ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Γιορτή της Μητέρας

Γιορτή της Μητέρας

Χειροποίητο κουτί - κάδρο Happy mother's day με σαπουνάκια ροδοπέταλα Χειροποίητο κουτί - κάδρο Happy mother's day με σαπουνάκια ροδοπέταλα
-14 %
Χειροποίητο ξύλινο ζωγραφισμένο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass που μπορεί να κρεμαστεί και ως κάδρο σε τοίχο δωματίου με την ειδική υποδοχή που έχει στο πίσω μέρος του. Στο εσωτερικό του γράφει "Happy mother's day" και περιέχει λουλουδάκια με αρωματικά ροδοπέταλα σαπούνια. Αυτό το ξεχωριστό δώρ..
24.90€ 28.90€
Χειροποίητο κουτί - κάδρο Love your mother με σαπουνάκια ροδοπέταλα Χειροποίητο κουτί - κάδρο Love your mother με σαπουνάκια ροδοπέταλα
-14 %
Χειροποίητο ξύλινο ζωγραφισμένο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass που μπορεί να κρεμαστεί και ως κάδρο σε τοίχο δωματίου με την ειδική υποδοχή που έχει στο πίσω μέρος του. Στο εσωτερικό του υπάρχει ένα υπέροχο λογότυπο για την Μητέρα και περιέχει λουλουδάκια με αρωματικά ροδοπέταλα σαπούνια. Αυτό ..
24.90€ 28.90€
Χειροποίητο κουτί - κάδρο Mom με σαπουνάκια ροδοπέταλα Χειροποίητο κουτί - κάδρο Mom με σαπουνάκια ροδοπέταλα
-14 %
Χειροποίητο ξύλινο ζωγραφισμένο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass που μπορεί να κρεμαστεί και ως κάδρο σε τοίχο δωματίου με την ειδική υποδοχή που έχει στο πίσω μέρος του. Στο εσωτερικό του γράφει "Mom: A title just above queen" και περιέχει λουλουδάκια με αρωματικά ροδοπέταλα σαπούνια. Αυτό το ξε..
24.90€ 28.90€
Χειροποίητο κουτί - κάδρο Mother's day με σαπουνάκια ροδοπέταλα Χειροποίητο κουτί - κάδρο Mother's day με σαπουνάκια ροδοπέταλα
-14 %
Χειροποίητο ξύλινο ζωγραφισμένο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass που μπορεί να κρεμαστεί και ως κάδρο σε τοίχο δωματίου με την ειδική υποδοχή που έχει στο πίσω μέρος του. Στο εσωτερικό του γράφει "Happy Mother's dayn" και περιέχει λουλουδάκια με αρωματικά ροδοπέταλα σαπούνια. Αυτό το ξεχωριστό δώ..
24.90€ 28.90€
Χειροποίητο κουτί - κάδρο Mum με σαπουνάκια ροδοπέταλα Χειροποίητο κουτί - κάδρο Mum με σαπουνάκια ροδοπέταλα
-14 %
Χειροποίητο ξύλινο ζωγραφισμένο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass που μπορεί να κρεμαστεί και ως κάδρο σε τοίχο δωματίου με την ειδική υποδοχή που έχει στο πίσω μέρος του. Στο εσωτερικό του γράφει "Mum: A title just above queen" και περιέχει λουλουδάκια με αρωματικά ροδοπέταλα σαπούνια. Αυτό το ξε..
24.90€ 28.90€
Χειροποίητο κουτί - κάδρο Απόφθεγμα με σαπουνάκια ροδοπέταλα Χειροποίητο κουτί - κάδρο Απόφθεγμα με σαπουνάκια ροδοπέταλα
-14 %
Χειροποίητο ξύλινο ζωγραφισμένο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass που μπορεί να κρεμαστεί και ως κάδρο σε τοίχο δωματίου με την ειδική υποδοχή που έχει στο πίσω μέρος του. Στο εσωτερικό του έχει ένα απόφθεγμα αφιερωμένο στη μαμά και περιέχει λουλουδάκια με αρωματικά ροδοπέταλα σαπούνια. Αυτό το ξε..
24.90€ 28.90€
Χειροποίητο κουτί - κάδρο λεβάντα Mom με σαπουνάκια ροδοπέταλα Χειροποίητο κουτί - κάδρο λεβάντα Mom με σαπουνάκια ροδοπέταλα
-14 %
Χειροποίητο ξύλινο ζωγραφισμένο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass που μπορεί να κρεμαστεί και ως κάδρο σε τοίχο δωματίου με την ειδική υποδοχή που έχει στο πίσω μέρος του. Στο εσωτερικό του γράφει "Mom: A title just above queen" και περιέχει λεβάντα με αρωματικά ροδοπέταλα σαπούνια. Αυτό το ξεχωρι..
24.90€ 28.90€
Χειροποίητο κουτί - φωτιζόμενο κάδρο για την μαμά Χειροποίητο κουτί - φωτιζόμενο κάδρο για την μαμά
-14 %
Χειροποίητο ξύλινο ζωγραφισμένο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass που μπορεί να κρεμαστεί και ως κάδρο σε τοίχο δωματίου με την ειδική υποδοχή που έχει στο πίσω μέρος του. Το κάδρο φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας. Αυτό το ξεχωριστό δώρο για τη αγαπημένη σου μητέρα είναι κάτι που θα μείνε..
29.90€ 34.90€
Χειροποίητο κουτί - φωτιζόμενο κάδρο με μήνυμα για την μαμά Χειροποίητο κουτί - φωτιζόμενο κάδρο με μήνυμα για την μαμά
-15 %
Χειροποίητο ξύλινο ζωγραφισμένο κουτί που μπορεί να κρεμαστεί και ως κάδρο σε τοίχο δωματίου με την ειδική υποδοχή που έχει στο πίσω μέρος του. Το κάδρο φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια μπαταρίας και στο εσωτερικό του έχει διάφορες ευχές αφιερωμένες στη μαμά. Αυτό το ξεχωριστό δώρο για τη αγαπημένη σ..
27.90€ 32.90€
Χειροποίητο κουτί - μπιζουτιέρα με αρωματικά κεριά για την μαμά Χειροποίητο κουτί - μπιζουτιέρα με αρωματικά κεριά για την μαμά
-20 %
Χειροποίητο ξύλινο κουτί - μπιζουτιέρα με ανοιγόμενο καπάκι που γράφει πάνω "Μανούλα μου, είσαι μοναδική και πολύτιμη. Χρόνια Πολλά υπέροχα και λαμπερά."  και περιέχει αρωματικά κεράκια σε σχήμα καρδιάς. Αυτό το ξεχωριστό δώρο είναι κάτι που θα μείνει για πάντα στο σπίτι και θα δημιουργεί μοναδ..
19.90€ 24.90€
Χειροποίητο κουτί κασετίνα Happy Mother's Day με αρωματικά κεράκια Χειροποίητο κουτί κασετίνα Happy Mother's Day με αρωματικά κεράκια
-13 %
Χειροποίητο ξύλινο κουτί - κασετίνα με συρόμενο καπάκι που γράφει πάνω "Happy Mother's Day" και έχει μέσα αρωματικά κεράκια. Αυτό το ξεχωριστό δώρο είναι κάτι που θα μείνει για πάντα στο σπίτι και θα δημιουργεί μοναδικές αναμνήσεις στην αγαπημένη σου μητέρα καθώς, το κουτί εκτός από διακοσμητικ..
12.90€ 14.90€
Χειροποίητο κουτί κασετίνα Happy Mother's Day με αρωματικά σαπουνάκια Χειροποίητο κουτί κασετίνα Happy Mother's Day με αρωματικά σαπουνάκια
-13 %
Χειροποίητο ξύλινο κουτί - κασετίνα με συρόμενο καπάκι που γράφει πάνω "Happy Mother's Day" και έχει μέσα αρωματικά σαπουνάκια. Αυτό το ξεχωριστό δώρο είναι κάτι που θα μείνει για πάντα στο σπίτι και θα δημιουργεί μοναδικές αναμνήσεις στην αγαπημένη σου μητέρα καθώς, το κουτί εκτός από διακοσμη..
12.90€ 14.90€
Χειροποίητο κουτί κασετίνα Heart of mother με  αρωματικά κεράκια Χειροποίητο κουτί κασετίνα Heart of mother με  αρωματικά κεράκια
-13 %
Χειροποίητο ξύλινο κουτί - κασετίνα με συρόμενο καπάκι που γράφει πάνω "The loveliest masterpiece of the heart of God is the heart of the mother" και έχει μέσα αρωματικά κεράκια. Αυτό το ξεχωριστό δώρο είναι κάτι που θα μείνει για πάντα στο σπίτι και θα δημιουργεί μοναδικές αναμνήσεις στην αγαπημένη..
12.90€ 14.90€
Χειροποίητο κουτί κασετίνα Heart of mother με  αρωματικά σαπουνάκια Χειροποίητο κουτί κασετίνα Heart of mother με  αρωματικά σαπουνάκια
-13 %
Χειροποίητο ξύλινο κουτί - κασετίνα με συρόμενο καπάκι που γράφει πάνω "The loveliest masterpiece of the heart of God is the heart of the mother" και έχει μέσα αρωματικά σαπουνάκια. Αυτό το ξεχωριστό δώρο είναι κάτι που θα μείνει για πάντα στο σπίτι και θα δημιουργεί μοναδικές αναμνήσεις στην αγαπημ..
12.90€ 14.90€
Χειροποίητο κουτί κασετίνα Mom με αρωματικά κεράκια. Χειροποίητο κουτί κασετίνα Mom με αρωματικά κεράκια.
-13 %
Χειροποίητο ξύλινο κουτί - κασετίνα με συρόμενο καπάκι που έχει  πάνω λογότυπο "Mom" και περιέχει αρωματικά κεράκια. Αυτό το ξεχωριστό δώρο είναι κάτι που θα μείνει για πάντα στο σπίτι και θα δημιουργεί μοναδικές αναμνήσεις στην αγαπημένη σου μητέρα καθώς, το κουτί εκτός από διακοσμητικό χ..
12.90€ 14.90€
Χειροποίητο κουτί κασετίνα Mom με αρωματικά σαπουνάκια Χειροποίητο κουτί κασετίνα Mom με αρωματικά σαπουνάκια
-13 %
Χειροποίητο ξύλινο κουτί - κασετίνα με συρόμενο καπάκι που έχει  πάνω λογότυπο "Mom" και περιέχει αρωματικά σαπουνάκια. Αυτό το ξεχωριστό δώρο είναι κάτι που θα μείνει για πάντα στο σπίτι και θα δημιουργεί μοναδικές αναμνήσεις στην αγαπημένη σου μητέρα καθώς, το κουτί εκτός από διακοσμητικ..
12.90€ 14.90€
Χειροποίητο κουτί κασετίνα Mom-Queen αρωματικά κεράκια Χειροποίητο κουτί κασετίνα Mom-Queen αρωματικά κεράκια
-13 %
Χειροποίητο ξύλινο κουτί - κασετίνα με συρόμενο καπάκι που γράφει πάνω "Mom, a little just above Queen" και έχει μέσα αρωματικά κεράκια. Αυτό το ξεχωριστό δώρο είναι κάτι που θα μείνει για πάντα στο σπίτι και θα δημιουργεί μοναδικές αναμνήσεις στην αγαπημένη σου μητέρα καθώς, το κουτί εκτός από..
12.90€ 14.90€
Χειροποίητο κουτί κασετίνα Mom-Queen αρωματικά σαπουνάκια Χειροποίητο κουτί κασετίνα Mom-Queen αρωματικά σαπουνάκια
-13 %
Χειροποίητο ξύλινο κουτί - κασετίνα με συρόμενο καπάκι που γράφει πάνω "Mom, a little just above Queen" και έχει μέσα αρωματικά σαπουνάκια. Αυτό το ξεχωριστό δώρο είναι κάτι που θα μείνει για πάντα στο σπίτι και θα δημιουργεί μοναδικές αναμνήσεις στην αγαπημένη σου μητέρα καθώς, το κουτί εκτός ..
12.90€ 14.90€
Χειροποίητο κουτί κασετίνα Mother με  αρωματικά κεράκια Χειροποίητο κουτί κασετίνα Mother με  αρωματικά κεράκια
-13 %
Χειροποίητο ξύλινο κουτί - κασετίνα με συρόμενο καπάκι που έχει πάνω λογότυπο για την μητέρα και περιέχει αρωματικά κεράκια. Αυτό το ξεχωριστό δώρο είναι κάτι που θα μείνει για πάντα στο σπίτι και θα δημιουργεί μοναδικές αναμνήσεις στην αγαπημένη σου μητέρα καθώς, το κουτί εκτός από διακοσμητικό χώρ..
12.90€ 14.90€
Χειροποίητο κουτί κασετίνα Mother με  αρωματικά σαπουνάκια Χειροποίητο κουτί κασετίνα Mother με  αρωματικά σαπουνάκια
-13 %
Χειροποίητο ξύλινο κουτί - κασετίνα με συρόμενο καπάκι που έχει πάνω λογότυπο για την μητέρα και περιέχει αρωματικά σαπουνάκια. Αυτό το ξεχωριστό δώρο είναι κάτι που θα μείνει για πάντα στο σπίτι και θα δημιουργεί μοναδικές αναμνήσεις στην αγαπημένη σου μητέρα καθώς, το κουτί εκτός από διακοσμητικό ..
12.90€ 14.90€
Χειροποίητο κουτί κασετίνα Mother's Day με αρωματικά κεράκια. Χειροποίητο κουτί κασετίνα Mother's Day με αρωματικά κεράκια.
-13 %
Χειροποίητο ξύλινο κουτί - κασετίνα με συρόμενο καπάκι που γράφει πάνω "Happy Mother's Day" και έχει μέσα αρωματικά κεράκια. Αυτό το ξεχωριστό δώρο είναι κάτι που θα μείνει για πάντα στο σπίτι και θα δημιουργεί μοναδικές αναμνήσεις στην αγαπημένη σου μητέρα καθώς, το κουτί εκτός από διακοσμητικό χώρ..
12.90€ 14.90€
Χειροποίητο κουτί κασετίνα Mother's Day με αρωματικά σαπουνάκια Χειροποίητο κουτί κασετίνα Mother's Day με αρωματικά σαπουνάκια
-13 %
Χειροποίητο ξύλινο κουτί - κασετίνα με συρόμενο καπάκι που γράφει πάνω "Happy Mother's Day" και έχει μέσα αρωματικά σαπουνάκια. Αυτό το ξεχωριστό δώρο είναι κάτι που θα μείνει για πάντα στο σπίτι και θα δημιουργεί μοναδικές αναμνήσεις στην αγαπημένη σου μητέρα καθώς, το κουτί εκτός από διακοσμητικό ..
12.90€ 14.90€
Μονόκερος διακοσμητικό για τη μαμά με βραχιόλι Μονόκερος διακοσμητικό για τη μαμά με βραχιόλι
-17 %
Χειροποίητος ξύλινος μονόκερος ζωγραφισμένος που γράφει "Χρόνια Πολλά μαμά!" με βραχιόλι με ξύλινο στοιχείο. Ένα ιδιαίτερο διπλό δώρο για την γιορτή της πιο ξεχωριστής μαμάς που θα εντυπωσιάσει και θα δείξετε ότι την θυμηθήκατε και πόσο πολύ την αγαπάτε!..
19.90€ 23.90€
Κύκνος διακοσμητικό για τη μαμά Κύκνος διακοσμητικό για τη μαμά
-16 %
Χειροποίητος ξύλινος διακοσμητικός κύκνος ζωγραφισμένος που γράφει "Χρόνια Πολλά μαμά!". Ένα ιδιαίτερο δώρο για την γιορτή της πιο ξεχωριστής μαμάς που θα εντυπωσιάσει και θα δείξετε ότι την θυμηθήκατε και πόσο πολύ την αγαπάτε!..
21.00€ 24.90€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 71 (3 Σελ.)