ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Βάπτιση Αγοριού

Βάπτιση Αγοριού

Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι
-19 %
Χειροποίητο κουτί-βαλίτσα βάπτισης με θέμα Δεινοσαυράκι από τη Μαργαρίτα Καζή διακοσμημένο με μπεζ ύφασμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού ή για βαλίτσα ταξιδιού. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με την αντίστοιχη ..
85.00€ 105.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Διάστημα Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Διάστημα
-18 %
Χειροποίητο κουτί-παραλληλόγραμμοβάπτισης με θέμα το Διάστημα από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με πλανήτες ζωγραφισμένους στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κο..
135.00€ 165.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρα Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρα
-22 %
Χειροποίητο κουτί-βαλίτσα βάπτισης με θέμα Κιθάρα από τη Μαργαρίτα Καζή, με ξύλινη ζωγραφισμένη κιθάρα και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού. Μπορ..
149.00€ 190.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρες Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρες
-19 %
Χειροποίητο κουτί-παραλληλόγραμμο βάπτισης με θέμα Κιθάρες από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με κιθάρες ξύλινες ζωγραφισμένες στο καπάκι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ..
129.00€ 159.00€
Κουτί Βάπτισης για αγόρι Μικρός Πρίγκιπας - κύβος Κουτί Βάπτισης για αγόρι Μικρός Πρίγκιπας - κύβος
-19 %
Χειροποίητο κουτί-κύβος βάπτισης με θέμα Μικρός Πρίγκιπας από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό κύβος, με τον Μικρό Πρίγκιπα και την αλεπού πάνω σε πλανήτη ζωγραφισμένο στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο π..
105.00€ 130.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Πρίγκιπας και αλεπού Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Πρίγκιπας και αλεπού
-16 %
Χειροποίητο κουτί-παραλληλόγραμμο βάπτισης με θέμα το Μικρό Πρίγκιπα από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με το Μικρό Πρίγκιπα και την αλεπού ζωγραφισμένους στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό..
105.00€ 125.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μονόγραμμα δέντρο ζωής Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μονόγραμμα δέντρο ζωής
-19 %
Χειροποίητο κουτί-βαλίτσα βάπτισης με θέμα Δέντρο ζωής από τη Μαργαρίτα Καζή διακοσμημένο με μπεζ-σιελ ύφασμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού ή για βαλίτσα ταξιδιού. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με την αντίστο..
85.00€ 105.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μονόγραμμα ζωάκια Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μονόγραμμα ζωάκια
-20 %
Χειροποίητο κουτί-παραλληλόγραμμο βάπτισης με θέμα ζωάκια από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με ζωάκια ζωγραφισμένα στο πλάι το όνομα του νονού ή της νονάς στο καπάκι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητ..
120.00€ 150.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι σκυλάκι πιλότος με αεροπλάνο Κουτί Βάπτισης για Αγόρι σκυλάκι πιλότος με αεροπλάνο
-20 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα σκυλάκι πιλότος με αεροπλάνο με ζωγραφισμένο το όνομα του παιδιού και της νονάς ή του νονού. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καθιστικό στο παιδικό δωμάτιο ή ως αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού. Μπορείτε να συνδυάσετε το ..
120.00€ 150.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Υδρόγειος - Ταξίδι Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Υδρόγειος - Ταξίδι
-20 %
Χειροποίητο κουτί-βαλίτσα βάπτισης με θέμα Υδρόγειος-Ταξίδι από τη Μαργαρίτα Καζή, με έναν χάρτη ζωγραφισμένο και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιο..
120.00€ 150.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι
-20 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Δεινοσαυράκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - καθιστικό και λαμ..
39.00€ 49.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Αγόρι Διάστημα
-20 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Διάστημα από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - καθιστικό και λαμπάδα..
39.00€ 49.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρα
-20 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Κιθάρα από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - καθιστικό και λαμπάδα ώ..
39.00€ 49.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρες
-20 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Κιθάρες από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - καθιστικό και λαμπάδα ..
39.00€ 49.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Πρίγκιπας
-20 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Μικρός Πρίγκιπας από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα ασορτί με το θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί και λα..
39.00€ 49.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Πρίγκιπας και αλεπού
-20 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Μικρός Πρίγκιπας από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - καθιστικό και..
39.00€ 49.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Αγόρι Μονόγραμμα δέντρο ζωής
-20 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Δέντρο ζωής από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - καθιστικό και λαμπ..
39.00€ 49.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Αγόρι Μονόγραμμα ζωάκια
-20 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα ζωάκια από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - καθιστικό και λαμπάδα ώ..
39.00€ 49.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Αγόρι σκυλάκι πιλότος με αεροπλάνο
-22 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα σκυλάκι πιλότος με αεροπλάνο από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - κ..
39.00€ 50.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Δεινοσαυράκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε μπεζ-βεραμάν χρώμα, και έχει στολισμένο ένα ξύλινο δεινοσαυράκι, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετ..
69.00€ 85.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Διάστημα Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Διάστημα
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Διάστημα από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα σιελ και μπλε, και είναι στολισμένη με ξύλινο αστροναύτη,πλανήτη και διαστημόπλοιο, που μετά την βάπτιση μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε ..
95.00€ 115.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρα Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρα
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Κιθάρα από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα μπεζ και μπλε, και έχει στολισμένη μια ξύλινη κιθάρα, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊ..
95.00€ 115.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρες Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρες
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Κιθάρες από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε χρώματα λευκό και μπλε, και έχει στολισμένη μια ξύλινη κιθάρα, που μετά την βάπτιση μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το πρ..
95.00€ 115.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Πρίγκιπας Λαμπάδα Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Πρίγκιπας
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Μικρός Πρίγκιπας από τη Μαργαρίτα Καζή. Είναι στολισμένη με ιβουάρ ύφασμα και έναν ξύλινο μικρό πρίγκιπα, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί -..
85.00€ 105.00€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 579 (25 Σελ.)