ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Τους αγαπημένους σας

Τους αγαπημένους σας

Χειροποίητο προσωποποιημένο γούρι για το νέο έτος, ιδανικό για τους αγαπημένους σας! Για νεογέννητο μωρό, μαμά και μπαμπά, νονό ή νονά, θείο και θεία, παππού και γιαγιά, φίλο-κολλητό ή φίλη-κολλητή, μέσα σε πλέξιγκλας μπάλα ή ξύλινο κουτάκι!

Γούρι μπάλα - για τη γιαγιά Γούρι μπάλα - για τη γιαγιά
-16 %
Γούρι χειροποίητο χριστουγεννιάτικη μπάλα-στολίδι για τη γιαγιά, για να προσφέρετε στην αγαπημένη σας γιαγιά φέτος τα Χριστούγεννα! Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκευασία δώρου με το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη ..
13.90€ 16.50€
Γούρι μπάλα - για τη νονά Γούρι μπάλα - για τη νονά
-16 %
Γούρι χειροποίητο χριστουγεννιάτικη μπάλα-στολίδι για τη νονά, για να προσφέρετε στην αγαπημένη σας νονά φέτος τα Χριστούγεννα! Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκευασία δώρου με το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη και ..
13.90€ 16.50€
Γούρι μπάλα - για τη νονά και το νονό Γούρι μπάλα - για τη νονά και το νονό
-16 %
Γούρι χειροποίητο χριστουγεννιάτικη μπάλα-στολίδι για τη νονά και το νονό, για να προσφέρετε στους νονούς σας φέτος τα Χριστούγεννα! Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκευασία δώρου με το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη..
13.90€ 16.50€
Γούρι μπάλα - για το θείο Γούρι μπάλα - για το θείο
-16 %
Γούρι χειροποίητο χριστουγεννιάτικη μπάλα-στολίδι για το θείο, για να προσφέρετε στον αγαπημένο σας θείο φέτος τα Χριστούγεννα! Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκευασία δώρου με το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη και ..
13.90€ 16.50€
Γούρι μπάλα - για το μπαμπά και τη μαμά Γούρι μπάλα - για το μπαμπά και τη μαμά
-16 %
Γούρι χειροποίητο χριστουγεννιάτικη μπάλα-στολίδι για τη μαμά και το μπαμπά, για να προσφέρετε στους γονείς σας φέτος τα Χριστούγεννα! Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκευασία δώρου με το σκουφάκι του Άγιου Βασί..
13.90€ 16.50€
Γούρι μπάλα - για τον παππού και τη γιαγιά Γούρι μπάλα - για τον παππού και τη γιαγιά
-16 %
Γούρι χειροποίητο χριστουγεννιάτικη μπάλα-στολίδι για να προσφέρετε το καλύτερο δώρο στον παππού και τη γιαγιά σας φέτος τα Χριστούγεννα! Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκευασία δώρου με το σκουφάκι του Άγιου Β..
13.90€ 16.50€
Γούρι μπάλα - τα πρώτα μου Χριστούγεννα ροζ Γούρι μπάλα - τα πρώτα μου Χριστούγεννα ροζ
-16 %
Γούρι χειροποίητο χριστουγεννιάτικη μπάλα-στολίδι που γράφει "τα πρώτα μου Χριστούγεννα" σε ροζ χρώμα, για το κοριτσάκι σας που θα γιορτάσει τα πρώτα του Χριστούγεννα! Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκευασία δώ..
13.90€ 16.50€
Γούρι μπάλα - τα πρώτα μου Χριστούγεννα σιέλ Γούρι μπάλα - τα πρώτα μου Χριστούγεννα σιέλ
-10 %
Γούρι χειροποίητο χριστουγεννιάτικη μπάλα-στολίδι που γράφει "τα πρώτα μου Χριστούγεννα" σε σιέλ χρώμα, για το αγοράκι σας που θα γιορτάσει τα πρώτα του Χριστούγεννα! Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος και ευχές. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκευασία δώρ..
13.90€ 15.50€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τo φίλo μου Γούρι ξύλινο κουτί - για τo φίλo μου
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τo φίλo μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψετε τα στοιχεία σας πριν τη δωρίσετε στον αγαπημένο σας φίλο! Συνοδεύεται ..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τoν κολλητό μου Γούρι ξύλινο κουτί - για τoν κολλητό μου
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τo κολλητό μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψετε τα στοιχεία σας πριν τη δωρίσετε στον αγαπημένο σας κολλητό! Συνοδε..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τη γιαγιά μου Γούρι ξύλινο κουτί - για τη γιαγιά μου
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τη γιαγιά μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στην αγαπημένη..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τη θεία μου Γούρι ξύλινο κουτί - για τη θεία μου
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τη θεία μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στην αγαπημένη τ..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τη μαμά μου Γούρι ξύλινο κουτί - για τη μαμά μου
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τη μαμά μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στην αγαπημένη τ..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τη νονά και το νονό Γούρι ξύλινο κουτί - για τη νονά και το νονό
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τη νονά και το νονό", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στους αγ..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τη νονά μου Γούρι ξύλινο κουτί - για τη νονά μου
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τη νονά μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στην αγαπημένη τ..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τη φίλη μου Γούρι ξύλινο κουτί - για τη φίλη μου
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τη φίλη μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψετε τα στοιχεία σας πριν τη δωρίσετε στην αγαπημένη σας φίλη! Συνοδεύεται ..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - για την κολλητή μου Γούρι ξύλινο κουτί - για την κολλητή μου
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για την κολλητή μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψετε τα στοιχεία σας πριν τη δωρίσετε στην αγαπημένη σας κολλητή! Συνοδ..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τον θείο μου Γούρι ξύλινο κουτί - για τον θείο μου
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τον μπαμπά μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στον θείο του..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τον μπαμπά και τη μαμά Γούρι ξύλινο κουτί - για τον μπαμπά και τη μαμά
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τον μπαμπά και τη μαμά", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στους..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τον μπαμπά μου Γούρι ξύλινο κουτί - για τον μπαμπά μου
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τον μπαμπά μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στον πατερούλ..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τον νονό μου Γούρι ξύλινο κουτί - για τον νονό μου
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τον νονό μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στον αγαπημένο ..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τον παππού και τη γιαγιά Γούρι ξύλινο κουτί - για τον παππού και τη γιαγιά
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τον παππού και τη γιαγιά", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στο..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τον παππού μου Γούρι ξύλινο κουτί - για τον παππού μου
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τον παππού μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στον αγαπημέν..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - Ευτυχισμένο το νέο έτος Γούρι ξύλινο κουτί - Ευτυχισμένο το νέο έτος
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "Ευτυχισμένο το νέο έτος", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψετε αφιέρωση! Συνοδεύεται από καρτελάκι που αναγράφει το νέο έτος ..
13.90€ 15.90€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 33 (2 Σελ.)