ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Tη δασκάλα/o

Tη δασκάλα/o

Γούρι Βότσαλο κουκουβάγια Γούρι Βότσαλο κουκουβάγια
-11 %
Χειροποίητο γούρι βότσαλο με σχέδιο κουκουβάγιας πάνω σε βιβλία για να ευχηθείτε μια καλή σταδιοδρομία. Συνοδεύεται από καρτελάκι που γράφει 2023 και ευχές για το νέο έτος. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκευασία δώρου με το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη και χάρτινο στολιδάκι ..
8.90€ 10.00€
Γούρι μολυβοθήκη ξύλινη για την δασκάλα μου Γούρι μολυβοθήκη ξύλινη για την δασκάλα μου
-17 %
Γούρι χειροποίητη ξύλινη μολυβοθήκη με ξύλινο χριστουγεννιάτικο στολίδι για την δασκάλα σου! Διάλεξε αυτό το δώρο για να δείξεις την ευγνωμοσύνη σου ακόμη κι αν δεν είστε μαζί την επόμενη χρονιά και σίγουρα θα σε θυμάται για πολύ καιρό ακόμα! Συνοδεύεται από καρτελάκι που γράφει 2023 και ευχές για τ..
12.90€ 15.50€
Γούρι μολυβοθήκη ξύλινη για τον δάσκαλο μου Γούρι μολυβοθήκη ξύλινη για τον δάσκαλο μου
-17 %
Γούρι χειροποίητη ξύλινη μολυβοθήκη με ξύλινο χριστουγεννιάτικο στολίδι για τον δάσκαλο σου! Διάλεξε αυτό το δώρο για να δείξεις την ευγνωμοσύνη σου ακόμη κι αν δεν είστε μαζί την επόμενη χρονιά και σίγουρα θα σε θυμάται για πολύ καιρό ακόμα! Συνοδεύεται από καρτελάκι που γράφει 2023 και ευχές για τ..
12.90€ 15.50€
Γούρι ξύλινο κουτί - για την δασκάλα μου Γούρι ξύλινο κουτί - για την δασκάλα μου
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για την δασκάλα μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στην αγαπημέ..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τον δάσκαλο μου Γούρι ξύλινο κουτί - για τον δάσκαλο μου
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τον δάσκαλο μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στον αγαπημέ..
13.90€ 15.90€
Γούρι σελιδοδείκτης ξύλινος η καλύτερη δασκάλα
-14 %
Γούρι χειροποίητος ξύλινος σελιδοδείκτης με ξύλινο χριστουγεννιάτικο ρόδι για την καλύτερη δασκάλα! Διάλεξε αυτό το δώρο για να δείξεις την ευγνωμοσύνη σου ακόμη κι αν δεν είστε μαζί την επόμενη χρονιά και σίγουρα θα σε θυμάται για πολύ καιρό ακόμα! Συνοδεύεται από καρτελάκι που γράφει 2023 και ευχέ..
11.90€ 13.90€
Γούρι σελιδοδείκτης ξύλινος ο καλύτερος δάσκαλος
-14 %
Γούρι χειροποίητος ξύλινος σελιδοδείκτης με ξύλινο χριστουγεννιάτικο ρόδι για τον καλύτερο δάσκαλο! Διάλεξε αυτό το δώρο για να δείξεις την ευγνωμοσύνη σου ακόμη κι αν δεν είστε μαζί την επόμενη χρονιά και σίγουρα θα σε θυμάται για πολύ καιρό ακόμα! Συνοδεύεται από καρτελάκι που γράφει 2023 και ευχέ..
11.90€ 13.90€
Γούρι τετράδιο ξύλινο για την δασκάλα Γούρι τετράδιο ξύλινο για την δασκάλα
-17 %
Γούρι χειροποίητο τετράδιο με ξύλινο εξώφυλλο και λευκές σελίδες στο εσωτερικό του. Το εξώφυλλο είναι διακοσμημένο με χριστουγεννιάτικο στολίδι αφιερωμένο στην αγαπημένη σου δασκάλα! Ακόμη κι αν δεν είστε μαζί την επόμενη χρονιά, αυτή θα είναι η καλύτερη! Συνοδεύεται από καρτελάκι που γράφει 2023 κα..
12.90€ 15.50€
Γούρι τετράδιο ξύλινο για τον δάσκαλο Γούρι τετράδιο ξύλινο για τον δάσκαλο
-17 %
Γούρι χειροποίητο τετράδιο με ξύλινο εξώφυλλο και λευκές σελίδες στο εσωτερικό του. Το εξώφυλλο είναι διακοσμημένο με χριστουγεννιάτικο στολίδι αφιερωμένο στον αγαπημένο σου δάσκαλο! Ακόμη κι αν δεν είστε μαζί την επόμενη χρονιά, αυτή θα είναι η καλύτερη! Συνοδεύεται από καρτελάκι που γράφει 2023 κα..
12.90€ 15.50€
Γούρι φωτιζόμενο επιτοίχιο κάδρο για τη δασκάλα Γούρι φωτιζόμενο επιτοίχιο κάδρο για τη δασκάλα
-16 %
Χειροποίητο γούρι ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο με led φωτάκι επιτοίχιο με τα πιο ξεχωριστά λόγια για τη δασκάλα του παιδιού σας. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκευασία δώρου με το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη και χάρτινο στολιδάκι για το δέντρο...
20.90€ 24.90€
Γούρι φωτιζόμενο επιτοίχιο κάδρο για τη δασκάλα Γούρι φωτιζόμενο επιτοίχιο κάδρο για τη δασκάλα
-16 %
Χειροποίητο γούρι ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο με led φωτάκι επιτοίχιο με τα πιο ξεχωριστά λόγια για τη δασκάλα του παιδιού σας. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκευασία δώρου με το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη και χάρτινο στολιδάκι για το δέντρο...
20.90€ 24.90€
Γούρι φωτιζόμενο επιτοίχιο κάδρο για το δάσκαλο Γούρι φωτιζόμενο επιτοίχιο κάδρο για το δάσκαλο
-16 %
Χειροποίητο γούρι ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο με led φωτάκι επιτοίχιο με τα πιο ξεχωριστά λόγια για το δάσκαλο του παιδιού σας. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκευασία δώρου με το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη και χάρτινο στολιδάκι για το δέντρο...
20.90€ 24.90€
Γούρι φωτιζόμενο επιτοίχιο κάδρο για το δάσκαλο Γούρι φωτιζόμενο επιτοίχιο κάδρο για το δάσκαλο
-16 %
Χειροποίητο γούρι ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο με led φωτάκι επιτοίχιο με τα πιο ξεχωριστά λόγια για το δάσκαλο του παιδιού σας. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκευασία δώρου με το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη και χάρτινο στολιδάκι για το δέντρο...
20.90€ 24.90€
Γούρι βότσαλο για την δασκάλα/ο Open the world
-14 %
Γούρι Βότσαλο χειροποίητο ζωγραφισμένο με τα πιο ξεχωριστά λόγια για την δασκάλα ή το δάσκαλο σου. Διάλεξε αυτό το δώρο ώστε να του/της δείξεις την ευγνωμοσύνη σου που ακόμη κι αν δεν τον/την έχεις την επόμενη χρονιά, αυτή η χειρονομία σου θα μείνει αξέχαστη! Συνοδεύεται από καρτελάκι που γράφει 202..
5.90€ 6.90€
Γούρι βότσαλο για την δασκάλα/ο thank you
-14 %
Γούρι βότσαλο χειροποίητο ζωγραφισμένο με τα πιο ξεχωριστά λόγια για την δασκάλα ή το δάσκαλο σου. Διάλεξε αυτό το δώρο ώστε να του/της δείξεις την ευγνωμοσύνη σου που ακόμη κι αν δεν τον/την έχεις την επόμενη χρονιά, αυτή η χειρονομία σου θα μείνει αξέχαστη! Συνοδεύεται από καρτελάκι που γράφει 202..
5.90€ 6.90€
Γούρι βότσαλο για τον δάσκαλο με αγάπη
-14 %
Γούρι βότσαλο χειροποίητο ζωγραφισμένο με τα πιο ξεχωριστά λόγια για τον δάσκαλο σου. Διάλεξε αυτό το δώρο ώστε να του δείξεις την ευγνωμοσύνη σου που ακόμη κι αν δεν τον έχεις την επόμενη χρονιά, αυτή η χειρονομία σου θα του μείνει αξέχαστη! Συνοδεύεται από καρτελάκι που γράφει 2023 και ευχές για τ..
5.90€ 6.90€
Γούρι διακοσμητικό πόρτας για την αγαπημένη δασκάλα
-17 %
Γούρι χειροποίητο διακοσμητικό πόρτας ξύλινο ζωγραφισμένο με μολύβι για τη δασκάλα σου. Διάλεξε αυτό το δώρο ώστε να της δείξεις την ευγνωμοσύνη σου που ακόμη κι αν δεν την έχεις την επόμενη χρονιά, αυτή η χειρονομία σου θα της μείνει αξέχαστη! Συνοδεύεται από καρτελάκι που γράφει 2023 και ευχές για..
7.90€ 9.50€
Γούρι διακοσμητικό πόρτας για την δασκάλα/ο thank you
-17 %
Γούρι χειροποίητο διακοσμητικό πόρτας ξύλινο ζωγραφισμένο με μολύβι για την δασκάλα ή το δάσκαλό σου. Διάλεξε αυτό το δώρο ώστε να του/της δείξεις την ευγνωμοσύνη σου που ακόμη κι αν δεν τον/την έχεις την επόμενη χρονιά, αυτή η χειρονομία σου θα μείνει αξέχαστη! Συνοδεύεται από καρτελάκι που γράφει ..
7.90€ 9.50€
Γούρι διακοσμητικό πόρτας για τον δάσκαλο σου
-17 %
Γούρι χειροποίητο διακοσμητικό πόρτας ξύλινο ζωγραφισμένο με μολύβι για τον δάσκαλό σου. Διάλεξε αυτό το δώρο ώστε να του δείξεις την ευγνωμοσύνη σου που ακόμη κι αν δεν τον έχεις την επόμενη χρονιά, αυτή η χειρονομία σου θα του μείνει αξέχαστη! Συνοδεύεται από καρτελάκι που γράφει 2023 και ευχές γι..
7.90€ 9.50€
Γούρι κάδρο με plexiglass για την αγαπημένη δασκάλα
-17 %
Γούρι χειροποίητο κάδρο ξύλινο ζωγραφισμένο με καπάκι plexiglass που στο εσωτερικό του έχει μολύβια. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κάδρο στον τοίχο ή επιτραπέζιο για διακόσμηση του χώρου σας. Διάλεξε αυτό το ιδιαίτερο γούρι για την καλύτερη δασκάλα του κόσμου, την δική σου! Συνοδεύεται από κ..
24.90€ 29.90€
Γούρι κάδρο με plexiglass για την δασκάλα/o thank you
-17 %
Γούρι χειροποίητο κάδρο ξύλινο ζωγραφισμένο με καπάκι plexiglass που στο εσωτερικό του έχει μολύβια και πινακάκι. Στο πινακάκι μπορούμε να γράψουμε το όνομα του παιδιού σας που προσφέρει το δώρο στην αγαπημένη του δασκάλα ή τον αγαπημένο δάσκαλο! Συνοδεύεται από καρτελάκι που γράφει 2023 και ευχές γ..
24.90€ 29.90€
Γούρι κάδρο με plexiglass για το δάσκαλο υδρόγειος
-17 %
Γούρι χειροποίητο κάδρο ξύλινο ζωγραφισμένο με καπάκι plexiglass που στο εσωτερικό του έχει μολύβια και υδρόγειο ξύλινη ζωγραφισμένη. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κάδρο στον τοίχο ή επιτραπέζιο για διακόσμηση στο γραφείο. Χάρισε το στον αγαπημένο σου δάσκαλο για να δείξεις έτσι την ευγνωμοσ..
24.90€ 29.90€
Γούρι κασετίνα ξύλινη για τη δασκάλα/ο thank you
-17 %
Γούρι χειροποίητη κασετίνα με ξύλινο συρταρωτό καπάκι ζωγραφισμένο. Επιλέξτε τι θα έχει στο εσωτερικό της ανάμεσα σε μολύβια ή αρωματικά για ντουλάπι ή αρωματικά κεράκια. Διάλεξε αυτό το όμορφο γούρι για να ευχαριστήσεις τον αγαπημένο σου δάσκαλο ή την αγαπημένη σου δασκάλα! Συνοδεύεται από καρτελάκ..
9.90€ 11.90€
Γούρι κασετίνα ξύλινη για την αγαπημένη δασκάλα
-17 %
Γούρι χειροποίητη κασετίνα με ξύλινο συρταρωτό καπάκι ζωγραφισμένο. Επιλέξτε τι θα έχει στο εσωτερικό της ανάμεσα σε μολύβια ή αρωματικά για ντουλάπι ή αρωματικά κεράκια. Διάλεξε αυτό το όμορφο γούρι για την καλύτερη δασκάλα του κόσμου, την δική σου! Συνοδεύεται από καρτελάκι που γράφει 2023 και ευχ..
9.90€ 11.90€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 76 (4 Σελ.)