ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Κουτί Βάπτισης

Κουτί Βάπτισης

Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Little Star Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Little Star
-18 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Little Star από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με αστεράκια ζωγραφισμένα στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης ..
89.00€ 109.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Βανάκι Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Βανάκι
-19 %
Χειροποίητο κουτί-βαλίτσα βάπτισης με θέμα Βανάκι από τη Μαργαρίτα Καζή διακοσμημένο με ύφασμα σε ροζ-βεραμάν χρώμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού ή για βαλίτσα ταξιδιού. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με την α..
85.00€ 105.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος
-17 %
Χειροποίητο κουτί-βαλίτσα βάπτισης με θέμα Κύκνος από τη Μαργαρίτα Καζή διακοσμημένο με λευκό ύφασμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού ή για βαλίτσα ταξιδιού. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με την αντίστοιχη λαμπά..
95.00€ 115.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος - πορτ μαντώ Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος - πορτ μαντώ
-19 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Κύκνος από τη Μαργαρίτα Καζή. Πρόκειται για ξύλινο καλόγηρο, ζωγραφισμένο στο χέρι, και σε χρώμα λευκό. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο ή για να κρεμάτε τα ρουχαλάκια του παιδιού. Μπορείτε να συνδυάσετε το προϊόν ..
129.00€ 160.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Μπουντουάρ Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Μπουντουάρ
-21 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης μπουντουάρ με καθρέφτη με θέμα Λουλούδι από τη Μαργαρίτα Καζή σε λευκό ροζ χρώμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού . Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με την αντίστοιχη λαμπάδα και λαδοσέτ ..
130.00€ 165.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Σκηνή Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Σκηνή
-18 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Λουλούδι από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι σκηνή σε μπεζ χρώμα διακοσμημένη με ένα λουλούδι στην κορυφή. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού. Μπ..
135.00€ 165.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Πεταλούδα - Σκηνή Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Πεταλούδα - Σκηνή
-19 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Πεταλούδα από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι σκηνή σε λευκό-ροζ χρώμα διακοσμημένη με μια πεταλούδα στην κορυφή. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδ..
145.00€ 180.00€
Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Τίγρης Κουτί Βάπτισης για Κορίτσι Τίγρης
-20 %
Χειροποίητο κουτί-τετράγωνο βάπτισης με θέμα Τίγρης από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό τετράγωνο, με ένα τιγράκι ζωγραφισμένο στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης..
120.00€ 150.00€
Kουτί Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Pampas Kουτί Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Pampas
-19 %
Χειροποίητο κουτί-βαλίτσα βάπτισης με θέμα Λουλούδι Pampas από τη Μαργαρίτα Καζή διακοσμημένο με ύφασμα σε μπεζ χρώμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού ή για βαλίτσα ταξιδιού. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με την..
105.00€ 130.00€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Γοργόνα - Πορτ μαντώ
-17 %
Χειροποίητο κουτί - πορτ μαντώ βάπτισης με θέμα τη γοργόνα από τη Μαργαρίτα Καζή, στολισμένο με ξύλινη γοργόνα, το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση εκτός από διακοσμητικό χώρου και ως κρεμάστρα για τα ρουχαλάκια του παιδιού. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με την αντί..
119.00€ 142.80€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Γοργόνα χρυσή - Πορτ μαντώ
-17 %
Χειροποίητο κουτί - πορτ μαντώ βάπτισης με θέμα χρυσή γοργόνα από τη Μαργαρίτα Καζή, στολισμένο με ξύλινη γοργόνα, το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση εκτός από διακοσμητικό χώρου και ως κρεμάστρα για τα ρουχαλάκια του παιδιού. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με την α..
119.00€ 142.80€
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Καμηλοπάρδαλη από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με καμηλοπάρδαλη ζωγραφισμένη στο πλάι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκ..
150.00€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος
-17 %
Χειροποίητο κουτί - κύβος βάπτισης με θέμα Κύκνος από τη Μαργαρίτα Καζή, στολισμένο με ξύλινο κύκνο και λογότυπο  "Όλα αρχίζουν με ένα όνειρο". Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση εκτός από διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο και ως αποθηκευτικό χώρο για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού. Μ..
89.00€ 106.80€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος Κάδρο
-19 %
Χειροποίητο κουτί - καθιστικό βάπτισης με θέμα Κύκνος από τη Μαργαρίτα Καζή, στολισμένο με δύο ξύλινους κύκνους στη μία πλευρά και που ανοίγει από πάνω έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση εκτός από διακοσμητικό ή έπιπλο στο παιδικό δωμάτιο και ως αποθηκευτικό χώ..
125.00€ 155.00€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Μανιταρόσπιτο Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Μανιταρόσπιτο
-17 %
Χειροποίητο κουτί - παραβάν βάπτισης με θέμα Μανιταρόσπιτο από τη Μαργαρίτα Καζή. Το κουτί βάπτισης είναι ένα μανιταρόσπιτο που ανοίγει η σκεπή του για να το χρησιμοποιήσετε ως χώρο αποθήκευσης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την οροφή ως παραβάν αν την  αφαιρέσετε από το σπιτάκι. Μπορείτε μετά ..
129.00€ 154.80€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι με όνομα
-20 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με όνομα από τη Μαργαρίτα Καζή. Μετά την βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καθιστικό στο παιδικό δωμάτιο ή ως αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού. Μπορείτε να συνδυάσετε το προϊόν με την αντίστοιχη λαμπάδα και λαδοσέτ ώστε να δημιουργήσετε έν..
120.00€ 150.00€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος - κύβος Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος - κύβος
-18 %
Χειροποίητο κουτί-κύβος βάπτισης με θέμα Μονόκερος από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό κύβος, με μονόκερο ζωγραφισμένο στο πλάι, με ζωγραφισμένο ουράνιο τόξο που γράφει " Believe in magic " στο καπάκι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση ε..
99.00€ 120.00€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος - πορτ μαντώ
-17 %
Χειροποίητο κουτί - πορτ μαντώ βάπτισης με θέμα Μονόκερος από τη Μαργαρίτα Καζή, στολισμένο με έναν υπέροχο ξύλινο μονόκερο, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό χώρου είτε ως κρεμάστρα για τα ρουχαλάκια του παιδιού. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με..
119.00€ 142.80€
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Ουράνιο τόξο από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με ουράνιο τόξο ζωγραφισμένο στο καπάκι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκ..
150.00€
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Ουράνιο τόξο από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό κύβος, με ουράνιο τόξο ζωγραφισμένο στο καπάκι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης για ..
130.00€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Πεταλούδα - Πορτ μαντώ
-17 %
Χειροποίητο κουτί - πορτ μαντώ/καλόγηρος βάπτισης με θέμα τη πεταλούδα από τη Μαργαρίτα Καζή, διακοσμημένο με λουλούδια ζωγραφισμένα στο χέρι και πεταλουδίτσες. Μετά τη βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό χώρου ή ως κρεμάστρα για τα ρουχαλάκια του παιδιού. Μπορείτε εάν θέλετε να σ..
129.00€ 154.80€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Ποντικίνα - παγκάκι Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Ποντικίνα - παγκάκι
-17 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Ποντικίνα από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι παγκάκι στολισμένο στο θέμα που εκτός από καθιστικό ανοίγει για να το χρησιμοποιήσετε και ως χώρο αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με την αντίστοιχη λαμπά..
119.00€ 142.80€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Ροζ κοριτσάκι - καρέκλα Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Ροζ κοριτσάκι - καρέκλα
-17 %
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Ροζ κοριτσάκι από τη Μαργαρίτα Καζή, με μεγάλο ξύλινο ροζ κοριτσάκι για πλάτη καρέκλας και αποθηκευτικό χώρο στο κάθισμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια το..
119.00€ 142.80€
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Σάρα Κέυ από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό παραλληλόγραμμο, με Σάρα Κέυ ζωγραφισμένη στο καπάκι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης γι..
150.00€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 29 (2 Σελ.)