ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Λαμπάδα με Μουσικό κουτί-Μπιζουτιέρα

Λαμπάδα με Μουσικό κουτί-Μπιζουτιέρα

Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα με διακοσμητικό στολίδι ή παιχνίδι μαζί με μουσικό καρουζέλ, μουσικό κουτί ή μουσική μπιζουτιέρα σε διάφορα σχήματα και θέματα. Μια ολοκληρωμένη επιλογή για το αγαπημένο σας βαφτιστήρι κάθε ηλικίας!
Λαμπάδα σιελ Καμηλοπάρδαλη σετ με μουσικό καρουζέλ
-18 %
Πασχαλινή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα σε γαλάζιο χρώμα με κρεμαστό ξύλινο διακοσμητικό σιέλ καμηλοπάρδαλη - Η πρώτη μου λαμπάδα. Συνδυάζεται με Μουσικό καρουζέλ σε λευκό-χρυσό χρώμα, το οποίο κουρδίζεται και περιστρέφεται κατά τη διάρκεια της μουσικής. Από τα πιο όμορφα δώρα για το μωράκι σας ή το..
41.90€ 50.90€
Λαμπάδα Αγγελάκι πέρλες σετ με μουσικό κουτί
-12 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε λευκό χρώμα με διακοσμητικό κρεμαστό αγγελάκι με λευκό φόρεμα. Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε σχήμα καρδία, σε ροζ χρώμα, με θέμα μπαλαρίνα, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματά σας και να οργα..
44.80€ 51.10€
Λαμπάδα Αλογάκι ξύλινο ροζ σετ με μουσικό κουτί Λαμπάδα Αλογάκι ξύλινο ροζ σετ με μουσικό κουτί
-14 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε ροζ χρώμα με ξύλινο στολίδι ροζ αλογάκι- Η πρώτη μου λαμπάδα.Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε σχήμα καρδιάς, σε λιλά χρώμα, με θέμα νεράιδα, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματά σας και να οργανώ..
42.80€ 50.00€
Λαμπάδα Άμαξα χρυσή φωτιζόμενη σετ με μουσικό κουτί
-9 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε λευκό χρώμα με διακοσμητική Άμαξα χρυσή στολισμένη με τούλι και φωτιζόμενη με LED φωτάκια. Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε σχήμα καρδία, σε ροζ χρώμα, με θέμα πριγκίπισσα, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετ..
47.80€ 52.60€
Λαμπάδα Αρκουδάκι ροζ σετ με μουσικό κουτί
-15 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε ροζ χρώμα με ξύλινο στολίδι αρκουδάκι - Η πρώτη μου λαμπάδα. Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε ορθογώνιο σχήμα, σε ροζ χρώμα, με θέμα μονόκερος, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματά σας και να οργ..
41.80€ 48.90€
Λαμπάδα Αστεράκι πάνινο ροζ σετ με μουσικό κουτί
-13 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με πάνινο αστεράκι ροζ. Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε σχήμα καρδιάς, σε λευκό χρώμα, με θέμα πριγκίπισσα, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματά σας και να οργανώσετε τον χώρο σας. Το προϊόν κουρδί..
43.90€ 50.50€
Λαμπάδα Γοργόνα σετ με μουσικό κουτί Λαμπάδα Γοργόνα σετ με μουσικό κουτί
-17 % Εξαντλήθηκε
Πασχαλινή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα σε ροζ χρώμα με ξύλινο διακοσμητικό ζωγραφισμένο στο χέρι, γοργόνα. Συνδυάζεται με Μπιζουτιέρα - Μουσικό κουτί σε σχήμα καρδιάς, με θέμα λίμνη των κύκνων, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματα σας και να οργανώσε..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Κοριτσάκι σιέλ σετ με μουσικό κουτί
-15 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με κοριτσάκι στα σιέλ πουά. Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε ορθογώνιο σχήμα, σε σιέλ χρώμα, με θέμα μπαλαρίνα, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματά σας και να οργανώσετε τον χώρο σας. Το προϊόν κου..
48.40€ 57.10€
Λαμπάδα Κρίκος λουλούδι - πουλάκι σετ με μουσικό κουτί
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε λευκό χρώμα με διακοσμητικό ξύλινο πουλάκι σε χρυσό κρίκο στολισμένο με λουλούδι,pampas και κορδέλα. Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε ορθογώνιο σχήμα, σε ροζ χρώμα, με θέμα κοριτσάκι-ζωάκια, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσ..
38.80€ 46.50€
Λαμπάδα Κύκνος σετ με μουσικό κουτί Λαμπάδα Κύκνος σετ με μουσικό κουτί
-17 %
Πασχαλινή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα σε ροζ χρώμα με ξύλινο διακοσμητικό ζωγραφισμένο στο χέρι, κύκνος. Συνδυάζεται με μπλε Μπιζουτιέρα - Μουσικό κουτί σε σχήμα καρδιάς, με θέμα Η λίμνη των κύκνων, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματα σας και να ορ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Λουλούδι μωβ σετ με μουσικό κουτί
-13 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε λευκό χρώμα με διακοσμητικό λουλούδι μέσα σε χρυσό κρίκο και pampas. Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε μωβ ανοιχτό χρώμα, με θέμα μπαλαρίνα, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματά σας και να οργανώσ..
44.80€ 51.50€
Λαμπάδα Λουλούδια μωβ σετ με μουσικό κουτί
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε λευκό χρώμα με διακοσμητικά λουλούδια μέσα σε χρυσό κρίκο και pampas, τούλι. Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε μωβ ανοιχτό χρώμα, με θέμα μπαλαρίνα, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματά σας και να..
39.80€ 47.70€
Λαμπάδα Μονόκερος με Ουράνιο τόξο σετ με μουσικό κουτί Λαμπάδα Μονόκερος με Ουράνιο τόξο σετ με μουσικό κουτί
-17 % Εξαντλήθηκε
Πασχαλινή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα σε ροζ χρώμα με ξύλινο διακοσμητικό ζωγραφισμένο στο χέρι, Μονόκερος με Ουράνιο τόξο. Συνδυάζεται με σιέλ Μπιζουτιέρα - Μουσικό κουτί σε σχήμα καρδιάς, με θέμα Μονόκερος, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματα σας..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Μονόκερος ουράνιο τόξο σετ με μουσικό κουτί
-14 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε ροζ χρώμα με διακοσμητικό ξύλινο μονόκερο και ουράνιο τόξο ζωγραφισμένα στο χέρι μέσα στολισμένα με pampas, τούλι και λουλούδια. Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε ορθογώνιο σχήμα, σε ροζ χρώμα, με θέμα μονόκερος, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέ..
45.80€ 53.10€
Λαμπάδα Ξύλινη πεταλούδα σετ με μουσικό κουτί
-15 %
Πασχαλινή χειροποίητη λευκή-ροζ λαμπάδα με ξύλινη μεγάλη τρισδιάστατη πεταλούδα σε ροζ αποχρώσεις. Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε ορθογώνιο σχήμα, σε ροζ χρώμα, με θέμα πεταλούδα, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματά σας και να οργανώσε..
41.80€ 48.90€
Λαμπάδα Πριγκίπισσα μήλο σετ με μουσικό κουτί
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε λευκό χρώμα με διακοσμητικό ξύλινο στοιχείο πριγκίπισσα και ταγκ “ Η ζωή σαν παραμύθι”. Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε ορθογώνιο σχήμα, σε ροζ χρώμα, με θέμα πεταλούδα, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε ..
39.80€ 47.70€
Λαμπάδα Πριγκίπισσα παλάτι σετ με μουσικό κουτί
-16 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε λευκό χρώμα με διακοσμητικό ξύλινο στοιχείο πριγκίπισσα και ταγκ “ Princess”. Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε σχήμα καρδία, σε ροζ χρώμα, με θέμα πριγκίπισσα, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματ..
42.80€ 50.90€
Λαμπάδα Πριγκίπισσα ροζ σετ με μουσικό κουτί
-15 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε ροζ χρώμα με διακοσμητική ξύλινη πριγκίπισσα  ζωγραφισμένη στο χέρι με χρυσό κρίκο στολισμένο με pampas και λουλούδια. Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε ορθογώνιο σχήμα, σε ροζ χρώμα, με θέμα κοριτσάκι-ζωάκια, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη..
40.80€ 47.80€
Λαμπάδα Στέμμα Πρώτη λαμπάδα φωτιζόμενη ροζ σετ με μουσικό κουτί Λαμπάδα Στέμμα Πρώτη λαμπάδα φωτιζόμενη ροζ σετ με μουσικό κουτί
-16 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα ροζ με διακοσμητικό ξύλινο κύκνο ζωγραφσιμένο στο χέρι και φτερά. Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε σχήμα καρδιάς, σε μπλε χρώμα, με θέμα μπαλαρίνα-λίμνη των κύκνων, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήμ..
46.80€ 55.70€
Λαμπάδα Στέμμα Πρώτη λαμπάδα φωτιζόμενη ροζ σετ με μουσικό κουτί Λαμπάδα Στέμμα Πρώτη λαμπάδα φωτιζόμενη ροζ σετ με μουσικό κουτί
-9 %
Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα σε ροζ χρώμα με ξύλινη ζωγραφισμένη Κορώνα – Πρώτη λαμπάδα και φωτάκι LED. Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε σχήμα καρδιάς, σε ροζ χρώμα, με θέμα μπαλαρίνα, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματά σας και να οργα..
45.80€ 50.40€
Λαμπάδα Σύνθεση λουλουδιών μωβ πλακέ σετ με μουσικό κουτί
-13 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε πλακέ μωβ κερί με σύνθεση λουλουδιών. Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε ορθογώνιο σχήμα, σε σιέλ χρώμα, με θέμα μπαλαρίνα, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμήματά σας και να οργανώσετε τον χώρο σας. ..
43.40€ 49.90€
Λαμπάδα Τίνκερμπελ σετ με μουσικό κουτί
-12 %
Χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα σε λευκό – ροζ κερί με διακοσμητική ξύλινη Τίνκερμπελ ζωγραφσιμένη στο χέρι σε κύκλο με κρόσια. Συνδυάζεται με μουσικό κουτί - μπιζουτιέρα σε σχήμα καρδία, σε ροζ χρώμα, με θέμα μπαλαρίνα, με μουσική στο άνοιγμα και καθρέπτη που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα κοσμή..
44.80€ 51.10€
Λαμπάδα αρωματική πλακέ Frida Kahlo - μουσικό κουτί Λαμπάδα αρωματική πλακέ Frida Kahlo - μουσικό κουτί
-14 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε λευκό χρώμα με ξύλινη ζωγραφισμένη στο χέρι Frida Kahlo και κουρδιστό μουσικό κουτί από το οποίο ηχεί η μελωδία από τη γνωστή όπερα La traviata. Ιδανικό δώρο για τους θαυμαστές τις ξεχωριστής αυτής ζωγράφου αλλά και γενικά της τέχνης. Το κερί είναι αρ..
24.90€ 28.90€
Λαμπάδα αρωματική πλακέ Δεινοσαυράκι - μουσικό κουτί Λαμπάδα αρωματική πλακέ Δεινοσαυράκι - μουσικό κουτί
-14 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα σε λευκό χρώμα με ξύλινο ζωγραφισμένο στο χέρι δεινοσαυράκι και κουρδιστό μουσικό κουτί από το οποίο ηχεί η μελωδία από . Ένα πολύ ομορφό δώρο για το βαφτιστήρι σας. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστά..
24.90€ 28.90€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 55 (3 Σελ.)