ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
Νέο Liebequeen Delivery 3€ εντός Αττικής, ανεξαρτήτου βάρους και δωρεάν η αντικαταβολή / Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 80€ σε όλη την Ελλάδα.

Δώρα για Νεογέννητο

Δώρα για Νεογέννητο

Κάδρο μινιατουροθήκη ξύλινο σπίτι σιελ αερόστατο Κάδρο μινιατουροθήκη ξύλινο σπίτι σιελ αερόστατο
-10 %
Χειροποίητη μινιατουροθήκη - σπίτι ξύλινη ζωγραφισμένη στο χέρι με θέμα αερόστατο και σύννεφο σε σιελ χρώμα. Διακοσμήστε το παιδικό δωμάτιο με αυτή την πρωτότυπη μινιατουριθήκη που γράφει "Dream big little one". Η μινιατουριθήκη έχει υποδοχή στο πίσω μέρος της για να κρεμιέται στον τοίχο...
34.90€ 38.90€
Σαλιάρα και σελτεδάκι για κοριτσάκι με σπιτάκι πεταλούδα Σαλιάρα και σελτεδάκι για κοριτσάκι με σπιτάκι πεταλούδα
-12 %
Σαλιάρα και σελτεδάκι, για κοριτσάκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε ρόζ χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Η σαλιάρα πάει σέτ με χειροποίητο διακοσμητικό κουτάκι σε σχέδιο πεταλούδας. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση α..
32.85€ 37.50€
Φορμάκι εσώρουχο για αγοράκι με τσαντάκι πλάτης Mum Dad Φορμάκι εσώρουχο για αγοράκι με τσαντάκι πλάτης Mum Dad
-14 %
Φορμάκι εσώρουχο Bebe Cooney με μεταξοτυπία, για αγοράκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε λευκό χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Το φορμάκι πάει σέτ με χειροποίητο τσαντάκι πλάτης σε σχέδιο με έξυπνο μηνυματάκι που γράφει "You are the dearest Mum and Dad in the world". Το τσαντάκι μπορεί να φορεθεί με π..
19.66€ 22.90€
Φορμάκι εσώρουχο για αγοράκι με τσαντάκι πλάτης αστεράκι Φορμάκι εσώρουχο για αγοράκι με τσαντάκι πλάτης αστεράκι
-16 %
Φορμάκι εσώρουχο Bebe Cooney με μεταξοτυπία, για αγοράκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε σιέλ χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Το φορμάκι πάει σέτ με χειροποίητο τσαντάκι πλάτης σε σχέδιο αστεράκι. Το τσαντάκι μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους μιας και υπάρχει η δυνατότητα να αυξομειώνεται το μέγεθο..
20.62€ 24.50€
Φορμάκι εσώρουχο για κοριτσάκι με σπιτάκι πεταλούδα Φορμάκι εσώρουχο για κοριτσάκι με σπιτάκι πεταλούδα
-9 %
Φορμάκι εσώρουχο Bebe Cooney με μεταξοτυπία, για κοριτσάκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε σομόν χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Το φορμάκι πάει σέτ με χειροποίητο διακοσμητικό σπιτάκι σε σχέδιο πεταλούδας...
43.90€ 48.00€
Φορμάκι εσώρουχο για κοριτσάκι με τσαντάκι πλάτης Daddy Mommy Φορμάκι εσώρουχο για κοριτσάκι με τσαντάκι πλάτης Daddy Mommy
-14 %
Φορμάκι εσώρουχο Bebe Cooney με μεταξοτυπία, για κοριτσάκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε λευκό χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Το φορμάκι πάει σέτ με χειροποίητο τσαντάκι πλάτης σε σχέδιο με έξυπνο μηνυματάκι που γράφει " I'm my daddy's girl and my mummy's world". Το τσαντάκι μπορεί να φορεθεί με πο..
19.66€ 22.90€
Φορμάκι εσώρουχο για κοριτσάκι με τσαντάκι πλάτης αστέρι Φορμάκι εσώρουχο για κοριτσάκι με τσαντάκι πλάτης αστέρι
-16 %
Φορμάκι εσώρουχο Bebe Cooney με μεταξοτυπία, για κοριτσάκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε ρόζ χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Το φορμάκι πάει σέτ με χειροποίητο τσαντάκι πλάτης σε σχέδιο αστεριού. Το μέγεθος της τσάντας α..
20.85€ 24.90€
Φορμάκι εσώρουχο για κοριτσάκι με τσαντάκι πλάτης μονόκερο Φορμάκι εσώρουχο για κοριτσάκι με τσαντάκι πλάτης μονόκερο
-14 %
Φορμάκι εσώρουχο Bebe Cooney με μεταξοτυπία, για κοριτσάκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε ρόζ χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Το φορμάκι πάει σέτ με χειροποίητο τσαντάκι πλάτης σε σχέδιο μονόκερου. Το τσαντάκι μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους μιας και υπάρχει η δυνατότητα να αυξομειώνεται το μέγε..
19.66€ 22.90€
Φορμάκι εσώρουχο Bebe Cooney με μεταξοτυπία, για κοριτσάκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε λευκό χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Το φορμάκι πάει σέτ με χειροποίητο τσαντάκι πλάτης σε σχέδιο πεταλούδας. Το τσαντάκι μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους μιας και υπάρχει δυνατότητα να αυξομειώνεται το μέγ..
24.90€
Θήκη βιβλιαρίου υγείας ρινόκερος Θήκη βιβλιαρίου υγείας ρινόκερος
-17 %
Θήκη βιβλιαρίου υγείας απο 100% βαμβάκι, σε χρώμα σιέλ και σχέδιο ρινόκερος για να έχετε οργανωμένα τα απαραίτητα έγγραφα του μωρού σας...
19.75€ 23.90€
Θήκη βιβλιαρίου υγείας Συννεφάκι Θήκη βιβλιαρίου υγείας Συννεφάκι
-17 %
Θήκη βιβλιαρίου υγείας απο 100% βαμβάκι, σε χρώμα ρόζ και σχέδιο συννεφάκι για να έχετε οργανωμένα τα απαραίτητα έγγραφα του μωρού σας. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση αποστολής τα στοιχεία που επιθυμείτε να σταλεί..
19.75€ 23.90€
Σαλιάρα και σελτεδάκι για αγοράκι με σπιτάκι ελεφαντάκι Σαλιάρα και σελτεδάκι για αγοράκι με σπιτάκι ελεφαντάκι
-12 %
Σαλιάρα και σελτεδάκι, για αγοράκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε σιέλ χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Η σαλιάρα πάει σέτ με χειροποίητο διακοσμητικό σπιτάκι σε σχέδιο ελεφαντάκι. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση αποσ..
32.85€ 37.50€
Φορμάκι εσώρουχο για αγοράκι με κουτάκι χειροποίητο ελεφαντάκι Φορμάκι εσώρουχο για αγοράκι με κουτάκι χειροποίητο ελεφαντάκι
-11 %
Φορμάκι εσώρουχο Bebe Cooney με μεταξοτυπία, για αγοράκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε σιέλ χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Το φορμάκι πάει σέτ με χειροποίητο διακοσμητικό κουτάκι σε σχέδιο ελεφαντάκι. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώ..
53.22€ 59.50€
Φορμάκι εσώρουχο για αγοράκι με σπιτάκι ελεφαντάκι Φορμάκι εσώρουχο για αγοράκι με σπιτάκι ελεφαντάκι
-13 %
Φορμάκι εσώρουχο Bebe Cooney με μεταξοτυπία, για αγοράκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε λευκό χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Το φορμάκι πάει σέτ με χειροποίητο διακοσμητικό κουτάκι σε σχέδιο αστεράκι. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώσ..
43.55€ 49.90€
Φορμάκι εσώρουχο για αγοράκι με τσαντάκι πλάτης ελεφαντάκι Φορμάκι εσώρουχο για αγοράκι με τσαντάκι πλάτης ελεφαντάκι
-17 %
Φορμάκι εσώρουχο Bebe Cooney με μεταξοτυπία, για αγοράκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε λευκό χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Το φορμάκι πάει σέτ με χειροποίητο τσαντάκι πλάτης σε σχέδιο ελεφαντάκι. Το τσαντάκι μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους μιας και υπάρχει η δυνατότητα να αυξομειώνεται το μέγ..
20.74€ 24.90€
Φορμάκι εσώρουχο για αγοράκι με τσαντάκι πλάτης ελεφαντάκι αστεράκι Φορμάκι εσώρουχο για αγοράκι με τσαντάκι πλάτης ελεφαντάκι αστεράκι
-14 %
Φορμάκι εσώρουχο Bebe Cooney με μεταξοτυπία, για αγοράκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε λευκό χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Το φορμάκι πάει σέτ με χειροποίητο τσαντάκι πλάτης σε σχέδιοελεφαντάκι με αστεράκι. Το τσαντάκι μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους μιας και υπάρχει η δυνατότητα να αυξομειών..
19.66€ 22.90€
Φορμάκι εσώρουχο για αγοράκι με τσαντάκι πλάτης ελεφαντάκι συννεφάκι Φορμάκι εσώρουχο για αγοράκι με τσαντάκι πλάτης ελεφαντάκι συννεφάκι
-14 %
Φορμάκι εσώρουχο Bebe Cooney με μεταξοτυπία, για αγοράκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε σιέλ χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Το φορμάκι πάει σέτ με χειροποίητο τσαντάκι πλάτης σε σχέδιο ελεφαντάκι με συννεφάκι. Το τσαντάκι μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους μιας και υπάρχει η δυνατότητα να αυξομειώ..
19.66€ 22.90€
Φορμάκι εσώρουχο για κοριτσάκι με κουτάκι χειροποίητο ελεφαντάκι Φορμάκι εσώρουχο για κοριτσάκι με κουτάκι χειροποίητο ελεφαντάκι
-11 %
Φορμάκι εσώρουχο Bebe Cooney με μεταξοτυπία, για κοριτσάκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε ρόζ χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Το φορμάκι πάει σέτ με χειροποίητο διακοσμητικό κουτάκι σε σχέδιο ελεφαντάκι. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρ..
53.22€ 59.50€
Φορμάκι εσώρουχο για κοριτσάκι με τσαντάκι πλάτης ελεφαντάκι Φορμάκι εσώρουχο για κοριτσάκι με τσαντάκι πλάτης ελεφαντάκι
-14 %
Φορμάκι εσώρουχο Bebe Cooney με μεταξοτυπία, για κοριτσάκι, απο 100% βαμβακερό ύφασμα, σε λευκό χρώμα, για 0 - 3 μηνών μωράκι. Το φορμάκι πάει σέτ με χειροποίητο τσαντάκι πλάτης σε σχέδιο ελεφαντάκι. Το τσαντάκι μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους μιας και υπάρχει η δυνατότητα να αυξομειώνεται το μ..
19.66€ 22.90€
Μαξιλάρι Space
-16 %
Μαξιλάρι διακοσμητικό με θέμα διαστημόπλοιο σε γαλάζιο και λευκό χρώμα. Για να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο ή οποιοδήποτε άλλο χώρο εσείς επιθυμείτε. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση χρέωσης τα στοιχεία που ε..
18.50€ 21.90€
Μαξιλάρι Κύκνος
-16 %
Μαξιλάρι διακοσμητικό με θέμα κύκνος σε ροζ χρώμα απο ύφασμα. Για να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο ή οποιοδήποτε άλλο χώρο εσείς επιθυμείτε. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση χρέωσης τα στοιχεία που επιθυμείτε ..
18.50€ 21.90€
Κορνίζα επιτραπέζια Φλαμίνγκο
-18 %
Ξύλινη κορνίζα επιτραπέζια με θέμα Φλαμίνγκο, για να διακοσμήσετε το δωμάτιο του παιδιού σας ή οποιαδήποτε αλλο χώρο εσείς θέλετε. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση χρέωσης τα στοιχεία που επιθυμείτε να σταλεί...
8.10€ 9.90€
Εμφάνιση 1 έως 22 από 22 (1 Σελ.)