ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Τους αγαπημένους σας

Τους αγαπημένους σας

Γούρι ξύλινο κουτί - για τo φίλo μου Γούρι ξύλινο κουτί - για τo φίλo μου
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τo φίλo μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψετε τα στοιχεία σας πριν τη δωρίσετε στον αγαπημένο σας φίλο! Συνοδεύεται ..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τoν κολλητό μου Γούρι ξύλινο κουτί - για τoν κολλητό μου
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τo κολλητό μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψετε τα στοιχεία σας πριν τη δωρίσετε στον αγαπημένο σας κολλητό! Συνοδε..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τη γιαγιά μου Γούρι ξύλινο κουτί - για τη γιαγιά μου
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τη γιαγιά μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στην αγαπημένη..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τη θεία μου Γούρι ξύλινο κουτί - για τη θεία μου
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τη θεία μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στην αγαπημένη τ..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τη μαμά μου Γούρι ξύλινο κουτί - για τη μαμά μου
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τη μαμά μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στην αγαπημένη τ..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τη νονά και το νονό Γούρι ξύλινο κουτί - για τη νονά και το νονό
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τη νονά και το νονό", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στους αγ..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τη νονά μου Γούρι ξύλινο κουτί - για τη νονά μου
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τη νονά μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στην αγαπημένη τ..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τη φίλη μου Γούρι ξύλινο κουτί - για τη φίλη μου
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τη φίλη μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψετε τα στοιχεία σας πριν τη δωρίσετε στην αγαπημένη σας φίλη! Συνοδεύεται ..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - για την κολλητή μου Γούρι ξύλινο κουτί - για την κολλητή μου
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για την κολλητή μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψετε τα στοιχεία σας πριν τη δωρίσετε στην αγαπημένη σας κολλητή! Συνοδ..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τον θείο μου Γούρι ξύλινο κουτί - για τον θείο μου
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τον μπαμπά μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στον θείο του..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τον μπαμπά και τη μαμά Γούρι ξύλινο κουτί - για τον μπαμπά και τη μαμά
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τον μπαμπά και τη μαμά", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στους..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τον μπαμπά μου Γούρι ξύλινο κουτί - για τον μπαμπά μου
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τον μπαμπά μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στον πατερούλ..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τον νονό μου Γούρι ξύλινο κουτί - για τον νονό μου
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τον νονό μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στον αγαπημένο ..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τον παππού και τη γιαγιά Γούρι ξύλινο κουτί - για τον παππού και τη γιαγιά
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τον παππού και τη γιαγιά", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στο..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - για τον παππού μου Γούρι ξύλινο κουτί - για τον παππού μου
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "για τον παππού μου", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψουν οι μικροί μας φίλοι τα στοιχεία τους πριν τη δωρίσουν στον αγαπημέν..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - Ευτυχισμένο το νέο έτος Γούρι ξύλινο κουτί - Ευτυχισμένο το νέο έτος
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "Ευτυχισμένο το νέο έτος", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψετε αφιέρωση! Συνοδεύεται από καρτελάκι που γράφει 2023 και ευχές ..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - πρώτα Χριστούγεννα Γούρι ξύλινο κουτί - πρώτα Χριστούγεννα
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "πρώτα Χριστούγεννα", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψετε αφιέρωση! Συνοδεύεται από καρτελάκι που γράφει 2023 και ευχές για τ..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - Στους καλύτερους γονείς Γούρι ξύλινο κουτί - Στους καλύτερους γονείς
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "Στους καλύτερους γονείς", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψετε αφιέρωση! Συνοδεύεται από καρτελάκι που γράφει 2023 και ευχές ..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο κουτί - τα πρώτα μου Χριστούγεννα Γούρι ξύλινο κουτί - τα πρώτα μου Χριστούγεννα
-13 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο κουτί με πλέξιγκλας συρταρωτό καπάκι, "τα πρώτα μου Χριστούγεννα", με ξύλινη χριστουγεννιάτικη κάρτα στο εσωτερικό του, η οποία είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια και ειδικές γραμμούλες για να γράψετε τα στοιχεία  του μωρού σας για τα πρώτα του Χριστούγεννα! Συ..
13.90€ 15.90€
Γούρι ξύλινο στρογγυλό - για τη νονά και το νονό λευκό Γούρι ξύλινο στρογγυλό - για τη νονά και το νονό λευκό
-17 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο στρογγυλό με ευχές και στολίδι που γράφει "για τη νονά και το νονό". Συνοδεύεται από καρτελάκι που γράφει 2023 και ευχές για το νέο έτος. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκευασία δώρου με το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη και χάρτινο στολιδάκι για το δέν..
12.90€ 15.50€
Γούρι ξύλινο στρογγυλό - για τη νονά και το νονό μαύρο Γούρι ξύλινο στρογγυλό - για τη νονά και το νονό μαύρο
-17 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο στρογγυλό με ευχές και στολίδι που γράφει "για τη νονά και το νονό". Συνοδεύεται από καρτελάκι που γράφει 2023 και ευχές για το νέο έτος. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκευασία δώρου με το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη και χάρτινο στολιδάκι για το δέν..
12.90€ 15.50€
Γούρι ξύλινο στρογγυλό - τα πρώτα μας Χριστούγεννα Γούρι ξύλινο στρογγυλό - τα πρώτα μας Χριστούγεννα
-17 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο στρογγυλό με ευχές και στολίδι που γράφει "τα πρώτα μας Χριστούγεννα", για το μωράκι σας που βρίσκεται ακόμα στην κοιλιά της μανούλας! Συνοδεύεται από καρτελάκι που γράφει 2023 και ευχές για το νέο έτος. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκευασία δώρο..
12.90€ 15.50€
Γούρι ξύλινο στρογγυλό - τα πρώτα μου Χριστούγεννα γαλάζιο Γούρι ξύλινο στρογγυλό - τα πρώτα μου Χριστούγεννα γαλάζιο
-17 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο στρογγυλό με ευχές και στολίδι που γράφει "τα πρώτα μου Χριστούγεννα", για το αγοράκι σας που θα γιορτάσει τα πρώτα του Χριστούγεννα μαζί σας! Συνοδεύεται από καρτελάκι που γράφει 2023 και ευχές για το νέο έτος. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκευα..
12.90€ 15.50€
Γούρι ξύλινο στρογγυλό - τα πρώτα μου Χριστούγεννα ροζ Γούρι ξύλινο στρογγυλό - τα πρώτα μου Χριστούγεννα ροζ
-17 %
Γούρι χειροποίητο ξύλινο στρογγυλό με ευχές και στολίδι που γράφει "τα πρώτα μου Χριστούγεννα", για το κοριτσάκι σας που θα γιορτάσει τα πρώτα του Χριστούγεννα μαζί σας! Συνοδεύεται από καρτελάκι που γράφει 2023 και ευχές για το νέο έτος. Όλα τα γούρια συσκευάζονται σε χειροποίητη eco-friendly συσκε..
12.90€ 15.50€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 25 (2 Σελ.)