ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Σετ Βάπτισης

Σετ Βάπτισης

Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τo μονόκερο από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος με ζωγραφισμένο μονόκερο και ουράνιο τόξο που γράφει "..
239.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος Σετ Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος
-19 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τον κύκνο από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος με ζωγραφισμένα ξύλινα στοιχεία μαγνητάκια κύκνο και "Όλ..
186.30€ 229.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος κάδρο Σετ Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος κάδρο
-21 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τoυς κύκνους από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το αιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος με ζωγραφισμένους δύο κύκνους ξύλινους που ανοίγει έχο..
197.10€ 249.00€
Χειροποίητο σετ βάπτισης με όνομα από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη personalised πρόταση καθώς στην επιφάνεια του κουτιού έχει το όνομα του παιδιού με ξύλινα στοιχεία ζωγραφισμένα. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Το σετ περιλαμβάνει: Κουτί βάπτισης κα..
299.00€
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το Φλαμίνγκο από τη Μαργαρίτα Καζή. Το σετ περιλαμβάνει : Κουτί βάπτισης κύβος με θέμα το Φλαμίνγκο.Λαμπάδα βάπτισης με τούλι και ξύλινο διακοσμητικό.Λαδοσέτ με κεράκια, μπουκαλάκι και σ..
239.00€
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τη Φρίντα Κάλο από τη Μαργαρίτα Καζή. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος με ζωγραφισμένη τη Φρίντα Κάλο, τη πινελοθήκη της κ..
229.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Μανιταρόσπιτο Σετ Βάπτισης για κορίτσι Μανιταρόσπιτο
-23 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το μανιταρόσπιτο από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Κουτί βάπτισης μανιταρόσπιτο διακοσμητικό που ανοίγει η σκεπή του ώστε να το χρησιμοποιήσετε και για χώρο αποθήκευσης.Λαμπάδα..
222.30€ 289.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Μπαλαρίνα Σετ Βάπτισης για κορίτσι Μπαλαρίνα
-23 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα την μπαλαρίνα από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Κουτί βάπτισης βαλίτσα μπαλαρίνα με φόρεμα.Λαμπάδα βάπτισης με μπαλαρίνα χειροποίητη.Λαδοσέτ με κεράκια, μπουκαλάκι και σαπουνάκ..
231.30€ 299.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Ποντικίνα Σετ Βάπτισης για κορίτσι Ποντικίνα
-21 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα την ποντικίνα από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Κουτί βάπτισης παγκάκι με χώρο αποθήκευσης.Λαμπάδα βάπτισης με τούλι,ύφασμα και ξύλινο διακοσμητικό.Λαδοσέτ με κεράκια, μπουκαλά..
213.30€ 269.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Ροζ Κοριτσάκι Σετ Βάπτισης για κορίτσι Ροζ Κοριτσάκι
-21 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα ροζ κοριτσάκι από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Κουτί βάπτισης κύβος με πλάτη ξύλινο ζωγραφισμένο κοριτσάκι. Λαμπάδα βάπτισης με πομ πομ και ξύλινο διακοσμητικό.Λαδοσέτ με κερά..
213.30€ 269.00€
Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Τροχόσπιτο Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Τροχόσπιτο
-14 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το τροχόσπιτο από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Κουτί βάπτισης τροχόσπιτο με χώρο αποθήκευσης.Λαμπάδα βάπτισης με τούλι,ύφασμα και ξύλινο διακοσμητικό.Λαδοσέτ με κεράκια, μπουκ..
258.30€ 299.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Γοργόνα Σετ Βάπτισης για κορίτσι Γοργόνα
-21 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τη γοργόνα από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Πορτ Μαντώ/καλόγηρος για τα ρούχα Λαμπάδα βάπτισης με διακοσμητικό για το δωμάτιοΛαδοσέτ με κεράκια, μπουκαλάκι και σαπουνάκι μέσα..
213.30€ 269.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Γοργόνα χρυσή Σετ Βάπτισης για κορίτσι Γοργόνα χρυσή
-21 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τη γοργόνα από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Πορτ Μαντώ/καλόγηρος για τα ρούχα Λαμπάδα βάπτισης με διακοσμητικό πομ πομ για το δωμάτιοΛαδοσέτ με κεράκια, μπουκαλάκι και σαπουνά..
213.30€ 269.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος Believe Σετ Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος Believe
-25 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το μονόκερο από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Κουτί βάπτισης κύβος με θέμα το μονόκερο. Λαμπάδα βάπτισης με τούλι και ξύλινο διακοσμητικό.Λαδοσέτ με κεράκια, μπουκαλάκι και σαπ..
195.30€ 259.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος Καλόγηρος Σετ Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος Καλόγηρος
-18 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το μονόκερο από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Πορτ Μαντώ/καλόγηρος για τα ρούχα Λαμπάδα βάπτισης με διακοσμητικό για το δωμάτιοΛαδοσέτ με κεράκια, μπουκαλάκι και σαπουνάκι μέσα..
204.30€ 249.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος Πορτ Μαντώ Σετ Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος Πορτ Μαντώ
-21 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το μονόκερο από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Πορτ Μαντώ/καλόγηρος για τα ρούχα Λαμπάδα βάπτισης με διακοσμητικό για το δωμάτιοΛαδοσέτ με κεράκια, μπουκαλάκι και σαπουνάκι μέσα..
204.30€ 259.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Νεράιδα μισοφέγγαρο Σετ Βάπτισης για κορίτσι Νεράιδα μισοφέγγαρο
-18 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τη νεράιδα πάνω στο μισοφέγγαρο από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Πορτ Μαντώ/Καλόγηρος για τα ρούχα.Λαμπάδα βάπτισης με τούλι,ύφασμα και ξύλινο διακοσμητικό.Λαδοσέτ με κεράκια,..
213.30€ 259.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Πεταλούδα Σετ Βάπτισης για κορίτσι Πεταλούδα
-23 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα την πεταλούδα από τη Μαργαρίτα Καζή.Το σετ περιλαμβάνει : Πορτ Μαντώ/καλόγηρος για τα ρούχα Λαμπάδα βάπτισης με διακοσμητικό πομ πομ για το δωμάτιοΛαδοσέτ με κεράκια, μπουκαλάκι και σαπο..
222.30€ 289.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Αλογάκι Σετ Βάπτισης για κορίτσι Αλογάκι
-19 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το αλογάκι από τη Μαργαρίτα Καζή. Το σετ περιλαμβάνει : Πορτ μαντώ/κρεμάστρα βάπτισης με θέμα το αλογάκι. Η κρεμάστρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετέπειτα ώς διακοσμητική κρεμάστρα δωματιί..
233.10€ 289.00€
Εμφάνιση 1 έως 19 από 19 (1 Σελ.)