ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Celfie and Co

Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - a11 50 τμχ Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - a11 50 τμχ
Hot -9 %
Brand: Celfie and Co
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια από την Celfie and Co, σε λαδί απόχρωση με χρυσές λεπτομέρειες και σταυρό. Η Celfie and Co είναι μια εταιρία η οποία εξειδικεύεται σε χειροποίητες δημιουργίες και συγκεκριμένα στα μαρτυρικά. Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία και ίσως τα χρώματα να διαφέρουν λ..
59.00€ 65.00€
Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - a13 50 τμχ Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - a13 50 τμχ
-9 %
Brand: Celfie and Co
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια από την Celfie and Co, με χάντρες miyuki ημιδιάφανες, σταυρό και λαδί κλείσιμο. Η Celfie and Co είναι μια εταιρία η οποία εξειδικεύεται σε χειροποίητες δημιουργίες και συγκεκριμένα στα μαρτυρικά. Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία και ίσως τα χρώματα να διαφέρ..
65.00€ 71.50€
Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - a15 50 τμχ Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - a15 50 τμχ
Hot -9 %
Brand: Celfie and Co
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια από την Celfie and Co, με λαδί κορδόνι, καφέ ροδέλα σταυρό και χάντρα σε ασημί απόχρωση. Η Celfie and Co είναι μια εταιρία η οποία εξειδικεύεται σε χειροποίητες δημιουργίες και συγκεκριμένα στα μαρτυρικά. Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία και ίσως τα χρώματα ..
55.00€ 60.50€
Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - a16 50 τμχ Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - a16 50 τμχ
-9 %
Brand: Celfie and Co
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια από την Celfie and Co, με χάντρες miyuki λαδί, σταυρό, μπέζ ροδέλα και τρίχρωμο ύφασμα. Η Celfie and Co είναι μια εταιρία η οποία εξειδικεύεται σε χειροποίητες δημιουργίες και συγκεκριμένα στα μαρτυρικά. Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία και ίσως τα χρώματα ν..
59.00€ 65.00€
Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - a18 50 τμχ Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - a18 50 τμχ
Hot -9 %
Brand: Celfie and Co
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια από την Celfie and Co, με λαδί ύφασμα, σταυρό και καφέ χάντρες. Η Celfie and Co είναι μια εταιρία η οποία εξειδικεύεται σε χειροποίητες δημιουργίες και συγκεκριμένα στα μαρτυρικά. Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία και ίσως τα χρώματα να διαφέρουν λίγο στην πρ..
59.00€ 65.00€
Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - a20 50 τμχ Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - a20 50 τμχ
Hot -11 %
Brand: Celfie and Co
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια από την Celfie and Co, με ελαστικό γκρι – μπεζ ή σομόν κορδόνι και σταυρό. Η Celfie and Co είναι μια εταιρία η οποία εξειδικεύεται σε χειροποίητες δημιουργίες και συγκεκριμένα στα μαρτυρικά. Σε περίπτωση που υπάρχει έλλειψη κάποιου υλικού θα ενημερωθείτε ώστε να αντ..
49.00€ 55.00€
Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - F87 50 τμχ Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - F87 50 τμχ
-9 %
Brand: Celfie and Co
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια από την Celfie and Co, με χρωματιστές χάντρες και ιβουάρ σταυρό. Η Celfie and Co είναι μια εταιρία η οποία εξειδικεύεται σε χειροποίητες δημιουργίες και συγκεκριμένα στα μαρτυρικά. Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία και ίσως τα χρώματα να διαφέρουν λίγο στην π..
39.00€ 43.00€
Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - F89 50 τμχ Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - F89 50 τμχ
Hot -9 %
Brand: Celfie and Co
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια από την Celfie and Co, με καφέ κορδόνι, καφέ χάντρα, μπλε σταυρό και γαλάζια miyuki. Η Celfie and Co είναι μια εταιρία η οποία εξειδικεύεται σε χειροποίητες δημιουργίες και συγκεκριμένα στα μαρτυρικά. Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία και ίσως τα χρώματα να δ..
39.00€ 43.00€
Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - F91 50 τμχ Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - F91 50 τμχ
-9 %
Brand: Celfie and Co
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια από την Celfie and Co, με καφέ κορδόνι, λευκό σταυρό και γαλάζια ροδέλα. Η Celfie and Co είναι μια εταιρία η οποία εξειδικεύεται σε χειροποίητες δημιουργίες και συγκεκριμένα στα μαρτυρικά. Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία και ίσως τα χρώματα να διαφέρουν λίγ..
39.00€ 43.00€
Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - F92 50 τμχ Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - F92 50 τμχ
Hot -9 %
Brand: Celfie and Co
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια από την Celfie and Co, με ροζ κορδόνι, λευκό σταυρό, ροζ πέρλα και φιόγκο απο ροζ και βεραμάν δαντέλα. Η Celfie and Co είναι μια εταιρία η οποία εξειδικεύεται σε χειροποίητες δημιουργίες και συγκεκριμένα στα μαρτυρικά. Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία και ίσ..
39.00€ 43.00€
Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - F94 50 τμχ Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - F94 50 τμχ
-9 %
Brand: Celfie and Co
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια από την Celfie and Co, με κρόσι ιβουάρ, σομόν σταυρό και βεραμάν χάντρα. Η Celfie and Co είναι μια εταιρία η οποία εξειδικεύεται σε χειροποίητες δημιουργίες και συγκεκριμένα στα μαρτυρικά. Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία και ίσως τα χρώματα να διαφέρουν λίγ..
39.00€ 43.00€
Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - F96 50 τμχ Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - F96 50 τμχ
Hot -13 %
Brand: Celfie and Co
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια από την Celfie and Co, με βεραμάν κορδόνι, σομόν σταυρό, πέρλες και φιογκάκι δαντέλα. Η Celfie and Co είναι μια εταιρία η οποία εξειδικεύεται σε χειροποίητες δημιουργίες και συγκεκριμένα στα μαρτυρικά. Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία και ίσως τα χρώματα να ..
35.00€ 40.00€
Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - FL03 50 τμχ Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - FL03 50 τμχ
-9 %
Brand: Celfie and Co
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια από την Celfie and Co, βραχιόλι με memory, μπλε φούντα, φλουρί και ξύλινο σταυρό. Η Celfie and Co είναι μια εταιρία η οποία εξειδικεύεται σε χειροποίητες δημιουργίες και συγκεκριμένα στα μαρτυρικά. Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία και ίσως τα χρώματα να διαφ..
59.00€ 64.90€
Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - FL06 50 τμχ Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - FL06 50 τμχ
-9 %
Brand: Celfie and Co
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια από την Celfie and Co, βραχιόλι με δίχρωμο μπλε-άσπρο κορδόνι, μπλε φούντα, επιχρυσωμένο σταυρό και φλουρί. Η Celfie and Co είναι μια εταιρία η οποία εξειδικεύεται σε χειροποίητες δημιουργίες και συγκεκριμένα στα μαρτυρικά. Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία κ..
75.00€ 82.50€
Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - FL09 50 τμχ Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - FL09 50 τμχ
-9 %
Brand: Celfie and Co
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια από την Celfie and Co, με μοτίφ μάτι και επιχρυσωμένο σταυρό. Η Celfie and Co είναι μια εταιρία η οποία εξειδικεύεται σε χειροποίητες δημιουργίες και συγκεκριμένα στα μαρτυρικά. Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία και ίσως τα χρώματα να διαφέρουν λίγο στην πραγ..
120.00€ 132.00€
Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - FL11 50 τμχ Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - FL11 50 τμχ
-9 %
Brand: Celfie and Co
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια από την Celfie and Co, με διπλό ταμπά-χρυσό κορδόνι, κοχύλι, φλουρί και επιχρυσωμένο σταυρό. Η Celfie and Co είναι μια εταιρία η οποία εξειδικεύεται σε χειροποίητες δημιουργίες και συγκεκριμένα στα μαρτυρικά. Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία και ίσως τα χρώμ..
65.00€ 71.50€
Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - FL15 50 τμχ Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - FL15 50 τμχ
-9 %
Brand: Celfie and Co
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια από την Celfie and Co, με μπρονζέ αιματίτη σταυρό και επιχρυσωμένο περίγραμμα ματιού με μπλε μάτι. Η Celfie and Co είναι μια εταιρία η οποία εξειδικεύεται σε χειροποίητες δημιουργίες και συγκεκριμένα στα μαρτυρικά. Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία και ίσως τ..
120.00€ 132.00€
Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - FL17 50 τμχ Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - FL17 50 τμχ
-9 %
Brand: Celfie and Co
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια από την Celfie and Co, με μοτίφ πλακέτα σε ασημί απόχρωση, σταυρό, πέρλα και ιβουάρ χάντρα μιγιούκι. Η Celfie and Co είναι μια εταιρία η οποία εξειδικεύεται σε χειροποίητες δημιουργίες και συγκεκριμένα στα μαρτυρικά. Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία και ίσως..
65.00€ 71.50€
Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - FL18 50 τμχ Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - FL18 50 τμχ
-9 %
Brand: Celfie and Co
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια από την Celfie and Co,  βραχιόλι memory με πέρλες και σταυρό κωνσταντινάτο. Η Celfie and Co είναι μια εταιρία η οποία εξειδικεύεται σε χειροποίητες δημιουργίες και συγκεκριμένα στα μαρτυρικά. Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία και ίσως τα χρώματα να διαφέρουν ..
110.00€ 121.00€
Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - FL20 50 τμχ Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - FL20 50 τμχ
-9 %
Brand: Celfie and Co
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια από την Celfie and Co,  βραχιόλι memory με λευκή φούντα, κρύσταλλα και επιχρυσωμένο σταυρό. Η Celfie and Co είναι μια εταιρία η οποία εξειδικεύεται σε χειροποίητες δημιουργίες και συγκεκριμένα στα μαρτυρικά. Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία και ίσως τα χρώμα..
79.00€ 86.90€
Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - FL23 50 τμχ Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - FL23 50 τμχ
-9 %
Brand: Celfie and Co
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια από την Celfie and Co,  με λευκό κορδόνι, μοτίφ αστέρι και επιχρυσωμένο σταυρό. Η Celfie and Co είναι μια εταιρία η οποία εξειδικεύεται σε χειροποίητες δημιουργίες και συγκεκριμένα στα μαρτυρικά. Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία και ίσως τα χρώματα να διαφέρ..
79.00€ 86.90€
Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - FL25 50 τμχ Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - FL25 50 τμχ
-9 %
Brand: Celfie and Co
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια από την Celfie and Co,  με λευκό κορδόνι και διάφανο ακρυλικό σταυρό. Η Celfie and Co είναι μια εταιρία η οποία εξειδικεύεται σε χειροποίητες δημιουργίες και συγκεκριμένα στα μαρτυρικά. Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία και ίσως τα χρώματα να διαφέρουν λίγο σ..
49.00€ 53.90€
Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - FL27 50 τμχ Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - FL27 50 τμχ
-9 %
Brand: Celfie and Co
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια από την Celfie and Co,  με μοτιφ μάτι με γκλίττερ και επιχρυσωμένο σταυρό στο τελείωμα. Η Celfie and Co είναι μια εταιρία η οποία εξειδικεύεται σε χειροποίητες δημιουργίες και συγκεκριμένα στα μαρτυρικά. Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία και ίσως τα χρώματα ν..
145.00€ 159.50€
Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - FL29 50 τμχ Μαρτυρικά βραχιολάκια Celfie and Co - FL29 50 τμχ
-9 %
Brand: Celfie and Co
Χειροποίητα μαρτυρικά βραχιολάκια από την Celfie and Co, βραχιόλι memory με λιλά-μπρονζέ-ροζ μιγιούκι, μοτίφ επιχρυσωμένη καρδιά και φίλντισι σταυρό. Η Celfie and Co είναι μια εταιρία η οποία εξειδικεύεται σε χειροποίητες δημιουργίες και συγκεκριμένα στα μαρτυρικά. Οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξε..
75.00€ 82.50€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 160 (7 Σελ.)