ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Λαδοσέτ

Λαδοσέτ

Λαδοσέτ Βάπτισης για Αγόρι Little Man βεραμάν
-22 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα "Little Man" από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - καθιστικό και λαμ..
29.90€ 38.50€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Αγόρι Αεροπλάνο
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Αεροπλάνο από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα με σιέλ φιογκάκια και βρίσκεται μέσα σε χειροποίητο κουτί με συρταρωτό καπάκι πλεξιγκλάς, στολισμένο με ένα βινταζ ξύλινο αεροπλανάκι. Μετά τη βάπτ..
39.00€ 46.80€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Αγόρι Αεροπλάνο σε αστέρι
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Αεροπλάνο σε αστέρι από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα ασορτί με το θέμα και βρίσκεται μέσα σε χειροποίητο κουτί με συρταρωτό καπάκι πλεξιγκλάς μαζί με ένα μεταλλικό κίτρινο αεροπλανάκι. Μετά ..
39.00€ 46.80€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Αγόρι Αερόστατο
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Αερόστατο από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα ασορτί με το θέμα και βρίσκεται μέσα σε χειροποίητο κουτί με συρταρωτό καπάκι πλεξιγκλάς. Μετά τη βάπτιση το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακ..
39.00€ 46.80€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Αγόρι Αλογάκι
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Αλογάκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα ασορτί με το θέμα και βρίσκεται μέσα σε χειροποίητο κουτί με συρταρωτό καπάκι πλεξιγκλάς. Μετά τη βάπτιση το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσ..
39.00€ 46.80€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Αγόρι Βέσπα
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Βέσπα από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα με βεραμαν κορδόνια και σιελ φιογκάκια και βρίσκεται μέσα σε χειροποίητο κουτί με συρταρωτό καπάκι πλεξιγκλάς. Μετά τη βάπτιση το κουτί μπορεί να χρησι..
39.00€ 46.80€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Αγόρι Καράβι
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Καράβι από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα ασορτί με το θέμα και βρίσκεται μέσα σε χειροποίητο κουτί με συρταρωτό καπάκι πλεξιγκλάς. Μετά τη βάπτιση το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμ..
39.00€ 46.80€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Κύριος
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα "Little Man" από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα ασορτί με το θέμα και βρίσκεται μέσα σε χειροποίητο κουτί με συρταρωτό καπάκι πλεξιγκλάς. Μετά τη βάπτιση το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δ..
39.00€ 46.80€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Νικόλας
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Μικρός Νικόλας από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα με σιέλ φιογκάκια και βρίσκεται μέσα σε χειροποίητο κουτί με συρταρωτό καπάκι πλεξιγκλάς. Μετά τη βάπτιση το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως..
39.00€ 46.80€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Αγόρι Τροχόσπιτο Surf
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Τροχόσπιτο Surf από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα με σιέλ φιογκάκια και βρίσκεται μέσα σε χειροποίητο κουτί με συρταρωτό καπάκι πλεξιγκλάς. Μετά τη βάπτιση το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ω..
39.00€ 46.80€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Αγόρι Little Man
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα "Little Man" από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα με σιέλ φιογκάκια και βρίσκεται μέσα σε χειροποίητο κουτί με συρταρωτό καπάκι πλεξιγκλάς. Μετά τη βάπτιση το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δ..
39.00€ 46.80€
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)