ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
Νέο Liebequeen Delivery 3€ εντός Αττικής, ανεξαρτήτου βάρους και δωρεάν η αντικαταβολή / Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 80€ σε όλη την Ελλάδα.

Καλάθια

Καλάθια

Καλαθάκι / θήκη σιέλ αστέρι Καλαθάκι / θήκη σιέλ αστέρι
Hot -10 %
Καλαθάκι, θήκη, κασπώ για γλαστράκι με θέμα το αστέρι σε σιέλ χρώμα απο ύφασμα. Επιτραπέζιο για να διακοσμήσετε το δωμάτιο του παιδιού σας ή οποιαδήποτε αλλο χώρο εσείς θέλετε. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση ..
8.73€ 9.70€
Καλαθάκι / θήκη πούλιες ιριδίζων
-24 %
Καλαθάκι, θήκη, κασπώ για γλαστράκι με πούλιες ιριδίζων απο ύφασμα. Επιτραπέζιο για να διακοσμήσετε το δωμάτιο του παιδιού σας ή οποιαδήποτε αλλο χώρο εσείς θέλετε. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση χρέωσης τα σ..
10.99€ 14.50€
Καλαθάκι / θήκη ροζ αστέρι Καλαθάκι / θήκη ροζ αστέρι
-10 %
Καλαθάκι, θήκη, κασπώ για γλαστράκι με θέμα το διάστημα σε ροζ χρώμα απο ύφασμα. Επιτραπέζιο για να διακοσμήσετε το δωμάτιο του παιδιού σας ή οποιαδήποτε αλλο χώρο εσείς θέλετε. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση..
8.73€ 9.70€
Καλαθάκι / θήκη Space
-10 %
Καλαθάκι, θήκη, κασπώ για γλαστράκι με θέμα το διάστημα σε σιέλ χρώμα απο ύφασμα. Επιτραπέζιο για να διακοσμήσετε το δωμάτιο του παιδιού σας ή οποιαδήποτε αλλο χώρο εσείς θέλετε. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση χρ..
8.73€ 9.70€
Καλαθάκι / θήκη Κοάλα Καλαθάκι / θήκη Κοάλα
Hot -10 %
Καλαθάκι, θήκη, κασπώ για γλαστράκι με θέμα Κοάλα σε σιέλ χρώμα απο ύφασμα. Επιτραπέζιο για να διακοσμήσετε το δωμάτιο του παιδιού σας ή οποιαδήποτε αλλο χώρο εσείς θέλετε. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση χρέω..
7.34€ 8.15€
Καλαθάκι / θήκη Ελεφαντάκι Καλαθάκι / θήκη Ελεφαντάκι
Hot -10 %
Καλαθάκι, θήκη, κασπώ για γλαστράκι με θέμα Ελεφαντάκι σε σιέλ χρώμα απο ύφασμα. Επιτραπέζιο για να διακοσμήσετε το δωμάτιο του παιδιού σας ή οποιαδήποτε αλλο χώρο εσείς θέλετε. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση..
7.34€ 8.15€
Καλαθάκι / θήκη Κύκνος
-10 % Εξαντλήθηκε
Καλαθάκι, θήκη, κασπώ για γλαστράκι με θέμα κύκνος σε ροζ χρώμα απο ύφασμα. Επιτραπέζιο για να διακοσμήσετε το δωμάτιο του παιδιού σας ή οποιαδήποτε αλλο χώρο εσείς θέλετε. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση χρέω..
7.34€ 8.15€
Καλαθάκι / θήκη Φλαμίνγκο
-15 %
Καλαθάκι, θήκη, κασπώ για γλαστράκι με θέμα Φλαμίνγκο σε ροζ χρώμα απο ύφασμα. Επιτραπέζιο για να διακοσμήσετε το δωμάτιο του παιδιού σας ή οποιαδήποτε αλλο χώρο εσείς θέλετε. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην διεύθυνση χ..
8.12€ 9.50€
Καλαθάκι / θήκη Ουράνιο τόξο Καλαθάκι / θήκη Ουράνιο τόξο
-15 %
Καλαθάκι, θήκη, κασπώ για γλαστράκι με θέμα ουράνιο τόξο σε λευκό - ροζ χρώμα απο ύφασμα. Επιτραπέζιο για να διακοσμήσετε το δωμάτιο του παιδιού σας ή οποιαδήποτε αλλο χώρο εσείς θέλετε. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί ως δώρο στο μαιευτήριο, αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, συμπληρώστε στην ..
8.12€ 9.50€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)