ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Λαμπάδα με Μουσικό κουτί-Μπιζουτιέρα

Λαμπάδα με Μουσικό κουτί-Μπιζουτιέρα

Λαμπάδα σιελ Καμηλοπάρδαλη σετ με μουσικό καρουζέλ
-18 %
Πασχαλινή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα σε γαλάζιο χρώμα με κρεμαστό ξύλινο διακοσμητικό σιέλ καμηλοπάρδαλη - Η πρώτη μου λαμπάδα. Συνδυάζεται με Μουσικό καρουζέλ σε λευκό-χρυσό χρώμα, το οποίο κουρδίζεται και περιστρέφεται κατά τη διάρκεια της μουσικής. Από τα πιο όμορφα δώρα για το μωράκι σας ή το..
41.90€ 50.90€
Λαμπάδα Γοργόνα σετ με μουσικό κουτί Λαμπάδα Γοργόνα σετ με μουσικό κουτί
-17 %
Πασχαλινή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα σε ροζ χρώμα με ξύλινο διακοσμητικό ζωγραφισμένο στο χέρι, γοργόνα. Συνδυάζεται με Μπιζουτιέρα - Μουσικό κουτί σε σχήμα καρδιάς, με θέμα λίμνη των κύκνων, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματα σας και να οργανώσε..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Κύκνος σετ με μουσικό κουτί Λαμπάδα Κύκνος σετ με μουσικό κουτί
-17 %
Πασχαλινή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα σε ροζ χρώμα με ξύλινο διακοσμητικό ζωγραφισμένο στο χέρι, κύκνος. Συνδυάζεται με μπλε Μπιζουτιέρα - Μουσικό κουτί σε σχήμα καρδιάς, με θέμα Η λίμνη των κύκνων, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματα σας και να ορ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Μονόκερος με Ουράνιο τόξο σετ με μουσικό κουτί Λαμπάδα Μονόκερος με Ουράνιο τόξο σετ με μουσικό κουτί
-17 %
Πασχαλινή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα σε ροζ χρώμα με ξύλινο διακοσμητικό ζωγραφισμένο στο χέρι, Μονόκερος με Ουράνιο τόξο. Συνδυάζεται με σιέλ Μπιζουτιέρα - Μουσικό κουτί σε σχήμα καρδιάς, με θέμα Μονόκερος, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματα σας..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Νεράιδα των λουλουδιών σετ με μουσικό κουτί Λαμπάδα Νεράιδα των λουλουδιών σετ με μουσικό κουτί
-17 % Εξαντλήθηκε
Πασχαλινή χειροποίητη λαμπάδα σε ροζ χρώμα με ξύλινο διακοσμητικό ζωγραφισμένο στο χέρι, Νεράιδα των λουλουδιών. Συνδυάζεται με μπεζ Μπιζουτιέρα - Μουσικό κουτί σε σχήμα καρδιάς, με θέμα Εξοχή, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματα σας και να οργανώσετ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Νεράιδα των ρόδων σετ με μουσικό κουτί Λαμπάδα Νεράιδα των ρόδων σετ με μουσικό κουτί
-17 % Εξαντλήθηκε
Πασχαλινή χειροποίητη λαμπάδα σε ροζ χρώμα με ξύλινο διακοσμητικό ζωγραφισμένο στο χέρι, Νεράιδα των ρόδων. Συνδυάζεται με μπεζ Μπιζουτιέρα - Μουσικό κουτί σε σχήμα καρδιάς, με θέμα Εξοχή, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματα σας και να οργανώσετε τον..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα αρωματική πλακέ Frida Kahlo - μουσικό κουτί Λαμπάδα αρωματική πλακέ Frida Kahlo - μουσικό κουτί
-14 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε λευκό χρώμα με ξύλινη ζωγραφισμένη στο χέρι Frida Kahlo και κουρδιστό μουσικό κουτί από το οποίο ηχεί η μελωδία από τη γνωστή όπερα La traviata. Ιδανικό δώρο για τους θαυμαστές τις ξεχωριστής αυτής ζωγράφου αλλά και γενικά της τέχνης. Το κερί είναι αρ..
24.90€ 28.90€
Λαμπάδα αρωματική πλακέ Δεινοσαυράκι - μουσικό κουτί Λαμπάδα αρωματική πλακέ Δεινοσαυράκι - μουσικό κουτί
-14 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε λευκό χρώμα με ξύλινο ζωγραφισμένο στο χέρι δεινοσαυράκι και κουρδιστό μουσικό κουτί από το οποίο ηχεί η μελωδία από . Ένα πολύ ομορφό δώρο για το βαφτιστήρι σας. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστά..
24.90€ 28.90€
Λαμπάδα αρωματική πλακέ Ελεφαντάκι - μουσικό κουτί Λαμπάδα αρωματική πλακέ Ελεφαντάκι - μουσικό κουτί
-14 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε λευκό χρώμα με ξύλινο ζωγραφισμένο στο χέρι ελεφαντάκι και κουρδιστό μουσικό κουτί από το οποίο ηχεί η μελωδία από τo αγαπημένο τραγούδι των Beatles “Yesterday”. Ένα πολύ ομορφό δώρο για το βαφτιστήρι σας. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμ..
24.90€ 28.90€
Λαμπάδα αρωματική πλακέ Ουράνιο τόξο ροζ - μουσικό κουτί Λαμπάδα αρωματική πλακέ Ουράνιο τόξο ροζ - μουσικό κουτί
-14 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε λευκό χρώμα με ξύλινο ζωγραφισμένο στο χέρι ουράνιο τόξο και κουρδιστό μουσικό κουτί από το οποίο ηχεί η μελωδία από τo αγαπημένο τραγούδι των Beatles “Let it be”. Ένα πολύ ομορφό δώρο για το βαφτιστήρι σας. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με β..
24.90€ 28.90€
Λαμπάδα αρωματική πλακέ Ουράνιο τόξο σιέλ - μουσικό κουτί Λαμπάδα αρωματική πλακέ Ουράνιο τόξο σιέλ - μουσικό κουτί
-14 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε μόκα χρώμα με ξύλινο ζωγραφισμένο στο χέρι ουράνιο τόξο και κουρδιστό μουσικό κουτί από το οποίο ηχεί η μελωδία από τη γνωστή όπερα La traviata. Ένα πολύ ομορφό δώρο για το βαφτιστήρι σας. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για..
24.90€ 28.90€
Λαμπάδα αρωματική στρογγυλή Αλεπού - μουσικό κουτί Λαμπάδα αρωματική στρογγυλή Αλεπού - μουσικό κουτί
-14 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε λευκό χρώμα με ξύλινη ζωγραφισμένη στο χέρι αλεπού και κουρδιστό μουσικό κουτί από το οποίο ηχεί η μελωδία από τη γνωστή όπερα “La traviata”. Ένα πολύ ομορφό δώρο για το βαφτιστήρι σας. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για κα..
24.90€ 28.90€
Λαμπάδα αρωματική στρογγυλή Σκιουράκι - μουσικό κουτί Λαμπάδα αρωματική στρογγυλή Σκιουράκι - μουσικό κουτί
-14 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε λευκό χρώμα με ξύλινο ζωγραφισμένο στο χέρι σκιουράκι και κουρδιστό μουσικό κουτί από το οποίο ηχεί η μελωδία από τη γνωστή όπερα “La traviata”. Ένα πολύ ομορφό δώρο για το βαφτιστήρι σας. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για..
24.90€ 28.90€
Λαμπάδα γατούλα Λαίδη σετ με μουσικό καρουζέλ
-18 %
Πασχαλινή χειροποίητη λαμπάδα σε ροζ χρώμα με ξύλινο στολίδι ροζ γατούλα Λαίδη- Η πρώτη μου λαμπάδα. Συνδυάζεται με Μουσικό καρουζέλ σε λευκό-ροζ, το οποίο κουρδίζεται και περιστρέφεται κατά τη διάρκεια της μουσικής. Από τα πιο όμορφα δώρα για το μωράκι σας ή το βαφτιστηράκι σας! Διάσταση πασχαλι..
41.90€ 50.90€
Λαμπάδα γατούλα Λαίδη-Η πρώτη μου σετ με μουσικό καρουζέλ
-18 %
Πασχαλινή χειροποίητη λαμπάδα σε ροζ χρώμα με ξύλινο κρεμαστό στολίδι ροζ γατούλα Λαίδη- Η πρώτη μου λαμπάδα. Συνδυάζεται με Μουσικό καρουζέλ σε λευκό-χρυσό χρώμα, το οποίο κουρδίζεται και περιστρέφεται κατά τη διάρκεια της μουσικής. Από τα πιο όμορφα δώρα για το μωράκι σας ή το βαφτιστηράκι σας! ..
41.90€ 50.90€
Λαμπάδα Ελεφαντάκι σετ με μουσικό καρουζέλ
-18 %
Πασχαλινή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα σε γαλάζιο χρώμα με ξύλινο διακοσμητικό σιέλ ελεφαντάκι - Η πρώτη μου λαμπάδα. Συνδυάζεται με Μουσικό καρουζέλ σε λευκό-χρυσό χρώμα, το οποίο κουρδίζεται και περιστρέφεται κατά τη διάρκεια της μουσικής. Από τα πιο όμορφα δώρα για το μωράκι σας ή το βαφτιστηράκ..
41.90€ 50.90€
Λαμπάδα καρουζέλ σετ με μουσικό καρουζέλ
-18 %
Πασχαλινή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα σε λευκό χρώμα με κρεμαστό σιέλ καρουζέλ - Η πρώτη μου λαμπάδα. Συνδυάζεται με Μουσικό καρουζέλ σε λευκό-σιέλ χρώμα, το οποίο κουρδίζεται και περιστρέφεται κατά τη διάρκεια της μουσικής. Από τα πιο όμορφα δώρα για το μωράκι σας ή το βαφτιστηράκι σας! Διάστα..
41.90€ 50.90€
Λαμπάδα με μουσικό κουτί Game of thrones Λαμπάδα με μουσικό κουτί Game of thrones
-18 %
Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα σε λευκό-γκρι χρώμα Game of thones και μουσικό κουτί λατερνάκι από το οποίο ηχεί η μελωδία από το soundtrack της ομώνυμης σειράς. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο που θα λατρέψει το βαφτιστήρι σας. Το κερί είναι οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσ..
36.90€ 44.90€
Λαμπάδα με μουσικό κουτί Star wars Λαμπάδα με μουσικό κουτί Star wars
-16 %
Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα σε λευκό-μπεζ χρώμα με ξύλινο στοιχείο Stormtrooper ζωγραφισμένo στο χέρι και μουσικό κουτί λατερνάκι από το οποίο ηχεί η μελωδία από το soundtrack της ταινίας Star wars . Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για τους λάτρεις της σειράς ταινιών. Το κερί είναι οικολογικό με βαμ..
41.90€ 49.90€
Λαμπάδα με μουσικό κουτί βανάκι La vie en rose Λαμπάδα με μουσικό κουτί βανάκι La vie en rose
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα σε λευκό χρώμα με ξύλινο στοιχείο βανάκι ζωγραφισμένο στο χέρι και μουσικό κουτί λατερνάκι από το οποίο ηχεί η μελωδία από το κλασσικό τραγόυδι La vie en rose. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο που θα λατρέψει το βαφτιστήρι σας. Το κερί είναι οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι ..
39.90€ 47.90€
Λαμπάδα με μουσικό κουτί Ηλετρική κιθάρα κόκκινη Λαμπάδα με μουσικό κουτί Ηλετρική κιθάρα κόκκινη
-16 %
Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα σε λευκό χρώμα με ξύλινη ηλεκτρική κιθάρα σε κόκκινο χρώμα ζωγραφισμένη στο χέρι και μουσικό κουτί λατερνάκι από το οποίο ηχεί η μελωδία από το κλασσικό τραγούδι του John Lennon “Imagine” . Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για όλες τις ηλικίες. Το κερί είναι οικολογικό με ..
41.90€ 49.90€
Λαμπάδα με μουσικό κουτί Ηλετρική κιθάρα μαύρη Λαμπάδα με μουσικό κουτί Ηλετρική κιθάρα μαύρη
-16 %
Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα σε λευκό χρώμα με ξύλινη ηλεκτρική κιθάρα σε μαύρο χρώμα ζωγραφισμένη στο χέρι και μουσικό κουτί λατερνάκι από το οποίο ηχεί η μελωδία από το κλασσικό τραγούδι του John Lennon “Imagine” . Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για όλες τις ηλικίες. Το κερί είναι οικολογικό με βα..
41.90€ 49.90€
Λαμπάδα με μουσικό κουτί Κύκνος Λαμπάδα με μουσικό κουτί Κύκνος
-16 %
Πασχαλινή χειροποίητη λαμπάδα σε λευκό-ροζ χρώμα με ξύλινο κύκνο ζωγραφισμένο στο χέρι και μουσικό κουτί λατερνάκι από το οποίο ηχεί η εξαιρετική μελωδία από την “Λίμνη των κύκνων”. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο που σίγουρα θα λατρέψει το βαφτιστήρι σας. Το κερί είναι οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι ..
36.90€ 43.90€
Λαμπάδα με μουσικό κουτί Κύκνος Λαμπάδα με μουσικό κουτί Κύκνος
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα σε λευκό-ροζ χρώμα με ξύλινο κύκνο ζωγραφισμένο στο χέρι και μουσικό κουτί λατερνάκι από το οποίο ηχεί η εξαιρετική μελωδία από την “Λίμνη των κύκνων”. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο που σίγουρα θα λατρέψει το βαφτιστήρι σας.  Το κερί είναι οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι..
39.90€ 47.90€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 41 (2 Σελ.)