ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Κουτί Βάπτισης

Κουτί Βάπτισης

Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Little Man βεραμάν - καθιστικό Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Little Man βεραμάν - καθιστικό
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Little man βεραμάν από τη Μαργαρίτα Καζή. Πρόκειται για καθιστικό- κύβο που ανοίγει από πάνω, στολισμένοη στο θέμα, και σε χρώμα λευκό παλαιωμένο. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καθιστικό στο παιδικό δωμάτιο ή ως αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπι..
89.00€ 106.80€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Άγκυρα - πορτ μαντώ
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Άγκυρα από τη Μαργαρίτα Καζή. Πρόκειται για ξύλινο καλόγηρο, ζωγραφισμένο στο χέρι, και σε χρώμα λευκό με ρίγες. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο ή για να κρεμάτε τα ρουχαλάκια του παιδιού. Μπορείτε να συνδυάσετε τ..
119.00€ 142.80€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Αεροπλάνο
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Αεροπλάνο από τη Μαργαρίτα Καζή. Πρόκειται για ξύλινο καλόγηρο, στολισμένο στο θέμα, και σε χρώμα λευκό με μπλε βίνταζ αεροπλάνο στην κορυφή. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο ή ως κρεμάστρα για τα ρουχαλάκια του πα..
129.00€ 154.80€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Αεροπλάνο σε αστέρι Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Αεροπλάνο σε αστέρι
-17 % Εξαντλήθηκε
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Αεροπλάνο σε αστέρι από τη Μαργαρίτα Καζή. Πρόκειται για κύβο-καθιστικό που ανοίγει από πάνω, στολισμένο στο θέμα. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καθιστικό στο παιδικό δωμάτιο ή ως αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού. Μπορ..
89.00€ 106.80€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Αερόστατο κύβος Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Αερόστατο κύβος
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Αερόστατο από τη Μαργαρίτα Καζή. Πρόκειται για κύβο-καθιστικό που ανοίγει από πάνω, στολισμένο στο θέμα. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καθιστικό στο παιδικό δωμάτιο ή ως αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού. Μπορείτε να συ..
89.00€ 106.80€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Αλογάκι κύβος Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Αλογάκι κύβος
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Αλογάκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Πρόκειται για κύβο-καθιστικό που ανοίγει από πάνω, στολισμένο στο θέμα. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καθιστικό στο παιδικό δωμάτιο ή ως αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού. Μπορείτε να συνδ..
89.00€ 106.80€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Βέσπα Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Βέσπα
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Βέσπα από τη Μαργαρίτα Καζή. Πρόκειται για ξύλινη χειροποίητη βέσπα με ρόδες, που ανοίγει από πάνω το κάθισμα, ζωγραφισμένη στο χέρι, και σε χρώμα λευκό-βεραμάν. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό ή ως αποθηκευτικό χώρο για ..
179.00€ 214.80€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Καράβι κύβος
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Καράβι από τη Μαργαρίτα Καζή. Πρόκειται για κύβο-καθιστικό που ανοίγει από πάνω, στολισμένο στο θέμα. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καθιστικό στο παιδικό δωμάτιο ή ως αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού. Μπορείτε να συνδυ..
89.00€ 106.80€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Κύριος -  παγκάκι κουτί Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Κύριος -  παγκάκι κουτί
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Little man από τη Μαργαρίτα Καζή. Πρόκειται για παγκάκι με πλάτη καπέλο-μουστάκι, που ανοίγει το κάθισμα από πάνω, στολισμένο στο θέμα, με άσπρες και βεραμάν πινελιές. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καθιστικό στο παιδικό δωμάτιο ή ως αποθηκευτικ..
119.00€ 142.80€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Νικόλας παγκάκι-γραφείο Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Νικόλας παγκάκι-γραφείο
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Μικρός Νικόλας από τη Μαργαρίτα Καζή. Πρόκειται για ξύλινο παγκάκι-γραφείο που ανοίγει το κάθισμα, στολισμένο στο θέμα, και σε χρώμα λευκό. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως έπιπλο στο παιδικό δωμάτιο ή ως αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικά αντικεί..
129.00€ 154.80€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Τροχόσπιτο Surf Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Τροχόσπιτο Surf
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Τροχόσπιτο Surf από τη Μαργαρίτα Καζή. Πρόκειται για ξύλινο τροχόσπιτο με ρόδες, που ανοίγει από πάνω η οροφή, στολισμένο στο θέμα, και σε χρώμα λευκό-βεραμάν. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό ή ως αποθηκευτικό χώρο για τα..
189.00€ 226.80€
Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Little Man - Βαλιτσάκι μεταλλικό Κουτί Βάπτισης για Αγόρι Little Man - Βαλιτσάκι μεταλλικό
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Little man από τη Μαργαρίτα Καζή. Πρόκειται για μεταλλική βαλίτσα με κλιπς που ανοίγει από πάνω, στολισμένη στο θέμα, και σε χρώμα λευκό παλαιωμένο. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό δωματίου ή ως αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικά αντ..
129.00€ 154.80€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)