ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Λαμπάδα με Κάδρο φωτιζόμενο LED

Λαμπάδα με Κάδρο φωτιζόμενο LED

Χειροποίητες αρωματικές θεματικές πασχαλινές λαμπάδες διακοσμημένες ανάλογα το θέμα τους με ασορτί χειροποίητο ξύλινο φωτιζόμενο κάδρο! Συνδυάζουν διακοσμητικό δωματίου με παιχνίδι, διακοσμητικό ή αξεσουάρ από την λαμπάδα!
Λαμπάδα Frozen σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα Frozen σετ με χειροποίητο κάδρο
-17 %
Χειροποίητη λευκή πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινη Έλσα ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει ασορτί ζωγραφιά και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει την παγωμένη πριγκίπισσα. Το κουτί ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Mary Poppins σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Mary Poppins σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-15 %
Χειροποίητη ροζ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινη φιγούρα Mary Poppins, ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα τη Mary Poppins και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια!..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Peter Pan σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Peter Pan σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-15 %
Χειροποίητη μπλε πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο logo Peter Pan, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα τον Πίτερ Παν και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια! Το κουτί έχει υποδοχή στο πίσ..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Star wars σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα Star wars σετ με χειροποίητο κάδρο
-17 %
Χειροποίητη βεραμάν πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο Stormtrooper ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει ασορτί ζωγραφιά και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει την ταινία Star wars! Το ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Tranformers σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα Tranformers σετ με χειροποίητο κάδρο
-15 %
Χειροποίητη μπλε πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ρομπότ-αυτοκίνητο Tranformer , μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει ασορτί ζωγραφιά και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τα ξεχωριστά αυτά ρομπότ της ομώνυμης τα..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Travel σετ με φωτιζόμενο κουτί - κάδρο Λαμπάδα Travel σετ με φωτιζόμενο κουτί - κάδρο
-17 %
Χειροποίητη καφέ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με μπρελόκ αεροπλάνο, μέσα σε χειροποίητο φωτιζόμενο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass και διακοσμητική υδρόγειο. Το κάδρο έχει ασορτί ζωγραφιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για διακοσμητικό είτε ως κουτί αποθήκευσης των προσωπικών σας αντικειμέ..
58.90€ 71.00€
Λαμπάδα Unicorn σετ με χειροποίητο φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Unicorn σετ με χειροποίητο φωτιζόμενο κάδρο
-17 %
Χειροποίητη ροζ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο λογότυπο Unicorn και φιογκάκι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα τον Μονόκερο και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια! Το κουτί έχει υπ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Wednesday σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα Wednesday σετ με χειροποίητο κάδρο
-17 %
Χειροποίητη βεραμάν πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινη Wednesday, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει ασορτί ζωγραφιά και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τη μικρή διαφορετική ηρωίδα της ομώνυμης σειράς! Τ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Wednesday σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο Λαμπάδα Wednesday σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε μωβ χρώμα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο με LED φωτάκια, συρταρωτό καπάκι plexiglass και ζωγραφιά στο θέμα. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει την μικρή ηρωίδα! Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβ..
43.90€ 52.90€
Λαμπάδα Αλεπού-Μικρός πρίγκιπας σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Αλεπού-Μικρός πρίγκιπας σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-15 %
Χειροποίητη σιέλ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινη αλεπουδίτσα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα τον Μικρό πρίγκιπα και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια! Το κουτί έχει υποδοχή στο π..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Αρκουδάκι-Η πρώτη μου σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Αρκουδάκι-Η πρώτη μου σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-17 %
Χειροποίητη εκρού πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο logo Η πρώτη μου λαμπάδα και λούτρινο αρκουδάκι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα Αρκουδάκι και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια!..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Αστεράκι-Η πρώτη μου σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Αστεράκι-Η πρώτη μου σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-17 %
Χειροποίητη γαλάζια πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο logo Η πρώτη μου λαμπάδα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα συννεφάκι και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια! Το κουτί έχει υποδοχ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Αστέρι-Μικρός πρίγκιπας σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Αστέρι-Μικρός πρίγκιπας σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-15 %
Χειροποίητη σιέλ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με σιέλ αστεράκι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα τον Μικρό πρίγκιπα και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια! Το κουτί έχει υποδοχή στο πίσω μ..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Αστέρι-Νύχτα σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Αστέρι-Νύχτα σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με χρυσό κορδόνι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα την Νύχτα με φεγγάρι και αστέρι και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για να βλέπει το βαφτιστήρι σου τα πιο γλυκά όνειρα! Το κουτί έχει υποδοχή ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα βαλίτσα σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα βαλίτσα σετ με χειροποίητο κάδρο
-15 %
Χειροποίητη γκρι πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινη βαλίτσα και υδρόγειο ζωγραφισμένα στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει ασορτί ζωγραφιά και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τα ταξίδια! Το κουτί..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Γάτες σετ με χειροποίητο κάδρο φωτιζόμενο Λαμπάδα Γάτες σετ με χειροποίητο κάδρο φωτιζόμενο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε λευκό χρώμα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο με LED φωτάκια,συρταρωτό καπάκι plexiglass και ζωγραφιά στο θέμα. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τους ήρωες της ταινίας! Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμ..
43.90€ 52.90€
Λαμπάδα Γοργόνα σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Γοργόνα σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-17 %
Χειροποίητη ροζ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο λογότυπο Γοργόνα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο με LED φωτάκια και ασορτί ζωγραφιά. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια! Το κουτί έχει υποδοχή στο πίσω μέρος του για να το κρεμάσετε στον τοίχο. ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Γουρουνάκι σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο Λαμπάδα Γουρουνάκι σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε ροζ χρώμα με ουράνιο τόξο ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο με LED φωτάκια, συρταρωτό καπάκι plexiglass και ζωγραφιά με θέμα Γουρουνάκι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει το μικρό γουρουνάκι! ..
43.90€ 52.90€
Λαμπάδα δεινόσαυρος σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα δεινόσαυρος σετ με χειροποίητο κάδρο
-17 %
Χειροποίητη βεραμάν πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο δεινόσαυρο ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει ασορτί ζωγραφιά και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τους δεινόσαυρους! Το κουτί..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα δεινόσαυρος σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα δεινόσαυρος σετ με χειροποίητο κάδρο
-17 %
Χειροποίητη γκρι πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο δεινόσαυρο ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει ασορτί ζωγραφιά και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τους δεινόσαυρους! Το κουτί έχ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Διαστημόπλοιο σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Διαστημόπλοιο σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-15 %
Χειροποίητη μπλε πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινη φιγούρα διαστημόπλοιο, ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα το Διάστημα και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου εμπνευσμένο από το διάστημα! Τ..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Ελεφαντάκι σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Ελεφαντάκι σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-15 %
Χειροποίητη λευκή πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο αυγό “για το βαφτιστήρι μου”, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα το ελεφαντάκι και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου! Το κουτί έχει υποδοχή στο πίσω μέρος του γ..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Ζευγάρι σκύλων μωβ σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο Λαμπάδα Ζευγάρι σκύλων μωβ σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε μωβ χρώμα με καρδιές, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο με LED φωτάκια, συρταρωτό καπάκι plexiglass και ζωγραφιά στο θέμα. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τους ήρωες της ταινίας! Το κερί είναι αρωματικό και ο..
43.90€ 52.90€
Λαμπάδα Ζευγάρι σκύλων σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο Λαμπάδα Ζευγάρι σκύλων σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με καρδιές, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο με LED φωτάκια, συρταρωτό καπάκι plexiglass και ζωγραφιά στο θέ,α. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τους ήρωες της ταινίας! Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με ..
43.90€ 52.90€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 67 (3 Σελ.)