ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Λαμπάδα με Κάδρο φωτιζόμενο LED

Λαμπάδα με Κάδρο φωτιζόμενο LED

Λαμπάδα Frozen σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα Frozen σετ με χειροποίητο κάδρο
-17 %
Χειροποίητη λευκή πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινη Έλσα ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει ασορτί ζωγραφιά και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει την παγωμένη πριγκίπισσα. Το κουτί ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Mary Poppins σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Mary Poppins σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-15 %
Χειροποίητη ροζ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινη φιγούρα Mary Poppins, ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα τη Mary Poppins και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια!..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Peter Pan σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Peter Pan σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-15 %
Χειροποίητη μπλε πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο logo Peter Pan, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα τον Πίτερ Παν και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια! Το κουτί έχει υποδοχή στο πίσ..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Star wars σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα Star wars σετ με χειροποίητο κάδρο
-17 %
Χειροποίητη βεραμάν πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο Stormtrooper ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει ασορτί ζωγραφιά και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει την ταινία Star wars! Το ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Tranformers σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα Tranformers σετ με χειροποίητο κάδρο
-15 %
Χειροποίητη μπλε πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ρομπότ-αυτοκίνητο Tranformer , μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει ασορτί ζωγραφιά και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τα ξεχωριστά αυτά ρομπότ της ομώνυμης τα..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Unicorn σετ με χειροποίητο φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Unicorn σετ με χειροποίητο φωτιζόμενο κάδρο
Hot -17 %
Χειροποίητη ροζ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο λογότυπο Unicorn και φιογκάκι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα τον Μονόκερο και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια! Το κουτί έχει υπ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Wednesday σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα Wednesday σετ με χειροποίητο κάδρο
-17 %
Χειροποίητη βεραμάν πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο Wednesday, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει ασορτί ζωγραφιά και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τη μικρή διαφορετική ηρωίδα της ομώνυμης σειράς! Τ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Αλεπού-Μικρός πρίγκιπας σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Αλεπού-Μικρός πρίγκιπας σετ με φωτιζόμενο κάδρο
Hot -15 %
Χειροποίητη σιέλ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινη αλεπουδίτσα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα τον Μικρό πρίγκιπα και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια! Το κουτί έχει υποδοχή στο π..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Αρκουδάκι-Η πρώτη μου σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Αρκουδάκι-Η πρώτη μου σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-17 %
Χειροποίητη εκρού πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο logo Η πρώτη μου λαμπάδα και λούτρινο αρκουδάκι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα Αρκουδάκι και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια!..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Αστεράκι-Η πρώτη μου σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Αστεράκι-Η πρώτη μου σετ με φωτιζόμενο κάδρο
Hot -17 %
Χειροποίητη γαλάζια πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο logo Η πρώτη μου λαμπάδα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα συννεφάκι και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια! Το κουτί έχει υποδοχ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Αστέρι-Μικρός πρίγκιπας σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Αστέρι-Μικρός πρίγκιπας σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-15 %
Χειροποίητη σιέλ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με σιέλ αστεράκι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα τον Μικρό πρίγκιπα και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια! Το κουτί έχει υποδοχή στο πίσω μ..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Αστέρι-Νύχτα σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Αστέρι-Νύχτα σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με χρυσό κορδόνι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα την Νύχτα με φεγγάρι και αστέρι και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για να βλέπει το βαφτιστήρι σου τα πιο γλυκά όνειρα! Το κουτί έχει υποδοχή ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα βαλίτσα σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα βαλίτσα σετ με χειροποίητο κάδρο
-15 %
Χειροποίητη γκρι πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινη βαλίτσα και υδρόγειο ζωγραφισμένα στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει ασορτί ζωγραφιά και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τα ταξίδια! Το κουτί..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Γοργόνα σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Γοργόνα σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-17 %
Χειροποίητη ροζ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο λογότυπο Γοργόνα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα την Γοργόνα και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια! Το κουτί έχει υποδοχή στο πίσω..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα δεινόσαυρος σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα δεινόσαυρος σετ με χειροποίητο κάδρο
-17 %
Χειροποίητη γκρι πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο δεινόσαυρο ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει ασορτί ζωγραφιά και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τους δεινόσαυρους! Το κουτί έχ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα δεινόσαυρος σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα δεινόσαυρος σετ με χειροποίητο κάδρο
-17 %
Χειροποίητη βεραμάν πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο δεινόσαυρο ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει ασορτί ζωγραφιά και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τους δεινόσαυρους! Το κουτί..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Διαστημόπλοιο σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Διαστημόπλοιο σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-15 %
Χειροποίητη μπλε πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινη φιγούρα διαστημόπλοιο, ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα το Διάστημα και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου εμπνευσμένο από το διάστημα! Τ..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Ελεφαντάκι σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Ελεφαντάκι σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-15 %
Χειροποίητη λευκή πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο αυγό “για το βαφτιστήρι μου”, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα το ελεφαντάκι και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου! Το κουτί έχει υποδοχή στο πίσω μέρος του γ..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα ζώα του δάσους σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα ζώα του δάσους σετ με χειροποίητο κάδρο
-17 %
Χειροποίητη βεραμάν πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινη αλεπού και κουνάβι ζωγραφισμένα στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει ασορτί ζωγραφιά και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τα ζωάκια του δάσου..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Κοκκινοσκουφίτσα σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Κοκκινοσκουφίτσα σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-17 %
Χειροποίητη κόκκινη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινη φιγούρα Κοκκινοσκουφίτσα και λύκο, ζωγραφισμένα στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα την Κοκκινοσκουφίτσα και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμέ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Λαγουδάκι σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Λαγουδάκι σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-15 %
Χειροποίητη μπλε πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο αυγό “για το βαφτιστήρι μου”, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα το λαγό και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου! Το κουτί έχει υποδοχή στο πίσω μέρος του για να τ..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Λαίδη σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Λαίδη σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-15 %
Χειροποίητη ροζ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινη Λαίδη, ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα Λαίδη και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια! Το κουτί έχει υποδοχή στ..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα λευκή Mary Poppins σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα λευκή Mary Poppins σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-15 %
Χειροποίητη λευκή πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με κόκκινη ξύλινη φιγούρα Mary Poppins, ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει σχήμα σπιτιού και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθ..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Μικρός πρίγκιπας σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Μικρός πρίγκιπας σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-13 %
Χειροποίητη τιρκουάζ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινη φιγούρα αλεπούς και logo Μικρού Πρίγκιπα, ζωγραφισμένα στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα τον Μικρό Πρίγκιπα και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου ..
49.90€ 57.40€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 39 (2 Σελ.)