ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Λαμπάδα με Κάδρο φωτιζόμενο LED

Λαμπάδα με Κάδρο φωτιζόμενο LED

Χειροποίητες αρωματικές θεματικές πασχαλινές λαμπάδες διακοσμημένες ανάλογα το θέμα τους με ασορτί χειροποίητο ξύλινο φωτιζόμενο κάδρο! Συνδυάζουν διακοσμητικό δωματίου με παιχνίδι, διακοσμητικό ή αξεσουάρ από την λαμπάδα!
Λαμπάδα Wednesday σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο Λαμπάδα Wednesday σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε μωβ χρώμα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο με LED φωτάκια, συρταρωτό καπάκι plexiglass και ζωγραφιά στο θέμα. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει την μικρή ηρωίδα! Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβ..
43.90€ 52.90€
Λαμπάδα Γουρουνάκι σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο Λαμπάδα Γουρουνάκι σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε ροζ χρώμα με ουράνιο τόξο ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο με LED φωτάκια, συρταρωτό καπάκι plexiglass και ζωγραφιά με θέμα Γουρουνάκι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει το μικρό γουρουνάκι! ..
43.90€ 52.90€
Λαμπάδα Μπαλαρίνα σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο Λαμπάδα Μπαλαρίνα σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο στοιχείο πουέντ, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο με LED φωτάκια, συρταρωτό καπάκι plexiglass και ζωγραφιά Μπαλαρίνα. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει το μπαλέτο! Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό..
43.90€ 52.90€
Λαμπάδα Πλανήτης σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο Λαμπάδα Πλανήτης σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο στοιχείο πλανήτη, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο με LED φωτάκια, συρταρωτό καπάκι plexiglass και ζωγραφιά με θέμα Διάστημα. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει το διάστημα! Το κερί είναι αρωματικό και ο..
43.90€ 52.90€
Λαμπάδα Πριγκίπισσα Κάστρο σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο Λαμπάδα Πριγκίπισσα Κάστρο σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε ροζ χρώμα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο με LED φωτάκια, συρταρωτό καπάκι plexiglass και ζωγραφιά στο θέμα. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τους ήρωες της ταινίας! Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό μ..
43.90€ 52.90€
Λαμπάδα Πριγκίπισσα ροζ σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο Λαμπάδα Πριγκίπισσα ροζ σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε ροζ χρώμα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο με LED φωτάκια, συρταρωτό καπάκι plexiglass και ζωγραφιά στο θέμα. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τις πριγκίπισσες! Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβ..
43.90€ 52.90€
Λαμπάδα Mary Poppins σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Mary Poppins σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-15 %
Χειροποίητη ροζ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινη φιγούρα Mary Poppins, ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα τη Mary Poppins και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια!..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Peter Pan σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Peter Pan σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-15 %
Χειροποίητη μπλε πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο logo Peter Pan, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα τον Πίτερ Παν και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια! Το κουτί έχει υποδοχή στο πίσ..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Star wars σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα Star wars σετ με χειροποίητο κάδρο
-17 %
Χειροποίητη βεραμάν πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο Stormtrooper ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει ασορτί ζωγραφιά και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει την ταινία Star wars! Το ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Tranformers σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα Tranformers σετ με χειροποίητο κάδρο
-15 %
Χειροποίητη μπλε πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ρομπότ-αυτοκίνητο Tranformer , μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει ασορτί ζωγραφιά και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τα ξεχωριστά αυτά ρομπότ της ομώνυμης τα..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Αλεπού-Μικρός πρίγκιπας σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Αλεπού-Μικρός πρίγκιπας σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-15 %
Χειροποίητη σιέλ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινη αλεπουδίτσα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα τον Μικρό πρίγκιπα και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια! Το κουτί έχει υποδοχή στο π..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Αστέρι-Μικρός πρίγκιπας σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Αστέρι-Μικρός πρίγκιπας σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-15 %
Χειροποίητη σιέλ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με σιέλ αστεράκι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα τον Μικρό πρίγκιπα και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια! Το κουτί έχει υποδοχή στο πίσω μ..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα βαλίτσα σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα βαλίτσα σετ με χειροποίητο κάδρο
-15 %
Χειροποίητη γκρι πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινη βαλίτσα και υδρόγειο ζωγραφισμένα στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει ασορτί ζωγραφιά και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τα ταξίδια! Το κουτί..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Γάτες σετ με χειροποίητο κάδρο φωτιζόμενο Λαμπάδα Γάτες σετ με χειροποίητο κάδρο φωτιζόμενο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε λευκό χρώμα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο με LED φωτάκια,συρταρωτό καπάκι plexiglass και ζωγραφιά στο θέμα. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τους ήρωες της ταινίας! Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμ..
43.90€ 52.90€
Λαμπάδα δεινόσαυρος σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα δεινόσαυρος σετ με χειροποίητο κάδρο
-17 %
Χειροποίητη βεραμάν πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο δεινόσαυρο ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει ασορτί ζωγραφιά και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τους δεινόσαυρους! Το κουτί..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα δεινόσαυρος σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα δεινόσαυρος σετ με χειροποίητο κάδρο
-17 %
Χειροποίητη γκρι πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο δεινόσαυρο ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει ασορτί ζωγραφιά και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τους δεινόσαυρους! Το κουτί έχ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Διαστημόπλοιο σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Διαστημόπλοιο σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-15 %
Χειροποίητη μπλε πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινη φιγούρα διαστημόπλοιο, ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα το Διάστημα και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου εμπνευσμένο από το διάστημα! Τ..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Ελεφαντάκι σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Ελεφαντάκι σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-15 %
Χειροποίητη λευκή πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο αυγό “για το βαφτιστήρι μου”, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα το ελεφαντάκι και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου! Το κουτί έχει υποδοχή στο πίσω μέρος του γ..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Ζευγάρι σκύλων μωβ σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο Λαμπάδα Ζευγάρι σκύλων μωβ σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε μωβ χρώμα με καρδιές, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο με LED φωτάκια, συρταρωτό καπάκι plexiglass και ζωγραφιά στο θέμα. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τους ήρωες της ταινίας! Το κερί είναι αρωματικό και ο..
43.90€ 52.90€
Λαμπάδα Ζευγάρι σκύλων σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο Λαμπάδα Ζευγάρι σκύλων σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με καρδιές, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί-κάδρο φωτιζόμενο με LED φωτάκια, συρταρωτό καπάκι plexiglass και ζωγραφιά στο θέ,α. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τους ήρωες της ταινίας! Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με ..
43.90€ 52.90€
Λαμπάδα ζώα του δάσους σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα ζώα του δάσους σετ με χειροποίητο κάδρο
-17 %
Χειροποίητη βεραμάν πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινη αλεπού και κουνάβι ζωγραφισμένα στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει ασορτί ζωγραφιά και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τα ζωάκια του δάσου..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Κοριτσάκι γάτες σετ με χειροποίητο κάδρο φωτιζόμενο Λαμπάδα Κοριτσάκι γάτες σετ με χειροποίητο κάδρο φωτιζόμενο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε μωβ χρώμα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο με LED φωτάκια,συρταρωτό καπάκι plexiglass και ζωγραφιά στο θέμα. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει την ηρωίδα της σειράς! Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακ..
43.90€ 52.90€
Λαμπάδα Λαγουδάκι σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Λαγουδάκι σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-15 %
Χειροποίητη μπλε πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο αυγό “για το βαφτιστήρι μου”, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα το λαγό και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου! Το κουτί έχει υποδοχή στο πίσω μέρος του για να τ..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Λαίδη σετ με φωτιζόμενο κάδρο Λαμπάδα Λαίδη σετ με φωτιζόμενο κάδρο
-15 %
Χειροποίητη ροζ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινη Λαίδη, ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει θέμα Λαίδη και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια! Το κουτί έχει υποδοχή στ..
54.90€ 64.90€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 67 (3 Σελ.)