ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Party Sales

Party Sales

Θήκες γλυκού απο την Talking Tables για μια διακόσμηση που θέλετε να θυμίζει κατάστημα. Συνδυάστε το με το υπόλοιπο σέτ Party Sales για ένα ολοκληρωμένο θεματικό πάρτυ. Η συσκευασία περιέχει 2 πολύχρωμα κουτιά ,διαστάσεω..
8.00€
Θήκες γλυκών απο την Talking Tables για μια διακόσμηση που θέλετε να θυμίζει κατάστημα. Συνδυάστε το με το υπόλοιπο σέτ Party Sales για ένα ολοκληρωμένο θεματικό πάρτυ. Η συσκευασία περιέχει 30 θήκες διαμέτρου...
5.00€
Σακουλάκια κεράσματος Party Sales Σακουλάκια κεράσματος Party Sales
Εξαντλήθηκε
Σακουλάκια κεράσματος απο την Talking Tables για μια διακόσμηση που θέλετε να θυμίζει κατάστημα. Συνδυάστε το με το υπόλοιπο σετ Party Sales για ένα ολοκληρωμένο θεματικό πάρτυ. Η συσκευασία περιέχει 12 τσαντούλες σε 3 δ..
8.80€
Σετ διακοσμήσης βάζων μαρμελάδας απο την Talking Tables για μια διακόσμηση που θέλετε να θυμίζει κατάστημα. Συνδυάστε το με το υπόλοιπο σέτ Party Sales για ένα ολοκληρωμένο θεματικό πάρτυ. Η συσκευασία περιέχει 20 καλύμα..
8.80€
Ταμπελάκια απο την Talking Tables για μια διακόσμηση που θέλετε να θυμίζει κατάστημα. Συνδυάστε το με το υπόλοιπο σέτ Party Sales για ένα ολοκληρωμένο θεματικό πάρτυ. Η συσκευασία περιέχει 8 τεμάχια σε διάφορα σχέδια...
6.90€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)