ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Μάσκες Προσώπου

Μάσκα προσώπου ασπρόμαυρο camo Μάσκα προσώπου ασπρόμαυρο camo
-30 %
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε λεοπάρ χρώμα που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, με συρματάκι, και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστροφ..
3.43€ 4.90€
Μάσκα προσώπου παιδική αράχνη Μάσκα προσώπου παιδική αράχνη
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε μπλέ χρώμα με ιστό αράχνης που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται ..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική γαλάτης Ο Μάσκα προσώπου παιδική γαλάτης Ο
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε μπλέ χρώμα με τον γνωστό γαλάτη που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή σύμφωνα με τις προδιαγραφές. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική γαλάτης a Μάσκα προσώπου παιδική γαλάτης a
Hot -40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε μπλέ χρώμα με τον γνωστό γαλάτη που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιού..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική <S> Μάσκα προσώπου παιδική <S>
Hot -40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε μπλέ χρώμα που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστρ..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική μουστάκι Μάσκα προσώπου παιδική μουστάκι
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε γκρι χρώμα με μουστάκι που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΕΟΦ . Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική νεκροκεφαλή Μάσκα προσώπου παιδική νεκροκεφαλή
Hot -40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε μαύρο χρώμα με νεκροκεφαλή που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται ..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική παπί Μάσκα προσώπου παιδική παπί
Hot -40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε φούξ χρώμα με την Νταίζη που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλ..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική πιτζαμοήρωας μπλέ Μάσκα προσώπου παιδική πιτζαμοήρωας μπλέ
Hot -40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε μπλέ χρώμα με πιτζαμοήρωα που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται α..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική πιτζαμοήρωας πράσινη Μάσκα προσώπου παιδική πιτζαμοήρωας πράσινη
Hot -40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε πράσινο χρώμα με πιτζαμοήρωα που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούντα..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική ποντικός γκρι Μάσκα προσώπου παιδική ποντικός γκρι
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε γκρι χρώμα με ποντικό που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγ..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική πάπια Μάσκα προσώπου παιδική πάπια
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε γαλάζιο χρώμα με πάπια που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλα..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική σκυλάκι Μάσκα προσώπου παιδική σκυλάκι
Hot -40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε κόκκινο χρώμα με τον σκυλάκι που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή σύμφωνα με τις προδιαγραφές . Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τ..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική σκυλάκι κόκκινη Μάσκα προσώπου παιδική σκυλάκι κόκκινη
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε κόκκινο χρώμα με σκυλάκι δαλματίας που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοπο..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική σκύλος Μάσκα προσώπου παιδική σκύλος
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε μπλέ χρώμα με σκύλο που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική στόμα Μάσκα προσώπου παιδική στόμα
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε μαύρο χρώμα με στόμα που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγέ..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική τίγρης Μάσκα προσώπου παιδική τίγρης
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε βεραμάν χρώμα με τον τίγρη που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται ..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου παιδική Unicorn ροζ Μάσκα προσώπου παιδική Unicorn ροζ
-40 %
Χειροποίητη παιδική μάσκα προσώπου σε ροζ χρώμα με μονόκερο που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγ..
3.54€ 5.90€
Μάσκα προσώπου math Μάσκα προσώπου math
Hot -30 %
Χειροποίητη μάσκα προσώπου σε μαύρο χρώμα που παρασκευάζεται από δύο στρώματα, 100% βαμβακερού υφάσματος, με συρματάκι και ελαστικούς ιμάντες για άνετη εφαρμογή. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Σιδερώστε τη μάσκα πριν τη χρήση. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστροφές..
3.43€ 4.90€
Θήκη πουγκί φάσα cheetah Θήκη πουγκί φάσα cheetah
Νέο -30 %
Χειροποίητη θήκη μαύρη από 100% βαμβακερό ύφασμα και φάσα σε σχέδιο λεοπάρ. Συνδιάστε τη μάσκα προσώπου σας με αυτή την κομψή θήκη για να την προστατεύει απο τη σκόνη και τα μικρόβια όταν δεν τη φοράτε. Συμπεριλαμβάνεται με ιμάντα σε ανάλογο σχέδιο και χρώμα, συνολικού μήκους 45 εκατοστών, ωστέ..
10.15€ 14.50€
Θήκη πουγκί φάσα καρό κόκκινο Θήκη πουγκί φάσα καρό κόκκινο
Νέο -30 %
Χειροποίητη θήκη μαύρη από 100% βαμβακερό ύφασμα, φάσα σε σχέδιο κόκκινο καρό και κορδελίτσα. Συνδιάστε τη μάσκα προσώπου σας με αυτή την κομψή θήκη για να την προστατεύει απο τη σκόνη και τα μικρόβια όταν δεν τη φοράτε. Συμπεριλαμβάνεται με ιμάντα σε ανάλογο σχέδιο και χρώμα, συνολικού μήκους ..
10.85€ 15.50€
Θήκη πουγκί φάσα χρυσή διαγράμμιση
Νέο -30 %
Χειροποίητη θήκη μαύρη, από 100% βαμβακερό ύφασμα, με φάσα χρυσή διαγράμμιση και κορδελίτσα. Συνδιάστε τη μάσκα προσώπου σας με αυτή την κομψή θήκη για να την προστατεύει απο τη σκόνη και τα μικρόβια όταν δεν τη φοράτε. Συμπεριλαμβάνεται ιμάντας σε ανάλογο χρώμα και σχέδιο, συνολικού μήκους 45 ..
10.85€ 15.50€
Θήκη υφασμάτινη cheetah Θήκη υφασμάτινη cheetah
-30 %
Χειροποίητη θήκη λευκή από 100% βαμβακερό ύφασμα. Συνδιάστε τη μάσκα προσώπου σας με αυτή την κομψή θήκη για να την προστατεύει απο τη σκόνη και τα μικρόβια όταν δεν τη φοράτε. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστροφές για λόγους υγιεινή..
1.33€ 1.90€
Θήκη υφασμάτινη dot με λουλουδάκια Θήκη υφασμάτινη dot με λουλουδάκια
Hot -30 %
Χειροποίητη θήκη dot με λευκά λουλούδια από 100% βαμβακερό ύφασμα. Συνδιάστε τη μάσκα προσώπου σας με αυτή την κομψή θήκη για να την προστατεύει απο τη σκόνη και τα μικρόβια όταν δεν τη φοράτε. Πλένεται στους 40-60 βαθμούς και είναι επαναχρησιμοποιούμενη. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές / επιστροφές γ..
1.33€ 1.90€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 224 (10 Σελ.)