ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Σετ Βάπτισης

Σετ Βάπτισης

Σετ Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι Σετ Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα δεινοσαυράκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, η λαμπάδα..
199.00€ 239.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Δεινόσαυρος Σετ Βάπτισης για Αγόρι Δεινόσαυρος
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα δεινόσαυρος από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, η λαμπάδα ..
199.00€ 239.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Καραβάκι Σετ Βάπτισης για Αγόρι Καραβάκι
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το καραβάκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, η λαμπάδα ..
220.00€ 264.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Νικόλας Σετ Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Νικόλας
-15 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το Μικρό Νικόλα από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι παγκάκι που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο και μετατρέπεται σε ..
213.30€ 249.90€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Τσίρκο Σετ Βάπτισης για Αγόρι Τσίρκο
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το τσίρκο από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, η λαμπάδα έχ..
240.00€ 288.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Κύριος Σετ Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Κύριος
-18 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα "Little Man" από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση για να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι παγκάκι που ανοίγει, έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, το κάδρ..
204.30€ 249.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Gas Station αυτοκίνητο Σετ Βάπτισης για Αγόρι Gas Station αυτοκίνητο
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα Gas station από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση για να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι πορτ μαντώ/κρεμάστρα με συρτάρι στο κάτω μέρος του και κρεμάστρα..
251.10€ 299.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Gas Station βέσπα Σετ Βάπτισης για Αγόρι Gas Station βέσπα
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα Gas station βέσπα  από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση για να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι πορτ μαντώ/κρεμάστρα με συρτάρι στο κάτω μέρος τ..
251.10€ 299.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Little Man Σετ Βάπτισης για Αγόρι Little Man
-18 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα "Little Man" από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση για να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι βαλίτσα μεταλλική που ανοίγει, έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επί..
213.30€ 259.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Little Man βεραμάν Σετ Βάπτισης για Αγόρι Little Man βεραμάν
-20 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το Μικρό Κύριο από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, ..
183.60€ 229.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Βέσπα Σετ Βάπτισης για Αγόρι Βέσπα
-14 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τη βέσπα από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση για να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι χειροποίητη βέσπα ξύλινη, ζωγραφισμένη στο χέρι που ανοίγει, έχοντα..
258.30€ 299.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Βέσπα με όνομα Σετ Βάπτισης για Αγόρι Βέσπα με όνομα
-14 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τη βέσπα από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση για να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι χειροποίητη βέσπα ξύλινη, ζωγραφισμένη στο χέρι που ανοίγει, έχοντα..
258.30€ 299.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Μοτοσικλέτα Harley Σετ Βάπτισης για Αγόρι Μοτοσικλέτα Harley
-21 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τη μοτοσικλέτα Harley από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, η μ..
197.10€ 249.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι ποδήλατο Σετ Βάπτισης για Αγόρι ποδήλατο
-18 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το ποδήλατο από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, η λαμπάδα ..
197.10€ 239.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Φορτηγό "Van" σιέλ Σετ Βάπτισης για Αγόρι Φορτηγό "Van" σιέλ
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το φορτηγό "Van" από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι φορτηγό με ρόδες που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο...
234.00€ 279.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Φορτηγό κόκκινο Σετ Βάπτισης για Αγόρι Φορτηγό κόκκινο
-15 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το φορτηγό από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι φορτηγό με ρόδες που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίση..
219.60€ 259.00€
Σετ Γαμοβάπτισης για Αγόρι Οικογενειακό ταξίδι Σετ Γαμοβάπτισης για Αγόρι Οικογενειακό ταξίδι
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα Οικογενειακό ταξίδι από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση για να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι πορτ μαντώ/κρεμάστρα με συρτάρι στο κάτω μέρος του και κ..
195.30€ 234.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Αεροπλάνο Σετ Βάπτισης για Αγόρι Αεροπλάνο
-19 % Εξαντλήθηκε
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τo αεροπλάνο από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, το μ..
177.30€ 219.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Τροχόσπιτο Surf Σετ Βάπτισης για Αγόρι Τροχόσπιτο Surf
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το τροχόσπιτο και το Surf από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι τροχόσπιτο με ρόδες που ανοίγει έχοντας αποθηκευτι..
267.30€ 319.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Καράβι Σετ Βάπτισης για Αγόρι Καράβι
-19 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τo καραβάκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, το ξύλι..
186.30€ 229.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Αερόστατο Σετ Βάπτισης για Αγόρι Αερόστατο
-19 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τo αερόστατο από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, το πάν..
186.30€ 229.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Αλογάκι Καρουζέλ Σετ Βάπτισης για Αγόρι Αλογάκι Καρουζέλ
-19 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τo αλογάκι καρουσέλ από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης,..
177.30€ 219.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Αεροπλάνο Καλόγηρος Σετ Βάπτισης για Αγόρι Αεροπλάνο Καλόγηρος
-14 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα αεροπλάνο από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορείνα χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση για να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καλόγηρος που μπορεί να κρεμάει τα ρούχα του και στο πάνω μέρος του ξύλι..
213.30€ 249.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Άγκυρα - πορτ μαντώ Σετ Βάπτισης για Αγόρι Άγκυρα - πορτ μαντώ
-15 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα άγκυρα από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση για να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καλόγηρος που μπορεί να κρεμάει τα ρούχα του. Επίσης, το ξύλινο σωσίβιο της..
204.30€ 239.00€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 25 (2 Σελ.)