ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
Το liebequeen #μένεισπιτι και σου κάνει 15% έκπτωση. Βάλε τον κωδικό stayhome στο checkout!

Σετ Βάπτισης

Σετ Βάπτισης

Σετ Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Νικόλας Γραφείο Σετ Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Νικόλας Γραφείο
-10 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το Μικρό Νικόλα από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Κουτί Βάπτισης παγκάκι που γίνεται και γραφείο. Λαμπάδα βάπτισης με διακοσμητικό για το δωμάτιο.Λαδοσέτ με κεράκια, μπουκαλάκι και σαπουνάκι μέσα σε χειροποίητο κουτί ζωγραφισμένοΗ τιμή αφορά όλο το βαπτιστι..
213.30€ 237.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Κύριος Σετ Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Κύριος
-10 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το μικρό κύριο από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Κουτί βάπτισης βαλίτσα μεταλλική με ξύλινα διακοσμητικά.Λαμπάδα βάπτισης με ύφασμα και ξύλινο διακοσμητικό.Λαδοσέτ με κεράκια, μπουκαλάκι και σαπουνάκι μέσα σε χειροποίητο κουτί ζωγραφισμένο.Η τιμή αφορά όλο ..
204.30€ 227.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Βέσπα Σετ Βάπτισης για Αγόρι Βέσπα
-10 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τη βέσπα από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Κουτί βάπτισης βέσπα με χώρο αποθήκευσης.Λαμπάδα βάπτισης με φιόγκο και ξύλινο διακοσμητικό.Λαδοσέτ με κεράκια, μπουκαλάκι και σαπουνάκι μέσα σε χειροποίητο κουτί ζωγραφισμένοΗ τιμή αφορά όλο το βαπτιστικό σετ. Μπο..
258.30€ 287.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Little Man Σετ Βάπτισης για Αγόρι Little Man
-10 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το μικρό κύριο από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Κουτί βάπτισης βαλίτσα μεταλλική με ξύλινα διακοσμητικά.Λαμπάδα βάπτισης με ύφασμα και ξύλινο διακοσμητικό.Λαδοσέτ με κεράκια, μπουκαλάκι και σαπουνάκι μέσα σε χειροποίητο κουτί ζωγραφισμένο.Η τιμή αφορά όλο ..
213.30€ 237.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Αεροπλάνο Σετ Βάπτισης για Αγόρι Αεροπλάνο
-10 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το αεροπλάνο από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Κουτί βάπτισης κύβος με διακοσμητικό κάδρο.Λαμπάδα βάπτισης με διακοσμητικό για το δωμάτιοΛαδοσέτ με κεράκια, μπουκαλάκι και σαπουνάκι μέσα σε χειροποίητο κουτί ζωγραφισμένοΗ τιμή αφορά όλο το βαπτιστικό σετ. Μ..
177.30€ 197.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Τροχόσπιτο Surf Σετ Βάπτισης για Αγόρι Τροχόσπιτο Surf
-10 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το τροχόσπιτο με surf από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Κουτί βάπτισης τροχόσπιτο με surf με χώρο αποθήκευσης.Λαμπάδα βάπτισης με φιόγκο και ξύλινο διακοσμητικό.Λαδοσέτ με κεράκια, μπουκαλάκι και σαπουνάκι μέσα σε χειροποίητο κουτί ζωγραφισμένο.Η τιμή αφορά..
267.30€ 297.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Καράβι Σετ Βάπτισης για Αγόρι Καράβι
-10 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το καράβι από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Κουτί βάπτισης κύβος.Λαμπάδα βάπτισης με διακοσμητικό για το δωμάτιοΛαδοσέτ με κεράκια, μπουκαλάκι και σαπουνάκι μέσα σε χειροποίητο κουτί ζωγραφισμένοΗ τιμή αφορά όλο το βαπτιστικό σετ. Μπορείτε έαν επιθυμείτε να..
186.30€ 207.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Αερόστατο Σετ Βάπτισης για Αγόρι Αερόστατο
-10 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το αερόστατο από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Κουτί βάπτισης κύβος.Λαμπάδα βάπτισης με διακοσμητικό για το δωμάτιοΛαδοσέτ με κεράκια, μπουκαλάκι και σαπουνάκι μέσα σε χειροποίητο κουτί ζωγραφισμένοΗ τιμή αφορά όλο το βαπτιστικό σετ. Μπορείτε έαν επιθυμείτε..
186.30€ 207.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Αλογάκι Καρουζέλ Σετ Βάπτισης για Αγόρι Αλογάκι Καρουζέλ
-10 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το αλογάκι καρουζέλ από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Κουτί βάπτισης κύβος.Λαμπάδα βάπτισης με διακοσμητικό για το δωμάτιοΛαδοσέτ με κεράκια, μπουκαλάκι και σαπουνάκι μέσα σε χειροποίητο κουτί ζωγραφισμένοΗ τιμή αφορά όλο το βαπτιστικό σετ. Μπορείτε έαν επι..
177.30€ 197.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Αεροπλάνο Καλόγηρος Σετ Βάπτισης για Αγόρι Αεροπλάνο Καλόγηρος
-10 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το αεροπλάνο από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Πορτ Μαντώ/Καλόγηρος διακοσμητικό για τα ρούχα.Λαμπάδα βάπτισης με διακοσμητικό για το δωμάτιο.Λαδοσέτ με κεράκια, μπουκαλάκι και σαπουνάκι μέσα σε χειροποίητο κουτί ζωγραφισμένο.Η τιμή αφορά όλο το βαπτιστικό ..
213.30€ 237.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Άγκυρα Σετ Βάπτισης για Αγόρι Άγκυρα
-10 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τη θάλασσα από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Πορτ Μαντώ/καλόγηρος για τα ρούχα Λαμπάδα βάπτισης με διακοσμητικό για το δωμάτιοΛαδοσέτ με κεράκια, μπουκαλάκι και σαπουνάκι μέσα σε χειροποίητο κουτί ζωγραφισμένοΗ τιμή αφορά όλο το βαπτιστικό σετ. Μπορείτε έαν..
204.30€ 227.00€
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)