ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Βάπτιση Κοριτσιού

Βάπτιση Κοριτσιού

Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Little Star Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Little Star
-18 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Little Star από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με αστεράκια ζωγραφισμένα στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης ..
89.00€ 109.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Βανάκι Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Βανάκι
-19 %
Χειροποίητο κουτί-βαλίτσα βάπτισης με θέμα Βανάκι από τη Μαργαρίτα Καζή διακοσμημένο με ύφασμα σε ροζ-βεραμάν χρώμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού ή για βαλίτσα ταξιδιού. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με την α..
85.00€ 105.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος
-17 %
Χειροποίητο κουτί-βαλίτσα βάπτισης με θέμα Κύκνος από τη Μαργαρίτα Καζή διακοσμημένο με λευκό ύφασμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού ή για βαλίτσα ταξιδιού. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με την αντίστοιχη λαμπά..
95.00€ 115.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος - πορτ μαντώ Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος - πορτ μαντώ
-19 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Κύκνος από τη Μαργαρίτα Καζή. Πρόκειται για ξύλινο καλόγηρο, ζωγραφισμένο στο χέρι, και σε χρώμα λευκό. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο ή για να κρεμάτε τα ρουχαλάκια του παιδιού. Μπορείτε να συνδυάσετε το προϊόν ..
129.00€ 160.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Μπουντουάρ Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Μπουντουάρ
-21 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης μπουντουάρ με καθρέφτη με θέμα Λουλούδι από τη Μαργαρίτα Καζή σε λευκό ροζ χρώμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού . Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με την αντίστοιχη λαμπάδα και λαδοσέτ ..
130.00€ 165.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Σκηνή Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Σκηνή
-18 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Λουλούδι από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι σκηνή σε μπεζ χρώμα διακοσμημένη με ένα λουλούδι στην κορυφή. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού. Μπ..
135.00€ 165.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Πεταλούδα - Σκηνή Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Πεταλούδα - Σκηνή
-19 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Πεταλούδα από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι σκηνή σε λευκό-ροζ χρώμα διακοσμημένη με μια πεταλούδα στην κορυφή. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδ..
145.00€ 180.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Τίγρης Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Τίγρης
-20 %
Χειροποίητο κουτί-τετράγωνο βάπτισης με θέμα Τίγρης από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό τετράγωνο, με ένα τιγράκι ζωγραφισμένο στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης..
120.00€ 150.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Κορίτσι Little Star
-20 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Little Star από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - καθιστικό και λαμπ..
39.00€ 49.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Κορίτσι Βανάκι
-18 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Βανάκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - βαλίτσα και λαμπάδα ώστ..
45.00€ 55.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος
-18 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Κύκνος από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - καθιστικό και λαμπάδα ώ..
45.00€ 55.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι
-20 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Λουλούδι από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - βαλίτσα και λαμπάδα ώ..
39.00€ 49.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Μπουντουάρ
-20 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Λουλούδι από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - μπουντουάρ και λαμπάδ..
39.00€ 49.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Σκηνή
-20 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Λουλούδι από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - σκηνή και λαμπάδα ώστ..
39.00€ 49.00€
Λαδοσέτ Βάπτισης για Κορίτσι Τίγρης
-20 %
Χειροποίητο λαδοσέτ βάπτισης με θέμα Τίγρης από τη Μαργαρίτα Καζή. Το λαδοσέτ αποτελείται από κεράκια, μπουκαλάκι λαδιού και σαπουνάκι όλα στολισμένα στο θέμα και βρίσκεται μέσα σε υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί - καθιστικό και λαμπάδα ώ..
39.00€ 49.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Little Star Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Little Star
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Little Star από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε λευκό-ροζ χρώμα και έχει στολισμένα ξύλινα αστεράκια, που μετά την βάπτιση μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν ..
79.00€ 95.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Βανάκι Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Βανάκι
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Βανάκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από ύφασμα σε λευκό-ροζ χρώμα και έχει στολισμένο ένα ξύλινο βανάκι , που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κ..
79.00€ 95.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Κύκνος από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από ύφασμα σε λευκό πουά χρώμα και έχει στολισμένο ένα ξύλινο κύκνο με πούπουλα, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το α..
85.00€ 105.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Κύκνος από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από υφασμάτινους φιόγκους σε λευκό χρώμα και έχει στολισμένο ένα ξύλινο κύκνο, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντ..
85.00€ 105.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Pampas Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Pampas
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Λουλούδι - Pampas από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από ύφασμα σε λευκό χρώμα και έχει στολισμένα λουλούδια, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κου..
95.00€ 115.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Μπουντουάρ Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Μπουντουάρ
-18 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Λουλόυδι από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από ύφασμα σε λευκό-ροζ πουά χρώμα και έχει στολισμένο ένα λουλουδάκι, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχ..
90.00€ 110.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Σκηνή Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Σκηνή
-19 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Λουλούδι από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από ύφασμα σε μπεζ χρώμα και έχει στολισμένο ένα λουλούδι, που μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί και ..
85.00€ 105.00€
Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Πεταλούδα Λαμπάδα Βάπτισης για Κορίτσι Πεταλούδα
-17 %
Χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης με θέμα Πεταλούδα από τη Μαργαρίτα Καζή. Αποτελείται από φιόγκους σε λευκό χρώμα και έχει στολισμένες πεταλούδες , που μετά την βάπτιση μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με το αντίστοιχο κουτί..
95.00€ 115.00€
Παπούτσια Babywalker γκρι περλέ για Κορίτσι 1620-2 Παπούτσια Babywalker γκρι περλέ για Κορίτσι 1620-2
-10 %
Brand: Baby Walker
Δερμάτινο γοβάκι διακοσμημένο με στρασένια πεταλούδα στη μπαρέτα σε γκρι περλέ χρώμα. Πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμβουλευτείτε το μεγεθολόγιο στην επόμενη εικόνα. Το συγκεκριμένο παπουτσάκι είναι κομμάτι της νέας συλλογής 2023 της εταιρείας BABYWALKER, η οποία διακρίνεται για την υψηλή τ..
45.90€ 50.90€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 575 (24 Σελ.)