ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
Το liebequeen #μένεισπιτι και σου κάνει 15% έκπτωση. Βάλε τον κωδικό stayhome στο checkout!

Καπέλα

Καπέλα

Καπέλο Aegean εκρού Καπέλο Aegean εκρού
Νέο -25 %
Χειροποίητο ψάθινο εκρού καπέλο τύπου Παναμά ζωγραφισμένο στο χέρι. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικρές διαφορές. Για περ..
44.93€ 59.90€
Καπέλο λευκό Folegandros Καπέλο λευκό Folegandros
Νέο -25 %
Χειροποίητο ψάθινο λευκό καπέλο τύπου Παναμά ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο μάτι μπόχο. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μι..
44.93€ 59.90€
Καπέλο μαύρο Skyros Καπέλο μαύρο Skyros
Νέο -25 %
Χειροποίητο ψάθινο μαύρο καπέλο τύπου Παναμά ζωγραφισμένο στο χέρι. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικρές διαφορές. Για περ..
44.93€ 59.90€
Καπέλο μπέζ Kythnos Καπέλο μπέζ Kythnos
Νέο -25 %
Χειροποίητο ψάθινο μπέζ καπέλο τύπου Παναμά ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο μάτι μπόχο. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικ..
37.43€ 49.90€
Καπέλο Aegina εκρού Καπέλο Aegina εκρού
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο εκρού καπέλο τύπου Παναμά ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο παπαγάλο. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικρ..
37.43€ 49.90€
Καπέλο Andros λευκό Καπέλο Andros λευκό
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο λευκό καπέλο τύπου Παναμά ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο λουλούδια. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικρ..
37.43€ 49.90€
Καπέλο εκρού Astypalaia Καπέλο εκρού Astypalaia
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο εκρού καπέλο ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο πεταλούδες. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικρές διαφορές...
29.93€ 39.90€
Καπέλο εκρού Bride Καπέλο εκρού Bride
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο εκρού καπέλο καβουράκι με κορδέλα mexican style , φουντίτσες , για τις μέλλουσες νυφες αυτού του καλοκαιριού. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό..
29.93€ 39.90€
Καπέλο εκρού Donousa Καπέλο εκρού Donousa
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο εκρού καπέλο καβουράκι ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο φοίνικες. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικρές δ..
29.93€ 39.90€
Καπέλο εκρού Ikaria Καπέλο εκρού Ikaria
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο εκρού καπέλο τύπου Παναμά ζωγραφισμένο στο χέρι και κορδέλα με πομ πομ. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μ..
37.43€ 49.90€
Καπέλο εκρού Ithaki Καπέλο εκρού Ithaki
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο εκρού καπέλο καβουράκι ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο φτερά. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικρές διαφ..
29.93€ 39.90€
Καπέλο εκρού Paros Καπέλο εκρού Paros
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο εκρού καπέλο τύπου Παναμά ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο μάτι και φτερό. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν..
37.43€ 49.90€
Καπέλο εκρού Patmos Καπέλο εκρού Patmos
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο εκρού καπέλο καβουράκι ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο θάλασσα και γλάρος. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχου..
29.93€ 39.90€
Καπέλο εκρού Santorini Καπέλο εκρού Santorini
-25 %
Χειροποίητο εκρού ψάθινο καπέλο ζωγραφισμένο στο χέρι με κορδέλα και σχέδιο μάτια. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικρές δι..
29.93€ 39.90€
Καπέλο κόκκινο Serifos Καπέλο κόκκινο Serifos
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο κόκκινο καπέλο τύπου Παναμά ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο χελιδόνια. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μι..
29.93€ 39.90€
Καπέλο λευκό Crete Preveli Καπέλο λευκό Crete Preveli
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο λευκό καπέλο τύπου Παναμά ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο φοίνικες. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικρέ..
29.93€ 39.90€
Καπέλο λευκό Hawaii Καπέλο λευκό Hawaii
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο λευκό καπέλο τύπου Παναμά ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο ανανάδες. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικρ..
37.43€ 49.90€
Καπέλο λευκό Karpathos Καπέλο λευκό Karpathos
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο λευκό καπέλο τύπου Παναμά ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο φτερό παγωνιού. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν..
37.43€ 49.90€
Καπέλο λευκό Paxoi Καπέλο λευκό Paxoi
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο λευκό καπέλο καβουράκι ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο φοινικόφυλλο. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικρ..
37.43€ 49.90€
Καπέλο λευκό Skiathos Καπέλο λευκό Skiathos
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο λευκό καπέλο τύπου Παναμά ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο μάτια. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικρές δ..
37.43€ 49.90€
Καπέλο λευκό Tinos Καπέλο λευκό Tinos
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο λευκό καπέλο τύπου Παναμά ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο φτερά. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικρές δ..
37.43€ 49.90€
Καπέλο μαύρο Corfu Καπέλο μαύρο Corfu
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο μαύρο καπέλο τύπου Παναμά ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο ηλιοτρόπια. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικ..
37.43€ 49.90€
Καπέλο μαύρο Mykonos Καπέλο μαύρο Mykonos
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο μαύρο καπέλο τύπου Παναμά ζωγραφισμένο στο χέρι με σχέδιο. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτό ενδέχεται να υπάρχουν μικρές διαφορέ..
37.43€ 49.90€
Καπέλο μπέζ Crete Vai Καπέλο μπέζ Crete Vai
-25 %
Χειροποίητο ψάθινο μπέζ καπέλο τύπου Παναμά ζωγραφισμένο στο χέρι που γράφει "I need a vacation"  με σχέδιο φοίνικα. Το καπέλα είναι από 100% χαρτόψαθο, έχει λάστιχο που μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος και είναι ζωγραφισμένο στο χέρι απο αδιάβροχα χρώματα. Κάθε καπέλο είναι μοναδικό και γι'αυτ..
29.93€ 39.90€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 30 (2 Σελ.)