ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Τους αγαπημένους σας

Τους αγαπημένους σας

Γούρι ξύλινο κουτί - για τη γιαγιά μου Γούρι ξύλινο κουτί - για τη γιαγιά μου
-17 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τη γιαγιά μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στην αγαπημένη..
12.90€ 15.50€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τη μαμά μου Γούρι ξύλινο κουτί - για τη μαμά μου
-17 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τη μαμά μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στην αγαπημένη τ..
12.90€ 15.50€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τη νονά μου Γούρι ξύλινο κουτί - για τη νονά μου
-17 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τη νονά μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στην αγαπημένη τ..
12.90€ 15.50€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τον μπαμπά και τη μαμά Γούρι ξύλινο κουτί - για τον μπαμπά και τη μαμά
-17 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τον μπαμπά και τη μαμά", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στους..
12.90€ 15.50€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τον μπαμπά μου Γούρι ξύλινο κουτί - για τον μπαμπά μου
-17 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τον μπαμπά μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στον πατερούλ..
12.90€ 15.50€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τον νονό μου Γούρι ξύλινο κουτί - για τον νονό μου
-17 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τον νονό μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στον αγαπημένο ..
12.90€ 15.50€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τον παππού και τη γιαγιά Γούρι ξύλινο κουτί - για τον παππού και τη γιαγιά
-17 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τον παππού και τη γιαγιά", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στο..
12.90€ 15.50€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τον παππού μου Γούρι ξύλινο κουτί - για τον παππού μου
-17 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τον παππού μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στον αγαπημέν..
12.90€ 15.50€
Γούρι ξύλινο κουτί - τα πρώτα μου Χριστούγεννα Γούρι ξύλινο κουτί - τα πρώτα μου Χριστούγεννα
-17 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "τα πρώτα μου Χριστούγεννα", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψετε τα στοιχεία  του μωρού σας για τα πρώτα του Χριστούγενν..
12.90€ 15.50€
Γούρι ξύλινο κρεμαστό κουτί - τα πρώτα μου Χριστούγεννα Γούρι ξύλινο κρεμαστό κουτί - τα πρώτα μου Χριστούγεννα
-17 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κρεμαστό κουτί με led φωτάκι, με ξύλινο χριστουγεννιάτικο κρεμαστό στολίδι "τα πρώτα μου Χριστούγεννα" και λούτρινο μικρό αρκουδάκι, για τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού σας! Συνοδεύεται από καρτελάκι που γράφει 2022 και ευχές για το νέο έτος. Όλα τα γούρια συσκευάζ..
12.90€ 15.50€
Γούρι ξύλινο στρογγυλό - τα πρώτα μου Χριστούγεννα γαλάζιο Γούρι ξύλινο στρογγυλό - τα πρώτα μου Χριστούγεννα γαλάζιο
-17 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο στρογγυλό με ευχές και στολίδι που γράφει "τα πρώτα μου Χριστούγεννα", για το αγοράκι σας που θα γιορτάσει τα πρώτα του Χριστούγεννα μαζί σας! Συνοδεύεται από καρτελάκι που γράφει 2022 και ευχές για το νέο έτος. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκε..
12.90€ 15.50€
Γούρι ξύλινο στρογγυλό - τα πρώτα μου Χριστούγεννα ροζ Γούρι ξύλινο στρογγυλό - τα πρώτα μου Χριστούγεννα ροζ
-17 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο στρογγυλό με ευχές και στολίδι που γράφει "τα πρώτα μου Χριστούγεννα", για το κοριτσάκι σας που θα γιορτάσει τα πρώτα του Χριστούγεννα μαζί σας! Συνοδεύεται από καρτελάκι που γράφει 2022 και ευχές για το νέο έτος. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσ..
12.90€ 15.50€
Γούρι ξύλινο στρογγυλό - τα πρώτα Χριστούγεννα στην κοιλιά της μαμάς Γούρι ξύλινο στρογγυλό - τα πρώτα Χριστούγεννα στην κοιλιά της μαμάς
-17 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο στρογγυλό με ευχές και στολίδι που γράφει "τα πρώτα Χριστούγεννα στην κοιλιά της μαμάς", για το μωράκι σας που βρίσκεται ακόμα στην κοιλιά της μανούλας! Συνοδεύεται από καρτελάκι που γράφει 2022 και ευχές για το νέο έτος. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-frie..
12.90€ 15.50€
Γούρι ταγκ ξύλινο "για τον μπαμπά μου", χειροποίητο, ζωγραφισμένο στο χέρι, με φουντίτσα κόκκινη, για να το χαρίσετε στη μπαμπά σας την νέα χρονιά. Συνοδεύεται από καρτελάκι που γράφει 2022 και ευχές για το νέο έτος. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκευασία δώρου με το σκ..
11.90€
Εμφάνιση 1 έως 14 από 14 (1 Σελ.)