ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Διακοσμητικά Φωτιζόμενα LED

Διακοσμητικά Φωτιζόμενα LED

Εδώ θα δείτε την συλλογή μας από φωτιζόμενα με Led διακοσμητικά για το παιδικό δωμάτιο! Καδράκια, πίνακες, κρεμαστά αλλά και επιτραπέζια φωτιζόμενα διακοσμητικά για να γλυκάνουν με το ζεστό φως τους το δωμάτιο του παιδιού σας!
Καδράκι φωτιζόμενο LED αστέρι με όνομα - ροζ Καδράκι φωτιζόμενο LED αστέρι με όνομα - ροζ
-10 % Εξαντλήθηκε
Καδράκι σε ροζ χρώμα, με χαραγμένο λογότυπο σε γκρι αστέρι και φωτάκια LED για να διακοσμήσετε τον τοίχο του δωματίου του μωρού σας και να δώσετε μια ευχάριστη και ήρεμη ατμόσφαιρα. Συμπληρώστε το όνομα του παιδιού σας στο ειδικό πεδίο παραγγελίας το οποίο θα γραφτεί σε έξτρα αστεράκι μέσα στο καδρά..
22.50€ 25.00€
Κάδρο personalised με φωτάκια led Μονόγραμμα ροζ Κάδρο personalised με φωτάκια led Μονόγραμμα ροζ
-17 %
Χειροποίητο κάδρο personalised με το μονόγραμμα που επιθυμείτε σε ροζ χρώμα. Το κάδρο είναι ξύλινο και φωτίζεται εσωτερικά με φωτάκια led μπαταρίας. Το κάδρο έχει υποδοχή στο πίσω μέρος για να μπορείτε να το κρεμάσετε στον τοίχο εάν επιθυμείτε...
24.90€ 29.90€
Κάδρο personalised με φωτάκια led Μονόγραμμα σιέλ Κάδρο personalised με φωτάκια led Μονόγραμμα σιέλ
-17 %
Χειροποίητο κάδρο personalised με το μονόγραμμα που επιθυμείτε σε σιελ χρώμα. Το κάδρο είναι ξύλινο και φωτίζεται εσωτερικά με φωτάκια led μπαταρίας. Το κάδρο έχει υποδοχή στο πίσω μέρος για να μπορείτε να το κρεμάσετε στον τοίχο εάν επιθυμείτε...
24.90€ 29.90€
Κάδρο με φωτάκια led συννεφάκι αερόστατο Κάδρο με φωτάκια led συννεφάκι αερόστατο
-14 %
Χειροποίητο κάδρο ξύλινο σε σχήμα συννεφάκι με θέμα το αερόστατο. Το κάδρο είναι ξύλινο και φωτίζεται εσωτερικά απο φωτάκια led μπαταρίας. Το κάδρο έχει σχοινάκι στο πίσω μέρος του για να το κρεμάσετε στον τοίχο ή όπου επιθυμείτε...
59.90€ 69.90€
Χειροποίητο αστέρι ξύλινο Μικρός πρίγκιπας με φωτάκια led Χειροποίητο αστέρι ξύλινο Μικρός πρίγκιπας με φωτάκια led
-11 %
Χειροποίητο αστέρι ξύλινο με το μικρό πρίγκηπα και τον καλύτερο φίλο, την αλεπού ζωγραφισμένα στο χέρι. Το αστέρι φωτίζεται εσωτερικά με φωτάκια led μπαταρίας. Επίσης, έχει υποδοχή στο πίσω μέρος για να μπορείτε να το κρεμάσετε στον τοίχο εάν επιθυμείτε...
29.90€ 33.50€
Χειροποίητο σύννεφο Mary Poppins με φωτάκια led Χειροποίητο σύννεφο Mary Poppins με φωτάκια led
-11 %
Χειροποίητο σύννεφο ξύλινο με τη Mary Poppins ζωγραφισμένη στο χέρι. Το σύνεφο φωτίζεται εσωτερικά με φωτάκια led μπαταρίας. Επίσης, έχει υποδοχή στο πίσω μέρος για να μπορείτε να το κρεμάσετε στον τοίχο εάν επιθυμείτε...
29.90€ 33.50€
 Φωτιζόμενο κάδρο με LED Μαίρη Πόπινς - Ροζ  Φωτιζόμενο κάδρο με LED Μαίρη Πόπινς - Ροζ
-27 %
Χειροποίητο ξύλινο φωτιζόμενο κάδρο με θέμα Μαίρη Πόπινς σε ροζ χρώμα που φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια led με μπαταρία. Ένα διακοσμητικό παιδικού δωματίου βγαλμένο μέσα από διάσημες ηρωίδες! Το κάδρο έχει υποδοχή στο πίσω μέρος του για να το κρεμάσετε στον τοίχο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και ..
39.90€ 54.90€
Κάδρο Personalised με λαμπάκια LED Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων Κάδρο Personalised με λαμπάκια LED Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων
-16 %
Χειροποίητο κάδρο personalised με θέμα την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων. Το κάδρο είναι ξύλινο και φωτίζεται εσωτερικά απο φωτάκια led μπαταρίας. Γράψτε το όνομα του παιδιού που θέλετε να το κάνετε δώρο και διακοσμήστε το δωμάτιο του με αυτο το πολύ ξεχωριστό προϊόν. Το κάδρο έχει δύο υποδοχές στο πί..
74.90€ 88.90€
Κάδρο με φωτάκια led συννεφάκι νεράϊδα Κάδρο με φωτάκια led συννεφάκι νεράϊδα
-14 %
Χειροποίητο κάδρο ξύλινο σε σχήμα συννεφάκι με θέμα τη φεγγαρονεράιδα. Το κάδρο είναι ξύλινο και φωτίζεται εσωτερικά απο φωτάκια led μπαταρίας. Το κάδρο έχει σχοινάκι στο πίσω μέρος του για να το κρεμάσετε στον τοίχο ή όπου επιθυμείτε...
59.90€ 69.90€
Φωτιζόμενο κάδρο με LED Sarah Kay Φωτιζόμενο κάδρο με LED Sarah Kay
-20 %
Χειροποίητο ξύλινο φωτιζόμενο κάδρο με θέμα την Sarah Kay που φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια led με μπαταρία. Ένα διακοσμητικό παιδικού δωματίου εμπνευσμένο μέσα από μικρές ηρωίδες! Το κάδρο έχει υποδοχή στο πίσω μέρος του για να το κρεμάσετε στον τοίχο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και οι μπαταρίε..
39.90€ 49.90€
Φωτιζόμενο κάδρο με LED Transformers Φωτιζόμενο κάδρο με LED Transformers
-20 %
Χειροποίητο ξύλινο φωτιζόμενο κάδρο με θέμα Transformers που φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια led με μπαταρία. Ένα διακοσμητικό παιδικού δωματίου για όσους λατρεύουν τα ξεχωριστά αυτά ρομπότ! Το κάδρο έχει υποδοχή στο πίσω μέρος του για να το κρεμάσετε στον τοίχο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και οι ..
39.90€ 49.90€
Φωτιζόμενο κάδρο με LED Αρκουδάκι Φωτιζόμενο κάδρο με LED Αρκουδάκι
-22 %
Χειροποίητο ξύλινο φωτιζόμενο κάδρο με θέμα Αρκουδάκι που φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια led με μπαταρία. Ένα διακοσμητικό παιδικού δωματίου βγαλμένο μέσα από γλυκά παιχνιδάκια! Το κάδρο έχει υποδοχή στο πίσω μέρος του για να το κρεμάσετε στον τοίχο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και οι μπαταρίες γι..
34.90€ 44.90€
Φωτιζόμενο κάδρο με LED Αρκουδάκι Πάντα Φωτιζόμενο κάδρο με LED Αρκουδάκι Πάντα
-24 %
Χειροποίητο ξύλινο φωτιζόμενο κάδρο με θέμα Αρκουδάκι πάντα που φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια led με μπαταρία. Ένα διακοσμητικό παιδικού δωματίου βγαλμένο μέσα από δάσος μπαμπού! Το κάδρο έχει υποδοχή στο πίσω μέρος του για να το κρεμάσετε στον τοίχο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και οι μπαταρίες ..
37.90€ 49.90€
Φωτιζόμενο κάδρο με LED Γοργόνα Φωτιζόμενο κάδρο με LED Γοργόνα
-22 %
Χειροποίητο ξύλινο φωτιζόμενο κάδρο με θέμα Γοργόνα που φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια led με μπαταρία. Ένα διακοσμητικό παιδικού δωματίου βγαλμένο μέσα από τους ωκεανούς! Το κάδρο έχει υποδοχή στο πίσω μέρος του για να το κρεμάσετε στον τοίχο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και οι μπαταρίες για τα φ..
34.90€ 44.90€
Φωτιζόμενο κάδρο με LED Δεινόσαυρος Φωτιζόμενο κάδρο με LED Δεινόσαυρος
-22 %
Χειροποίητο ξύλινο φωτιζόμενο κάδρο με θέμα Δεινόσαυρος που φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια led με μπαταρία. Ένα διακοσμητικό παιδικού δωματίου βγαλμένο μέσα από προϊστορία! Το κάδρο έχει υποδοχή στο πίσω μέρος του για να το κρεμάσετε στον τοίχο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και οι μπαταρίες για τα ..
34.90€ 44.90€
Φωτιζόμενο κάδρο με LED Διάστημα Φωτιζόμενο κάδρο με LED Διάστημα
-20 %
Χειροποίητο ξύλινο φωτιζόμενο κάδρο με θέμα Διάστημα που φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια led με μπαταρία. Ένα διακοσμητικό παιδικού δωματίου για τους μικρούς μας φίλους που λατρεύουν το διάστημα! Το κάδρο έχει υποδοχή στο πίσω μέρος του για να το κρεμάσετε στον τοίχο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται κα..
39.90€ 49.90€
Φωτιζόμενο κάδρο με LED Ζώα του Δάσους Φωτιζόμενο κάδρο με LED Ζώα του Δάσους
-22 %
Χειροποίητο ξύλινο φωτιζόμενο κάδρο με θέμα Ζώα του Δάσους που φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια led με μπαταρία. Ένα διακοσμητικό παιδικού δωματίου για όσους λατρεύουν τα Ζώα του Δάσους! Το κάδρο έχει υποδοχή στο πίσω μέρος του για να το κρεμάσετε στον τοίχο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και οι μπατα..
34.90€ 44.90€
Φωτιζόμενο κάδρο με LED Καρουζέλ Φωτιζόμενο κάδρο με LED Καρουζέλ
-22 %
Χειροποίητο ξύλινο φωτιζόμενο κάδρο με θέμα Καρουζέλ που φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια led με μπαταρία. Ένα διακοσμητικό παιδικού δωματίου βγαλμένο μέσα από λούνα παρκ! Το κάδρο έχει υποδοχή στο πίσω μέρος του για να το κρεμάσετε στον τοίχο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και οι μπαταρίες για τα φωτ..
34.90€ 44.90€
Φωτιζόμενο κάδρο με LED Κοκκινοσκουφίτσα Φωτιζόμενο κάδρο με LED Κοκκινοσκουφίτσα
-22 %
Χειροποίητο ξύλινο φωτιζόμενο κάδρο με θέμα την Κοκκινοσκουφίτσα που φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια led με μπαταρία. Ένα διακοσμητικό παιδικού δωματίου βγαλμένο μέσα από παραμύθια! Το κάδρο έχει υποδοχή στο πίσω μέρος του για να το κρεμάσετε στον τοίχο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και οι μπαταρίες..
34.90€ 44.90€
Φωτιζόμενο κάδρο με LED Λαίδη Φωτιζόμενο κάδρο με LED Λαίδη
-20 %
Χειροποίητο ξύλινο φωτιζόμενο κάδρο με θέμα την γατούλα Λαίδη που φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια led με μπαταρία. Ένα διακοσμητικό παιδικού δωματίου βγαλμένο μέσα από παραμύθια! Το κάδρο έχει υποδοχή στο πίσω μέρος του για να το κρεμάσετε στον τοίχο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και οι μπαταρίες γι..
39.90€ 49.90€
Φωτιζόμενο κάδρο με LED Μαίρη Πόπινς - Ιπτάμενη Φωτιζόμενο κάδρο με LED Μαίρη Πόπινς - Ιπτάμενη
-20 %
Χειροποίητο ξύλινο φωτιζόμενο κάδρο σε ροζ αποχρώσεις με θέμα την Μαίρη Πόπινς που φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια led, με μπαταρία. Ένα διακοσμητικό παιδικού δωματίου βγαλμένο μέσα από φανταστικές ιστορίες! Το κάδρο έχει υποδοχή στο πίσω μέρος του για να το κρεμάσετε στον τοίχο. Στην τιμή συμπεριλα..
39.90€ 49.90€
Φωτιζόμενο κάδρο με LED Μαίρη Πόπινς - Κόκκινη Φωτιζόμενο κάδρο με LED Μαίρη Πόπινς - Κόκκινη
-27 %
Χειροποίητο ξύλινο φωτιζόμενο κάδρο με θέμα Μαίρη Πόπινς σε κόκκινο χρώμα που φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια led με μπαταρία. Ένα διακοσμητικό παιδικού δωματίου βγαλμένο μέσα από διάσημες ηρωίδες! Το κάδρο έχει υποδοχή στο πίσω μέρος του για να το κρεμάσετε στον τοίχο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται ..
39.90€ 54.90€
Φωτιζόμενο κάδρο με LED Μικρός Πρίγκιπας - Αλεπού Φωτιζόμενο κάδρο με LED Μικρός Πρίγκιπας - Αλεπού
-14 %
Χειροποίητο ξύλινο φωτιζόμενο κάδρο με θέμα Μικρός Πρίγκιπας με την αλεπού που φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια led με μπαταρία. Ένα διακοσμητικό παιδικού δωματίου βγαλμένο μέσα από παραμύθια! Το κάδρο έχει υποδοχή στο πίσω μέρος του για να το κρεμάσετε στον τοίχο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και οι..
49.90€ 57.90€
Φωτιζόμενο κάδρο με LED Μικρός Πρίγκιπας - Αστέρι Φωτιζόμενο κάδρο με LED Μικρός Πρίγκιπας - Αστέρι
-17 %
Χειροποίητο ξύλινο φωτιζόμενο κάδρο με θέμα Μικρός Πρίγκιπας αστέρι που φωτίζεται εσωτερικά από φωτάκια led με μπαταρία. Ένα διακοσμητικό παιδικού δωματίου βγαλμένο μέσα από παραμύθια! Το κάδρο έχει υποδοχή στο πίσω μέρος του για να το κρεμάσετε στον τοίχο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και οι μπαταρ..
54.90€ 65.90€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 41 (2 Σελ.)