ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Λαμπάδα για Ζευγάρια

Λαμπάδα για Ζευγάρια

Λαμπάδες για ζευγάρι " -Τι έχεις, -Τίποτα " Λαμπάδες για ζευγάρι " -Τι έχεις, -Τίποτα "
-20 %
Χειροποίητες πασχαλινές αρωματικές λαμπάδες για ζευγάρι με πιόνια σκάκι  " -Τι έχεις, -Τίποτα ". Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για εσένα και το άλλο σου μισό, για να γιορτάσετε την Ανάσταση ασορτί και με χιούμορ φέτος το Πάσχα. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή κα..
36.90€ 45.90€
Λαμπάδες για ζευγάρι "Him & Her" Λαμπάδες για ζευγάρι "Him & Her"
-20 %
Χειροποίητες πασχαλινές αρωματικές λαμπάδες για ζευγάρι "Him & Her". Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για εσένα και το άλλο σου μισό, για να γιορτάσετε την Ανάσταση ασορτί φέτος το Πάσχα. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις που αναγράφονται αφορο..
36.90€ 45.90€
Λαμπάδες για ζευγάρι κομμάτια παζλ Λαμπάδες για ζευγάρι κομμάτια παζλ
-20 %
Χειροποίητες πασχαλινές αρωματικές λαμπάδες για ζευγάρι με κομμάτια παζλ. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για εσένα και το άλλο σου μισό, για να γιορτάσετε την Ανάσταση ασορτί φέτος το Πάσχα.   Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις που αναγράφοντ..
39.90€ 49.90€
Λαμπάδες για ζευγάρι με βραχιολάκια Λαμπάδες για ζευγάρι με βραχιολάκια
-19 %
Χειροποίητες πασχαλινές αρωματικές λαμπάδες για ζευγάρι με βραχιόλια με κομμάτι παζλ. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για εσένα και το άλλο σου μισό, για να γιορτάσετε την Ανάσταση ασορτί φέτος το Πάσχα. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις που α..
34.90€ 42.90€
Λαμπάδες για ζευγάρι παζλ "Mr & Mrs" Λαμπάδες για ζευγάρι παζλ "Mr & Mrs"
-19 %
Χειροποίητες πασχαλινές αρωματικές λαμπάδες για ζευγάρι με κομμάτια παζλ "Mr & Mrs”. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για εσένα και το άλλο σου μισό, για να γιορτάσετε την Ανάσταση ασορτί φέτος το Πάσχα. Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις που αν..
34.90€ 42.90€
Λαμπάδες για ζευγάρι σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδες για ζευγάρι σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-20 %
Χειροποίητες πασχαλινές αρωματικές λαμπάδες για ζευγάρι μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass με θέμα Λονδίνο. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για εσένα και το άλλο σου μισό, αν και οι δύο είστε λάτρεις της Βρετανικής πρωτεύουσας. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως διακοσμητι..
39.90€ 49.90€
Λαμπάδες για ζευγάρι σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδες για ζευγάρι σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-20 %
Χειροποίητες πασχαλινές αρωματικές λαμπάδες για ζευγάρι μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass με θέμα Παρίσι. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για εσένα και το άλλο σου μισό, αν και οι δύο είστε λάτρεις της πόλης του φωτός. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως διακοσμητικό κάδρο..
39.90€ 49.90€
Λαμπάδες για ζευγάρι σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο Λαμπάδες για ζευγάρι σετ με χειροποίητο κουτί-κάδρο
-20 %
Χειροποίητες πασχαλινές αρωματικές λαμπάδες για ζευγάρι μέσα σε χειροποίητο ξύλινο κουτί με συρόμενο καπάκι plexiglass με θέμα μουσική. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για εσένα και το άλλο σου μισό, αν και οι δύο λατρεύετε τη μουσική. Το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως διακοσμητικό κάδρο σε τοίχο δω..
39.90€ 49.90€
Λαμπάδες για ζευγάρι σκάκι Λαμπάδες για ζευγάρι σκάκι
-20 % Εξαντλήθηκε
Χειροποίητες πασχαλινές αρωματικές λαμπάδες για ζευγάρι με πιόνια σκάκι “Βασιλιάς – Βασίλισσα”. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για εσένα και το άλλο σου μισό, για να γιορτάσετε την Ανάσταση ασορτί φέτος το Πάσχα.   Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι δια..
39.90€ 49.90€
Λαμπάδες για ζευγάρι τραπουλόχαρτα Λαμπάδες για ζευγάρι τραπουλόχαρτα
-20 %
Χειροποίητες πασχαλινές αρωματικές λαμπάδες για ζευγάρι με τραπουλόχαρτα “King – Queen”. Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο για εσένα και το άλλο σου μισό, για να γιορτάσετε την Ανάσταση ασορτί φέτος το Πάσχα.   Το κερί είναι αρωματικό και οικολογικό με βαμβακερό φυτίλι για καθαρή καύση. Οι διαστάσεις..
39.90€ 49.90€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)