εκρού - ρόζ. Το συγκεκριμένο παπουτσάκι ειναι κομμάτι της νέας συλλογής 2020. Όλα τα παιδικά/βαπτιστικά παπούτσια BABYWALKER είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται με τέχνη και μαστοριά. Μετά από αλλεπάλληλους ποι..
49.90€
Brand: Baby Walker
Γοβάκι με chiffon λουλούδια Babywalker, για κορίτσι, με μονή μπαρέτα, απο περλέ συνθετικό δέρμα σε χρώμα εκρού. Το συγκεκριμένο παπουτσάκι ειναι κομμάτι της νέας συλλογής 2020. Όλα τα παιδικά/βαπτιστικά παπούτσια BABYWALKER είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται με τέχνη και μαστοριά. Μετά από αλλε..
51.90€
Brand: Baby Walker
Γοβάκι με σατέν φιόγκο Babywalker, για κορίτσι, με χρυσή λεπτομέρεια σε σχέδιο περλέ συνθετικό δέρμα χρώματος εκρού και ματ συνθετικό δέρμα χρώματος λευκό. Το συγκεκριμένο παπουτσάκι ειναι κομμάτι της νέας συλλογής 2020. Όλα τα παιδικά/βαπτιστικά παπούτσια BABYWALKER είναι χειροποίητα και κατασκευάζ..
53.90€
Brand: Baby Walker
Γαλλικό γοβάκι με διακοσμημένη φτέρνα Babywalker, για κορίτσι, με chiffon λουλούδια σε σχέδιο δέρμα ναπά χρώματος εκρού και συνθετικό δέρμα χρώματος λευκό. Το συγκεκριμένο παπουτσάκι ειναι κομμάτι της νέας συλλογής 2020. Όλα τα παιδικά/βαπτιστικά παπούτσια BABYWALKER είναι χειροποίητα και κατασκευάζ..
53.90€
Brand: Baby Walker
Υφασμάτινο γοβάκι Babywalker, για κορίτσι, με μεταλλικό φιογκάκι, απο ύφασμα μεταλιζέ, σε χρώμα χάλκινο και χρυσό. Το συγκεκριμένο παπουτσάκι ειναι κομμάτι της νέας συλλογής 2020. Όλα τα παιδικά/βαπτιστικά παπούτσια BABYWALKER είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται με τέχνη και μαστοριά. Μετά από αλλ..
51.90€
Brand: Baby Walker
Δερμάτινο πέδιλο Babywalker, για κορίτσι, με σατέν φιόγκο, απο δέρμα ναπά σε χρώμα εκρού. Το συγκεκριμένο παπουτσάκι ειναι κομμάτι της νέας συλλογής 2020. Όλα τα παιδικά/βαπτιστικά παπούτσια BABYWALKER είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται με τέχνη και μαστοριά. Μετά από αλλεπάλληλους ποιοτικούς ελέ..
51.90€
Brand: Baby Walker
Γοβάκι Babywalker, για κορίτσι, με gross - grain, απο συνθετικό δέρμα σε χρώμα εκρού.. Το συγκεκριμένο παπουτσάκι ειναι κομμάτι της νέας συλλογής 2020. Όλα τα παιδικά/βαπτιστικά παπούτσια BABYWALKER είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται με τέχνη και μαστοριά. Μετά από αλλεπάλληλους ποιοτικούς ελέγχο..
46.90€
Brand: Baby Walker
Χρυσό πέδιλο Babywalker, για κορίτσι, με τρέσσα πον - πον, απο συνθετικό δέρμα σε χρώμα χρυσό. Το συγκεκριμένο παπουτσάκι ειναι κομμάτι της νέας συλλογής 2020. Όλα τα παιδικά/βαπτιστικά παπούτσια BABYWALKER είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται με τέχνη και μαστοριά. Μετά από αλλεπάλληλους ποιοτικού..
53.90€
Brand: Baby Walker
Γοβάκι Babywalker, για κορίτσι, με δαντελένιο διακοσμητικό, απο περλέ συνθετικό δέρμα σε χρώμα εκρού. Το συγκεκριμένο παπουτσάκι ειναι κομμάτι της νέας συλλογής 2020. Όλα τα παιδικά/βαπτιστικά παπούτσια BABYWALKER είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται με τέχνη και μαστοριά. Μετά από αλλεπάλληλους πο..
53.90€
Brand: Baby Walker
Γοβάκι Babywalker, για κορίτσι, με chiffon λουλούδι και δαντέλα απο περλέ συνθετικό δέρμα σε χρώμα εκρού - ρόζ. Το συγκεκριμένο παπουτσάκι ειναι κομμάτι της νέας συλλογής 2020. Όλα τα παιδικά/βαπτιστικά παπούτσια BABYWALKER είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται με τέχνη και μαστοριά. Μετά από αλλεπά..
53.90€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 26 (2 Σελ.)