ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Κουτί Βάπτισης

Κουτί Βάπτισης

Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Γοργόνα - Πορτ μαντώ
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο κουτί - πορτ μαντώ βάπτισης με θέμα τη γοργόνα από τη Μαργαρίτα Καζή, στολισμένο με ξύλινη γοργόνα, το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση εκτός από διακοσμητικό χώρου και ως κρεμάστρα για τα ρουχαλάκια του παιδιού. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με την αντί..
119.00€ 142.80€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Γοργόνα χρυσή - Πορτ μαντώ
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο κουτί - πορτ μαντώ βάπτισης με θέμα χρυσή γοργόνα από τη Μαργαρίτα Καζή, στολισμένο με ξύλινη γοργόνα, το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση εκτός από διακοσμητικό χώρου και ως κρεμάστρα για τα ρουχαλάκια του παιδιού. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με την α..
119.00€ 142.80€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο κουτί - κύβος βάπτισης με θέμα Κύκνος από τη Μαργαρίτα Καζή, στολισμένο με ξύλινο κύκνο και λογότυπο  "Όλα αρχίζουν με ένα όνειρο". Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση εκτός από διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο και ως αποθηκευτικό χώρο για τα διάφορα πραγματάκια του παιδι..
89.00€ 106.80€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Μανιταρόσπιτο Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Μανιταρόσπιτο
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο κουτί - παραβάν βάπτισης με θέμα Μανιταρόσπιτο από τη Μαργαρίτα Καζή. Το κουτί βάπτισης είναι ένα μανιταρόσπιτο που ανοίγει η σκεπή του για να το χρησιμοποιήσετε ως χώρο αποθήκευσης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την οροφή ως παραβάν αν την  αφαιρέσετε από το σπιτάκι. Μπορείτε ..
129.00€ 154.80€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος - κύβος Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος - κύβος
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο κουτί-κύβος βάπτισης με θέμα Μονόκερος από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι καθιστικό κύβος, με μονόκερο ζωγραφισμένο στο πλάι, με ζωγραφισμένο ουράνιο τόξο που γράφει " Believe in magic " στο καπάκι και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση ε..
89.00€ 106.80€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος - πορτ μαντώ
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο κουτί - πορτ μαντώ βάπτισης με θέμα Μονόκερος από τη Μαργαρίτα Καζή, στολισμένο με έναν υπέροχο ξύλινο μονόκερο, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό χώρου είτε ως κρεμάστρα για τα ρουχαλάκια του παιδιού. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με..
119.00€ 142.80€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Μπαλαρίνα - Βαλίτσα Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Μπαλαρίνα - Βαλίτσα
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο κουτί- βαλίτσα βάπτισης με θέμα τη Μπαλαρίνα από τη Μαργαρίτα Καζή, διακοσμημένο με χειροποίητη ξύλινη μπαλαρίνα στη μια της πλευρά. Μετά τη βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό χώρου ή ως βαλιτσούλα για τα ρουχαλάκια του παιδιού. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το πρ..
129.00€ 154.80€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Πεταλούδα - Πορτ μαντώ
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο κουτί - πορτ μαντώ/καλόγηρος βάπτισης με θέμα τη πεταλούδα από τη Μαργαρίτα Καζή, διακοσμημένο με λουλούδια ζωγραφισμένα στο χέρι και πεταλουδίτσες. Μετά τη βάπτιση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό χώρου ή ως κρεμάστρα για τα ρουχαλάκια του παιδιού. Μπορείτε εάν θέλετε να σ..
129.00€ 154.80€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Ποντικίνα - παγκάκι Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Ποντικίνα - παγκάκι
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Ποντικίνα από τη Μαργαρίτα Καζή, το οποίο είναι παγκάκι στολισμένο στο θέμα που εκτός από καθιστικό ανοίγει για να το χρησιμοποιήσετε και ως χώρο αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια του παιδιού. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊόν με την αντίστοιχη ..
119.00€ 142.80€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Ροζ κοριτσάκι - καρέκλα Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Ροζ κοριτσάκι - καρέκλα
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Ροζ κοριτσάκι από τη Μαργαρίτα Καζή, με μεγάλο ξύλινο ροζ κοριτσάκι για πλάτη καρέκλας και αποθηκευτικό χώρο στο κάθισμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκια το..
119.00€ 142.80€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Τροχόσπιτο Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Τροχόσπιτο
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο κουτί βάπτισης με θέμα Τροχόσπιτο από τη Μαργαρίτα Καζή. Το κουτί βάπτισης είναι ένα ξύλινο τροχόσπιτο με πορτούλα και παράθυρο, έχει ξύλινο λογότυπο "Όλα αρχίζουν με ένα όνειρο" και η σκεπή του ανοίγει για να το χρησιμοποιήσετε ως χώρο αποθήκευσης. Μπορείτε μετά τη βάπτιση να χρησιμοποι..
169.00€ 202.80€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Φεγγαρόλουστη - Πορτ μαντώ
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο κουτί - πορτ μαντώ βάπτισης με θέμα τη φεγγαρόλουστη από τη Μαργαρίτα Καζή, στολισμένο με χρυσά  αστεράκια, το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση εκτός από διακοσμητικό χώρου και ως κρεμάστρα για τα ρουχαλάκια του παιδιού. Μπορείτε εάν θέλετε να συνδυάσετε το προϊό..
119.00€ 142.80€
Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Φρίντα Κάλο Κουτί Βάπτισης για κορίτσι Φρίντα Κάλο
-17 % 4 έως 7 εργάσιμες
Χειροποίητο κουτί-κύβος βάπτισης με θέμα Φρίντα Κάλο από τη Μαργαρίτα Καζή, με ξύλινη χειροποίητη διακοσμητική παλέτα στο καπάκι και αποθηκευτικό χώρο από κάτω. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά τη βάπτιση είτε ως διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο είτε ως κουτί αποθήκευσης για τα διάφορα πραγματάκι..
89.00€ 106.80€
Εμφάνιση 1 έως 13 από 13 (1 Σελ.)