ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
Το liebequeen #μένεισπιτι και σου κάνει 15% έκπτωση. Βάλε τον κωδικό stayhome στο checkout!

Καπέλα

Καπέλα

Καπέλο Aegina Καπέλο Aegina
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο καπέλο τύπου Παναμά ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο παπαγάλο. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικρές δια..
37.43€ 49.90€
Καπέλο Andros Καπέλο Andros
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο μαύρο καπέλο τύπου Παναμά ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο λουλούδια. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικρ..
37.43€ 49.90€
Καπέλο Astypalaia Καπέλο Astypalaia
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο καπέλο ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο πεταλούδες. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικρές διαφορές. Για π..
29.93€ 39.90€
Καπέλο Bride Καπέλο Bride
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο καπέλο καβουράκι με κορδέλα mexican style , φουντίτσες , για τις μέλλουσες νυφες αυτού του καλοκαιριού. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και..
29.93€ 39.90€
Καπέλο Corfu Καπέλο Corfu
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο μαύρο καπέλο τύπου Παναμά ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο ηλιοτρόπια. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικ..
37.43€ 49.90€
Καπέλο Crete Preveli Καπέλο Crete Preveli
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο καπέλο τύπου Παναμά ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο φοίνικες. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικρές διαφ..
29.93€ 39.90€
Καπέλο Crete Vai Καπέλο Crete Vai
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο καπέλο τύπου Παναμά ζωγραφισμένο στο χέρι που γράφει "I need a vacation"  με σχέδιο φοίνικα. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδ..
29.93€ 39.90€
Καπέλο Donousa Καπέλο Donousa
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο καπέλο καβουράκι ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο φοίνικες. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικρές διαφορέ..
29.93€ 39.90€
Καπέλο Hawaii Καπέλο Hawaii
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο καπέλο τύπου Παναμά ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο ανανάδες. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικρές δια..
37.43€ 49.90€
Καπέλο Ikaria Καπέλο Ikaria
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο καπέλο τύπου Παναμά ζωγραφισμένο στο χέρι και κορδέλα με πομ πομ. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικρές ..
37.43€ 49.90€
Καπέλο Ithaki Καπέλο Ithaki
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο καπέλο καβουράκι ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο φτερά. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικρές διαφορές. ..
29.93€ 39.90€
Καπέλο Karpathos Καπέλο Karpathos
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο καπέλο τύπου Παναμά ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο φτερό παγωνιού. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικρέ..
37.43€ 49.90€
Καπέλο Mykonos Καπέλο Mykonos
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο μαύρο καπέλο τύπου Παναμά ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικρές διαφορέ..
37.43€ 49.90€
Καπέλο Paros Καπέλο Paros
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο καπέλο τύπου Παναμά ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο μάτι και φτερό. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικρέ..
37.43€ 49.90€
Καπέλο Patmos Καπέλο Patmos
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο καπέλο καβουράκι ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο θάλασσα και γλάρος. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικρ..
29.93€ 39.90€
Καπέλο Paxoi Καπέλο Paxoi
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο καπέλο καβουράκι ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο φοινικόφυλλο. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικρές δια..
37.43€ 49.90€
Καπέλο Santorini Καπέλο Santorini
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο καπέλο ζωγραφισμένο στο χέρι με κορδέλα και σχέδιο μάτια. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικρές διαφορές..
29.93€ 39.90€
Καπέλο Schinousa Καπέλο Schinousa
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο καπέλο καβουράκι ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο κάκτους. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικρές διαφορές..
37.43€ 49.90€
Καπέλο Serifos Καπέλο Serifos
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο κόκκινο καπέλο τύπου Παναμά ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο χελιδόνια. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μι..
29.93€ 39.90€
Καπέλο Skiathos Καπέλο Skiathos
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο καπέλο τύπου Παναμά ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο μάτια. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικρές διαφορέ..
37.43€ 49.90€
Καπέλο Tinos Καπέλο Tinos
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο καπέλο τύπου Παναμά ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο φτερά. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικρές διαφορέ..
37.43€ 49.90€
Καπέλο παιδικό Tropical Καπέλο παιδικό Tropical
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο καπέλο παιδικό ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο λουλουδάκια. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένα στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Τα παιδικά καπέλα έχουν λάστιχο ώστε στηρίζεται καλύτερα στο κεφάλι του πα..
29.93€ 39.90€
Καπέλο παιδικό Γοργόνα Καπέλο παιδικό Γοργόνα
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο καπέλο παιδικό ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο γοργόνα "Be mermaid" . Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένα στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Τα παιδικά καπέλα έχουν λάστιχο ώστε στηρίζεται καλύτερα στο κεφ..
29.93€ 39.90€
Καπέλο παιδικό Κύκνος Καπέλο παιδικό Κύκνος
Νέο -25 %
Χειροποίητο ψάθινο καπέλο παιδικό ζωγραφισμένο στο χέρι, με σχέδιο κύκνος και το ονοματάκι που επιθυμείτε. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένα στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Τα παιδικά καπέλα έχουν λάστιχο ώστε στηρίζεται ..
29.93€ 39.90€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 26 (2 Σελ.)