ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Σετ Βάπτισης

Σετ Βάπτισης

Σετ Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρες Σετ Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρες
-19 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα Κιθάρα. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, η Κιθάρες μπορούν να διακοσμήσουν εξαιρε..
263.00€ 325.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Πρίγκιπας Σετ Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Πρίγκιπας
-12 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τον Μικρό Πρίγκιπα. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, ο Μικρός Πρίγκιπας μπορεί να..
219.00€ 250.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Πρίγκιπας και αλεπού Σετ Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Πρίγκιπας και αλεπού
-12 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τον Μικρό Πρίγκιπα και την αλεπού. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, ο μικρός πρίγ..
219.00€ 250.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Υδρόγειος - Ταξίδι Σετ Βάπτισης για Αγόρι Υδρόγειος - Ταξίδι
-14 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα Υδρόγειος – Ταξίδι. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι βαλίτσα που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, η υδρόγειος μπορεί να διακοσμη..
244.00€ 285.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Υδρόγειος - Ταξίδι Σετ Βάπτισης για Αγόρι Υδρόγειος - Ταξίδι
-15 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα Υδρόγειος – Ταξίδι. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι βαλίτσα που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Το σετ περιλαμβάνει: Κουτί Βάπτισης βα..
234.00€ 275.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι Σετ Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι
-15 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα Δεινοσαυράκι. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Η βαλίτσα είναι τρόλεϊ και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, το ξύλινο δεινοσαυράκι μπορεί να διακοσμήσει ..
203.00€ 240.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι Σετ Βάπτισης για Αγόρι Δεινοσαυράκι
-10 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα δεινοσαυράκι. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, η λαμπάδα έχει ξύλινο διακοσμητικό..
220.00€ 245.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Δεινόσαυρος Σετ Βάπτισης για Αγόρι Δεινόσαυρος
-10 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα δεινόσαυρος. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, η λαμπάδα έχει ξύλινο χειροποίητο δ..
220.00€ 245.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Διάστημα Σετ Βάπτισης για Αγόρι Διάστημα
-10 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το διάστημα. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, ο αστροναύτης και το διαστημόπλοιο ..
269.00€ 300.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Καραβάκι Σετ Βάπτισης για Αγόρι Καραβάκι
-14 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το καραβάκι. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, η λαμπάδα έχει διακοσμητικό ξύλινο ..
245.00€ 285.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Καρουζέλ Σετ Βάπτισης για Αγόρι Καρουζέλ
-13 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το Καρουζέλ. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, η λαμπάδα έχει διακοσμητικό ξύλινο ..
264.00€ 305.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρα Σετ Βάπτισης για Αγόρι Κιθάρα
-19 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα Κιθάρα. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι βαλίτσα που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, η Κιθάρα μπορεί να διακοσμήσει εξαιρετικά ..
283.00€ 350.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Νικόλας Σετ Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Νικόλας
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το Μικρό Νικόλα. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι παγκάκι που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο και μετατρέπεται σε γράφειο. Επίσης, η ονε..
235.00€ 280.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Μονόγραμμα δέντρο ζωής Σετ Βάπτισης για Αγόρι Μονόγραμμα δέντρο ζωής
-15 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα μονόγραμμα του ονόματος με δέντρο ζωής. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Η βαλίτσα είναι τρόλεϊ και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, το μονόγραμμα και τ..
203.00€ 240.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Μονόγραμμα ζωάκια Σετ Βάπτισης για Αγόρι Μονόγραμμα ζωάκια
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα μονόγραμμα ονόματος και ζωάκια. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, τα ζωάκια και το..
248.00€ 300.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι σκυλάκι πιλότος με αεροπλάνο Σετ Βάπτισης για Αγόρι σκυλάκι πιλότος με αεροπλάνο
-19 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα σκυλάκι πιλότος με αεροπλάνο. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, το σκυλάκι πιλότος..
244.00€ 300.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Κύριος Σετ Βάπτισης για Αγόρι Μικρός Κύριος
-13 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα "Little Man". Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση για να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι παγκάκι που ανοίγει, έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, το κάδρο που γράφει "Welcome Little..
225.00€ 260.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Little Man βεραμάν Σετ Βάπτισης για Αγόρι Little Man βεραμάν
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το Μικρό Κύριο. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, τα ξύλινα διακοσμητικά παπιγιόν ..
202.00€ 240.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Βέσπα Σετ Βάπτισης για Αγόρι Βέσπα
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τη βέσπα. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση για να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι χειροποίητη βέσπα ξύλινη, ζωγραφισμένη στο χέρι που ανοίγει, έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης,..
284.00€ 340.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Βέσπα με όνομα Σετ Βάπτισης για Αγόρι Βέσπα με όνομα
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τη βέσπα. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση για να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι χειροποίητη βέσπα ξύλινη, ζωγραφισμένη στο χέρι που ανοίγει, έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης,..
284.00€ 340.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Φορτηγό "Van" σιέλ Σετ Βάπτισης για Αγόρι Φορτηγό "Van" σιέλ
-13 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το φορτηγό "Van". Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι φορτηγό με ρόδες που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης,η λαμπάδα έχει vintage μ..
257.00€ 295.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Φορτηγό κόκκινο Σετ Βάπτισης για Αγόρι Φορτηγό κόκκινο
-14 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το φορτηγό. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι φορτηγό με ρόδες που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, η αντλία βενζίνης απο τη λαμπ..
242.00€ 280.00€
Σετ Γαμοβάπτισης για Αγόρι Οικογενειακό ταξίδι Σετ Γαμοβάπτισης για Αγόρι Οικογενειακό ταξίδι
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα Οικογενειακό ταξίδι από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση για να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι πορτ μαντώ/κρεμάστρα με συρτάρι στο κάτω μέρος του και κ..
195.30€ 234.00€
Σετ Βάπτισης για Αγόρι Τροχόσπιτο Surf Σετ Βάπτισης για Αγόρι Τροχόσπιτο Surf
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το τροχόσπιτο και το Surf. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι τροχόσπιτο με ρόδες που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, το τροχόσπι..
294.00€ 350.00€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 30 (2 Σελ.)