ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Σετ Βάπτισης

Σετ Βάπτισης

Σετ Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος Σετ Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος
-22 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τo μονόκερο από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος με ζωγραφισμένο μονόκερο και ουράνιο τόξο που γράφει "..
186.30€ 239.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Καμηλοπάρδαλη Σετ Βάπτισης για κορίτσι Καμηλοπάρδαλη
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τη καμηλοπάρδαλη από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος, χειροποίητο ζωγραφισμένο στο χέρι με ασορτί θέμα..
220.00€ 264.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος Σετ Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος
-19 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τον κύκνο από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος με ζωγραφισμένα ξύλινα στοιχεία μαγνητάκια κύκνο και "Όλ..
186.30€ 229.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος κάδρο Σετ Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος κάδρο
-21 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τoυς κύκνους από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος με ζωγραφισμένους δύο κύκνους ξύλινους που ανοίγει έχ..
197.10€ 249.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι με όνομα Σετ Βάπτισης για κορίτσι με όνομα
-20 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με όνομα από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη personalised πρόταση καθώς στην επιφάνεια του κουτιού έχει το όνομα του παιδιού με ξύλινα στοιχεία ζωγραφισμένα. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Το σετ περιλαμβάνει: Κουτί βάπτισης κα..
240.30€ 299.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Ουράνιο τόξο Σετ Βάπτισης για κορίτσι Ουράνιο τόξο
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το Ουράνιο τόξο από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος με ζωγραφισμένο ουράνιο τόξο που ανοίγει για να χρ..
220.00€ 264.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Ουράνιο τόξο κύβος Σετ Βάπτισης για κορίτσι Ουράνιο τόξο κύβος
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το Ουράνιο τόξο από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος με ζωγραφισμένο ουράνιο τόξο που ανοίγει για να χρ..
195.30€ 234.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Σάρα Κέυ Σετ Βάπτισης για κορίτσι Σάρα Κέυ
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τη Σάρα Κέυ από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος, χειροποίητο ζωγραφισμένο στο χέρι με ασορτί θέμα, που..
195.30€ 234.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Φλαμίνγκο Σετ Βάπτισης για κορίτσι Φλαμίνγκο
-20 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το Φλαμίνγκο από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος με ζωγραφισμένα φλαμίνγκο που ανοίγει για να χρησιμοπ..
191.70€ 239.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Φρίντα Κάλο Σετ Βάπτισης για κορίτσι Φρίντα Κάλο
-19 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τη Φρίντα Κάλο από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος με ζωγραφισμένη τη Φρίντα Κάλο, τη πινελοθήκη της κ..
186.30€ 229.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Μανιταρόσπιτο Σετ Βάπτισης για κορίτσι Μανιταρόσπιτο
-23 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το μανιταρόσπιτο από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι μανιταρόσπιτο που ανοίγει η σκεπή του για να το χρησιμοποιήσετε ω..
222.30€ 289.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Μπαλαρίνα Σετ Βάπτισης για κορίτσι Μπαλαρίνα
-23 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα την μπαλαρίνα από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το βαλιτσάκι-μπαλαρίνα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως χώρο αποθήκευσης. Επίσης, η χει..
231.30€ 299.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Ποντικίνα Σετ Βάπτισης για κορίτσι Ποντικίνα
-21 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα την ποντικίνα από τη Μαργαρίτα Καζή.Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι παγκάκι που εκτός από καθιστικό ανοίγει για να το χρησιμοποιήσετε ως ..
213.30€ 269.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Ροζ Κοριτσάκι Σετ Βάπτισης για κορίτσι Ροζ Κοριτσάκι
-21 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα ροζ κοριτσάκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος που ανοίγει για να το χρησιμοποιήσετε και ως χώρο απ..
213.30€ 269.00€
Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Τροχόσπιτο Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Τροχόσπιτο
-14 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το τροχόσπιτο από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι τροχόσπιτο που ανοίγει για να το χρησιμοποιήσετε ως χώρο αποθήκευσης..
258.30€ 299.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Γοργόνα Σετ Βάπτισης για κορίτσι Γοργόνα
-21 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τη γοργόνα από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το πορτ μαντώ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εκτός από διακοσμητικό χώρου και ως κρεμάστρα για ..
213.30€ 269.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Γοργόνα χρυσή Σετ Βάπτισης για κορίτσι Γοργόνα χρυσή
-21 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τη χρυσή γοργόνα από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το πορτ μαντώ/κρεμάστρα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εκτός από διακοσμητικό χώρου και ω..
213.30€ 269.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος Believe Σετ Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος Believe
-25 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το μονόκερο από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό - κύβος που ανοίγει για να το χρησιμοποιήσετε και ως χώρο απ..
195.30€ 259.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος Καλόγηρος Σετ Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος Καλόγηρος
-18 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το μονόκερο από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το πορτ μαντώ/καλόγηρος μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εκτός από διακοσμητικό χώρου και ως καλ..
204.30€ 249.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος Πορτ Μαντώ Σετ Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος Πορτ Μαντώ
-21 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το μονόκερο από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το πορτ μαντώ/καλόγηρος μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εκτός από διακοσμητικό χώρου και ως καλ..
204.30€ 259.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Πεταλούδα Σετ Βάπτισης για κορίτσι Πεταλούδα
-23 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα την πεταλούδα από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το πορτ μαντώ/καλόγηρος μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εκτός από διακοσμητικό χώρου και ως κ..
222.30€ 289.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Φεγγαρόλουστη Σετ Βάπτισης για κορίτσι Φεγγαρόλουστη
-18 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τη Φεγγαρόλουστη πάνω στο μισοφέγγαρο από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το πορτ μαντώ/καλόγηρος μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εκτός από δια..
213.30€ 259.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Αλογάκι Σετ Βάπτισης για κορίτσι Αλογάκι
-19 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το αλογάκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το πορτ μαντώ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εκτός από διακοσμητικό χώρου και ως κρεμάστρα για ..
233.10€ 289.00€
Εμφάνιση 1 έως 23 από 23 (1 Σελ.)