ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Κουτί Βάπτισης

Κουτί Βάπτισης

Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι
-19 %
Χειροποίητο κουτί-βαλίτσα βάπτισης με θέμα Δεινοσαυράκι από τη Μαργαρίτα Καζή διακοσμημένο με μπεζ ύφασμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού ή για βαλίτσα ταξιδιού. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με την αντίστοιχη ..
85.00€ 105.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Διάστημα Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Διάστημα
-18 %
Χειροποίητο κουτί-παραλληλόγραμμοβάπτισης με θέμα το Διάστημα από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με πλανήτες ζωγραφισμένους στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κο..
135.00€ 165.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρα Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρα
-22 %
Χειροποίητο κουτί-βαλίτσα βάπτισης με θέμα Κιθάρα από τη Μαργαρίτα Καζή, με ξύλινη ζωγραφισμένη κιθάρα και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού. Μπορ..
149.00€ 190.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρες Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρες
-19 %
Χειροποίητο κουτί-παραλληλόγραμμο βάπτισης με θέμα Κιθάρες από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με κιθάρες ξύλινες ζωγραφισμένες στο καπάκι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ..
129.00€ 159.00€
Κουτί Βάπτισης για αγόρι Μικρός Πρίγκιπας - κύβος Κουτί Βάπτισης για αγόρι Μικρός Πρίγκιπας - κύβος
-19 %
Χειροποίητο κουτί-κύβος βάπτισης με θέμα Μικρός Πρίγκιπας από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό κύβος, με τον Μικρό Πρίγκιπα και την αλεπού πάνω σε πλανήτη ζωγραφισμένο στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο π..
105.00€ 130.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Πρίγκιπας και αλεπού Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Πρίγκιπας και αλεπού
-16 %
Χειροποίητο κουτί-παραλληλόγραμμο βάπτισης με θέμα το Μικρό Πρίγκιπα από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με το Μικρό Πρίγκιπα και την αλεπού ζωγραφισμένους στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό..
105.00€ 125.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μονόγραμμα δέντρο ζωής Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μονόγραμμα δέντρο ζωής
-19 %
Χειροποίητο κουτί-βαλίτσα βάπτισης με θέμα Δέντρο ζωής από τη Μαργαρίτα Καζή διακοσμημένο με μπεζ-σιελ ύφασμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού ή για βαλίτσα ταξιδιού. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με την αντίστο..
85.00€ 105.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μονόγραμμα ζωάκια Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μονόγραμμα ζωάκια
-20 %
Χειροποίητο κουτί-παραλληλόγραμμο βάπτισης με θέμα ζωάκια από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με ζωάκια ζωγραφισμένα στο πλάι το όνομα του νονού ή της νονάς στο καπάκι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητ..
120.00€ 150.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι σκυλάκι πιλότος με αεροπλάνο Κουτί Βάπτισης για Αγόρι σκυλάκι πιλότος με αεροπλάνο
-20 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα σκυλάκι πιλότος με αεροπλάνο με ζωγραφισμένο το όνομα του παιδιού και της νονάς ή του νονού. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καθιστικό στο παιδικό δωμάτιο ή ως αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού. Μπορείτε να συνδυάσετε το ..
120.00€ 150.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Υδρόγειος - Ταξίδι Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Υδρόγειος - Ταξίδι
-20 %
Χειροποίητο κουτί-βαλίτσα βάπτισης με θέμα Υδρόγειος-Ταξίδι από τη Μαργαρίτα Καζή, με έναν χάρτη ζωγραφισμένο και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιο..
120.00€ 150.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Little Man βεραμάν - καθιστικό Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Little Man βεραμάν - καθιστικό
-17 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Little man βεραμάν από τη Μαργαρίτα Καζή. Πρόκειται για καθιστικό- κύβο που ανοίγει από πάνω, στολισμένο στο θέμα, και σε χρώμα λευκό παλαιωμένο. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καθιστικό στο παιδικό δωμάτιο ή ως αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικ..
89.00€ 106.80€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Άγκυρα - πορτ μαντώ
-17 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Άγκυρα από τη Μαργαρίτα Καζή. Πρόκειται για ξύλινο καλόγηρο, ζωγραφισμένο στο χέρι, και σε χρώμα λευκό με ρίγες. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο ή για να κρεμάτε τα ρουχαλάκια του παιδιού. Μπορείτε να συνδυάσετε τ..
119.00€ 142.80€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Αεροπλάνο
-17 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Αεροπλάνο από τη Μαργαρίτα Καζή. Πρόκειται για ξύλινο καλόγηρο, στολισμένο στο θέμα, και σε χρώμα λευκό με μπλε βίνταζ αεροπλάνο στην κορυφή. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο ή ως κρεμάστρα για τα ρουχαλάκια του πα..
129.00€ 154.80€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Αερόστατο κύβος Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Αερόστατο κύβος
-17 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Αερόστατο από τη Μαργαρίτα Καζή. Πρόκειται για κύβο-καθιστικό που ανοίγει από πάνω, στολισμένο στο θέμα. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καθιστικό στο παιδικό δωμάτιο ή ως αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού. Μπορείτε να συ..
89.00€ 106.80€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Αλογάκι κύβος Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Αλογάκι κύβος
-17 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Αλογάκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Πρόκειται για κύβο-καθιστικό που ανοίγει από πάνω, στολισμένο στο θέμα. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καθιστικό στο παιδικό δωμάτιο ή ως αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού. Μπορείτε να συνδ..
89.00€ 106.80€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Βέσπα Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Βέσπα
-17 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Βέσπα από τη Μαργαρίτα Καζή. Πρόκειται για ξύλινη χειροποίητη βέσπα με ρόδες, που ανοίγει από πάνω το κάθισμα, ζωγραφισμένη στο χέρι, και σε χρώμα λευκό-βεραμάν. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό ή ως αποθηκευτικό χώρο για ..
179.00€ 214.80€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι
-20 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Δεινοσαυράκι από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό κύβος, με δεινοσαυράκι ζωγραφισμένο στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης για τα..
120.00€ 150.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Δεινόσαυρος Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Δεινόσαυρος
-20 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Δεινοσαυράκι από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με δεινοσαυράκι ζωγραφισμένο στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευ..
120.00€ 150.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Καραβάκι Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Καραβάκι
-20 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Καραβάκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καθιστικό στο παιδικό δωμάτιο ή ως αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού. Μπορείτε να συνδυάσετε το προϊόν με την αντίστοιχη λαμπάδα και λαδοσέτ ώστε να δημιουργ..
120.00€ 150.00€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Καράβι κύβος Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Καράβι κύβος
-17 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Καράβι από τη Μαργαρίτα Καζή. Πρόκειται για κύβο-καθιστικό που ανοίγει από πάνω, στολισμένο στο θέμα. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καθιστικό στο παιδικό δωμάτιο ή ως αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού. Μπορείτε να συνδυ..
89.00€ 106.80€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Κύριος -  παγκάκι κουτί Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Κύριος -  παγκάκι κουτί
-17 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Little man από τη Μαργαρίτα Καζή. Πρόκειται για παγκάκι με πλάτη καπέλο-μουστάκι, που ανοίγει το κάθισμα από πάνω, στολισμένο στο θέμα, με άσπρες και βεραμάν πινελιές. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καθιστικό στο παιδικό δωμάτιο ή ως αποθηκευτικ..
119.00€ 142.80€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Νικόλας παγκάκι-γραφείο Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Νικόλας παγκάκι-γραφείο
-17 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Μικρός Νικόλας από τη Μαργαρίτα Καζή. Πρόκειται για ξύλινο παγκάκι-γραφείο που ανοίγει το κάθισμα, στολισμένο στο θέμα, και σε χρώμα λευκό. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως έπιπλο στο παιδικό δωμάτιο ή ως αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικά αντικεί..
129.00€ 154.80€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Τροχόσπιτο Surf Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Τροχόσπιτο Surf
-17 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Τροχόσπιτο Surf από τη Μαργαρίτα Καζή. Πρόκειται για ξύλινο τροχόσπιτο με ρόδες, που ανοίγει από πάνω η οροφή, στολισμένο στο θέμα, και σε χρώμα λευκό-βεραμάν. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό ή ως αποθηκευτικό χώρο για τα..
189.00€ 226.80€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Τσίρκο Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Τσίρκο
-19 %
Χειροποίητο κουτί-παραλληλόγραμμο βάπτισης με θέμα Τσίρκο από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο,ζωγραφισμένο στο θέμα και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης για..
130.00€ 160.00€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 27 (2 Σελ.)