ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Σετ Βάπτισης

Σετ Βάπτισης

Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Little Star Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Little Star
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα Little Star. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Το σετ περιλαμβάνει: Κουτί Βάπτισης καθιστι..
207.00€ 250.00€
Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Βανάκι Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Βανάκι
-15 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα Βανάκι. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι βαλίτσα-τρόλεϊ και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, το βανάκι μπορεί να διακοσμήσει εξα..
209.00€ 245.00€
Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τον Κύκνο. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι βαλίτσα-τρόλεϊ και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, ο Κύκνος μπορεί να διακοσμήσει ε..
225.00€ 270.00€
Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος - πορτ μαντώ Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Κύκνος - πορτ μαντώ
-14 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τον Κύκνο. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καλόγηρος στον οποίο μπορείτε να κρεμάσετε τα ρούχα του παιδιού. Επίσης, ο Κύκνος μπορεί να δι..
258.00€ 300.00€
Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι -  Pampas Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι -  Pampas
-13 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το Λουλούδι - Pampas. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι βαλίτσα-τρόλεϊ και ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, τα λουλούδια μπορούν ..
239.00€ 275.00€
Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Μπουντουάρ Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Μπουντουάρ
-12 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το Λουλούδι. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι μπουντουάρ με καθρέφτη ,που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο, την οποία μπορείτε να χρησιμο..
259.00€ 295.00€
Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Σκηνή Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Λουλούδι - Σκηνή
-12 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το Λουλούδι. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι σκηνή την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε το χώρο του παιδιού ή ως απο..
259.00€ 295.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος Σετ Βάπτισης για κορίτσι Μονόκερος
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τo μονόκερο. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος με ζωγραφισμένο μονόκερο και ουράνιο τόξο που γράφει " Believe in magic " κα..
215.00€ 255.00€
Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Πεταλούδα - Σκηνή Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Πεταλούδα - Σκηνή
-18 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα Πεταλούδα. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι σκηνή την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε το χώρο του παιδιού ή ως αποθη..
279.00€ 340.00€
Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Τίγρης Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Τίγρης
-14 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα την Τίγρη. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, το Τιγράκι μπορεί να διακοσμήσει εξαι..
244.00€ 285.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Καμηλοπάρδαλη Σετ Βάπτισης για κορίτσι Καμηλοπάρδαλη
-15 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τη καμηλοπάρδαλη. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος, χειροποίητο ζωγραφισμένο στο χέρι με ασορτί θέμα, που μπορεί να διακοσ..
242.00€ 285.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος Σετ Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τον κύκνο. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος με ζωγραφισμένα ξύλινα στοιχεία μαγνητάκια κύκνο και "Όλα αρχίζουν με ένα όνει..
205.00€ 245.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος κάδρο Σετ Βάπτισης για κορίτσι Κύκνος κάδρο
-15 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τoυς κύκνους. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος με ζωγραφισμένους δύο κύκνους ξύλινους που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρ..
217.00€ 255.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι με όνομα Σετ Βάπτισης για κορίτσι με όνομα
-17 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με όνομα. Μία πολύ ιδιαίτερη personalised πρόταση καθώς στην επιφάνεια του κουτιού έχει το όνομα του παιδιού με ξύλινα στοιχεία ζωγραφισμένα. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό που ανοίγει έχοντας αποθηκευτικό χώρο. Το σετ περιλαμβάνει: Κουτί βάπτισης καθιστικό - κύβος. Λαμπά..
228.00€ 275.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Ουράνιο τόξο Σετ Βάπτισης για κορίτσι Ουράνιο τόξο
-15 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το Ουράνιο τόξο. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος με ζωγραφισμένο ουράνιο τόξο που ανοίγει για να χρησιμοποιηθεί και ως απ..
242.00€ 285.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Ουράνιο τόξο κύβος Σετ Βάπτισης για κορίτσι Ουράνιο τόξο κύβος
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το Ουράνιο τόξο. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος με ζωγραφισμένο ουράνιο τόξο που ανοίγει για να χρησιμοποιηθεί και ως απ..
215.00€ 255.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Σάρα Κέυ Σετ Βάπτισης για κορίτσι Σάρα Κέυ
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τη Σάρα Κέυ. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος, χειροποίητο ζωγραφισμένο στο χέρι με ασορτί θέμα, που μπορεί να διακοσμήσει..
215.00€ 255.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Φλαμίνγκο Σετ Βάπτισης για κορίτσι Φλαμίνγκο
-12 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το Φλαμίνγκο. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος με ζωγραφισμένα φλαμίνγκο που ανοίγει για να χρησιμοποιηθεί και ως αποθηκευ..
211.00€ 240.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Φρίντα Κάλο Σετ Βάπτισης για κορίτσι Φρίντα Κάλο
-16 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τη Φρίντα Κάλο. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν ξεχωριστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος με ζωγραφισμένη τη Φρίντα Κάλο, τη πινελοθήκη της και πεταλούδες που ανοί..
205.00€ 245.00€
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το μανιταρόσπιτο. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι μανιταρόσπιτο που ανοίγει η σκεπή του για να το χρησιμοποιήσετε ως χώρο αποθήκευσης αλλ..
285.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Ποντικίνα Σετ Βάπτισης για κορίτσι Ποντικίνα
-15 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα την ποντικίνα.Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι παγκάκι που εκτός από καθιστικό ανοίγει για να το χρησιμοποιήσετε ως χώρο αποθήκευσης. Επίσ..
235.00€ 275.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Ροζ Κοριτσάκι Σετ Βάπτισης για κορίτσι Ροζ Κοριτσάκι
-15 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα ροζ κοριτσάκι. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι καθιστικό κύβος που ανοίγει για να το χρησιμοποιήσετε και ως χώρο αποθήκευσης. Επίσης, το ..
235.00€ 275.00€
Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Τροχόσπιτο Σετ Βάπτισης για Κορίτσι Τροχόσπιτο
-19 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα το τροχόσπιτο. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το κουτί βάπτισης είναι τροχόσπιτο που ανοίγει για να το χρησιμοποιήσετε ως χώρο αποθήκευσης. Επίσης, το ξύλινο κρ..
285.00€ 350.00€
Σετ Βάπτισης για κορίτσι Γοργόνα Σετ Βάπτισης για κορίτσι Γοργόνα
-13 %
Χειροποίητο σετ βάπτισης με θέμα τη γοργόνα. Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά μετά τη βάπτιση και να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο. Το πορτ μαντώ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εκτός από διακοσμητικό χώρου και ως κρεμάστρα για τα ρουχαλάκια του παιδ..
235.00€ 270.00€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 31 (2 Σελ.)