ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Πασχαλινή Λαμπάδα Όλη η Συλλογή

Πασχαλινή Λαμπάδα Όλη η Συλλογή

Λαμπάδα Frozen σετ με κάδρο Λαμπάδα Frozen σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με Frozen ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει ίδιο θέμα και στο εσωτερικό του έχει πούλιες και χιονονιφάδες οι οποίες προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρ..
54.90€ 65.90€
Λαμπάδα Wednesday σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα Wednesday σετ με χειροποίητο κάδρο
-21 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο στοιχείο Wednesday, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο στο ίδιο θέμα. Ένα ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σας που λατρεύει τη μικρή διαφορετική ηρωίδα της ομώνυμης σειράς. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύ..
34.90€ 43.90€
Λαμπάδα Αλογάκι σετ με κάδρο Λαμπάδα Αλογάκι σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με Αλογάκι ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει ίδιο θέμα και στο εσωτερικό του έχει χάντρες και αστεράκια τα οποία προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέ..
51.90€ 62.90€
Λαμπάδα Δεινόσαυρος σετ με κάδρο Λαμπάδα Δεινόσαυρος σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με δεινόσαυρο ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει ίδιο θέμα τον και στο εσωτερικό του έχει πούλιες βοτσαλάκια και χάντρες που προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου ..
51.90€ 62.90€
Λαμπάδα Διαστημόπλοιο σετ με κάδρο Λαμπάδα Διαστημόπλοιο σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με διαστημόπλοιο ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει θέμα το διάστημα και στο εσωτερικό του έχει αστεράκια τα οποία προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Ινδιάνος σετ με κάδρο Λαμπάδα Ινδιάνος σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ινδιάνικο καπέλο ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει ίδιο θέμα και στο εσωτερικό του έχει χάντρες και φτερά τα οποία προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λα..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Καμηλοπάρδαλη σετ με κάδρο Λαμπάδα Καμηλοπάρδαλη σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με Καμηλοπάρδαλη ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει θέμα το δάσος και στο εσωτερικό του έχει χάντρες και βοτσαλάκια τα οποία προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου ..
54.90€ 65.90€
Λαμπάδα Κέρατο μονόκερου σετ με κάδρο Λαμπάδα Κέρατο μονόκερου σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με Κέρατο μονόκερου ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει θέμα το μονόκερο και στο εσωτερικό του έχει αστεράκια και πούλιες οι οποίες προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Κύκνος σετ με κάδρο Λαμπάδα Κύκνος σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με Κύκνο ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει ίδιο θέμα και στο εσωτερικό του έχει λουλουδάκια και πούλιες οι οποίες προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Μικρός πρίγκιπας σετ με κάδρο Λαμπάδα Μικρός πρίγκιπας σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με Μικρό Πρίγκιπα και αλεπού ζωγραφισμένα στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει θέμα τον Μικρό πρίγκιπα και στο εσωτερικό του έχει βοτσαλάκια και χάντρες οι οποίες προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο..
51.90€ 62.90€
Λαμπάδα Μπαλαρίνα σετ με κάδρο Λαμπάδα Μπαλαρίνα σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με μπαλαρίνα ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει ίδιο θέμα τον και στο εσωτερικό του έχει πούλιες και χάντρες οι οποίες προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμέ..
51.90€ 62.90€
Λαμπάδα Ονειροπαγίδα σετ με κάδρο Λαμπάδα Ονειροπαγίδα σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ονειροπαγίδα, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει ίδιο θέμα και στο εσωτερικό του έχει χάντρες οι οποίες προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου! Το κουτί έχει υποδοχή στο πίσω μέρος του..
54.90€ 65.90€
Λαμπάδα Ουρά γοργόνας σετ με κάδρο Λαμπάδα Ουρά γοργόνας σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ουρά γοργόνας ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει θέμα τη γοργόνα και στο εσωτερικό του έχει πούλιες και κοχύλια τα οποία προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου π..
54.90€ 65.90€
Λαμπάδα Ουράνιο τόξο σετ με κάδρο Λαμπάδα Ουράνιο τόξο σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με Ουράνιο τόξο ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει ίδιο θέμα και στο εσωτερικό του έχει αστεράκια τα οποία προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τους ..
49.90€ 59.90€
Λαμπάδα Πεταλούδα σετ με κάδρο Λαμπάδα Πεταλούδα σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με Πεταλούδα ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει ίδιο θέμα και στο εσωτερικό του έχει λουλουδάκια τα οποία προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει τα ζώα..
54.90€ 65.90€
Λαμπάδα Πριγκίπισσα σετ με κάδρο Λαμπάδα Πριγκίπισσα σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με Πριγκίπισσα ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει ίδιο θέμα και στο εσωτερικό του έχει χάντρες και αστεράκια τα οποία προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμέν..
51.90€ 62.90€
Λαμπάδα σιελ Καμηλοπάρδαλη σετ με μουσικό καρουζέλ
-18 %
Πασχαλινή χειροποίητη αρωματική λαμπάδα σε γαλάζιο χρώμα με κρεμαστό ξύλινο διακοσμητικό σιέλ καμηλοπάρδαλη - Η πρώτη μου λαμπάδα. Συνδυάζεται με Μουσικό καρουζέλ σε λευκό-χρυσό χρώμα, το οποίο κουρδίζεται και περιστρέφεται κατά τη διάρκεια της μουσικής. Από τα πιο όμορφα δώρα για το μωράκι σας ή το..
41.90€ 50.90€
Λαμπάδα Στέμμα σετ με κάδρο Λαμπάδα Στέμμα σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με στέμμα Πριγκίπισσας ζωγραφισμένο στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει ίδιο θέμα και στο εσωτερικό του έχει πούλιες και καρδιές οι οποίες προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου ..
51.90€ 62.90€
Λαμπάδα Χάρι Πότερ σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα Χάρι Πότερ σετ με χειροποίητο κάδρο
-21 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο στοιχείο Χάρι Πότερ, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο στο ίδιο θέμα. Ένα ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σας που λατρεύει το μικρό μάγο και τις ταινίες του. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Όλα τα ..
34.90€ 43.90€
Λαμπάδα Alice σετ με τσαντάκι πλάτης Λαμπάδα Alice σετ με τσαντάκι πλάτης
-18 %
Πασχαλινή χειροποίητη λαμπάδα, σε ροζ χρώμα με την Αλίκη & με μπουκαλάκι με μήνυμα, ξύλινη ζωγραφισμένη στο χέρι. Συνοδεύεται από υφασμάτινο τσαντάκι πλάτης με θέμα την Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων σε ροζ και λευκό χρώμα με πολύχρωμες λεπτομέρειες. Το μέγεθος απο το τσαντάκι αυξομειώνει...
36.90€ 44.90€
Λαμπάδα Frida Kahlo σετ με κάδρο Λαμπάδα Frida Kahlo σετ με κάδρο
-17 %
Χειροποίητη πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με Frida Kahlo ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο. Το κάδρο έχει ίδιο θέμα και στο εσωτερικό του έχει λουλουδάκια τα οποία προστατεύονται με πλέξιγκλας για ατελείωτο παιχνίδι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από..
51.90€ 62.90€
Λαμπάδα Frida Kahlo σετ με τσαντάκι πλάτης Λαμπάδα Frida Kahlo σετ με τσαντάκι πλάτης
-17 %
Πασχαλινή χειροποίητη λαμπάδα σε γαλάζιο - τιρκουαζ χρώμα με την Frida Kahlo. Συνοδεύεται από υφασμάτινο τσαντάκι πλάτης με την Frida σε έντονα χρώματα. Το μέγεθος απο το τσαντάκι αυξομειώνει...
34.90€ 41.90€
Λαμπάδα Frida Kahlo σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδα Frida Kahlo σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-15 %
Χειροποίητη μοβ πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινο διακοσμητικό Frida Kahlo ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass με θέμα Frida Kahlo. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου βγαλμένο μέσα από παραμύθια το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ω..
54.90€ 64.90€
Λαμπάδα Frozen σετ με χειροποίητο κάδρο Λαμπάδα Frozen σετ με χειροποίητο κάδρο
-17 %
Χειροποίητη λευκή πασχαλινή αρωματική λαμπάδα με ξύλινη Έλσα ζωγραφισμένη στο χέρι, μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κάδρο φωτιζόμενο. Το κάδρο έχει ασορτί ζωγραφιά και φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για το βαφτιστήρι σου που λατρεύει την παγωμένη πριγκίπισσα. Το κουτί ..
49.90€ 59.90€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 796 (34 Σελ.)